עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם שאני מוחק אותם הם חוזרים... תודה

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by Refaelo,

התקנתי את ה-windows 64 , והכל עובד טוב,(משחקים אפילו רצים מהר יותר מאשר ב-windows xp 32 )חוץ משתי בעיות שאני לא מצליח לפתור, הבעיות הם : 1. ה-game port לא מזוהה ,ואני לא מצליח להגדיר אותו ,מופיעה לי שורה "unsoported standart game port " , מתחת ל-sound video and game controler ב-xp32 לעומת זאת אין את הבעיה ושם מופיעה שורה "standart game port" 2. בעיה נוספת שיש לי ב-device manger זה שיש איזהשהוא רכיב שה-win לא מזהה ותחת other device מופיעה שורה "unknown device " עם סימן קריאה צהןב לדעתי התקנתי את כל הרכיבים. מישהו נתקל או שמכיר דרך לטפל בבעיות האלו תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  3. Started by david86,

אני מחפס לינק של וינדוס Windows 2000 Pro אם יש לכים לינק שאני יוכל להוריד לאימיול אז תנו לי כי אני לא מוצא וגם שהיה בשפה האנגלית

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  4. כל פעם קופצות לי הודעות בוינדוס עם כותרת של MESNGER SERVICE (שירות של מסנג'ר) וכל פעם כתוב בהודעה הזאת משהו אחר ובכלל אין לי מסנג'ר אפילו לא וינדוס מסנג'ר זה נראה לי כמו איזה וירוס שהיה לפני כמה זמן אז הרצתי סריקה והנורטון לא מצא כלום מה זה יכול להיות ואיך אני מוריד את זה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. הנ''ל

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by RayZ,

יש לי SP2 . לאחרונה התגלתה בעיה ב Movie Maker 2 . ובמובי מייקר 1 אין את הבעיה. (בעיה של איקסים על כל קליפ) איך אוכל לחזור למובי מייקר 1,למרות שיש לי SP2?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אחרי פירמוט של ההארד דיסק כולו הופיעה לי בעיה עם הsp2. מתי שאני מתקין אותו המחשב מסרב לעלות אחרי טעינת הוינדוס המחשב עושה לעצמו ריסטרט עם מסך כחול מהיר כזה שאני לא מספיק לראות מה כתוב בוא. לפני הפירמוט עבדתי גם עם sp2 ולא היו בעיות..מישהוא יכול לעזור לי?אני ממש נואש! Cry תודה לעוזרים ולתומכים.. אגב המפרט בחתימה..

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by עדידוששששש,

אני מנסה לפרמט את וינדוס xp ואני לא מצליח זה רושם לי : the file dimo.sys is corrupted

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  9. כאשר אני עובר את מצב הטעינה של הווינדוס מופיע לי מן סריקה על כונן c לפעמים d שנותנת לי 10 שניות לעבור אותה איך אני יכול לבטל את זה??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. פתאום האייקון של "המסמכים שלי" על שולחן העבודה מופיע בשתי שורות...יענו המסמכים שורה אחת, ושלי שורה שניה...ואני רוצה את זה בשורה אחת זה ממש מציק לי... ניסיתי לשנות שם ולכתוב שוב פעם - לא עזר...מה עושים? :-[

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. Started by triple_maxim188,

מתי שאני לוחץ על מקש יממני של העכבר מופיע לי האפשרות אבל אני לא יכול ללחוץ אליה מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by ArielN,

אנשים הכל בסדר ב-Processes שלי? ודרך אגב אמור להיות לי 5 svchost...? (יש לי רשת)

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by SHAY951,

חזרתי עם אותה בעיה ממזמן..שחשבתי שנפתרה אבל לא...(השתמשתי ב FIREFOX בו היא לא הייתה קיימת, אבל הוא עושה מלא בעיות אחרות אז החלטתי לחזור ל MAXTON ו IE והבעיה לא נעלמה מעצמה...מן הסתם...) לבעיה: במקום האתר Google נפתח האתר Googl (הכתובת בוודאות היא google ולא googl) . ה"אתר המזויף" הזה שולח אותי לכל מיני אתרים בעלי תכנים לא רצויים, מונע חיפוש כללי בעברית, ובחיפוש באנגלית פותח דף נפרד, ובו רשימה של אתרי קזינו וחרטות כאלה במקום מה שחיפשתי (כל זה תחת המראה הרגיל של גוגל). אני מבין שזה סוג של ספייוור, ניסיתי את התכנות שיש לי(adware ו- spybot מעודכנות) ושום דבר לא עולה על איזושהי בעיה. הנה לוג של HijackThis , אולי משהו מופיע שם ואפשר איכשהו להוריד את זה משם: Logfile of HijackT…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה כאשר אני פותח את הדפדפן, עולות לי הרבה הודעות ריגול ופופ אפ, ניסיתי להסיר אותן עם Adware וגם אם SpyBot 1.3 ושום דבר מהם לא עזר. למישהו יש תוכנה טובה לתת לי שתסיר אותם? יש דרך אחרת? תודה צראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  15. Started by PhoenixBoy,

היו לי בעיות ודיברתי עם בזק ונטויז'ן והם המליצו למחוק את ה-sp2. נכנסתי ל Add and Remove ולא היה לי שם את Win XP SP2. איך אני יכול למחוק? בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי...

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by benx,

יש לי את 2 האיקונים האלו, שכאילו "נדבקו" לי למסך והם עוקבים אחרי לכל מקום (חוץ ממשחקים) צירפתי תמונה שתסביר את זה יותר טוב מה לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. windows could not start because the following file is missing or corrupt winnt\system32\config\system בבקשה עזרה !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Dr@gon,

כאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה טוב ויפה אני משחק מוריד פה ושם ולפעמים המסך ניהיה כחול ורשום שם כול מיני דברים.. לרוב במספרים דוגמה: 0000X.004 משהו כזה המסך הכחול מופיע ל3 שניות ואז המחשב עושה RESEAT!! זה מאוד מעצבן כי לפעמים אני משאיר את המחשב בלילה דלוק כדי שיוריד וכשאני מתעורר הוא עשה ריסאט או שבמשחקים זה בכלל מעצבן במיוחד במשחקי רשת!!! תעזרו לי בבקשה מה הבעיה.... תודה!

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  19. לאחר תקופה ארוכה של התנגדות ל SP2 התקנתי אותה בשבת על שני המחשבים שלי (WINDOWS XP). האחד הוא המחשב הרגיל שלי שבו יש לי אנטי וירוס ופיירוול מתוצרת צד שלישי (לא מיקרוסופט). כמו כן אני אוהב לדעת מה אני מתקין במחשב שלי ולכן כיביתי את ה AUTOMATIC UPDATE. המחשב השני הוא HTPC שיושב בסלון ובכלל לא מחובר לאינטרנט. מיקרוסופט, כידוע, חושבת שכל המשתמשים בעולם מטומטמים ואין להם מושג, ולכן המחשב הראשי מודיע לי עכשיו כל חמש דקות שהמחשב שלי "עשוי להיות בסכנה" (אמאל'ה) כי אין לו AUTOMATIC UPDATE. לפחות הוא זיהה שיש לי פירוול ולא מנג'ס על זה. במחשב השני, עם זאת, אין לא פיירוול ולא אנטי וירוס וכל חמש דקות קוץ לי מה SYSTEM TRAY בלון שאומר שהמחשב שלי בסכנה נוראית בגלל שלא הפעלתי את ה WINDOWS …

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  20. המראה של הווינדוס שלי משעמםםםםם וזה אפילו כבר מתחיל להוריד לי את החשק מהמחשב. אני רוצה מראה חדש עם הרבה טבע שהשורת התחל שלי תשתנה שהאייקונים שלי סוף סוף יהיו מסודרים חלונות חדשים ומעניינים. אני רוצה משהו חדש ומרהיב עם הרבה תוספות. בכל אופן הנה לכם תמונה של הDESKTOP שלי אחרי שמחקתי חצי מהאייקונים שהיו לי על המסך(כל המסך היה מלא באייקונים). תחשבו על משהו יפה ואני מוכן לעשות כמעט כל דבר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ashand,

מהו הזיכרון הוירטואלי? האם מומלץ לשנות אותו ידני או לתת למערכת ההפעלה לטפל בזה? מהו ה-PAGE FILE? יש לי 2GIGA זיכרון וה-PAGE FILE תופס לי 2 גיגה שטח... במקרה של 2 גיגה זיכרון האם מומלץ לשים זיכרון וירטואלי ידני?ואם כן כמה? במקרה של 2 גיגה... תודה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  22. שלום התקנתי ווינדוס XP בכונן נפרד איך אני מוחק את הקודם מהכונן הקודם? כרגע הוא נותו לי בתחילת ההרצה אפשרות לבחור בין שניהם תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. צירפתי צילומי של כל השירותים אשמח לקבל את תגובתכם בנושא [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. Started by Rin,

שלום לכולם, אוקי אני יספר סיפורון קצר שמספר את הבעיה שלי בזמן שאני מחובר , כל איזה 10 דקות ממוצע בערך, אז האינטרנט מפסיק לתפקד למשך 10 שניות ואז חוזר חזרה, ה אייקון של החיבור מראה שזה מחובר, זה נשמע בעיה שלא מפריעה כל כך אבל כשמשחקים משחקי רשת זה מאוד בעייתי, זה התחיל לפני ימים אחדים, התקשרתי לספק שלי נטוויזן , הם איפסו לי את ההגדרות של החיבור כו כו ולא עזר כלום, הבעיה נמשכה, עשיתי סריקה לוירוסים, השמתמשתי בתוכנות נגד ריגול וכו (אד -אוור) לא עזר. הגעתי למסקנה שאני יעשה פורמט, אבל רציתי ווינדוס 64 החדש כי יש לי מעבד AMD 64 3000 וכונן קשיח WD SATA 120GB הורדתי ווינדוס 64 ביט, צרבתי, אבל הבעיה היא שאין לי דרייברים לכרטיס רשת + כונן קשיח סטא, http://www.giga-byte.com/Mother…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  25. שאני עושה לחצן ימני בעכבר ברקע של שולחן העבודה ואז בוחר במאפיינים אז נפתח חלון עם לשוניות של השומר מסך,תצוגה וכו' וכו'.. אז אצלי הכל נעלם חוץ משתי לשוניות, מישהו יודע למה ? (פרטים בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים