עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gshoshan,

יש לי מערכת הפעלה XP MCE יש לי 2 כוננים קשיחים (SATA אם זה משנה). על כונן C מותקנת מערכת ההפעלה. הפנתי את הזכרון הוירטואלי לכונן D וביטלתי את זה שבכונן C. מערכת ההפעלה מתעלמת מהביטול וממשיכה להחזיק בקובץ למטרה זו בכונן C וגם בכונן D. חשוב לציין שקודם להתקנת חלונות XP עם SP2 יכולתי לעשות זאת. מה עושים? האם זה נכון שעדיף שהזכרון הוירטואלי ישב על כונן אחר מזה של מערכת ההפעלה? וכמה רצוי להגדיר אותו אם יש לי 1G זכרון DUAL DDR 3200? תודה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  2. Started by ltv,

קניתי מחשב נייד עפ מערכת הפעלה winxp sp2. האם ישנה אפשרות טכנית לשים את אותה התוכנה על 2 מחשבים שונים? הסיבה לשאלה היא שקניתי בנוסף מחשב נייח בחו"ל, וקיבלתי גם איתו winxp sp2, אבל הוא לא בעברית ורציתי שבשני המקומות יהיה לי בעברית מלאה. האם יש עניין לדבר אולי עם התמיכה של מיקרוסופט בארץ ולהסביר להם את העניין כשרושמים את התוכנה? אנא עזרו לי במהירות!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  3. הניסוח של השאלה קצת בעייתי, אבל אני יודע (מהמחשב שלי בעבודה) שקיימת אפשרות בה כל פעם שיש אופציה להחליט משהו (בין אם זה בין YES/NO ובין אם זה NEXT/BACK וכד'), ברירת המחדל היא החיובית, כלומר ה"כן" או "הבא". למשל כשאני יוצא ממסמך בוורד והוא מקפיץ דיאלוג בו הוא שואל אם לשמור- אני לא רוצה שהסמן ישאר לי ליד ה-X בפינה למעלה, אלא יקפוץ אוטומטית ל"כן" (כי הרי כנראה שזו האופציה העדיפה). אני לא מתכוון שהוא יחליט בשבילי שכן, אלא רק יעמוד על האפשרות (כשהשליטה עדיין שלי!). אז איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  4. Started by pokemay,

אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  5. בסופ"ש הזה דודים שלי התעסקו במחשב ופתאום נהיו לי כמה בעיות שאין לי מושג מהן: 1. ה-winamp נתקע לי מסיבה לא ברורה ולפעמים גם סתם תיקיות שאני פותח 2. כשלוחצים קונטרול-אלט-דל המנהל משימיות מופיע כרגיל רק בלי האפשרות לסגור אותו כלומר אין את האיקס והמזער ורק עם אלט-אף4 אפשר לסגור אותו ד.א לפני שהם באו המחשב היה עובד מצויין בלי שום תקלה כבר הרבה זמן בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by zurkin1232,

יש לי מחשב ישן עם כונן ישן שמקפיץ מסכים כחולים חדשים מידי פעם אני מקבל ריסט למחשב, וב-Event Log רשום: AMLI: ACPI BIOS is attempting to write to an illegal IO port address (0x4d1), which lies in the 0x4d0 - 0x4d1 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance. לדעתי זה הכונן הקשיח (מדובר בכונן ישן). השאלה שלי היא האם ואיך ניתן לכבות את אופציית ה-ACPI. חיפשתי דברים קשורים בביוס ולא מצאתי. כנ"ל לגבי הגדרות של מע' ההפעלה. ניסיתי למחוק את דרייברי ה-ACPI ב-Device Manager אבל זה לא עזר (הם פשוט חוזרים).

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by integral,

http://www.theinquirer.net/?article=23217 לא רק שכאשר בן אדם קונה מחשב, הוא צריך לשלם כמחצית ממחירו למונופול כדי שיוכל להפעיל את המחשב שקנה (חלונות ואופיס), ולא רק שמיקרוסופט לא מסוגלת לתקן את אין סוף פרצות האבטחה שיש במוצריה - אנשים יצטרכו לשלם למיקרוסופט אם הם ירצו לקבל ממנה אנטי וירוס, אנטיספיי וקיר כדי "לתקן" את המוצר הדפוק שקנו די בלית ברירה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. במיפוי IDE הוא לא עושה את זה ולא זז :'( קצר קטן שנעשה ע"י ניתון והחזרה של כבל הספק תיקן את זה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  9. שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  10. עשיתי קצת סדר בפונטים שלי ומחקתי כמה שלא צריך, בטעות מחקתי את אריאל עכשיו אני רואה הכל בפונט נטוי מעצבן, מישהו מוכן להעלות את הפונט אריאל לשרת ולהביא לי?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. כולכם בטח מכירים את הצליל הזה של מעבר בין כל תיקיה, כל הקלקה באתר ובעצם כל מעבר בין דברים במחשב. מעין "טיק" קצרצר כזה שנמצא ב: C:\WINDOWS\Media\windows xp menu command . זה קובץ WAV שמביא לי את הסעיף וגם נשמע בלי שליטה (גם כשאתר פתוח כמה זמן על אותו עמוד פתאום הצליל הזה נשמע!), שזה הכי מעצבן כשאני מקליט שירים מהמחשב למיני דיסק, למשל. בקיצור, אחרי הפורקן הקצרצר הזה של עצביי- איך אני מסיר אותו? כי למחוק אותו סתם ככה מספריית המדיה בווינדוס לא עזר (כן, עשיתי את זה סתם ככה!).

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. כאשר האי מיול פועל הוא מנטרל לי משום מה כל דבר אחר IE MOZILA MIRC ICQ ....... וזה לא בגלל האפלוד .....הוא רק על 2... הוא פשוט לא רוצה להתחבר לשום מקום כאשר הי מיול רץ כאשר סוגרים זה מסתדר (אפשר לגלוש .....אי סי קיו מתחבר...סקייפ והכל)..... איך אני מסדר את זה !!?? אני על סף פירמוט כבר !

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. יש לי XP PRO + SERVICE PACK 2 באנגלית. בזמן שימוש ב- WMP מופיע לי הודעת שגיאה (מצ"ב צילום של ההודעה) צריך לעשות זום כדי לראות את הכתוב בבהירות. אודה למי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  14. התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה! דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by PhoenixBoy,

כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. Started by oded6188,

ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by max_shifrin,

שלום, אני מריץ באחד המחשבים בבית 2003 SERVER ועליו TERMINAL SERVICES לצורך חיבור ב REMOTE DESKTOP עכשיו העסק עבד איזה כמה חודשים ופתאום הפסיק לעבוד וזורק שגיאה מוזרה של "you do not have access to logon to this session" לפי מה שכל העצות על זה אומרות זה מציין שלא נתתי ליוזר שלי הרשאות מתאימות הבעיה היא שיש לו הרשאות כאלו ניסיתי להסיר ולהחזיר אותן ויוזר אחר גם ובכל היוזרים אני מקבל את השגיאה הזו ללו הועיל... סוג ה TERMINAL SERVICES POLICY הוא PER USER הצעות?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. בשבוע האחרון כל רבע שעה אני נזרק חזרה לשולחן העבודה מתוך משחקים וסרטים (בסרטים סרגל המשימות מופיע לשניה). עשיתי בדיקת וירוסים וספיוורים וזה לא עזר. יש איזה תוכנה שכל 15 דקות קופצת לשבריר שניה ונסגרת ואני לא מספיק אפילו לראות מהי! למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by ArielN,

היי אנשים יש לי בעיה רצינית, פתאום בלי קשר לכלום החלק למטה של ה EXPLORER שאמור להראות את "האחוזים" שאתר נטען נעלם, האינטרנט שלי לא זז, וזה מוזר למה CPU USAGE 0, פינג רגיל כשאני עושה PING לאתר מסויים, אבל כשאני מנסה להיכנס לאתרים או להיכנס למירק (mirc) או מנסה להיכנס למשחקים זה לא זז. לא הגיוני שזה ווירוס למה לא עשיתי שום דבר יוצא דופן בשבוע האחרון, אני בקושי גולש באינטרנט ואם אני גולש אני גולש באתרים מסויימים (בעיקר פורומים) אז איך זה הגיוני שפתאום כל זה קרה.. ניסיתי SPYBOT SEEK AND DESTORY לנקות REGISTRY כלום לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by nehmia,

אני כולי בסססבה על המחשב והוא פתאום עושב ריסטרט..... איך אפשר לקן ומה אתם חושבים שהבעיה?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by moo2004,

היי, במ"ה XP יש אפשרות די נחמדה של בחירת תוכנה להפעלת דיסק. אתם מכירים את שאתם מכניסים דיסק לכונן ה CD-Rom או לצורב ופתאום קופץ לו אשף ומציג את כל התוכנות שיכולות להשתמש בדיסק? (צירפתי תמונה של זה). שאלתי היא... איך אני יכול להוסיף/ךהסיר תוכנות מהרשימה הזו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  22. ערב טוב לכולם. חבר קרוב שלי קנה מחשב 64 ביט אני חושב 3600 AMD ואמרתי לו המא תה מפגר למה לא סמתה אקספי 64 ביט. עכשיו רציתי לדעת ביכלל על המערכת הפעלה הזאת אם היא יכולה להריץ כל תוכנה אחרת שפעלת על אקספי רגיל אם היא מריצה את המישחקים וממש הכל .. וביכלל אם אני מתקין את המערכת ההעפלה הפירמוט וההתקנה שלה הם אותו דבר כמו שלא קספי רגיל ? תודה רבה רבה לכל מי שנותן יד באשכול זה !

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by at,

נכנסתי ל explorer של וינדוס ושם תחת tools > folder options > view הסרתי את ה V מהגדרה של Hide protected operating system files לאחר מכן הופיע לי הכוננים הקשיחים תקיות עם שמות FOUND.0XX ובתוכן קבצים בשם FILE00XX.CHK {הXX מסמן מספר כלשהו} אני יודע שזה קשור איכשהו למ"ה אבל לא יודע מהם בדיוק (מישהו יודע?) האם ניתן למוחק אותם? ומה זה עלול לגרום? (חלקם תופסים גם מאות MB) עוד משהו הם רק על הפרטישן הראשי כלומר C ועל עוד פרטישן G (שבעברו אם אני לא טועה שימש כראשי) תודה לעונים, טל

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by Freaky Styley,

שמעו אני אצל חבר שלי עכשיו ואנחנו מנסים להקליט משהו. בקיצור אנחנו מקליטים ברשמקול של ווינדוס (או כל תוכנה אחרת, זה אותה בעיה), וזה מקליט נורמלי לחלוטין. אחרי שמקליטים ורוצים לשמוע את ההקלטה, מופיעה ההודעה הבאה: מה לעשות?? תודה.

• 10 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים