Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת הפעלה WIN-XP גרסת ה-HOME וכל השפה במחשב התהפכה בעברית לאנגלית היינו במקום "התחל" כתוב START וכו' איך ניתן להחזיר את זה למצב הקודם ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש באינטרנט ולעיתים אני מנסה להיכנס לקישור ואני לא מצליח אני מקבל הודעה קטנה בתחתית המסך בצד ימין- pop up window blocked משהו יודע איך אני מפסיק את זה ומתחיל לגלוש בצורה נורמלית. כי ממש כל קישור הוא רושם לי את ההודעה הזאת.. תודה מראש.. אתם אחלה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום רב אני לא מצליח לפתוח קבצי doc בתוכנת wordpad ומקבל הודעת שגיעה בזו הלשון איך אפתור הבעיה ? בתודה מראש מערכת הפעלה windows 98 se MIE 6 P III Wordpad This program has performed an illegal operation and will be shot down. If the problem persists, contact the program vendor. Details >> WORDPAD caused an invalid page fault in module MSWRD832.CNV at 0167:0140f6d5. Registers: EAX=00000001 CS=0167 EIP=0140f6d5 EFLGS=00010206 EBX=00440000 SS=016f ESP=0166f950 EBP=0166f964 ECX=00445ffd DS=016f ESI=00446000 FS=1227 EDX=00000000 ES=016f EDI=0143c8b9 GS=3246 Bytes at CS:EIP: 66 8b 1e 83 c6 02 0f b7 cb 8d 45 fc 50 51 e8 38 Stack dump: 00445b50 00000000 0044579e 004558c6 00…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לבטל את הסיסמה בכניסתי למערכת ההפעלה windows xp
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מהיום במספר אתרים שניסיתי להיכנס הדבר הזה קורה.. לא נותן לי להיכנס מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם ווינדוס.... עכשיו קיבלתי מחשב נייד ישן ממש מעפן וחלש שמותקן עליו וינדוס 98, יכול להיות שעדיף לי להתקין עליו וינדוס XP ??? כי הוא אולי יותר קל עם פחות בעיות או שעדיף לשמור את המצב הנוכחי ?? אם כן, איך אני מזהה איזה דרייברים אני צריך לאחרי הפרמוט ? וגם, יש לי מעבד Athlon X2 64 bit (במחשב אחר) יש הבדל משמעותי בין 32BIT ל - 64 ???
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
My comp fucked up badly, please help me. okay. 1st, my computer restart himself WITHOUT telling me anything like i prease on the reset bottun. 2nd,its show me wired error blue error of all screen that tell me "Physicial memory bla bla bla..." and i cant do anything unless to prease the Restart Bottun. 3nd,my screen became in one color and stucks o_O details: win2k p4 2400 256ddr gf2 100/200 mx. GOD PLEASE HELP ME!@#$? p.s --- all those things happened in diffrent times and its comes faster when i play Counter-Strike or Championship Manger or see movies תעזרו בבבקשה :[
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ב-windows xp sp2 Hebrew שהתקנתי שילשום. אין לי בעיה עם יישומים חוץ מיישום אחד, שכאשר אני מנסה לפתוח אותו אני מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ התמונה, וכן האייקון שלו זה אייקון ברירת מחדל של windows. המוזר הוא שיש לי windows xp sp2 באנגלית שאין לו בעיה לפתוח את הקובץ ולהראות את האייקון האמיתי. אני בעל זכויות של administrator וכן יש לי אנטיוירוס של AVG free (שגם אותו ניטרלתי לשם הבדיקה). למישהו יש פיתרון מדוע זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה כך שלא יקרה דבר כזה עם קבצים אחרים שאתקל בהם בעתיד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום! מישהו יוכל לכתוב לי כיצד אני מעלים את הרגע לתיקיית המוזיקה שלי בווינדוס? מצורפת תמונה להמחשה. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
רק בתמונות אני רואה בצבע צהוב למה זה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום נראה לי שזה לא קשור ממש לפה לכן אני ישמח שתעבירו ותגידו לאן זה כן מתאים, תודה. כעת לשאלה שלי יש לי שתי משתמשים במחשב אחד מנהל המחשב עם סיסמא ואחד חשבון מוגבל יש לי 160 גיגה בכמה כוננים, יצרתי כונן ממנהל המחשב שנקרא לו f ששוקל 50 גיגה אני רוצה שהמשתמש המוגבל כאשר הוא יכנס למחשב שלי הוא יראה רק אותו ואת כונן הוינדוס ואת יתר הכוננים הוא לא יראה ולא יוכל לגשת אליהם. זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ברשות המקומית שאני עובד חיברתי צג טלויזיה 50 אינץ ( צג בן 8 ששימש לפרסום מקומי), כצג מחשב נוסף לישיבות במשרדי, כך שהאנשים רואים את מה שאני רואה על הצג מחשב שלי הבעיה, רציתי להפוך את הסמן ( החץ ) של ווינדוס לצבעוני ... (הצלחתי רק לשנות את הצבע "משקוף" ( מסגרת) לשחור ). מערכת ההפעלה בעבודה - ווינדוס 10 פרו גרסה 1607 מקריאה ראיתי כי נאמר שבווינדוס פרו יש אפשרות כזאת. בארגון יש לנו כמובן את הגרסה הפרו כפי שציינתי . בכל מקרה לא ראיתי שקיימת האופציה. פניתי לתמיכה הטכנית אבל הם טוענים שאין אפשרות כזאת במערכת הארגונית אצלינו... האם יש תוכנה צד שלישי שיודעת לעשות את זה? או למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוסיף פרמטירם לקובץ EXE דרך שורטקאט, זה מה שאני מקבל: (בתמונה) למה יש פעמים שהכתובת מופיעה במרכאות ולפעמים בלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
שלום הוונדוס שלי בעברית אבל הלוגו באנגלית ואני לא מצליח לשנות אותו לעברית ניסיתי בהגדרות של הלוח בקרה אבל שום דבר לא עזר....
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
ערב טוב (בדיוק בהפסקה של הכדורגל) יש לי בעיה עם הסרת power dvd 6 מהויסטה.שאני מנסה להביר את התוכנה אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה מצורפת) יש לציין שההתקנה עברה לי ללא כל בעיה אך עם זאת אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את התוכנה שהיא לא תואמת לווינדוס הזה (לא יכלו לומר על ההתחלה?) בכל מקרה לא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להסיר את התוכנה.ניסיתי גם להריץ ולהסיר את התוכנה דרך שינוי התיאמות שלה לxp תודה מראש ובהצלחה לליברפול אחסון תמונות חינם
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב windows-xp איך שומרים את המועדפים שבדפדפן כך שניתו יהיה להעביר למחשב אחר. ומה לעשות במחשב השני? תודה!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
טוב, ישלי מחשב שיש בו אקספי הום אדישן (בעע), קיצר ניסיתי להתקין ויסטה (ישלו מפרט שמחזיק ויסטה), ושבאתי לעשות את האפשרות של השדרוג הוא אמר שאיני יכול כי השפה במחשב היא עברית והשפה של הויסטה היא אנגלית (למרות שיש לי MUI בעברית על דיסק לויסטה), ניסיתי לעשות את האפשרות השנייה ולהתקין את הווינדוס על התיקיה שיש בה את הווינדוס עכשיו. באמצע ההתקנה, הוא נתקע ושם את השגיאה הבאה: מישו יכול בבקשה להסביר לי מה היא אומרת , ומה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, לא נגעתי במחשב כמעט 4 חודשים כיוון שהייתי בחו"ל. יש לי 27 עדכונים לווינדוס וכשאני מעדכן, הכל טוב ויפה ובסוף התהליך מבקש ממני להפעיל את המחשב חדש ולאחר ההפעלה מחדש שוב יש לי את האייקון של עדכונים חדשים זמינים וזה מראה את אותם עדכונים שכביכול כבר התקנתי לפני רגע. לא מובן לי העניין, ניסיתי להתקין כמה פעמים וזה לא עוזר. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שידרגתי את המחשב ומשום מה הווינדוס החליט להחליף לי את שמות הכוננים ...D: נהיה E ....F: נהיה G אין לי מושג למה אז ניכנסתי לשנות את זה , ו : (תמונה) מה עושים ?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 13:47:19 תודה מצאתי את הבעיה ....הסרביס שהיה אחראי לזה היה מבוטל מ MSCONF נ.ב למה אין אפשרות של מחיקת הודעה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, לאחר זמן מה של משחק במחשב ונה על הצג לא משתנה והדרך היחידה להחזיר את המחשב לשימוש היא ע"י ריסט ידני, הטמפרטורת סבירות , המעבד בעומס לא מגיע 45 מעלות, והמארז לא עובר את ה35. המחשב קופא רק בעת משחקים ולא בעבודה רגילה, אין לי כ.מסך נוסף כדי לבדוק אם הבעיה היא בו, הטמפרטורה שלו היא 45 במנוחה, לא יודע איך לבדוק אותה בעומס. באחת הפעמים שהמחשב קפא פתחתי את דלת המארז, הכל נראה תקין, המאוורים עבדו כמו שצריך. המחשב לא באובר קלוק. מפרט: בארטון 2500 soyo KT600 dragon + gfX 5900 איכס פי SP1 ספק+מארז compucase מה מקור הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
מה שונא ב windows gamer nvidia edition מ windows vista ultimate אני מאוד רוצה לדעת כי ראיתי שיצאו שתי גירסאות למערכת זו ATI ו NVIDIA מי שניסה את המערכת הזו או יודע הוא מוזמן לתת הסברים אני כעיקרון רוצה לדעת רק במה היא שונא מבחינת ביצועים ומהירות יותר טובים מ VISTA ULTIMATE אשמח לקבל תשובה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי שני מחשבים בבית עם WINDOWS 7, אחד חדש ואחד שקנינו לפני 3 שנים. בקיצור הם רחוקים אחד מהשני וזה מעצבן כל פעם להעביר דברים דרך הדיסק און קי, אז ראיתי שיש כזה דבר קבוצה ביתית. בקיצור יצרתי אותה הכל טוב ויפה. ואז בדקתי- נכנסתי מהמחשב הישן למחשב החדש לקבצים שם יענו בקלות ובחלק והכל מהיר. שמחתי וזה ואז הלכתי למחשב החדש וניסיתי להכנס למחשב הישן, זה מזהה אותו ואז אני נכנס לתיקיות שיתוף ואז שאני לוחץ על כל תקיה (לדוגמא סרטי וידיאו) אז זה חושב שעה וזה נותן לי הודעת שגיאה. איך אני מסדר את זה??? יש לי איזה משהו שחוסם לי את הכניסה במחשב הישן?c
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-