עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dor123,

שלום. בזמן התקנת עדכונים ב-Windows 7, הופיע לי מסך כחול. למרבה הצער, הקובץ Memory.dmp שנוצר, שוקל 362,868KB, כך שאינני יכול להעלות אותו לאתר. מה הסיבה לשגיאה? ואיך אני יכול להראות לכם את פרטי השגיאה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by deathil93,

שלום, התחיל לי להופיע מסך כחול כמעט כל שבוע אחרי כשעה של עבודה על המחשב. רשמתי חלק מהקודים שהופיעו במסך: 0x00000019, 0x00000020, 0xE1786822, 0xE1782A2 לא רשמתי את כולם. מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דרייברים חדשים בחודש האחרון ולא התקנתי שום חלקים חדשים למחשב כבר יותר משנה. וגם זה לא בעיה של חום עודף כי המזגן דולק ומקרר את המחשב על הדרך. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. ניסיתי להוריד 4-5 גרסאות שונות של ווינדוז 7. בכל המקרים קיבלתי מסך כחול בתחילת ההתקנה (מיד אחרי הנקודות הצבעוניות שיוצרות את האייקון של חלונות). מדובר במחשב AMD 3800+ (ליבה כפולה) עם 2 ג'יגה זכרון. כשאני מנסה להתקין מתוך הווינדוז אז החלק הראשון עובר בסדר אבל כשהוא צריך לבצע ריבוט כדי להמשיך את ההתקנה אז שוב אחרי שלב הנקודות הצבעוניות אני מקבל את המסך הכחול. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) המחשב חדש לגמרי (הוצא מהשקית), הרצתי MEMTEST והוא לא מצא כלום, כמו כן ניסתי מספר דיסקים שונים בכולם חוזרת אותה הודעה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by RonCohen,

המחשב לא הדלק ברגע שהוא טוען את הווינדוס 7 אז מופיע המסך הכחול אבל הווינדוס ריפייר זה מזהה יש ווינדוס מותקן וגם ההתקנה של הווינדוס מז לעשות אני לא רוצה לפרמט עריכה: לא הצלחתי גם לעלות את המערכת בסייף מודד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by cvtt.z88,

ממה הבעיה הנה הDUMP [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Holy,

חיפשתי כבר ב-google וקראתי באתר של מיקרוסופט ככה שאל תגידו לי לחפש כל יום בערך אני מקבל כזה מסך כחול לפעמים כשאני מפעיל ומשהו ולפעמים סתם. החלפתי זיכרון וזה עדיין לא עוזר. למישהו יש מושג איך אני יכול לבדוק מה גורם לזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. אז ככה קודם כל שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון קניתי מחשב חדש עם התקנה תקינה דרייברים תקינים הכל נהדר אני לא רואה שום תקלה כלשהיא מבחינת חומרה לכן אני כמעט בטוח שזו בעיית תוכנה אחרי מספר ימים של אימיול שהיה מחובר ומוריד תקין הופיע לי מסך כחול שאמר TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts" אני מתאר לעצמי שזה קשור למספר החיבורים החצי פתוחים ?שיש באימיול ושיש פאץ' מסוים צד ג' שפותר את זה רציתי בבקשה להתיעץ אילו הגדרות אתם רשמתם באימיול ועל איזו גירסה אתם ממליצים? כמו כן האם הפאץ' ההוא אמין וניתן לסמוך עליו תודה רבה וסליחה שחפרתי

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by XMB,

אהלן, החלפתי לאחרונה לוח אם וזיכרונות לוח: Gigabyte EP43-UD3L זיכרונות CORSAIR TWINX 4GB (2X2GB) 1066MHZ DDR2 CL5 המעבד הוא E6300 אם זה רלוונטי (מתכנן לעשות עליו OC). בכל מקרה חיברתי הכל, הביוס מזהה את המעבד, זיכרונות (למרות שהוא אומר לי שהם רצים כשהמחשב עולה על SINGLE CHANNEL (ליחס לכך חשיבות?), ההרדיסק והצורב. כאשר מערכת ההפעלה עולה יש מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט וכך שוב ושוב, יש מערכת תיקון שגיאות בוינדוס 7 אם הוינדוס לא עולה בצורה תקינה, זה עושה את הבדיקה מספר דקות ומוצא בעיה ב START PATCH ואומר שלא ניתן לתקן את הבעיה. האם פירמוט הוא הפיתרון היחיד לתקלה? האם יש מצב שנוצרה כאן גם הרכבה לקוייה למרות שהכל מזוהה בביוס? (דרך אגב הבדיקת תקינות של המערכת הפעלה עבדה תקין ללא …

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. אז ככה. רכשתי Windows Vista Ultimate Hebrew וניסיתי להתקין אותו דרך הBoot.. ההתקנה הלכה חלק ולאחר ההתקנה ברגע שהמחשב ניסה להריץ את Vista מסך כחול הופיע משום מקום על גבי המסך והודיע לי(ממה שאני זוכר) שהמערכת תכבה את עצמה כי היא לא רוצה לפגוע בחומרה של המחשב, עכשיו אני חושב שזה נובע מהכרטיס מסך שלי היו לי איתו המון בעיות בעבר שאני יפרט אותם כאן ואולי זה יצביע על הבעיה. המערכת שלי היא כזאת: מעבד: A64 3000+ newcastle לוח אם:Asus K8V-SE Deluxe זיכרון:1512MB DDR400MHZ כ.מסך:Shapphire X1600Pro 512MB AGP עכשיו הבעיות שהיו לי עם הכרטיס מסך הם שקניתי אותו לא הצלחתי להתקין דרייברים ורק לאחר צריבת ביוס חדש הוא החל לעבוד ,באתר הרשמי של Shapphire אמרו לי שהבעיה היא בספק כח, צריך לקנ…

12. שלום לכולם, יש לי בעיה כבר המון זמן ואני חושב שכבר פתחתי בעבר נושא ולא קיבלתי מענה אך אנשים נוספים אמרו שזה קורה להם הבעיה שאחרי שהמחשב יוצא ממצב שינה יש מסך כחול והמחשב נתקע, זה דיי מציק כי אני משאיר ככה את המחשב דולק סתם... הווינדוס הוא Win 7x64 enterprise כ.מסך: HD4850 מעבד: q9450 לוח אם: gigabyte EP45-DS3 ספק: PCP 500W תודה מראש

• 24 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. אהלן! התקנתי SP1 לא מזמן.. עכשיו מאז שאני עושה ריסטרט ונכנס לויסטה.. אז הוא עושה את הקו הירוק צהוב הזה.. ואז באמצע פתאום מסך כחול לחצי שניה ובום ריסטרט! אני לא מבין למה זה.. חשבתי בגלל ה-OC.. אפסתי את כל ה-CMOS, וזה לא זה! אני פשוט אובד עצות. זה קרה בתכלס אחרי ה-SP1. מה עושים!? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. בבקשה חברה תעזרו לי,אני מדבר מהמחשב הנייד של אחי ואני לא יודע מה לעשות,אין תוכנת ניקוי רג'יסטרי או משהו שאני יוכל להריץ בSAFE MODE... מה שאני אנסה... (מזל שיש DISK ON KEY),הורדתי תוכנה שנקראת DU Downloader משהו כזה שבעצם מגבילה את מהירות הUPLOAD וכו'... לאחר ההתקנה,עשיתי אתחול ופשוט רציתי להסיר אותה כי לא עלתה, הסרתי אותה עשיתי אתחול ומאותו רגע זה מראה מסך כחול של Save Dump "BugCheck" (משהו כזה...) ועם השם קובץ HOMEQOS.SYS אני מקווה מאוד שזה קשור לפורום אני דיי מבולבל כי אני ממש מחפש דרך לתקן את הבעיה,כי יש לי הרבה דברים נחוצים במחשב ברגע זה .... אשמח לעזרה,תודה רבה, בברכה,

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. שלום יש לי מחשב HP והוא נותן מסך כחול באמצע פעולה. העלתי קובץ MINIDUMP... HP לא הצליחו לפתור לי את הבעיה.... אתם התקווה. http://www.upf.co.il/file/578935286.html

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כמו שאמרתי קופץ לי מסך כחול עים מלא כתוביות והוא סופר עד 100 ועושה ריסט למחשב שמתי לב שרשום למטה stop 0x0000000d1(0x00007ff והיה כתוב עוד כמה דברים אבל זה מה שהצלחתי להעתיק תודה רבה לעוזרים אלי.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by swg,

התקנתי עדכון של NVIDIA לכרטיס שלי (6600). מס העדכון:100.65 והוא תואם לויסטה, אך לאחר שאני התקנתי את העדכון החדש, הוא ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש, הפעלתי ובום... מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קשור? ומה עושים? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. קמתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב החלון של הוינדוס עולחה ופתאום מסך כחול מעצבן הוא אומר שההיתה בעיה עם הקובץ HIDCLASS.SYS ומתחת כותב DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון קיבלתי כמה וכמה מסכים כחולים עם קוד שגיאה של 0x0000007a צירפתי תמונה מBlueScreenView אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זאת?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. שלום לכולם, מידי פעם סתם פתאום מופיע מסך כחול שכותב שווינדוס מבצע ריסט כדי למנוע פגיעה במחשב וכותב גם win32k.sys . וזה קורה באופן שלא ברור לי מה גורם לזה כי זה לא קורה לאחר שימוש בתוכנה או משהו מסוים (והמחשב נקי מוירוסים וקבצים מזיקים). לאחר הריסט מופיע חלון "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ואומר שנוצר קובץ dmp שמתאר את הבעיה (ואין לי מושג בזה) . יש לי vista 64bit sp1. אשמח לעזרה,תודה.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים מדי פעם אני מקבל מסך כחול ואני מבין מאיפה הבעיה, זה כל כך מעצבן! המחשב עלה אחרי זה וכתה את ההודעה הבאה.... ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1033 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8006F74180 BCP2: FFFFF880070A8768 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 000000000000000D OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\071412-41574-01.dmp C:\Users\idan\AppData\Local\Temp\WER-41855-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by zion789,

שלום!, כל פעם בלילה אני נוכח לדעת שהמחשב שלי מתכבה אין דבר כזה שלא.... עד לא מזמן התקנתי ווינדוס ויסטה 64 ביט והוא לא עשה לי שום בעיות,כמו כן גם ניסיתי למצוא וירוסים וspywares הורדתי עידכונים אך לשווא. הויסטה הותקנה לפני כמה ימים ככה שאין צורך בפירמוט... צירפתי קובץ תמונה המתטאר את הקבצים שעושים את הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by naoriko,

יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????

25. כאשר התעוררתי משינתי ב-5:30, ניגשתי אל המחשב של אבא שלי והדלקתי את המסך (כיביתי את המסך לפני השינה, והמחשב פעל כל הזמן, והיה אמור להיכנס למצב שינה היברידית לאחר 30 דקות של אי פעילות, כאשר בשעה 02:00, Avast היה צריך להעיר את המחשב ממצב שינה ולהתחיל סריקה מתוזמנת [שהסתיימה בהצלחה לפני הופעתו של המסך]), קיבל את פניי מסך כחול (פרטים בלוג של BlueScreeView). מה הסיבה לבעיה?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.