Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי מה מיקרוסופט עשתה בכדי להגן על המוצר שלה...:! * נא לא להתייחס לנושא שלי כ WAREZ כי אני לא מתכוון בשום דרך לעשות במידע שאקבל שימוש ל WAREZ .. אני רוצה הסבר מדעי .. מה בדיוק מייחד את VISTA מ XP כך שהיא יותר קשיחה לפריצות ( לא פריצת וירוסים אני מתכוון לפרוץ אותה כלומר להשתמש בעותק לא חוקי באופן מלא כמו עותק חוקי ) אני רק רוצה מידע מה מיקרוסופט עושה בשביל להגן על המוצר שלה כי ישנם אנשים שאומרים לי שישנה אפשרות לפרוץ את הוינדוס אבל איך שקראתי מהרבה כתבות בנושא ... דבר כזה כמעט ואי אפשרי ( עם מחשב שמחובר לאינטרנט ) אפשר לקבל מידע ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אתמול התקנתי את ה-Windows 7 Ultimate 64 BIT, הכל היה טוב ויפה אבל היו לי כמה בעיות ממש מוזרות שהשתגעתי מהן. 1. הסאונד של שירים היה נמוך יותר ממה שאני שומע בדרך כלל באוזניות (ושיחקתי בכל ההגדרות של הווליום כלפי מעלה, התקנתי את הכרטיס קול והכל וזה עדיין ממש חלש יחסית לשמע באוזניות ב-XP). 2. הכרטיס מסך - יש לי אפשרות לחבר את הממיר של Yes למחשב - ככה אני כרגע ותמיד הייתי עם ה-XP (כן חזרתי ל-XP בכונן קשיח השני) - בקיצור אז דרך התוכנה WinDVR הייתי רואה והייתי מקליט תוכניות. ב-Windows 7 התקנתי את התוכנה ולא הצלחתי לראות כי זה בעצם לא זיהה חומרה, הכרטיס מסך הותקן מחדש כמובן דרך הדרייבר שהיה באתר של הכרטיס מסך שמתאים ל-Windows 7 64 BIT, אבל עדיין גם בתוכנה WinDVR הוא רשם שהו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ראיתי את התרדים בקודמים על זה אבל לא מצאתי את הדברים האלה שהיו אמורים להוסיף עיברית... אז אולי בכל זאת אפשר להוריד מהאינטרנט תוספת כזאת ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני לא רוצה להשתמש באתר שלהם, אני מעדיף להשאר עם התוכנה המובנת ב SP, אני מודע לאפשרות של לקבוע לה שעה מסויימת ביום, אבל זה לא עובד טוב בשבילי יש איזשהי פקודה או דרך להפעיל את ה"סריקת עדכונים" (או איך שתקראו לזה), ברגע שאני מבקש?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לחבר את הלפטופ למדפסת רשת, אינני מצליח להשלים את התהליך. המדפסת מזוהה והכל, אך לאחר לחיצה על התחברות למדפסת, מתקבלת הודעה "כי אין אפשרות להתחבר למדפסת עקב זיכרון מועט". הלפטופ חדש, נקנה לפני שבועיים, בעל 2GB זיכרון, על הלפטופ מותקן ווינדוס ויסטה. המדפסת מחוברת למחשב שולחני רגיל עם ווינדוס XP. הרשת אלחוטית. יש עצות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
??? בווינדוז XP, במסך הכיבוי, מידי פעם מתחלף הכפתור של Hibernate ובמקומו מופיע כפתור כיבוי ואחרי כמה זמן זה חוזר חלילה... ??? בווינדוז 98, אקספלורר 5 נתקע כל פעם שנפתח popup או שהוא נתקע בפרקי זמן רנדומליים כאשר יותר מחלון אקספלורר אחד פתוח... ??? איך מלמדים את מוזילה לראות עברית בצורה נורמלית? (גם כשאני מצליח לראות עברית שבה האותיות לא הפוכות, אז המילים הפוכות בסדרן...
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/presspass/press/2006/feb06/02-26WinVistaProductsPR.mspx נחמד לראות שלכל הגרסאות תהיה האפשרות ל 64bit.
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם WIN7, מעבד I7. הכל היה טוב עד שלאחרונה התחלתי לקבל תקלות על תצוגה, שהמערכת שיחזרה את התצוגה לאחר תקלה. אז נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר מעודכן יותר לכרטיס מסך שלי: GeForce GT 220 שיש לי. עשיתי את העדכון ובאמת ההודעות על בעיות תצוגה לא חזרו אבל שמתי לב שהתחלתי בעיה אחרת. בהגדרות חשמל במחשב מוגדר שאחרי 10 דקות הצג יכבה. בדרך כלל כשהייתי חוזר ומזיז קצת את העכבר הכל היה עולה בסדר גמור. אז אחרי עדכון הדרייבר החדש שמתי לב שכשאני מזיז את העכבר אני מקבל את התצוגה אבל בלי אייקונים של המסך. רציתי לנסות להחזיר את ה explorer.exe אבל אפילו הTASK MANAGER לא נפתח לי, אם אני עושה ctrl + alt + delete אני מקבל מסך שחור ולא יכול לעשות כלום. הדבר היחיד שעובד זה…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כבר מעל שבוע שאני לוחץ על המקלדת הוירטואלית היא לא מגיבה !!! בכל המחשבים בבית ידני זה מגיב אני לא מבין למה ? איך אפשר לתקן את זה ? חשבתי בהתחלה שזאת רק בעיה אצלי במחשב אבל זה בכל המחשבים בבית אני משתגע מזה ושאני לוחץ על המקלדת הוירטואלית של ווינדוס 10 לא גוגל היא גם לא מגיבה בכלל לא עולה שמתי לב שאם אני מנתק את החשבון גוגל שלי אני יכול להקליד אבל בחדר האחר אין חשבון גוגל פתוח וגם אי אפשר להקליד זה מחרפן אותי התקלה הזאת !!!!
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, חבר קרא לי לבוא אליו כדי לבדוק את המחשב שלו - הוא נורא איטי. עשינו בדיקות עם התוכנות הבאות: Ace Utilities Ad-Aware Spybot - Search & Destroy Spyware Doctor Registry Mechanic avast! - Through virus scan יש לציין שכל הגרסאות מעודכנות, הדיסק הקשיח מאוחה לגמרי ויש בוא המון מקום פנוי, ולא נמצא הרבה זבל (מה שכן נמצא, כמובן מחקנו) - המפרט לא רע: Intel P-4 2.66GHz HT 256MB 400MHz HDD 80GB 7200RPM Gigabyte Radeon 9550 256MB המשחק Command & Conquer: Generals Zero Hour פועל נורא לאט עכשיו - עד כדי לא מזמן הוא עבד מעולה גם ברזולוציה של 1600x1200 על High detail, אבל עכשיו הוא מגמגם על 800x600 על low detail... אשמח לתגובות מהירות (ואנו משתדלים להמנע מפירמוט!), תודה מראש.…
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים מותקנת אצלי מערכת WIN 7 בעברית גירסת PRO עם SERVISE PACK 1 המערכת הותקנה רק לפני מספר ימים על דיסק קשיח חדש לגמרי יש בעיה שאני לא מצליח להחזיר את המחשב משינה. לא משנה על מה אני לוחץ, עכבר מקלדת לא עוזר עד שאני לא לוחץ על כפתור ה-RESET בעיה נוספת שאיני יודע אם קשורה או לא והיא הייתה קיימת גם לפני ההתקנה החדשה: בזמן שהמחשב מבצע כיבוי לא רצוני ועולה מסך שחור בהתחלה שבו כתוב שיש לבחור עם לחצני החצים על אחת האופציות כמו SAFE MOE או להפעיל את WIN רגיל בזמן שיש ספירה של 30 שניות... המקלדת לא מגיבה ואז אני בעצם צריך לחכות את כל ה-30 שניות המקלדת היא USB אלחוטית של MICROSOFT והדרייבר שלה מותקן. דרייבר מסוג INTELIPOINT התואם את דגם המקלדת אודה לכם על פתרונות לש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כיום, אמא שלי ואחותי משתמשות באותו מחשב. הבעיה היא שאמא שלי משתמשת במחשב לעבודה ואחותי משתמשת בו כדי להתקין כל toolbar, spyware ותוכנה שרק עוברת מול הפרצוץ שלה, ובאופן כללי גורמת אפילו ל-AdAware ו-SpyBot לבקש חופש. כמובן שאחרי זמן קצר מאוד לוקח למחשב בערך 5 דקות לעלות וזמן דומה כדי לכבות את עצמו. האם ניתן להגדיר הפרדה מוחלטת של החשבונות כדי שלא יופיעו בחשבון אחד תוכנות ואייקונים שהותקנו בחשבון אחר, ושחשבון לא יושפע מכל הזבל שיש בחשבון השני ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היום התקנתי ווינדוס XP ורוב העיברית עושה לי בעיות או שאני רואה גיבריש או שאני רואה סימני שאלה יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? ???
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך לעזזל עושים את זה??? יש לי אקספלורר גירסה 6.0 ואני רוצה לשים גירסה 5 עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את ה5 כי יש גירסה מתקדמת יותר.... למישהוא יש רעיון??
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
איך ניתן להעתיק , דיסק לכונן הקשיח בשלמותו בחלונות xp. כדי שלא הצטרך להכניס לכונן כל פעם מחדש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי נייד עם כרטיס מסך ATI Radeon 3670 וזיכרון 4GB ראם. כשאני צופה בסרטונים ביוטיוב וגם בסרטונים בפייסבוק הסרטונים קופצים. כלומר, נתקעים לחצי שניה ואז ממשיכים. וזה לא קורה כשהמחשב עמוס בחלונות פתוחים שיכולים להאט את הזיכרון אלא גם אם רק החלון של הסרטון פתוח זה קורה. מה הבעיה? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שה msi שלי איכשהו נדפק קשות...וכל דבר שמתקינים דרכו אני לא יכול להתקין וגם לא להסיר דברים שהתקנתי דרכו-הוא מקפיץ הודעות שגיאה בטענה שאני נמצא במצב בטוח ועוד דברים שאין לי מושג מאיפה הוא ממציא אותם, רציתי למחוק את ה msi שלי ולהתקין אחד אחר,אבל אחרי חיפוש רב ברשת לא מצאתי דרך למחוק אותו או לעשות לו reinstall לפחות. בבקשה תצילו אותי - אתם הדבר האחרון שעומד לפני פירמוט :-[
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב בהיבורי.. לפני כחודש התקנתי על המחשב וינדוס 7.. הדריברים שנתנו לי לא התאימו לוינדוס 7.. וחיפשתי דריברים שיתאימו היבורי אמרו לי שהוינדוס 7 לא מתאים לסוג הלוח אם שיש לי.. זה הגיוני? הלוח אם הוא atx 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI והכרטיס מסך הוא HDMI DDR3 GF9800GT 1G PCIE INNOVISION תודה..
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/Items.aspx?GroupID=2572&ProgID=2409 אני מנסה להכנס לסקיצה של הבנות נחמה וזה לא פותח כלום. מה לעשות כדי שזה יפתח? תודה מראש. .SWG
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה כאלה... אתם בטח זוכרים את הפעמים הקודמות... אף אחד לא ענה עכשיו יש בעיה אחרת, הוא מופיע אבל הבחירה של הפעולה לא... לזה יש תיקון?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שמתי את זה בפורום Windows בגלל שאני מחפש תוסף למדיה פלייר שחותך MP3 , יש דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-