עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רציתי לדעת איזה מערכת הפעלה נמצאת אצלי במחשב WIN XP /2000 או 95/98/ME/XP/2000

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by yotep,

קנתי דיסק חדש של WD160GB וכל פעם שאני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל באמצע ההתקנה הודעה שגיאה: setup has determined that drive c: is crropted and cannot be repaired press R3 to quit setup מה עושים ???

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by blanco,

האם משהו יודע איך אני יותר בוט סידי של win xp ???? תתודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. במאפייני תצוגה קיימת רק ערכת הנושא הקלאסית אפילו לא המקורית של xp אתמול זה קרה ומאז אני לא מצליח לשנות את זה ניסיתי לשים ערכות מן האינטרנט אבל אני מקבל הודעת שגיאה "לא הייתה אפשרות לטעון את ערכת הנושא מכיוון ששירות ערכות הנושא אינו פועל. באפשרותך להפעיל את השירות בכלי ניהול בלוח הבקרה " ניסיתי אבל לא הצלחתי , התהליך מופיע כפועל ניסיתי להפעיל מחדש אבל זה לא עזר! מישהו יודע איך מתגברים על זה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מנסה להתקין WIN XP 64 BIT ללא הצלחה לא מוצא ללוח שלי דרייברים RAID-0 בגירסה של 64 ביט האם יש פיתרון

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! גודל ספריית הWINDOWS שלי 2.14GB. האם משהו יודע איך אני יכול מעט לדלל אותה כדי לפנות מקום במחיצה C? תודה L.A

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  7. Started by oded6188,

Windows 2000, בכמה ימים האחרונים המחשב קורס, בלי הודעת שגיאה, בלי כלום - פשוט בום, וזה נדלק מחדש... נראה לי שזה קורא כשאני באקספלורר... מה האפשרויות לפיתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  8. אוקי היום הייתה לי הפסקת חשמל בבית, אחרי שהחשמל חזר הדקלתי את המחשב אבל הוא לא עלה בכלל לוינדוס אחרי מלא ניסיונות בסוך איכשהו הצלחתי להתקין וינדווס מחדש אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור בין שני מערכות הפעלה החדש או הישן שאני בוחר את הישן המחשב לא עולה ושאני בוחר את החדש השמחש עולה. אני מבקש עזרה למחוק את וינדוס הישן ושאני יפעיל את המחשב אני לא יצרך לבחור וינדוס אלה שהוא יעלה לבד. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. התקנתי חלונות XP במחיצת C הראשית שכבר היתה בה חלונות 98. זו היתה ב-Windows כמובן ואת XP שמתי בספרייה שונה בשם Winxp. זכרתי, אולי בטעות, שאחרי התקנה כזו שעשיתי בעבר, המערכת יצרה אוטומטית את האופציה להפעיל אחת משתי הגירסאות. התברר שהאופציה היחידה הקיימת באתחול היא הפעלת XP וזה מה שמופיע ב-Msdos.Sys: WinDir=C:\WINDOWS WinBootDir=C:\WINDOWS HostWinBootDrv=C BootMulti=1 BootGUI=1 DoubleBuffer=1 AutoScan=1 WinVer=4.10.2222 וב-Boot.ini: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect מה עלי לשנות או להוסיףכדי לקבל Multiboot באתחול? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  10. Started by bh1811,

אתמול קרה דבר מוזר במחשב של אחי: הפעלתי את המחשב ובמסך הטעינה של הוינדוס זה רושם שהוא לא מוצא את התיקייה system32 וזה שואל אותי אם לעשות repair . אז הכנסתי את הדיסק התקנה לכונן לחצתי על r ואז זה שואל איזו פקודה ברצוני לעשות. עכשיו השאלה:האם יש פקודה או דרך כלשהיא להחזיר את קבצי ה system למחשב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  11. שלום לכולם היום בזמן שגלשתי לי בנוחות באינטרנט ה-MCFEE התחיל להתריע על ווירוסים וטרויאנים לאחר 10 התרעות הוא הפסיק, כמובן אמרתי לו למחוק כל קובץ נגוע. אחרי ההתקפה עשיתי מייד RESET העלתי את המחשב ב-SAFE MODE ועשיתי סריקה לווירסים ולכל שאר הירקות שפוגעים במחשב. לא נמצא שום דבר מיוחד חוץ משתי קבצים שמצא ה-ADAWARE. לאחר מכן חזרתי לווינדוס וגיליתי שה MCFEE הפסיק לעבוד אומר שיש איזה בעייה ושצריך להתקין אותו מחדש. כמו כן התחילו לרוץ תהליכים בשם NET.EXE ו NET1.EXE התהליכים האלו התחילו להכפיל את עצמם בקצב מטורף ותוך כמה שניות היו לי בסביבות ה-20 תהליכים עם השם הזה. חזרתי בחזרה ל-SAFE MODE חיפשתי ידנית קבצים בשם הזה והסרתי אותם וזה לא עשה זאת יותר אבל עדיין נשארה בעייה כל פעם שאני …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  12. יש לי את BOB ו ZOZ אני רוצה שיכנס ליוזר BOB ולא יראה לי את מסך הבחירה אפשר לעשות ככה?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. אני פותח אתר וסוגר את האקספלורר מנסה לפתוח משהו לא הולך ואחרי כמה שניות זה רגיל כאילו לא קרה כלום תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  14. ^^^^^^^^ במערכת WIN XP תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  15. אני מתקין הכל טוב ויפה אבל אז זה לא מראה לא את התובנה ולא פועל הקול

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by dori_bashan,

אהלן יש לי בעיה מאוד משונה. כל 10 דקות, ה - XP שלי עושה לעצמו SWITCH USER ומגיע למסך של הסטארטאפ שבו אני צריך לבחור USER. הוא לא עושה LOG OFF, כי התוכנות עדיין רצות ברקע, הוא פשוט יוצא ממערכת ההפעלה וכל פעם אני צריך להיכנס אליה מחדש. בדקתי את ה POWER OPTIONS אבל הכל נראה שם בסדר. המחשב נמצא בהגדרת ALWAYS ON וכיבוי המסך, כיבוי ההארד דיסקים, סטנד ביי, והייברנייט נמצא ב- NEVER. שכחתי לציין שזה קורה גם תוך כדי עבודה, בזמן שאני רואה סרט, פתאום הסרט מפסיק ועושה לעצמו PAUSE והמחשב עובר למצב SWITCH USER. למישהו יש רעיון???? P4 1.5 PROCESSOR 256 RDRAM WINDOWS XP SP2 ENGLISH תודה דורי

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

Ok... my friend have 128MB RAM, and many applications require more virtual memory... i think he just need to configure the VM, what do you say ? what should be the configurations ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  19. אני מעוניין בפתרונות Low-Level ללא שימוש בתוכנה של צד שלישי לשינוי אייקונים ב-Windows 2000 Professional. האייקונים שאני רוצה לשנות הם אייקונים של תיקיות, אייקונים של ה-Control Panel, אייקונים של ה-Toolbar בתיקיות וכל אייקון אחר שההגדרה שלו חבוייה ולא ניתנת לשינוי באמצעים רגילים. אני מכיר תוכנות שמאפשרות לשנות חלק מהאייקונים הנ"ל. אולם, אני מעוניין בפתרונות Low-Level שמצריכים שימוש ב-Registry ובקבצי מערכת אחרים לצרכים לימודיים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by borg,

מישהו יכול בבקשה להעלות לאשכול הזה את ה-Bitmap המקורי של ה-Welcome Screen של Windows XP?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. התקנתי הפצה של הוינדוס כשה SP1 מובנה. מאז אני לא מצליח לשנות את רמת האבטחה של הדפדפן לא במקסטון (מבוסס אקפלורר) ולא באקפלורר. הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר לשנות. אני לא בטוחש זה קשור להפצה או ל SP1 כי גם בגרסאות של ה 2003 x64 היית לי את הבעיה. גם מצב בטוח לא עזר. HELP PLIZ

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  22. טוב אז ככה אני הורדתי ויזואל בייסיק פרופשיינל 6 עכשיו הוא היה מכווץ בזיפ חילצתי אותו והלכתי לקובץ התקנה התחלתי בהתקנה הכנסתי CD KEY והכל עכשיו ברגע שהוא מתחיל את ההתקנה הוא רושם את זה: (ראו תמונה למטה) למישהו יש פיתרון?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by POD,

שלום לכם, יש לי XP SP2 עם שני משתמשים. הבעיה היא ש"חיפוש", דרך ה"התחל", לא עובד אצל המשתמש השני (שהוא LIMITED), אבל דרך האקספלורר הרגיל הוא עובד, כלומר דרך לחיצת CTRL-F. אצלי, ADMINISTRATOR, הכל עובד. אני חושד שזה קרה לאחר התקנת SP2. מישהו מכיר? יודע איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by FatalZero,

מה ניתן לעשות בנידון? הוספתי לוג HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 09:39:10, on 23/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Documents and Settings\*צונזר*\Desktop\New Folder\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\To…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  25. ***אם התרד נפתח לא במקומו סליחה גדולה מראש ...*** ניתן לסגור את התרד הבעיה נפתרה ב"מעבדים לוחות אם וזכרונות"... תודה שוב לצוות המנהלים של האתר אתם עושים פה עבודת קודש

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים