עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קניתי דיסק חדש של 160 ג'יגה עכשיו כך פעם שאני מנסה להתקין עליו WIN XP או 2000 ההתקנה נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזאת Setup has determined that Drive C: is corrupted and cannot be repaired. To quit setup press F3 הבעייה היא לא בדיסק בקשיח כי הצלחתי כבר להתקין 98 ו ME אגב הלוח מזהה רק 136 GB מתוך ה 160 נסיתי כבר הכל התקנה, שדרוג, פירמוט ארוך וקצר FAT32,NTFS,XP+SP2 כלום לא עוזר??? בבקשה תעזרו לי דחוף... אגב מצאתי באתר של MICROSOFT את השגיאה אבל לא את הפתרון קבלו לינק: http://support.microsoft.com/?kbid=315679 בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  2. אתם מכירים את זה שההורים שלכם שמים לכם סיסמא למחשב בווינדוס XP ואז כשאתם מדליקים הו מבקש סיסמא...זה לא שזה קרה לי אבל אני לא רוצה לפרמט תמחשב ואם מישהו יודע איך אני יכול לגלות תסיסמא או יש סיסמת מסטר אז שיגידו לי!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by שמנואל,

שלום. יש לי שלוש מחיצות בהארדיסק C,D,E ב- D וב E אני מאחסן קבצים שונים. וב-C את מערכת ההפעלה. פירמטתי את C ע"מ להתקין עליה שוב את ה-XP והופתעתי לגלות שעוד בשלב שלפני הפירמוט מחיצה D הפכה ל-C , כך שלא נותרה לי ברירה והתקנתי את המערכת על מה שנותר - וזהו D . עכשיו אני צריך להתרגל לכך שהווינדוס נמצא על D והייתי רוצה לשנות את האותיות בחזרה. איך עושים את זה ? אני מניח שצריך תוכנה צד שלישי. האם זה בכלל מומלץ ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. רציתי לדעת אם יש דרך שאני יכול לגרום למחשב במקום לשים לי את התמונת רקע של השולחן עבודה להריץ לי איזה קובץ EXE כך שכאילו במקום תמונה ברקע אני יראה את הממשק של התוכנה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by yotep,

קניתי דיסק קשיח חדש למחשב וחברתי אותו כSLAVE והתקנתי עליו WIN XP עכשיו אני רוצה להעיף את הדיסק קשיח הישן ה MASTER שאלתי היא איך אני גורם למחשב לעשות BOOT מהדיסק החדש שאותו אני אחבר כ MASTER כי כל קבצי הBOOT נמצאים בקשיח הישן..

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by stav_r,

שלום. לחבר שלי הייתה בעייה הנרטון שלנו נדפק לכן הייתי צריך להסיר את הנורטון ידנית והשתמשתי ב SymNRT להסיר מה של ידעתי שזה יסיר את כל מוצרי נותן כולל הגוסט והפיירוואל. לאחר מכן התקנתי פנדה אנטי וירוס ומשום מה כל דבר שאני מנסה להתקין נתקל בשגיאה (winzip , winrar). מה לעשות עכשיו לפרמט ? מערכת הפעלה:windows xp

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by znz,

Z

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. Started by yanushka,

איך ניתן למנוע את הופעתן? בתודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  9. Started by someone,

השאלה שלי היא כזאת: האם חלונות עושה לאחר כל פעולת RESTART של המחשב איזשהו שחזור למצב הקודם שלו? כי כל פעם שאני מנסה להוריד SPYWARE הן כל פעם חוזרים בחזרה.. עכשיו הבעיה עם הSPYWARE.. יש לי בSTRATUP משהו שנקרא save and balm.. אני לא יודע עם זה קשור, אבל זה (או משהו אחר) מקפיץ לי חלונות פרסמות מדי פעם, פותח מן סרגל כחול כזה מעוצב בסגנון XP בחלק התחתון של המסך (שאותו אפשר לסוגר, אבל זה עדיין מעצבן שהוא קופץ), ומשום מה יש לי שני קבצי IEXPLORE.EXE פתוחים באופן תמידי ולא מוכנים להסגר... מישהו יכול לעזור? תודה ענקית מראש..!

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by gabig12,

שלום יש לי בעיית SPYWARE במחשב הוא פותח לי כל מיני דפים כמו OLDGAMES אתרי מכירות ואתרי סקס ניסיתי הרבה תוכנות להסרה ואף אחת לא עוזרת: ADAWARE SPYBOT MICROSOFT ANTI SPYWARE ANTIVIROS של סיימנטק איך אני יכול להעיף את הספייור? בבקשה אני חייב עזרה דחוף! זה משגע אותי

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by kong,

שאני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך שחור וכתוב a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart התקנתי איזה משחק ישן והוא שינה את הקובץ הפעלה של המערכת. boot.ini מה אני יכול לעשות בכדי להגיע למערכת בלי פירמוט??? משהו דרך הביוס??לתת כאילו הוראה שהוא לא יקרא לכונן a ??? משהו כזה? :nixweiss:

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by Maxiimus,

שאלה: האם גרסתה 64.. יכולה להריץ תוכנות של 32 .... ואם כן האם זה פוגע בביצועים.. ז"א שננניחהתוכונות הנ"ל היו רצול על WIN רגיל , היו רצות מהר יותר....

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. בעקבות הבעיה שלי אני רוצה לעשות תיקון לווינדוס. (הבעיה היא שנעלמו לי הכונן סידירום והכונן של הצורב מהמחשב שלי - כשאשר מחקתי את הנירו). אני לא יכול לעשות את התיקן כשהווינדוס עובד אלה רק כשאני נכנס לדוס הוא קורא לי את הסידירום. עכשיו מספר שאלות, איך אני עושה תיקון לווינדוס דרך הדוס? תיקון לא מפרמט ומוחק את הקבצים באותו כונן אלה רק מתקן את הקבצים פגומים\חסרים והגדרות נכון? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by @guitarsuite@,

ל"ד בעומר שמח לכולם!!! טוב אז הבעיה היא כזאת: כשאני סוגר כל דף אקספלורר (אתר) לא משנה איזה יש לי את ההערה של תישלח אל תישלח מה קורה פה חבר,ה? זה פאקינג לא נח! pleez help !!! המשך ערב נעים לכולם..

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by stav_r,

שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by p_q,

אני רוצה לצרוב דיסק איתחול(של WIN98) עם האפשרות: "press any key to boot from cd" (כמו דיסק ההתקנה של XP) את הצריבה אני יודע אבל איך מוסיפים את האפשרות השנייה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  17. השאלה שלי איך אני עושה שלא יהיה תפס אני רוצה שהקובץ ירד ישר אני יודע שאפשר לעקוף את זה אם לוחצים על קונטרול אבל אני לא רוצה את זה מלחתכילה..איך אני מבטל מי יודע ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש. לוח אם: K8NF-9 מעבד:amd 64bit 3000+ s939 ארד דיסק:WD 80gb Sata ושאני מכניס את הדיסק של ה- Windows XP Home Edition, הווינדוס לא מזהה את ההארד דיסק שלי הכנסתי דיסקט שיצרתי והוא לא היה טוב אני רוצה לדעת איזה דרייביר מתאים ללוח אם שלי נכנסתי לקובץ שקוראים לו menu.exe ונפתח לי החלון הבאה ואני לא יודע מה לבחור.. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום אני יודע שאולי הכותרת שלי לא כל כך מובנה אבל אני ינסה להרחיב פה על הבעיה שיש לי . קניתי כונן קשיח חדש וההיתי צריך להתקין ווינדווס XP מחדש עליו עכשיו יש לי עותק מקורי של ווינדווס XP הום אודישן בעיברית ... התקנתי אותו והכל עבר כרגיל וסבבה . אבל כאשר התקנתי את חיבור האינטרנט והתחברתי לאינטרנט , אחרי זמן מאוד קצר התצוגה הופכת לתצוגה הישנה הקלאסית מהגירסאות הישנות יותר של הווינדווס והוא מנתק לי את החיבור ואני לא יכול להתחבר עוד עד שאני לא עושה ריסטרט . ניסיתי להתקין עוד כמה וכמה פעמים את הווינדווס מחדש אבל כלום לא עובד הבעיה פשוט חוזרת על עצמה ! אני ממש מיואש פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה ... יש פתרונות לבעיה המוזרה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ran19,

אז ככה עכשיו אני מתכתב מהשם משתמש של אחותי והיא מוגבלת (באותו מחשב) ואני מנהל ואיך עכשיו אני יכול לפרוץ את הסיסמא שלי נכנסתי גם דרך המצב בטוח אבל גם שם צריך תסיסמא אז מה עושים??

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  21. בחיבורי הרשת בWIN PRO אין לי הצגה של חיבורי הרשת (כרטיס רשת. ומודם ADUS בחיבור USB). בעיון במנהל ההתקנים יש לי זוהוי של שני החיבורים היא ההופעה של הדברים מוננה ממני לעשות התנתקות יזומה מהאינטרנט (על מנת להתנתק עליי סגור את הדפדףן ואז המחשב לפעמים שאול אם אני רוצה להתנתק אם הוא לא שואל הוא ממשיך להתחבר). על מנת לסדר את ההגדרות היה עלייי ללכת לכלים, אפשרויות אינטרנט ואז התקשרויות ומשם לסדר את ההגדרות של החיבור (דרך הפוכה). אין לי קיצור להתחברות על שולחן העבודה. או באפשרות הלתנתק ב'חלון' ההתנתקות של שני המחשבים ליד השעון. האם יש פיתרון אחר לבעיה פרט לפרמוט המחשב??? נ.ב. מצורף התמונה של חיבורי הרשת..... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  22. אוקי אז ככה מחקתי דריבר של חיבור USB בשביל להתקינו מחדש, ועכשיו פתאום חסר דריבר ל SM BUS CONTROLLER - שאין לי מושג איזה דריבר זה ולמה זה.. הקיצר אין לי דרייברים בשבילו, ניסיתי לעשות חיפוש אולי בדיסק שקיבלתי עם הלוח אם אין שם דריבר לזה....... אני מחפש קישור להורדת הדריבר בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by matan101010,

יש לי כל הזמן הודעות מהמסנגר סרביס בקשר לכל מיני דברים ונותנים לי קישורים ואני לא רוצה שזה יקרה כי זה סתם מקפיץ לי את ה-windows ומפריע לי, איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by ybe,

מחקתי ספריה של 12G לאחר המחיקה גיליתי שהזכרון הפנוי בהרד דיסק נותר ללא שינוי!.הספריה שמחקתי לא מופיעה בשום מקום במחשב(לא בסל מיחזור ולא בשום מחיצה אחרת). איתחלתי את המחשב מחדש אך הבעיה לא נפתרה, ביצעתי אופטימזציה לדיסק באמצעות נורטון וגם תוכנת הoptmize disk הראתה לי שכביכול ההרד דיסק שלי מלא. התקלקל ההרד דיסק?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by MDK,

אני לוחץ על מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים וזה פשוט נתקע עכשיו כשהDAEMON TOOLS פתוח, פועלת ברקע תוכנה שקוראים לה DRWTSN32.EXE כשאני סוגר אותה הEXPLORER נסגר...או לפחות או הכפתורים והכל נעלם וצריך לעשות F5.... יש למישהו מושג מה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים