עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by naoriko,

יש לי מחשב נייד ולא יודע פתאום לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות נכון יש את הקטע הזה שיש את הסמל של הווינדוס ומסך שחור וכמה ריבועים כאלה זזים יעני זה טוען אז שם זה נתקע מלא זמן ולפניי כמה זמן זה היה מהיר וזה קרה פתאום

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  2. דרושה עזרתכם; הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים, בשבוע הבא הוא יגיע. המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי. חשבתי על הרעיון לפתוח את המארז, לחבר בכמה שניות כונן אופטי שיריץ את הדיסק ולהתקין. אבל אז הגיעה לאוזניי שמועה כלשהי שישנה אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה בלי כונן אופטי בכלל. מושג? יש שמץ קלוש כלשהו של מושג למישהו? תודה רבה, פאביו.

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by abo,

i have done a terrable mistake and installed a pirate copy of windows xp. not only it wasnt original, it was also moded... so now- i dont have hebrew in my system - i have installed the "hebrew lang pack" and still i dont have hebrew keyboard option and i have question marks insted of hebrew noted in some programs - but when i try to fix it regional options - and to change the non unicode into hebrew the message "windows cannot install what u requsted" comes up... so can someone please please help me fix it all?!?! 1. from where do i get hebrew keyboard layout files ? 2/ howdo i install them? 3. how can i fix the question marks??

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  4. היי יש לי מערכת הפעלה באנגלית XP PRO שמותקן עליה MUI עברית עד אתמול הכל היה בעברית , עברית מלאה ופתאום חלק מהתפריטים הפכו לאנגלית כמו למשל התפריט של לחיצה ימנית בעכבר על הרקע או העזרים בתפריט התחל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הMUI אבל זה לא עזר.. מה הפתרון לבעיה ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. שלום. רכשתי מחשב של נייד של טושיבה והוא מגיע עם ויסטה פרמיום. התקנתי XP PRO בנוסף על כונן D. עכשיו שאני מעלה את המחשב כתוב רק ה XP מה צריך לשנות ב BOOT.INI? או לעשות משהו אחר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. שלום לכולם! - יש לי windows7-ultimate-64bit -- אני מבקש לחסום את הכניסה לדיסקשיח-חיצוני שלי של 2TB ע"י סיסמא, כי יש לי שם דברים אינטימיים....סיסמא בהעלאה של המחשב זה לא טוב, כי הילדים שלי צריכים את המדפסת, כשאני לא בביית ועוד כמה דברים....אז זה לא פיתרון....מישהו יודע איך עושים זאת?, כי הורדתי תוכנת folderlock 7.1.5 והיא יכולה לשים סיסמא רק בתיקיות שנימצאות בדיסק הקשיח, שמורכב בתוך המחשב...היא מסרבת לשים סיסמא בתיקייה שנימצאת בדיסקשיח-חיצוני שמחובר ב-USB....יש פיתרון? - בתודה מראש! - ב'1300 - שאול

• 14 תגובות
    • 8.2k צפיות
  7. Started by Stick2it,

אני הולך לרכוש VISTA OEM ויש לי כמה שאלות: 1. האם המחשב חייב להיות חדש? נניח וכבר היתה עליו מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט ולהתקין את הVISTA ללא בעיה? 2. אחרי שהמערכת מותקנת על המחשב, מה האפשרויות שדרוג שלי? האם אני יכול להחליף את המעבד למשל? 3. האם אני יוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את המערכת אם יתעורר הצורך או שמהרגע שהיא הותקנה אני כבר לא יכול להסיר ולהתקין מחדש על אותו מחשב? מקווה שהיתי ברור... ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by billlgoldberg,

ידוע לי שישנם משחקים שדורשים DX10, אבל לא מעניין אותי משחקים. חשובה לי רק מערכת ההפעלה והשאלה שלי היא האם הממשק של ויסטה דורש DX10 כדי להראות יפה? האם בשביל ה-earo (לא בטוח שככה רושמים...) צריך DX10?? האם בשביל השקיפות היפה צריך DX10??

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. Started by pincher77,

שלום אנשים אני צריך עזרה דחופה.. הכונן סידירום שלי והצורב שלי לא מזוהים בווינדוס פתאום? איך מסדרים את זה לעזאזל..? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. שלום רב, אתמול קיבלתי את המחשב החדש (המפרט בגדול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=482690.msg4130143#msg4130143),הכנסתי את הדיסק של WINDOWS 7 איך ממש בתחילה מופיעה הערה שלא מאפשרת לי להמשיך "מנהל התקן נדרש על כונן תקליטורים/DVD אנו זמין אם יש לך מנהל התקן בתקליטור תקליטור DVD או כונן הבזק מסוג USB נא הכנס אותו כעת" הבעיה היא מחשב הוא חדש ואין עליו עוד Windows כמו כן קיבלתי רק את הדיסק של לוח אם כרטיס מסך ושל המסך. עכשיו מאיפה אני אמור להביא דרייבר לאותו כונן שיש לי ?הכונן מזוהה בביוס אך הWINDOWS מן הסתם מעלה לי את ההודעה הנ"ל. הכונן שלי LG GSA-GH24N X24 SATA DVD. ניסתי להוריד מאתר של הלוח אם שלי את הדריבר RAID ואז לטעון אותו אך הוא אומר שהוא לא תואם אשמח לדעת …

• 4 תגובות
    • 6.2k צפיות
  11. אבל מבלי לפרמט את המחשב??? תודה!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by dorman2,

במחשב שלי שני כוננים קשיחים: C ו D. ב- C יש לי מערכת הפעלה XP שקיבלתי עם המחשב. לימים הוספתי את כונן D ועליו התקנתי מערכת הפעלה נוספת - XP אני מעונין לפרמט את C ולכן עשיתי בדיקה מקדימה:וניתקתי את C וניסיתי להפעיל את המחשב. הוא הודיע שאין לו מערכת הפעלה. חיפשתי היכן נמצא הקובץ boot.ini ומצאתי אותו ב C עם שתי שורות המאפשרות להפעיל או את C או את D. [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect יצרתי קובץ חדש ב …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ניסיתי להתקין xp בכל הדרכים והוא לא מסכים להתקין, ניסיתי לשדרג להתקין מחדש והכול, מתי שאני מתקין הוא רושם לי הודעה שצריך כאילו להפעיל את סורק הדיסק ויש לי הרבה וירוסים יכול להיות, זה מתי שאני מפעיל גירסת שדרוג ומתי שאני מנסה לעשות התקנה נקייה הוא לא מזהה את ההארד דיסק, מה הבעייה פה, והאם זה קשור איך שהוא לזיכרון, והאם כדאי לי להזמין טכנאי וכמה הוא יקח? תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

לא ידעתי אם זה שייך לכאן או לפורום תוכנה, אבל אני מניח שלכאן. בכל מקרה, שמתי לב כבר פעמיים, שהמחשב שלי עמד על אחוז ממש גבווה של ניצול מעבד כשהוא היה סתם על הדסקטופ ולא עישתי כלום (וזה לא הגיוני כל כך ל2.6C שלי...) , וכשניכנסתי לטסקמנג'ר לראות מה לוקח את כל המשאבים הופיע שם בכרטיסייה תהליכים (השניה) תהליך בשם ccpxysvc.exe תחת משתמש system. מישהו יודע מה זה, ומה זה עושה??? אם אני מסיים את התהליך הזה (סוגר אותו), אז חלונות ממשיכה לפעול, אבל אני לא יכול יותר להתחבר לשום אתר באינטרנט עד שאני מפעיל מחדש את המחשב...

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by ilanb0,

משום מה, הקשה על system restore לא מפעילה את היישום. אני המשתמש היחיד במחשב (אדמיניסטרטור) ובעבר כבר ביצעתי שיחזור (לפני כחודש) ועכשיו זה בכלל לא מגיב כשאני מבקש שחזור.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב, היום בצהריים הייתי במהלך תהליך חשוב, ואז בטעות במקום ללחוץ עלמקש PRIMT SCREEN לחצתי בטעות על מקש אחד מעליו, שבמקלדת שלי (מסוג SILVER LINE) זה מקש POWER לפתע ללא שום אתראה, המחשב ביצע פעולת כיבוי, מבלי לתת לי אפשרות לעצור את התהליך ולעשות גיבוי לעבודות באמצע תהליך. השאלה, כיצד ניתן לנטרל לחצן "הרסני" כזה? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. יש איזה עדכון לווינדוס של דריבריים חדשים נוספים??(אולי הוא יזהה אוטומטית את הדריברים שלי

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by טל אזולאי,

יש לי דיסק של Windows Xp מקורי אבל אני לא יודע איך מפרטים את המחשב נכון הגעתי למסך הכחול מה אז ? אני פשוט רוצה להתקין Windows Vista אבל קודם כל אני רוצה לעשות FORMAT על C אז תעזרו לי בבקשה ..!

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by ElasticMan,

שאלה לי אליכם אנשים טובים כידוע לכולנו DX10 קיים רק בVISTA... הבעיה שחוץ מזה אין שום סיבה לעבור לOS הזו לטעמי. שמעתי פעם שמועות על זה שאנשים עובדים על להתאים את DX10 לXP מכיוון שMS לא מתכוונת לעשות את זה ע"מ להכריח אנשים לעבור לVISTA. מישהו יודע משהו על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  20. אם אני לוחץ על לינקים אז הכל פסדר, אבל לכתוב כתובות אי אפשר, זה לא מגיב ל GO ולאנטר. כאילו סתם כתבתי כתובת ואני מחכה למשיח. איך אני מתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  21. מזה אומר?? הינה העתק מלא: Error code 1000008e, parameter1 c0000005, parameter2 3201076d, parameter3 ecc9b860, parameter4 00000000. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. 0000: 53 79 73 74 65 6d 20 45 System E 0008: 72 72 6f 72 20 20 45 72 rror Er 0010: 72 6f 72 20 63 6f 64 65 ror code 0018: 20 31 30 30 30 30 30 38 1000008 0020: 65 20 20 50 61 72 61 6d e Param 0028: 65 74 65 72 73 20 63 30 eters c0 0030: 30 30 30 30 30 35 2c 20 000005, 0038: 33 32 30 31 30 37 36 64 3201076d 0040: 2c 20 65 63 63 39 62 38 , ecc9b8 0048: 36 30 2c 20 30 30 30 30 60, 0000 0050: 30 30 30 30 0000

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. שלום לפני מספר ימים קניתי מחשב נייד HP Pavilion עם vista home Premiun ומהיום בערך בבוקר התחילה לי בעיה במערכת שבה הכרטיס מסך לא מצליח לעבוד שגיאה קוד 43 במנהל ההתקנים וגם למרות שניסיתי להוריד דרייבר חדש יותר וגם ניסיתי לשחזר את המערכת (שלא הצליח) מה ניתן לעשות ?? תודה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by liordafdi21,

שלום רב, ברשותי סרבר 2003 ואליו מחוברים עוד 20 תחנות ,התחנות בעלות מערכת הפעלה 98, כשהתחנה עולה ועושה logon לרשת אז רץ script של מיפוי מדפסות ומיפוי כוננים, רציתי לדעת מדוע כש-users עושים logon ל-TERMINAL SERVER ה-script רץ שוב והוא רושם הודעת שגיעה "1314" ומבקש שוב user name &password , וה-users מכניסים סיסמה נכונה והכל כמו שצריך, אז אני לא מבין מדוע זה קורה, ממה נובעת הבעיה. בבקשה עזרה דחוף. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום במחשב של בת דודה שלי רשום בהפעלת המחשב BOOTMGR IS MISSING ניסיתי דרך ה REPAIR מהדיסק של הWIN 7 (היא לא יודעת איזה יש לה אז ניסיתי גם 64 וגם 32 ביט ) אבל שאני עושה REPAIR הוא לא מזהה שום התקנה של מערכת הפעלה ושאני עושה REPAIR הוא לא מצליח ונותן לי הודעת שגיאה ושואל אם לשלוח או לא למיקרוסופט. בנוסף ניסיתי את ה bootrec /fixmbr דרך ה command prompt רשם לי שעבר בהצלחה אך הבעיה נמשכת אשמח מאוד לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. כאילו האם דוס יכיר בו , כמובן שיש כונן DVD . תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.