עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בעיה קטנה ומציקה יש סרטים (לא כולם) שמתי שאני מנסה ליראות אותם הוינדוס מיתרסק ואז מופיע לי הודעת שגיאה (שלח/אל תישלח) ואז האקספלורר ניסגר וניפתח מחדש מה שעוד יותר גרוע שאם אני נכנס לתיקיה הוא מנסה להראות את הפריים הראשון של הסרט ואפילו שם זה ניתקע קצת עזרה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by dor_braverman,

כל פעם שעולה המחשב יש בקשה להכנסת סיסמא לרשת יש לציין שאין שום רשת בבית, לא FIREWALL ממש כלום בעיה זו נוצרה מהרגע שהWINDOWS הותקן במחשב. כמו כן גם לא ניתן לשמור סיסמאות בקיצור של ההתחברות ולא ב OUTLOOK המחשב מחובר לאינטרנט דרך הכבלים חיבור רשת עם מודם שחור של מוטורולה למישהו יש פיתרון נ.ב. ניסיתי לשנות כבר ב- Client for microsoft network לאופציה של QUICK LOGON וזה לא משפיע על כלום תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by triple_maxim188,

מתי שאני לוחץ על מקש יממני של העכבר מופיע לי האפשרות אבל אני לא יכול ללחוץ אליה מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by gigabot,

איך אני מחליף boot skin ?

6. Started by moris,

היי! קיימת בעייה במחשב של חבר והיא לפעמים המחשב אינו נדלק כלל, ,.באחת ממהלך הנסיונות הוא כן נדלק ומייד מכבה עצמו וכתוב על המסך "RANGE OVER . מערכת XP

7. היי לפעמים חלונות מאתחל את עצמו סתם בלי שום סיבה. רציתי לדעת האם זו בעיה בחלונות או כשל חומרתי כלשהו. מפרט: Q6600 P43 DS3L A-DATA 2*2GB CROSAIR 1*1GB RADEON 4870 CROSAIR 550W תודה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by Wile E Coyote,

אני משתמש ב-Windows XP. אני מעוניין לעשות לשומר המסך שלי סיסמה. כלומר, כאשר שומר המסך מופיע, כדי לחזור לשולחן העבודה יהיה צורך להקיש סיסמה. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Nu,

הורדתי לאחרונה קובץ מקאזא. שניסיתי לפתוח אותו זה ניסה דרך המדיה פלייר, חשב למשך 10 דקות ובסוף לא הצליח לפתוחהקובץ. אז המחשב שלי הואט לגמרי ושבדקתי ב-task manager ה-cpu היה בשימוש 98%. עשיתי ריסטרט והתופעה המשיכה לחזור על עצמה. שניסיתי למחוק את הקובץ היה כתוב שהוא בשימוש. עשיתי ריסטרט ב-safe mode וגם אז זה נתן לי את אותה ההודעה. אין לי מושג מה לעזות עכשיו.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  10. Started by ran1809,

יש לי ווינדווס vista home premium בעברית ואני רוצה להפוך אותו לאנגלית. האם יש אפשרות כזו? תודה רן

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים התקנה לBOOT DISK בשביל WIN XP PRO ושום דבר לא עושה לי BOOT יש למישהו לינג למשהו מועיל? תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. יש לי ויסטה או XP איך אני מוסיף תוכניות לבוט טפ...? שיעלו עם ווינדוס

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by evman007,

אין לי מושג...

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

יש לי דיסק קשיח של 1 T והוא מחולק ל2 מחיצות ובנוסף יש 100 מגה UNLLOCATED SPACE. כשאני מנסה לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות ואני משתמש בPARAGON PAR|TIT|ION זה אומר לי שהיא אפשר חעשות את זה במערכת הפעלה 64 ביט כאילו שוינדוס צריכה את ה100 מגה האלה ב64 ביט. למה זה ואיך אפשר לצרף את ה100 מגה האלה לאחת המחיצות?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by dj_horse,

שלום! אני ניתקל כבר כמה זמן בהתקנת עדכונים למערכת,בנוסף הדיפנדר לא יכול לקבל עדכונים וגם האנטי ווירוס. מספר השגיאה שהוא מראה בהתקנת העדכונים לווינדוס הוא:80244019. האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by RayZ,

היום נתקלתי בכמה בעיות עם ההיתחברות לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה (HOT) ,והם אמרו שהמודם עובד פיקס. הם אומרים שה SP2 יכול לגרום לבעיה שהמודם לא יוצר קשר עם המחשב. אז בסדר, הסרתי את ה SP2 , ומיד אחרי ההסרה המחשב בקושי עלה, עשה בעיות.. לקח לו 2 דקות וחצי להעלות (בד"כ הוא עולה תוך 15 שניות) . כשניתקתי את האינטרנט (המודם),המחשב עלה קצת יותר טוב.. אבל קיבלתי את הוירוס המוכר Blaster . נזכרתי בפתרון לבעיה,והקשתי ב "הפעלה" Shutdown -a והוירוס אכן ירד,אבל מאז המחשב עולה לאט יותר + האינטרנט לא מתחבר. עכשיו אני כאן במחשב הקודם שלי, תקוע עם סלרון ו 256MB זיכרון.. יש לי המון עבודה לעשות במחשב הכבוע.. חברים,HELP בבקשה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו, יש שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן.. אני עד היום, כשאני מפרמט את המחשב.. קודם כל אני משתמש בדיסק אתחול 98 ומוחק את כונן C. ורק לאחר מכן מתקין את הוינדואס XP/Vista. כיום אומרים שאין צורך בפירמוט דרך דיסק אתחול 98, כי בהתקנה של הוינדואס XP/Vista, זה כבר מפרמט לבד.. עכשיו לפי מה שאני יודע בכל השלבים של ההתקנה, יש רק אופציה של מחיקת מחיצות, לא ממש פירמוט מלא.. אני צודק? כי אם כן, אני מעדיף למחוק באופן מלא את הדיסק קשיח ורק לאחר מכן להתקין עליו את הוינדואס, לא להשתמש ישר בהתקנה ולהתקין על קבצים קיימים.. בכל מקרה, מה יותר עדיף? כדאי להשאיר את הדיסק אתחול? או שזה עושה את אותה פעולה גם בדיסק התקנה של הXP/Vista ? תודה, רון

19. Started by התנין,

מתי יוצא אופיס 2007 בעיברית?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  21. כשאני מעלה את המחשב הוא לא מעלה את הווינדוס וכותב הודעת שגיאה - system32/config/system the file is corupt ..... משו כזה קיצר מה לעשות !?!? איך מתקנים את זה ??? (אם אפשר הסבר מפורט בקשה)

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by the kooks,

שלום יש לי הודעה כאשר אני מזמין משהו לשחק במשחקי המסנג'ר כמו דמקה אסק עיגול כל מה שקשור ActiveX Objects Missing 2 Messenger games require ActiveX objects in order to play. Please verify that you have the ability to install ActiveX objects on this machine and relaunch your game מישהו יכול לתת לי לניק לדבר הזה + הסבר איך אני מתקין? בעבר לא הצתרכתי את הדבר הזה כדי לשחק יכול להיות שהוא נימחק מן המחשב שלי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. תראו אם המחשב שלכם יכול לעבוד עם מערכת ההפעלה ויסטה ןאיך המחשב יעבוד איתה .. לחצו כאן תלחצו על can you run it ? עכשיו הוא בודק ..

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  24. ולינוקס ו-XP כן (ה-XP מותקן על ההארד דיסק הזה שלא מזוהה בויסטה). למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.