עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by play2,

יש לי בעיות במחשב יחסית חדש מופיעה לי כל פעם הודעת שגיאה ואני לא יודע מה הבעיה אשמח אם תעזרו לי. בנוסף אני לא יכול לשמוע כלום במחשב יש גם הודעת שגיאה. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by def,

אני משתמש בXP העברית באיטנטרנט ובכלל מסודרת רק באוטלוק זה גיבריש השולח הנושא וכו המייל עצמו בעברית מה עושים?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by Runny,

אחרי זמן מה שמשתמש מחובר לסרבר ללא שימוש הסרבק מנתק אותו. בעקבות כך אני מחוייב לעשות Restart ורק אז ניתן להתחבר לFileServer אין לה הגבלה בUsers של Idle Disconnection Time. מישהו אולי יודע איך לתקן את הבעיה או אולי מכיר כלים מתקדמים לטיפול בסרבר (יותר מאלה שבאים עם מערכת ההפעלה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. האם מישהו יודע על התנגשות בין כרטיס Fire Wire ו-XP SP2 ומה עושים?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  5. Started by dj-king,

יש לי שאלה איך אני מפריד בין היוזרים שלי ב XP יש לי בעיה שכל תוכנה שאני מתקין אצלי אוטומטית הולכת ליוזרים האחרים האם יש פאולה שניתן לבצע כדי שזה לא יקרה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Dmoney,

אוקיי..תתכוננו לדבר הכי מוזר ששמעתם בתחום הבעיות בווינדווס. בתור הקדמה אני רוצה להגיד שהכל אמת ואני לא מנסה לעבוד על אף אחד. ברשותי Windows Xp Pro. בטעות מחקתי את התיקייה c:\windows\system. המחיקה נעשתה במצב בטוח ורק הקבצים בתוך התיקייה נמחקו..התיקייה עצמה נשארה שם. כשהפעלתי את המחשב מחדש הכל היה בסדר..הגעתי למסך שרשום "ברוך הבא" אך לאחר מכן נהיה מסך שחור. כלומר, לא רואים את השולחן עבודה. בעקרון המחשב עובד בסדר..אני מריץ תוכניות דרך ה- task manager והן רצות ללא כל בעיה. (winamp, החייגן של האינטרנט וכו'..) אבל בכל זאת..כשאני ממזער את הכל אני עדיין מגיע לשולחן עבודה שחור. המחשב לא מגיב ללחצן ה'התחל'. ניסיתי להריץ את המחשב עם האפשרות של שיחזור ההגדרות האחרונות שעבדו אבל זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כאשר אני שולח דואר יוצאת לי הודעה Some rrroes occurred while processing the reguested tasks. Please review the list of errors below for more details הדואר נשלח למנוי אבל בתיבת דואר יוצא יש את המיל כאילו הוא לא נישלח.כמו כן למי שאני שולח הוא טוען שמקבל אותו דואר ארבה פעמים. בעיה שניה כאשר אני פותח את המחשב, במקום שולחן העבודה מוצג לי כבר הדף הראשון של האינטרנט במקום שיוצג לי שולחן העבודה. האם יש איזה וירוס במחשב או תקלה בשרת , כי הורדתי עידכונים וסרקתי באנטי וירוס .

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. שלום .. אתמול התקנתי וינדוס XP ... מאז יש לי כל כמה דקות הודעה מעצבנת חדשה .. משהו כזה : http://img295.echo.cx/img295/9364/prob9or.jpg איך נפטרים מהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by tomer_et,

כמו אצל כל אחד, כנראה, לאחרונה התחיל ה-WINDOWS שלי לזחול. הביצועים ירדו וכל פעולה לוקחת המון זמן, וזה למרות שאני מקפיד לאחות את הדיסק, לנקות את ה-REG ולהסיר תוכנות מיותרות. בדר"כ במצב הזה אני לוקח איזה שעתיים ומפרמט את המחשב - ועם התקנה חדשה מחזיר את המצב לקדמותו. הפעם ממש אין לי לא זמן ולא חשק לעשות את זה... האם יש עוד משהו שהיתן לעשות בכדי לפחות לשפר את המצב? אני עובד עם WIN XP PRO SP2.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by G.S,

ברשותי מערכת הפעלה XP HOME ומותקן בו מודם פקס. בכל פעם שאני שולח פקס רק הפקס הראשון עובר והשני כבר לא... כלומר אם אני רוצה לשלוח שני פקסים אני צריך לשלוח את הראשון לעשות אתחול למחשב ואז לשלוח את השני. חשוב לי לציין שבקבלת פקסים אין כלל בעיה. והחלפתי את המודם ועדיין הבעיה קיימת. מודה מראש לכל מי שיעזור. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  11. Started by oev israel,

שלום ותודה מראש התקנתי XP PRO עברית וורד 2003. אני עובד הרבה עם COREL DRAW, ומה שקורה שכשאני מעתיק מלל מוורד לקורל, בכל סוף קטע התווים (נקודה, סימן שאלה וכדו') הופכים לתווים לועזיים, במקום להישאר בפונט עברי. כך גם לגבי מספרים וכדו'. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? אני עובד עם קורל 8 ו-9. שאלתי במיקורוספט והם אומרים שהתוכנות ישנות ולא מתאימות לXP? קשה לי להאמין שהן לא מתאימות עד כדי העברת קבצי TXT פשוטים ביותר.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by bh1811,

יש לי בעיה במחשב: כשאני סוגר את המחשב אז זה אומר לי שיש בעיה עם איזהוא קובץ ויש אישור וביטו. אני לוחץ על אישור ורק אז זה מכבה את המחשב. אחרי שהפעלתי שוב את המחשב אז זה רשם לחי הודעת שגיאה של genric system hosts ויש רק אפשרות ללחוץ "סגור" מישהוא יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. Started by PCguy,

אני משתמש בxp pro ולפני שבוע פשוט נעלם לי מנהל המשימות בתפריט של קליק ימני. מישהו יודע איך להחזיר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אם כן איך עושים את זה? ואם לא אז איזה תקיות שנמצאות בתוכה כדאי להעביר?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by dirk,

שלום רב חברים! מדי פעם ה EXPLORER נותן לי הודעת שגיעה כזו: EXPLORER HAS GENERETED ERORS AND WILL BE CLOSED NOW זה ממש מעצבן זה עושה מן REFRESH מעצבן לכול המסך!! אולי מישהו יכול לעזור לי לפתוח את הבעיה? (אחלה פורום גרך אגב..)

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. Started by koby058,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124363.msg1045265#msg1045265

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by OutRaGe,

The core system file (kernel) used to start this computer is not a Microsoft Windows file. The service pack will not be installed. מה עושים ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by dekel_as,

אני רוצה לפתוח USER ב2003 אבל הוא אומר לי שלא ניתן בגלל מגבלת הסיסמה מה אני צריך לשנות כדי ליצור USER הסיסמה שנתתי היא :Q1W2E3

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by J.a.C.k,

יש לי בעיה עם רסטים במחשב אחרי כמהדקות של עבודה הוא קורס ויש מסך כחול ולאחר מכן אני צריך לעשות רסט במסך רשום משהוא עם NVMCP נ.ב התקנתי דריברים חדשים ותקינים ואיפה נמצא קובץ הMINIDUMP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי תקייה שנמצאת בתוך השרת של ווינדוס (במחשב פה: C:\Inetpub\wwwroot) והיא לקריאה בלבד ואני לא מצליח לשנות את זה! גם יש ל-V רקע אפור, אנ ימבטל את זה עושה אישור וה-V חוזר. בבקשה עזרה! (מצורפת תמונה...) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ok אז ככה ,מזה מספר חודשים שאני סובל מהודעת שגיאה שגורמת לסגירת תוכנה\משחק\ישום , ההודעה היא 'The Instruction at 0x####### referenced memory at 0x#######. The memory could not be 'read' Click OK to terminate program." ההודעה נגרמת לעיתים בצורה סימולטנית ולעיתים בצורה נקודתית כשאני עושה פעולה מסוימת (למשל להפעיל משחק מסוים) לאחרונה קצב ההודעות ומגוון התוכנות\משחקים שהיא פגעה בהם עלה והפך לממש בילטי נסבל , 60% מהמשחקים שאני מנסה להפעיל סובלים מהבעיה הנ"ל לאחר חרישת גוגל במשך שעות על גבי שעות מצאתי עשרות דיונים ענקים על אותה הבעיה עם מכנה משותף אחד ... באף אחד מהם לא הגיעו לפיתרון ודאי וכולל אז חשבתי לאתגר אותכם טיפה ולראות עם תצילחו לפתור את התעלומה כמה מסקנות וטיפים ל…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הינה תמונה שתקל עליכם אך אני אומר לגבות את הדברים ניסיתי לגבות שירים גם לא הלך לי ועכשיו גם זה לא הולך לי עדין מחליט להראות לי את ההודעה המעצבנת הזו http://img103.echo.cx/my.php?image=17gy.jpg

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  23. שכחתי את הסיסמה לאדמין! אבל אז הורדתי את התוכנה בשם CIE משהו כזה... ואז אני מתקין נכנס וזה כותב לי 16 סביות התעלם או סגור... לא עובד קיצר! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by freerider,

ניסיתי היום להתקין דרייבר של מצלמת אולימפוס במחשב עם WIN98 ולא הצלחתי זכור לי שהייתה פעם בעיה עם 98 ו-USB, האם צריך לשדרג ל-SE בשביל תמיכה ב-USB ? או שגם הגרסא הרגילה תמכה ב-USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. Started by commander,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124419.0 תגובה שלישית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים