Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חושב שחסרות לי כמה תוכנות או תוספות לאקספלורר בשביל לשמוע רינגטונים, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד אותן, האתר עצמו עולה בסדר וגם שאני לוחץ על רינגטון זה עולה ומראה לי שהוא משמיע את השיר אבל בעצם אני לא שומע כלום. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם, בתודה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
ביום שישי התחלתי לשחק san andreas שפתאום המחשב עשה ריסט במקום שם שנקרא cj club אז ניסיתי לשחק עוד פעם והמשחק עובד לי יפה אבל כשעוד פעם ניסיתי להיכנס למועדון הזה במשחק המחשב עשה ריסט מאותה נקודה ומאז הווינדוס עולה אבל כדי ש explorer.exe יעבוד אני צריך להיכנס למנהל המשימות להסיר אותו מהתהליכים ולהתחיל אותו כמשימה חדשה ורק אז הוא עולה ואני בטוח שזה קרה איכשהו בגלל הסאן אנדראס ומאז אני לא משחק בסאן אנדראס ותקוע עם הבעיה אז אני מקווה שיש לכם פתרון !
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לעשות מצגת שכולה דפי אינטרנט ניסיתי לשמור פשוט כל דף והוסיף אותו ל PowerPoint אבל זה מכניס לי דף מבולגן איך אפשר להכניס ממש דף אינטרנט בעברית ל PowerPoint?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עושה logging off,saving ur setting קופץ מהר חלון כזה של end now ו cancel (כשתוכנה נתקעת בדרך כלל זה קורה) אבל אם אני משחק במשחק כבד ואחרי זה מרסט או מכבה תמחשב אז החלון עולה ליותר זמן וזה מה שהספקתי לקלוט שרשום בכותרת בערך שהוא סוגר את הישום -net broadcast eventviewerwindow ואחרי זה כמה מספרים כמו של תאריך למה זה קורה? לא היה לי את זה עד עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה לעדכן דרייברים של ATI לחדשים לעוד מישו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב שלי חווה מספר נפילות מתח, עקב הפסקות חשמל. מאז בכל פעם שאני מפעיל אותו מחדש, Windows מבצע Disk Checking. הכל תקין בבדיקה אבל אני לא מצליח למנוע את הביצוע החוזר שלה. מישהו יודע איך מבצעים זאת או מה הבעיה, אני אשמח לשמוע... תודה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לתיקיות יש Web Content בצד שמאל, בו יש Preview ל-Images ול-Video של קבצים מסומנים. ה-Preview של Images לא מזיק ואני לא רוצה לבטל אותו. אני רוצה להשאיר רק את ה-Preview של Images, אבל לבטל את ה-Preview של כל שאר סוגי המסמכים, במיוחד את ה-Preview של קבצי Video, וזאת מבלי לבטל את ה-Web View. אבל, אם זה לא אפשרי אז אני רוצה לבטל לחלוטין את ה-Preview מבלי לבטל את ה-Web View. יש דרך לבטל את זה (עדיף בלי תוכנה)? עריכה: יתכן שאפשר לבטל את זה באמצעות ה-Registry. יכול להיות שהפתרון נמצא במפתח [HKEY_CLASSES_ROOT\SystemFileAssociations\video]. מישהו יודע איזה ערך צריך לשנות?
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הווינדוס שלי (XP Pro SP2) לא מזהה את הצורב שלי בכלל, כלומר הוא לא מופיע במחשב שלי. מה עושים? אין לי וירוסים...
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל אני התעניינתי בזמן האחרון בנוגע לצריכת החשמל של המחשב ולמרות שלא השתמשתי בה כמעט אף פעם.. הייתי רוצה לעשות שימוש יותר נרחב באפשרות ההמתנה (Standby) שישנה בחלונות... אז, ניסיתי, המחשב נכנס למצב המתנה ואז חזר מעצמו ללא התערבות מצידי, הזזת העכבר או לחיצה על מקש במקלדת... אני לא יודע מה עלול היה "לעורר את המחשב משנתו" ועוד עניין בנושא.... פעם קראתי במגזין שאני מקבל מדי חודש בנושא מחשבים שאפשרות זו עלולה להזיק למחשב ואף לגרום לקריסתו... האם זה נכון ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה שכשאני לוחץ על לינק במסנג'ר או משהו כזה, יפתח לי maxthon ולא אקספלורר. (כל אחד והסטיות שלו... ) איך עושים את זה? הערה: הרצתי חיפוש, ולא מצאתי תשובה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי 256 ראם (אסדי ראם) והשאלה שלי כמה ראם ורטואלי אני צריך לשים? פנטיום 3 800 וינדוס אקספי
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי מחיצה אחת גדולה של NTFS שב-Properties שלה יש סימון ב-Checkbox הבא: Allow Indexing Service to index this disk for fast file searching מה בדיוק האפשרות הזו עושה? האם יש לזה חסרונות? האם כדאי לבטל את האפשרות הזו?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב חברים תמיד היה לי מיתוס לגבי כך שעדיף להתקין מערכת הפעלה בשפה האנגלית מאשר בעברית כי זה מסתדר טוב יותר עם העבודה במחשב ועם אפליקציות!! האם זה באמת כך או שזה סתם מיתוס?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לא הצלחתי לקבל תשובה לכן אני חייב עזרה אני בטוח שאפילו שלא הצלחתי למצוא תשובה לבעיה היא דיי נפוצה יש לי מחשב חדש לוח אם GA-K8NF-9 עם דיסק SATA איך אני מתקין WINDOWS? אני יודע שצריך ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אבל אין לי אותו ואני לא מצליח ליצור אותו (קיבלתי רק דיסק התקנה) אם מישהו יוכל להגיד לי מה להתקין.... תודה אני כבר מת לעבוד על המחשב החדש....
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי WIN98 SE. ב - SYSTEM PROPERTIES , מחיצת - SYSTEM PERFORMANCE. מופיע לי הודעה של : compability mode paging reduces overall performance. איך פותרים את הבעייה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום! כל פעם שאני פותח תיקיה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. ניסיתי להעביר את תוכן התיקיה לתיקיה אחרת אבל עדיין זה קורה. מה הבעיה של זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התקנתי את הוינדוס והוינדוס כבר עלה למסך הראשי.. רק שאני מנסה להכנס ע"י לחיצה לאחד היוזרים הוא רושם לי כך: the system canot log you on due to the following error: specified domain either does not exist or could not be contacted. כל זה לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס.. עדיין לא הצלחתי להעלות את הוינדוס ממש .. בגלל הבעייה הזאת. איך אני פותר אותה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס אינטל סוקט 478 ועליו מותקן XP . אני משדרג מחשב ל AMD 64 מחר או מחרתיים ואין לי כרגע רצון לפרמט האם זה אפשרי להשאיר את המערכת ההפעלה על המחשב ( אם נגיד אני יסיר את כל הדרייברים של הלוח ) וישאיר נתונים ומערכת הפעלה בלבד
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום יש לי משחק על כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין אותו גם דרך הAUTORUN וגם ידנית ומופיעה לי הודעת שגיאה כזאת ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היתה לי מערכת xp פרו בעברית , עקב שגיאה ב boot.ini שלא יכלתי לתקן עשיתי לה repair עם דיסק התקנה של מערכת באנגלית , עכשיו זאת מערכת באנגלית , הבעיה שהיא שבמיקרוסופט אאוטלוק אין עברית , כל ה subjects וה folders הקיימים כתובים בג'יבריש במקום בעברית איך מחזירים? עברית אגב מן הסתם מותקנת
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שאני בא לפתוח את האינטרנט אקספלורר יש לי את השגיאה הזאת. והוא לא נותן לי לפתוח (עכשיו אני בדפדפן פיירפוקס) מצורף תמונה הצבעים של התמונה בכוונה ככה שהיא לא תתפוס הרבה מקום [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס עם סרבס פאק 2 ואחרי הפירמוט והעתקת הקבצים למחשב, המחשב מפעיל את עצמו ככה צריך להיות ואז עולה תמונה של microsoft windows עם הקווים האלה ושם זה נתקע ולא זז יותר, הדיסק שממנו אני מנסה להתקין התקין אצל הרבה אנשים אחרים למרות זאת ניסיתי מעוד דיסק וקורה את אותו הדבר. מה שמפתיע הוא שאני מנסה להתקין בכלל בלי סרבס פאק אז את הווינדוס הזה הוא כן מתקין אופ מה זה יוכל להיות ???
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בכל הודעת שגיאה כמעט הוא מראה לי את הקובץ הזה. עכשיו יש לי בעיה בוורד שבכמעט בכל פעולת שמירה/הדפס וכד הוא נתקע. ניסיתי למחוק אותו אבל הוא נתקע במחיקה ומראה תהודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אם אני מתקין משחק ישן מלפני כמה שנים שפועל על directx 7 נגיד אז יכול להיות שהוא יחליף לי קבצי מערכת או דרייברים וכו' לגירסאות ישנות יותר? האם אפשר להתקין בלי בעייה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-