עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by michaelsko,

ביצעתי איחוד לשני מחיצות על ידי תוכנת Partition Magic 8. בחרתי באופציה שאת תוכן המחיצה השניה הוא ישים בתוך תיקיה ששמה כשם ה-partition לפני האיחוד. כלומר, היו לי 2 מחיצות בשם H ו-I, ונוצרה מחיצה חדשה בעלת האות E ועליה נוצרה תיקיה בשם I כמתבקש. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להיכנס לתוך התיקיה, אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון Access Denied. יש לציין שאני יכול להשתמש במקום הפנוי על המחיצה החדשה ללא בעיה (ליצור תיקיות חדשות, להעביר לשם קבצים ...). הדבר היחיד שאין לי גישה אליו הוא התיקיה שמכילה את תוכן המחיצה I (ואני רואה שיש מקום תפוס על המחיצה החדשה - בדיוק בגודל המחיצה I). למישהו יש רעיון איך אני לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by BlackSheep,

תמיד רציתי לדעת, אין לי כוח לחכות לבן דוד המעצבן שלי שיבוא כל פעם לפרמט.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. תראו זה התחיל ככה שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להיות איטי מדיי והוא מרבה להיתקע באינטרנט רק שתדעו שהוא קיים כבר כמעט שנה ועד עכשיו אפילו פעם אחת הוא לא נתקע.. אז ככה אחרי שהוא נהיה איטי נוצרה עוד בעיה נכנסתי למחשב שלי ואיך שנכנסתי ישר קפצו לי שלושה הודעות של אנטיוירוס נורטון שאומרות שהמחשב נגוע בקובץ "בלהבלהבלה" רק לידע היו יותר מ30 שמות שונים ולמטה היה רשום שסוג הקובץ זה טרויאן עכשיו עשיתי אוקיי נכנסתי לאן שהאנטיוירוס הפנה אותי שזה תקיה SYSTM32 וחיפשתי את הקובץ לא היה ולא נברא אפילו קובץ אחד לא מצאתי ניגשתי מיד לאפשרות החיפוש חיפשתי רבים מן הקבצים גם בחיפוש של נסתרים וכלום לא קיימים אבל האנטי וירוס מתעקש ומעלה כל פעם את ההודעות הללו מחדש שאני נכנס למחשב שלי או לאינטרנט אקספ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by The Cleaner,

קודם כל אני לא ידעתי איפה לשים את זה, ככה שאם זה לא שייך לפה תעבירו... עכשיו, המערכת שלי מותקנת על מערכת קבצים FAT32 ויש לי וינדוס XP ברצוני לדעת אם כדאי לשנות את זה ל NTFS ?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by Asi_bb,

אהלן לפני כמה ימים הורדתי את המשחק Juiced היום הפעלתי את המחשב ומיד בלי התחברות לאינטרנט הפעלתי את המשחק , שחקתי בו וניסיתי לשחק באינטרנט למרות שלא הייתי מחובר לאינטרנט המשחק כתב לי loading וחיכיתי כ5 אחרי שראיתי שהמחשב נתקע לחצתי ריסט הישר מהמארז אחרי זה ניסיתי להפעיל את המחשב והוא פשוט לא פעל במצבו הרגיל ניסיתי להפעיל במצב בטוח והוא פעל ואפילו הסרתי את המשחק אך ללא הצלחה והמחשב עדיין אינו פועל במצב רגיל רק במצב בטוח *יש לציין כי ביצעתי שחזור מערכת וזה לא פעל *יש לציין כי ניסיתי להפעיל את המחשב מהמצב שבו כתוב "המאפיינים האחרונים שעבדו" וגם זה לא פעל תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Runny,

ברשותי Windows Server 2003 החולש על כ4 מחשבים. הבעיה היא שלאחר זמן מסויים בו אין שימוש במחשבי הקצה הסרבר מעיף את המשתמשים אוטומטית ורק Log-On מחודש מאפשר המשך עבודה. אם למישהו יש רעיון איפה האופציה המונעת מהסרבר להעיף משתמשים או מכיר איזו תוכמה שתשלך ממחשבי הקצה פינגים קבועים לסרבר אשמח מאד לשמוע בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by superginiman,

חברי הקט עשה ריסט ומחשבו לא מוכן לעשות LOGIN מתי שהוא מכניס את הסיסמה זה רושם LOGGING IN ותוך שניה LOGGING OUT... ניסיתי שהוא יכנס דרך F8 ל LAST KNOWN CONFIG ... אבל זה עדיין קורה... WTF? תודה מראש רז

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  8. אז ככה: 1.לפעמים אחרי שאני מדליק את המחשב לא יודע למה אבל פתאום מופיע מסך קטן כזה (מצטער אני לא מספיק לעשות פרינט סקרין) שאומר לי שבעוד 30 שניו המחשה יעשה ריסטרט,מה עושים אם זה? 2.לפעמים ב-login שהוא מבקש סיסמא אז אני נותן לו את הסיסמא הנכונה (בדוק!!!חחח) והוא אומר איקורקט פאסוורד ורק כאשר אני עושה ריסטרט למחשב אז הוא מוכן לקבל את הסיסמא ,למה??? תודה רבה רבה רבה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by OgANDi_BoY,

בזמן שאני לוחץ ALT + CTRL+ DEL אני מקבל צליל דונג של שגיאה מה יש לווינדוס?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  10. אמרו לי שכשאני משתמש ברקע לשולחן עבודה המחשב (בכללי אני מתכוון) עובד לאט יותר... זה נכון?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. אז ככה: איך מבטלים את ההודעות האפורות האלו שקופצות לי? שזה סוג של מסנג'ר מובנה, שכחתי איפה.... איך משנים את האותיות של הכוננים? כאילו, מיזה D, ומיזה F וכ'ו...... ועוד כמה דברים, כשאני אזכר, אני אשאל. בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by AlexG Respect,

לחבר שלי יש בעיה.... כשהוא לוחץ על התחל ==> כיבוי ==> כדי לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה... יש איזה שהיא סיבה מסויימת לזה....? תודה מראש, אלכס.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by PCguy,

האם יש שוני בתהליך ההתקנה של ווינדוס כאשר משתמשים בכונן SATA ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. Started by GRiM,

ביומיים האחרונים האינטרנט עושה לי בעיות בגלישה, לפעמים לא נכנס לאתרים (404 תוך שניה), לפעמים לא טוען את כל האתר (ברוב המקרים - תמונות) ולא מתחבר למסנג'ר, כמו כן יש לי בעיה של איטיות - האתרים נפתחים מאוד לאט, אני מרגיש שזה לא היה ככה לפני זה. אני באינטרנט זהב (כבלים) באזור תבל, חיבור 1.5M, משתמש קבוע ב-Ad-Aware עדכני, ותהליכים שלי מצורפים כתמונה. אני לא יודע מה הבעיה, אשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by mrshukas,

שלום אני רוצה להשתשמש ב USERי-ים במערכת WINXP כאשר בUSER הראשון אני רוצה להתקין את כול התוכנות שלי שמשמתמש ובUSER השני אני רוצה רק את התוכנה אחת איך אני עושה במערכת שלא תעלה לי בUSER -2 את התוכנות שמותקנות שם ולהפך איך אני לא מעלה את התוכנה הבודדה ב-USER הראשון אשמח לקבל תשובה גם אם תשלכו אותי לאתרים אחרים mrshukas@gmail.com

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  16. אז ככה: 1. האם ניתן לפרמט הרד-דיסק בעל מערכת קבצים NTFS דרך הדוס? אם כן, כיצד? 2. האם ניתן לשנות מערכת קבצים NTFS ל-FAT32? אם כן, כיצד? 3. הרד-דיסק בעל מערכת קבצים FAT32 - ניתן לפמט אותו בעזרת דיסקט אתחול של Windows98 ולאחר מכן להתקין עליו Windows Xp (ללא שינוי של סוג מערכת הקבצים)? 10x

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by cd73,

שלום רב: התקנתי win2003 server בצורה תקינה לאחר מכן התקני תוכנת אנטי ווירוס לשרת וכ"ו. יש בעייה כאשר המחשב דולק לפרק זמן מסויים פיתאום עולה לי מסך קטן מאוד דומה ל-blaster כאשר יש שלושים שניות והוא מכבה את המחשב באופן אוטומטי . מה שרשום לי בהודעה זה windows/system32/lsass.exe כל פרק זמן מסויים הוא מעלה לי הודעה זו ומכבה לי את המחשב לאחר שהוא מריץ זמן אחורה ומכה את המחשב,לציין כי בדיקת אנטי ווירוס לא מצאה דבר במערכת ההפעלה. מבקש עזרה דחופה מודה לכולם ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by י.ע,

שלום רב. נעלם לי האיקון על סרגל המשימות שבו אני מחליף שפה בין עברית לאנגלית. סרגל השפות מופעל. ווינדוס XP פרו. איך מוצאים אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. Started by ANNA.M,

אני רוצה להתקין ICQ 5 בעיברית אבל שאני לוחצת על קובץ ההתקנה מופיעה לי מה לעשות ? ומה זה בכלל WIN32 ? תודה מראש :-*

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. אני כולי בסבבה שלי משחק משהו..ואז פתאום הא עושה ריסטרט....בדקתי טמפ של המעבד והיא נמוכה... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  21. בגירסה של ווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by ZivX,

טוב אז התקנתי ווינדווס על המחשב ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני תדיסק של ווינדווס כדי לעשות בוט.. כשהדיסק בפנים הוא לא עושה שום בוט וכשאין דיסק הווינדווס לא עולה עכשאני אני חושב שזה משהו בלוח אם כי התקנתי תווינדווס במחשב אחר ואין בעיה משהו עם boot agent לוח אם - K8NF-9 מה לעשות? תודה

23. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי כמה תוכנות שאני יודע שב-Windows 98 הן מציגות עברית בלי בעיה, אבל ב-Windows 2000 הן כותבות ג'יבריש. שינוי של פונטים בתוכנה לא עוזר (באחת התוכנות לא ניתן בכלל לבחור פונטים). בתמיכה הטכנית של התוכנה אמרו לי כי הבעיה היא ככל הנראה בהצגה של Unicode. ניסיתי לבטל ב-Regional Options שפות שהן לא אנגלית ועברית, אבל זה לא עזר. יש למישהו מושג מה צריך לעשות (שינוי של הגדרות או התקנת פונטים חדשים)?

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  24. יש לי מחשב עם מעבד אינטל פרוסקט c-0 ומתי שמתקינים sp2 המחשב נתקע, מישהו יודע מה עושים בנידון ?

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  25. Started by dbx22,

יש לי דבר כלשהו שאני רוצה להתקין וכשאני מנסה להתקין אותו נפתח לי חלון דוס קטן וישר נסגר יש לציין שזו הסיבה שפרמטתי את המחשב וזה היה גם לפני הפירמוט. מה לעשות? תעזרו לי בבקשה אני כבר נואש... תודה...

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים