עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eranir,

שמתי לב במקרה לפני מספר ימים שהפיירוול של ווינדוס כבוי, ובאחד הצ'קבוקסים מסומן כי אני משתמש בפיירוול אחר ולכן כביכול כיביתי אותו. מכיוון שאין סיכוי שאני סימנתי זאת, רציתי לדעת אם יש רעיון כיצד זה קרה. כעת הבעיה היא שאין באפשרותי להחזיר את הפירוול למצב ON, כל הצ'קבוקסים הרלוונטיים "אפורים" ולא נגישים. איך לעזאזל אני מחזיר אותו?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  2. ככה יש לי WIN 2003 שהיה מותקן על מחיצה שהיא הוגדרה כלוגית. היה לי הרבה בעיות עם העלאה של המערכת. חשבתי אולי אם אני ישנה את המחיצה ל PRAMERY זה יסדר אבל עדיין לא עולה הסרבר. רציתי לשאול אם אני ממיר את המחיצה מלוגית לראשית אני צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  3. היי לכולם. התקנתי אתמול windows 7 ׂ32 על המחשב שלי. מדובר בהתקנה מדיסק ENG מהחנות (ולא באיזו הורדה פיראטית מהרשת או משהו בסנגנון) התקנתי את הדיסק על ה- C לאחר (שדרך ההתקנה של ה- 7) פרמטתי אותו ומחקתי כל זכר ל- XP. הכל הלך הסדר עד שהייתי צריכה להעלות את המחשב מחדש. אז הופיעה בפעם הראשונה ההודעה: BootMGR IS MISSING " PRESS CTRL ALT DEL TO REBOOT" כאשר לחצתי על CTRL ALT DEL הדבר כמובן קרה שנית לחצתי על F12 וקבעתי בוט מה-DVD. המחשב עלה כפי שצריך היה. לאחר מכן, היה עלי שוב לאתחל את המחשב מספר פעמים (התקנות וכל זה). הדבר קרה (כמובן) שוב אולם היה לפחות מקרה אחד בו כאשר הפניתי אותו לבוט מה- DVD הוא ניסה להתקין את ה- 7 מחדש. איתחלתי מחדש ושוב לאחר ההפניה לבוט עלה ה- 7 כרגיל אם כי …

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

על מחשב כדלקמן: CELERON 500 256MB SDRAM VOODOO3 ההתקנה תתבצע כשדרוג על 98, ובמקרה של בעיה יש לי את הדיסק של 98 כדי להתקין, אבל זה יהיה ממש מבאס להתקין מחדש. תודה.

5. לאחר חיבור טלפון סקייפ עם USB למחשב עם windows xp pro, אני לא יכול יותר לשמוע אודיו ביציאת האוזניות/רמקול. כיצד ניתן להחזיר את שמיעת האודיו גם ליציאת האוזניות? תודה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by MetalB,

מאז שהתקנתי windows XP Home Edition הסתכלות על המסך גורמת לי לכאבי עיניים! אני חושב שזה קשור ל- refresh rate של המסך ניסיתי להחליף אבל עדיין זה מטשטש ב- windows 98 SE הוא היה בוחר לי לבד את הרענון מסך ככה שזה לא עשה לי בעיות האם יש איזשהו קובץ שמעדכן את זה? Help ME! ???

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  7. כמובן שאין בעיה מבחינת ביצועים, אבל אני לא בטוח של- W2K3 יש את כל הדרייברים לחומרה הנ''ל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. באירוע בסוף החודש תציג מיקרוסופט גם את שמה של הגרסה הבאה של ווינדוס, אך הדלפה של מיקרוסופט נותנת לנו הצצה מוקדמת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-th-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%98%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%96-%d7%9e%d7%93%d7%9c%d7%99%d7%a4%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בזמן האחרון יש לי בעיות עם IEXPLORER - כמעט כל כפתור SUBMIT שאני לוחץ עליו מקפיץ לי הודעת שגיאה - דבר שמאוד מגביל את אפשרויות הגלישה שלי... למרות שהעלתי ת'רד בנושא לאף אחד (עדיין) לא היה רעיון איך לתקן את הבעיה ולכן רציתי מאוד להסיר את ה - IEXPLORER ולהתקין אותו מחדש. קיבלתי פה מהאתר את הדרך לעשות את זה... אלא שכל הדרכים שמופיעות במאמר לא מצליחות לי: התוכנה לא מופיעה בהסרת תוכנה, אני לא מצליח להעלות את ההסרה באופן ידני. לכן עפ"י מה שכתוב במאמר הדבר היחיד שנשאר לי לעשות הוא להתקין מחדש את WINDOWS. עכשיו ככה... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. מה יקרה להגדרות ה - WINDOWS הנוכחיות שלי עם ההתקנה? האם כולן יתאפסו? האם יהיו דברים שיהיה עלי להגדיר מחדש? האם הדבר מומלץ בכלל? והכי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by muam,

שלום, יש בעיה אצל מחשב של חבר שרוצה לשחק במשחק שדורש מערכת הפעלה 64 BIT אבל אצלו יש 32 BIT. עשיתי בדיקה והמחשב שלו כן תומך ב64 BIT. מה הדרך הכי קלה ומהירה לשדרג למערכת 64 BIT ? האם צריך להתקין ווינדווס מההתחלה ולמחוק את כל קבצי המחשב ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tgen,

לאחרונה שמתי לב שבתיקיית "המסמכים שלי" יש תיקיות כפולות... כלומר יש פעמיים "התמונות שלי", "סרטי הוידאו שלי" ו"המוסיקה שלי"... מה יכול לגרום לבעיה הזאת? ואיך בכלל המחשב מאשר לשתי תיקיות להיות בעלות אותו שם?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה התקינו אצל אחד חברי המשפחה WIN7 והוא מנסה להתקין אוטוקאד 2000 וברגע שמנסים להתקין מופיעה הערה שבה נאמר שאין תמיכה ל64BIT . בבקשה תנו לי פיתרון כי אינני רוצה לבצע פורמט ולהתקין WIN XP תודה רבה!!

13. טוב חברה לפני כשבוע התקנתי את ווינדוס 7 והכל רץ מצויין ואני דיי מרוצה ממנו אך לפני כמה ימים אני מדליק את המחשב ואופס כל האייקונים והתיקיות שהיו על שולחן העבודה נעלמו(המסך פשוט ריק).נסיתי לפתור את הבעיה על ידי לחצן ימני וכניסה להגדרות של שולחן העבודה אך לצערי הוא מראה שהאייקונים צריכים להיות על שולחן אבל העובדה היא שהם אינם מופעים במסך שולחן העבודה. תודה מראש ערב טוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by The UnKnown,

אני קצת לא מעודכן בכל מה שהולך עם החומרה\תוכנה בזמן האחרון [אולי קצת יותר], בכל אופן היום ראיתי את המערכת הפעלה הנ"ל ונאמר לי שהיא הכי חדשה ומעודכנת לפני VISTA. חשוב לציין שהיא נראית מצויין... רצה מעולה... ומבחינת מראה מהווה הכלאה בין XP לVISTA [בקטנה]. זאת גרסה מומלצת לי בתור משתמש 32BIT שעדיין לא מרגיש צורך לעבור לVISTA ? מה גם שהמערכת שלי תיאורטית לא אמורה להריץ את ויסטה בצורה יותר מדי טובה, לפחות בהיבט של משחקים. תודה !

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. ב - IEXPLORER כידוע לכם ניתן לשמור סיסמאות ויוזרים לאתרים. יש לי רשימה דיי ארוכה של אתרים שאני נכנס אליהם עם סיסמה. אני רוצה לשנות את הסיסמאות של האתרים האלו. האם יש דרך, דבר ראשון, "להכנס" לרשימה של הסיסמאות ולשנות אותן? שנית, האם יש דרך לשנות את כל הסיסמאות ביחד (לדוגמה במקום 123 הסיסמה תיהיה 456)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shmos,

כפי שהכותרת אומרת,אני צריך לכבות את הדיבאגר הזה,ואני לא יודע איפה להתחיל אפילו. עזרה בבקשה...

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  17. אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Hebrew enable???ל ותוא ךופהל רשפא םאהWindows98 EN יל שי ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי כרגע 1 ג'יגה dual channel 400 DDR על כמה צריך להיות ה SWAP שלי ? 1024 או 2048MB ? (מקום בהרדיסק יש מספיק זו לא הבעיה)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by Modan2,

שאני מכבה את המחשב הוא נכבה רק באופן ידני איך אני משנה את זה שהוינדאוס יכבה את המחשב אוטומטית ???

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by fatalica,

יש לי שני מחשבים, כל אחד במיקום אחר (בבית אחר) ולכל אחד IP קבוע אחר אני רוצה לעשות תקית שיתוף ביניהם (כמו שיש ב WINDOWS תקיות שיתוף כנכנסים לרשת הביתית איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  22. Started by +Eliran+,

לפני כמה ימים כשהתקנתי כמה תוכניות חדשות ורציתי לראות אותם דרך הכפתור התחל--->כל התוכניות, אז היה כתוב לי שאי אפשר להציג אותם כי יש יותר מידי תוכניות. איך אני יכול לגרום לזה שאני שוב יוכל לראות את כל התוכניות דרך "התחל"? תודה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by Pingi,

לפני כמה חודשים פרסם פה מישהו הודעת על איך לראות את כל ההתקנים הוירטואלים (ההתקנים שמותקנים כביכול אבל לא מחוברים או לא קיימים) ב-WINXP ואיך ניתן להסיר אותם על מנת לשפר את ביצועי המחשב. חיפשתי את זה בפורום אבל לא מצאתי. מישהו יודע איך לעשות את זה? או לחילופין לתת לי קישור לזה?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by YardenG,

יש לי עכשיו XP והוא על כונן C. אני רוצה ליצור כונן ולהתקין עליו את הויסטה.. איך עושים את זה? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  25. אני רוצה להפעיל בrun את ipconfig אבל אני לא רוצה שהחלון ייסגר במהירות בלי שאני אראה את התוצאה בדוס זה פשוט אבל איך עושים את זה בווינדוס ? (אני מעוניין לחסוך את cmd-->ipconfig)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.