Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקנתי היום ווינדוס 7 שאני מנסה לעשות ריסטרט הוא רושם לי shutting down ולא עושה כלום. ב SAFE MODE זה עובד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה -סודר-
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
יש לי אחלה מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDX10 של ווינדוס ויסטה (8800)... השאלה שלי היא, מכיוון שאני מבין שישנן עדיין בעיות עם ווינדוס ויסטה, האם ניתן להתקין בנוסף לווינדוס xp שמותקן לי כרגע גם ווינדוס VISTA שאקנס אליו רק כדי לשחק משחקים תומכי DX10? ואם כן, אז איזו גירסת ויסטה מומלצת למשחקים בלבד, ואל תגידו גירסה קלה... אני צריך שם גירסה... והאם מומלץ ויסטה 64 ביט למשחקים? ...וכן החומרה שלי תומכת 64 ביט... בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני לא יודע פה זה המקום ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה או לא, אבל זה משך את העין שלי. אני לתומי פותח את מנהל המשימות כדי לבדוק אם יש איזה משהו שמעט את המחשב, ואז אני עובר ללשונית הביצועים ופתאום אני שם לב שבזיכרון הפיזי אין שום זיכרון שהוא free כביכול והכל נמצא על chached. האם זה טוב? זה רע? מה עושים עם זה? תודה! הנה תמונה: http://img528.imageshack.us/img528/7220/49651638iz9.png
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
הנה תמונה אתם רואים מזה רושם לי שם ברביבוע. אני מנסה ללחוץ על ההודעה שם וזה לא נכנס
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן התקנתי windows 7 בעברית ובהתחלה הכל עבד כמו שצריך ! לאחר יומיים\שלושה ,האייקונים על שולחן העבודה התאפכו. האות e של האקספלורר פונה לצד שמאל, פיירפוקס הפוך וכל התיקיות... איך אפשר לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או ליראות באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם מזה כמה ימים אני סובל מהבעיה קשה במחשב. המחשב נורא כבד ואיטי והכי גרוע כשאני גולש באינטרנט הדפדפן שלי כל הזמן נתקע. היה לי אקספלורר 7 כל הזמן היה נתקע לי הדפדפן והדרך היחידה לצאת ממנו היה דרך CTL+ALT+DETE וככה הייתי סוגר. אמרתי אוקי אולי הבעיה הוא בדפדפן ואני יסיר אותו ויתקין מחדש או שהגרסה 6 תעבוד לי מצויין, אבל לא הבעיה לא נפתרה. הרצתי סריקת אנטיוירוס ואנטיספאם והוא לא מצא לי כלום. יש לי נוד 32 גרסת 3+ וXSOFTSPY. מצ"ב מנהל המשימות שלי: אולי מישהו יוכל לזהות את הבעיה. פרטים כללים נוספים: וינדוס XP SP2 - עברית. זכרון 768 מגה. כונן 120 ג'גיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
בעיה שלדעתי יכולה להופיע לכל הNT לסוגיהם. נכנסתי לEVENT VIEWER וזה התוכן: The OMSCAN service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified. ניסיתי לחפש אותו בSERVICES אבל ללא הצלחה. ההודעה מופיעה כל הפעלה של המערכת. אם מישהו יודע להעלים אותה ולהסביר לי מה משמעותה אז תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש (עם וינדוס 10 לצערי) ובפעם הראשונה בחיי אני נתקל במצב שבו כל האייקונים בשולחן העבודה בצד ימין וכך גם שורת המשימות... ניסיתי באינספור וריאציות וחיפשתי אונליין לפתרון אך ללא הועיל. האם אפשר להעביר את זה לצד שמאל הרגיל מוינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בעייתית... במשך תקופה לא ארוכה המחשב שלי סובל מהתרסקויות של מערכת ההפעלה ומופיע המסך הכחול המפורסם... היו לי בעיות עם הכרטיס מסך, אז החלפתי אותו במחשבה שזה אולי גם יפתור את הבעיות הנ"ל, אך ללא הועיל... היום המחשב קרס שוב, באמצע עבודה, והפעם רשמתי לעצמי את הודעת השגיאה (אם זה אומר משהו למישהו...) אז הנה: STOP: 0000008E(oxc0000005, 0xBF837895,0xB5FEEA68,0x00000000) Win32k.sys - Adress BF 837895 base at BF800000,DateStamp 45f013f6 אני לא יודע אם זה אומר משהו למישהו מכם אבל אם יש מבין(צדיק) אחד בסדום אני מאד אודה לו אם יש צורך אז מפרט המערכת: AMD ATHLON 3200+ 2 GB RAM GFORCE 7600 GS אם צריך עוד מידע אני מוכן לספק בכייף תודה רועי
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, לא מכבר התקנתי VISTA ULTIMATE. הדיסק הקשיח שלי הוא 320 גיגה ומחולק ל-50 והשאר. בפרטיציה היותר גדולה התקנתי את הויסטה (בקטן מותקן XP). מאז אני שם לב שכל הזמן הולך ופוחת כמות הדיסק הפנוי בכונן שעל הויסטה מבלי שאתקין שום תוכנה חדשה, וגם אם כן - בטח לא תופסות כל כך הרבה מקום. התחלתי עם בסביבות 210 גיגה פנויים וכעת יש 170. למישהו רעיון מה הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
חבר שלי עשה עדכון לווינדוס ונוספה לו אפשרות לשינו מראה של המערכת ....יותר חדש יפה כזה.... מישהו יודע איזה עדכון זה? כי אצלי אין את האפשרות הזאת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום נכון בבתי ספר אחרי שמכבים את המחשבים אז הם עושים סוג של פורמט כזה שהמחשב לא שומר כלום אז סתם אני רוצה לדעת איך קוראים לדבר הזה והאם ניתן לעשות את זה גם בwindows 7 ואיך עושים את הדבר הזה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכם מדובר במחשב חדש של HP דגם a6440.is הגיע עם VISTA רוצה להוריד ל XP אבל לא מצאתי דריברים הלוח אם מיוצר ע"י ASUS כניראה במיוחד עבור HP ואין דריברים ה VISTA מגיע בתוך המחשב בהרדיסק ,,,כאן למטה מפרט הלוח אולי משהו יכול להציע משהו Part / Feature Specification / Support Motherboard description Motherboard manufacturer's name: Asus IPIBL-LB HP/Compaq name: Benicia-GL8E CPU/Processor Socket: 775 Supports the following processors: Core 2 Quad Q9xxx with Quad Core technology Core 2 Duo E8xxx Core 2 Quad Q6xx0 with Quad Core technology Core 2 Duo E6x00 Core 2 Duo E4x00 Front-side bus (FSB) 800/1066/1333 MHz Chipset Intel G33 BIOS features Keyboard combinatio…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל אין לי מושג איפה לשאל אז זה, אז אני אשאל פה. יש לי 2 הרדיסקים ואני רוצה למנוע את הגישה אל ההרדיסק המישני אבל בלי לפתוח את המארז. ניסיתי דרך הביוס אבל לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. יש לי וינדוס XP ואם אי אפשר דרך וינדוס אז בבקשה תסבירו לי איך למנוע גישה דרך הביוס הביוס הוא של DFI infinity nf4 ultra.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את ה IE או כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי חלון שרשום בו שגיאה ב CTF LOADER אין לי אפילו מושג מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אותו הדבר ב DEVICE MENNEGER
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
ואם לא, האם יש לויסטה בעיה לקרוא כוננים חיצוניים שמפורמטים ב- FAT32? תודה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני קם בבוקר מדליק את המחשב, פותח את המחשב שלי פתאום אני רואה סדר אחר בכוננים,תוכלו לראות בתמונה שצירפתי. זה לא אמור להיות ככה, איך מסדרים? למה זה קורה? זה יכול לקרות סתם ככה לבד? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הבעיה היא שכאשר אני מנסה להתקין גרסה חדשה של המדיה פלייר לאחר שכביכול הסרתי אותו (ע"י שימוש בADD REMOVE בתוך לוח בקרה)אני מקבל את אותה גרסה שהייתה לפני ההסרה זה מוזר!! הקיצר האם ניתן להעלים את המדיה מXP?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחסום את האפשרות שאנשים יסירו תוכניות במחשב...אבל שאני אוכל להסיר. אולי ע"י סיסמא או משהו כזה..מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמה ימים כל תוכנה שאני פותח נפתחת פעמים ככה זה ניראה במנהל המשימות צירפתי תמונה להמחשה לא ניתקלתי בזה בחיים שלי זה ניראה כמו וירוס אבל זה לא סרקתי עם כמה תוכנות עשיתי chkdsk איחוי דיסקים קשיחים. http://www.siz.co.il/up.php?file=nkyltgxjowtz.jpg מה שמוזר שלא הצלחתי לתקן קיבצי מערכת עם sfc /scannow משום מה הוא לא מוצא את הקבצים בדיסק ניסיתי עם כמה דיסיקים שונים של XP וזה לא עזר לפי דעתי זה חלק מהבעיה אם למישהו יש מושג איך לפתור את זה מבלי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אשמח לקבל הצעות לפיתרון תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-