עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alons126,

יש לי את הלפטופ שלי קצת יותר מחצי שנה הוא הגיע עם 250GB בHD ושהפעלתי אותו בפעם הראשונה היה פנוי 199GB אני מתקין הכל על HD נייד שלי ולא על הלפטופ חוץ מדברים חיוניים בלבד עכשיו אני לא יודע איך זה אבל המקום על הלפטופ מתמלא למרות שאני לא מתקין כלום! כיום הוא הפסיק לרדת ונשאר על 150GB היתה פעם שרק התקנה של התוכנה של הפלאפון שלי שקלה 20GB על המחשב! ואפילו שמחקתי אותה לא התפנה לי כלום! ורק שהתקנתי אותה והסרתי אותה מחדש כחודש אחרי זה התפנה 27GB ליום אחד ואז ותמלא מחדש! מה לעשות זה בעיה בWIN? או בחומרה? אני לא יודע מה לעשות!

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by dan9,

שהיה קליל אמין ופשוט. תודה

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  3. לפעמים, בד"כ אחרי הרבה זמן שה-Windows עובד, אני לא מצליח לעשות איתחול חם (דרך Start -> Shut Down). ה-Windows סוגר ישומים ועושה את עצמו כאילו שהוא עומד לעשות איתחול, אבל שום דבר לא קורה, ואני נאלץ לעשות איתחול קר עם Reset (דבר מאוד לא רצוי). יש אפשרות להכריח את Windows בכ"ז לעשות איתחול חם בלי Reset, עם תוכנה אולי (אני מתייחס ל-Windows 2000 Professional SP4)?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  4. שלום.. יש לי זיכרון 512MB ואני רוצה להוסיף זיכרון בגלל הויסטה שדורש הרבה זיכרון ואז נוצרת בעיה עם המשחקים שלא עובדים טוב למשל הפיפה שלא דורש יותר מדיי לא עובד חלק-(דרך אגב ב-XP זה פעל מצויין..) ועכשיו אני לא יודע מה כדאי להוסיף 1G או 2G..כאילו אם יהיה לי 1G זה יספיק לפעיל משחקים מספיק טוב? או שאני יצטרך 2G?? אה ו400 שקל ל-SAMSUNG 1G DDR 400MHZ שווה? תודה רבה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Electric Boom,

התקנתי home edition ואת כל העידכונים,דרייברים נכונים וכו',וישנן כל מיני בעיות מוזרות ביותר,למשל כשלוחצים התחל יש תמונה שבחרתי נכון אצלי אין אותה משום מה...,או למשל כשאני מדליק ת'מחשב הוא לפעמים כותב בעיה עם logon ui או למשל במקום שישר יכנס הוא שם לי מסך לבחירת משתמשים ויש לי רק אחד...ביטלתי אותו ואז הוא שם לי חלון עם שם וסיסמא...או למשל אחרי הרבה זמן שיש שומר מסך אני רואה אחרי זה רק ת'רקע וצריך לעשות ריסטרט... ??? :-[ :-\ :'( :-X אני יודה מאוד למי שיביא פיתרון לבעיות הנ"ל,וגם האם אמורות ליהיות בעיות כאלו בגירסא הזאת פעם היה לי אותה ולא ניתקלתי בכזה דבר... ואם הפתרון היחיד הוא החלפת גרסא עדיף כבר שאני לא יפרמט אלא אתם יודעים יש אפשרות כזאת של שידרוג מהווינדוס מעניין מאו…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Loco,

היי. מישהו יכול להסביר לי או לתת לינק למדריך כיצד להתקין ADSL בלינוקס? תודה.

7. לא מצליח לפתוח דפים באינטרנט.. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  8. Started by VL,

אני צריך את הפקודה לעשות תיקון קבצים דרך הדוס...שכחתי אותה אבל אני זוכר שזה משו ככה "scannow" ויש לזה עוד המשך... תודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by avihy.a,

מיקרוסופט הסירו את ההורדות למערכת ההפעלה אבל עדיין מספקים סיריאלים. למישהו יש הורדה חיצונית לגרסא האחרונה של ה- 7? 32 ביט. תודה!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by The Dom,

איך אני נכנס לSAFE MODE? חח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by jj516,

יש לי הארד דרייב של W.D. 40 GB וחילקתי אותו לשתיים C - 10 GB D - 30 GB בדרייב D אין לי בעיות אבל ב C כן קודם כול המקום המשומש בדרייב C הוא 2.57 GB אבל המחשב כותב שזה 5.16 בשימוש! ובנוסף כול יום אני מאבד משהוא כמו 10-20 MB ואני לא יודע למה??? מה אני יכול לעשות ולמה זה קורא??? אני משתמש ב XP

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by iquitos,

שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב נייד עם הארד דיסק 320 כאשר החלוקה בו היא : הכונן הראשי (C:operation system) מכיל 283 ג'יגה בייט והכונן המשני (D:recovery) מכיל 14.5 ג'יגה בייט. לי אישית החלוקה הזאת לא נוחה ומה גם ששמעתי שהכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (C:operation system) צריך להיות כמה שיותר פנויי ומומלץ לא להתקין עליו תוכנות או כל דבר אחר חוץ מדרייברים ומערכת הפעלה (פה גם נשאלת השאלה האם זה באמת נכון או שאלה רק "שמועות") על המחשב מותקן אצלי WIN7 וכרגע אני רוצה לחלק מחדש את הכוננים ע"י הקטנת הכונן הראשי לגודל של כ-100 ג'יגה ואת כל שאר המקום "לספח" לכונן המשני ועליו להתקין משחקים תוכנות מוזיקה וכ'ו.. הידע שלי במחשבים הוא די מוגבל ולכן אני לא יודע איך לעשות את זה והאם אפ…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by POD,

כשאני מנסה לעשות export לכל הריג'סטרי אני מקבל את השגיאה הבאה (קובץ מצורף) למה זה קורה לעזאזל??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום אנשים רציתי לשאול מה ההבדל בין וויסטה אולטימיט 64 ביט וויסטה אולטימיט 32 ביט? האם ההבדל הוא משמעותי? אם הוא מורגש? ובכללי מה ההבדל ומה כדי להוריד?(בלי קשר למפרט) https://www.scool.co.il/itu/index.asp?id=1066 כתוב פה שאפשר לקנות ב140 שקל וויסטה 32 אולטימייט. אבל כתוב שאפשר להתקין רק על ווינדוס מקורי... האם זה נכון באמת? או שאפשר גם על לא מקורי? תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by maverick,

כאשר אני צורב עם תוכנת צריבה של נרו אני רואה שהתוכנה מקצה את כל המשאבים לצריבה בעצם שמה את תהליך הצריבה על אופציית high priority. אני כל הזמן משנה את העדיפות ל-normal אך התוכנה בכל פעם שמתחילים אותה מחדש מחזירה את זה ל-high. הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב כאשר צורבים משהו. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Miyota,

For users of Windows 2000 or XP you actually have to tell the OS what size L2 cache your processor has otherwise it won't be used properly! Luckily it's fairly easy to fix. Click on the Start button then go to run. From there type REGEDIT and press the "Ok" button. After it opens the Registry Editor follow this path. hkey_local_machine, System, CurrentControlSet,Control, Session Manager, Memory Management Once you're in the Memory Management folder look for the DWORD value secondleveldatacache. Right click on that and go to modify. Very important you have to change the Base from Hexidecimal to Decimal before modifying the values. After that's done just punch in your L2 ca…

17. Started by koko0,

התקנתי שתי מערכות הפעלה אקספי ו7 על המחשב כל אחת בהארדיסק אחר עד עכשיו היו לי 3 אפשרויות בmsconfig 1 ווינדוס 7 מערכת הפעלה נוכחית; מערכת המוגדרת כברירת מחדל 2 ווינדוס 7 setup 3 old windows version ביום שישי ניסיתי להפעיל את הווינדוס xp [בהפעלת המחשב] והוא לא נתן לי שום אפשרות בחירה ולא היה Boot menu בכלל ניסיתי להפעיל ישירות רק תהארדסיק השני והוא כתב read error [לא זוכר בדיוק..מה שהוא כותב כשאין שום מערכת הפעלה] עכשיו אני מגלה שאין שום אפשרויות אחרות באתחול בmsconfig וגם הntldr נעלם מההארדיסק השני יש אפשרות לשחזר איכשהו תווינדוס? אני אנסה לשים סתם ntldr כשיהיה לי כונן... היו לי עליו מלא דברים חשובים מותקנים אוף... עריכה: גם עם ntldr שהפעלתי על וירטואל משין הוא לא עבד...ע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by B166ER,

מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שלום, לפני כמה ימים התקנתי וינדוס 7 על המחשב אך לא יכלתי לשנות את המחיצות כלומר היה לי מחיצה של 60 גיגה שמוכנה להתקנה ו240 גיגה שאי אפשר להשתמש בו. כשאני לוחץ עליו ולוחץ NEW זה רושם לי ERROR כזה: וחוץ מהמחיצה הזאת יש עוד מחיצה של 80 מגה בייט שיש לי איתה את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by יונדב,

שלום. יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים. אחד עם מע' הפעלה ואחד סתם לקבצים... שרק האחד של המערכת הפעלה מחובר-אין שום בעיה. ששניהם מחוברים (ולא משנה מצד הג'אמפר)-הוא כותב לי את זה: NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart. פיתרון?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by medon,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואשמח לקבל יעוץ \ עזרה אני צריך להריץ תוכנה מבוססת DOS תחת XP נכון שבXP אין ממש DOS אבל מנסיון העבר אני יודע שזה אפשרי, לפעמים יש בעיה עם עברית או עם מסך מלא, כל אלו דברים קטנים שלא רלוונטים כרגע. הבעיה היא כזאת שאני מריץ את התוכנה, המחשב פותח CMD בשביל להפעיל את התוכנה ונשאר שם, לא ממשיך לכלום, נשאר רק לסגור את החלון וזהו ניסיתי על מספר מחשבים והכל זהה, ניסיתי כ6-7 שילובים שונים של חומרה ועדיין כלום הדבר הכי מוזר שבמחשב האישי שלי זה עובד AMD 4800 \ DFI SLI-DR \ GSKILL 1GB PC4800 וכו' כל הקשיחים שלי במחשב הם SATA אבל ניסיתי במחשבים אחרים גם כוננים של IDE האם יש למישהו איזה כיוון ?!?!? תודה רבה מראש גיא

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Electric Boom,

שלום, 1.איפה הווין שומר את כל סיסמאות המשתמשים שלו?(אני מודע לכך שיש אליהם כניסה רק דרך אדמין...) 2.איך אני מגדיל את הגודל של כפתור ההתחל?????????? 3.איך אני מחזיר למועדפים באקספלורר הידוע לשמצה את הסמל של האתר לידם?....(שאלה טיפשית אבל זה מעצבן אותי כי אני רגיל לפיירפוקס). כול טוב,לכם ולכול משפחתכם יופי יופי(התקף נוסטלגיה למבינים,נראה מי ינחש מי זה....)

23. Started by tiptipon,

האם יש SP3 ל XP64 ?? חיפשתי באתר של MS ולא מצאתי מישהו יודע עם יש בכלל ??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  24. שלום. באופן פתאומי, ללא כל פעולה או לחיצה על המקדלת/העכבר, נעלם לי ב-XP חלון "משימות קובץ ותיקייה" (TASK PANE). זה מרגיז !! גם הפעלה מחדש של המחשב לא עזרה, ואין שום מידע על דבר זה באתר של מיקרוסופט, באתר הזה או באתרים אחרים. אפילו חיפשתי איזשהוא קיצור דרך שאולי נחלץ בטעות, אבל - כלום !! מישהו יודע מה קרה? האם זה וירוס ? (כאמור יש לי XP,גרסת HOME, וכן NORTON ANTI VIRUS). תודה.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  25. שלום, יש לי מערכת הפעלה של ויסטה והורדתי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. התקנתי את הווינדוס 7 כשידרוג לווינדוס XP במחשב אחד וזה עבד מצוין. פשוט מחקתי את הקבצים של הווינדוס הקודם וזה אדיר. עכשיו אני רוצה לפרמט מחשב של ויסטה ולהתקין את את הווינדוס 7. השאלה שלי היא: איך צורבים את הדיסק בצורה כזו שהוא יפעל ישירות מהדוס (כאילו שמפעילים את המחשב) כמו בדיסק התקנה מקורי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.