Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כיאלו שיהיה שתי חלונות של המשחק ,ושירצו בו זמנית...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב שמערכת ההפעלה (98) הפסיקה לתפקד, אבל הוא צריך מאוד את האימיילים שלו, אני צריך דרך שבה אני אוכל להעביר את האימיילים למחשב שלי (XP) ומשם אני כבר אסתדר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני מצליח להריץ את המסך פתיחה של ההתקנה אבל אז אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את 98 בגלל שהמערכת הפעלה הנוכחית היא WIN ME. פתרונות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותו תראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו יודע איך יוצרים יציאה משותפת לאינטרנט ב WIN 2000 PRO אני לא מוצא את Internet Connection Sharing בשום מקום ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך.. אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
-
כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק אני מקבל הודעות בג'יבריש.(רק הכותרת)
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה נוספת (windows 64) על מחיצה נפרדת בדיסק,כרגע יש לי שתי מערכות הפעלה ואני מעוניין להסיר אחת מהם ,מישהו יודע איך עושים זאת תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
כבר פתחתי אשכול בקשר לבעיה שלי.. אבל עכשיו אני די סגור על משהו, והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין גירסת חלונות ישנה על חדשה, אבל בלי למחוק את הגרסה הקיימת. ליתר דיוק יש לי וינדוס ויסטה בטא 1 עכשיו ואני רוצה להתקין בנוסף אקס פי . כשאני מפעיל את ההתקנה המחשב לא נותן לי להתקין בגלל שיש מערכת חדשה יותר מותקנת. חשוב לי שהיו לי שני מערכות מותקנות ותיהיה אפשרות לבחור בניהם באתחול המחשב. (כמו שכל מי שמתקים אקס פי על 98, יכול לבחור באפשרות של שני מערכות) תודה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
דחוף!!! <כול שאלה שיש לך תשאל ותענה על גבי הפורום>
-
יש לי ווינדוס XP ואני רוצה לדעת איפה אפשר לראות האם ה - CDROM מסומן עם DMA או לא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכם אולי יודע איפה ניתן למצוא את הקובץ של התמונות שיש ב LOGON SCREEN או בתפריט START? או יותר נכון אץ התמונות שמגיעות עם ה WINDOWS שניתן לשים באותן מקומות. (ז"א בתמונה של היוזר) אני יודע שהשאלה היא טפשית מעט אבל אשמח לקבל תשובה...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
Temporary internet files בויסטה? אני פשוט לא יכול למצוא את הקבצים שנגן הפלש מוריד למחשב.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
התקנתי Windows xp 64bit לפני כמה ימים ....באתי להתקין norton internet scurity 2005 וזה כתב לי שגיאה ניסיתי להתקין גם של חברות אחרות ועדיין זה לא מתיקןןן אז בבקשה תגידו לי אם יש איזה אנטי וירוס ו פיירפוול שעובד .......עם windows xp 64bit תודה !
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מישהו יודע האם ברק 013 טובים ב ADSL? הכוונה מהירים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מותקנים אצלי על המחשב שתי מערכות , XP הרגיל וXP 64, הייתה לי שגיאה חמורה עם קובץ הREG במערכת של הXP הרגיל והיא לא עולה יותר, נתקעת באמצע, למזלי ממש לפני השגיאה עשיתי נקודת שמירה בSystem Restore, אז אני מעוניין לדעת לאיפה הSystem Restore שומר את כול הניתונים כדי שאני אוכל, בעזרת המערכת השניה שעדין עובדת, ליבא את קובץ הREG השמור ולהחליפו עם הקובץ המקולקל. תודה מראש לעוזרם.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה? למה התוכנה כל הזמן אומרת שהיא מעודכנת למרות שאני יודע שהיא לא מציגה את כל הפורמטים שאפשר (בעיקר סוגים שונים של divx אשר מצריכים codecs שונים).
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
זה פשוט תקוע על אותו המספר גם אחרי ריסטארט
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע מה הדרייברים של הצהובים.... מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-