Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי לוח ASUS P5W DH הייתי רוצה להתקין VISTA ראיתי שיצא דרייברים לצ'יפסט באתר של אינטל לVISTA רציתי לדעת צריך לעשות משהו מיוחד בהתקנה או בדיוק כמו בXP? אודה למי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אהלן. לא היה כפתור אחד שלא לחצתי עליו באתחול - אבל אני לא מוצא את התפריט לכניסה למצב בטוח. זה יכול להיות ? במקרה הצלחתי להכנס לרשימת הדרייברים כדי לבצע BOOT - האם זה קשור ? האם יש מישהו שראה כבר מקרים כאלו ויתן לי עצה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע אם (ואיך) אפשר לשנות את הנתיב של המחיצה "document and settings" בחלונות XP (או מחיצת USERS בויסטה). הרעיון הוא שאני רוצה להשתמש בבכל הדברים כמו "המסמכים שלי" "התמונות שלי", "הסרטים שלי" וכו', אבל אני לא רוצה שהם ימלאו לי את הכוננן הראשי שעליו יש לי את המערכת הפעלה. לכן אני רוצה לדעת איפה משנים את ההגדרות שהמערכת הפעלה תדע לחפש את "המסמכים שלי" במיקום אחר (כונן D לדוגמא). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבריה שלום התקנתי את WIN7 והוא לא מזהה את כל הכוננים שיש לי במחשב במערכת XP מזהה את כל הכוננים(יש לי 3 HD) במחשב מזהה רק 2 האם צריך לבצע איזה הגדרה במערכת WIN7 אודה לסיוע בברכה :s05:
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני כל פעם שאני משאיר את המחשב להורדה של איזה כמה שעות טובות אחראי שעה הוא נכנס למצב שינה לבד ועכשיו אני צריך עזרה איך להוריד את זה אני לא רוצה שהוא כל פעם ישן שאני לא פעיל על המחשב תעזרו לי בבקשה ! .
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
חבר סיפר לי שישנה אפשרות ב XP להגדיר שההארד יעבוד ב ראם וכך יגדיל את הזיכרון? אפשרי ? שמיש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכם.... יש לי בעיה מוזרה היא מתרחשת בעיקר באמצע התקנות של תוכנות וכד' המחשב עושה ריסטרט ונותן את ההודעה הבאה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לזהות את מקור הבעיה... בתודה ניר
-
שלום קיבלתי מחשב לתיקון , בטענה שהמחשב מאוד איטי , הכנסתי את הדיסק hiren boot cd . ביצעתי על המחשב בדיקות של spyware , antivirus וסקטורים פגומים. לאחר הדלקה המחשב אינו עולה (יש סמן של טעינה win7 ולאחר מכן מופיע רק סמן העכבר על גבי מסך שחור) וזהו , פה זה נתקע. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הורדתי את SP3 בעיברית מהלינק של מייקרוסופוט http://download.windowsupdate.com/msdownlo...4B5C696E423.exe בקיצר התקתנית הכול טוב ויפה אחריי שהמחשב עלה מחדש הוא עלה באיטיות מאוד המסך של ברוך הבא לווינדוס לקח לו הרבה זמן להופיע מה שבדרך כלל לא היה ועוד משהו מוזר תייקית prefetch נעלמה לי לאחר ההתקנה בדרך היא מופיעה בתוך ווינודס הלכתי חיפשתי ולא מצאתי אותה מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו במקרה נתקל בתופעה המוזרה שבעת מחיקת קיצורי דרך משולחן העבודה המחיקה לוקחת זמן רב? בעת מחיקת קובץ שאינו קיצור דרך אין שום בעיה. גרסת מערכת הפעלה: Win10P Insider Preview Build 14271.rs1_release.160218-2310
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שצצה פתאום שכשאר אני מעוניין להיכנס למצב של MSCONFIG הוא נותן לי את ההודעת שגיאה שכתובה בצילום המצורף ! האם למישהו יש מושג אייך לפתור את זה ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כשאני עולה ב bootable USB, אני לא מצליח למצוא את הדיסק הקשיח שלי המחשב זה נייד של MSI wind u100 התוכנה שהתקנתי ל bootable usb זה rufus...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי קובץ (קיצור דרך), שאני רוצה להפעיל בעזרת צירוף של מקשים מסוימים (נגיד Shift+Ctrl+Y). עכשיו, כשאני מנסה להכנס לחלק של המקש קיצור במאפיינים של הקובץ, זה לא מאפשר לי לכתוב שם (נשאר "ללא"): איך בכל זאת אני מוסיף מקש קיצור?
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מודם USB - ALE 130 יש לו איזה דרייבר לויסטה? מה קורה שם עם עניין הדרייברים בכלל, תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס ללשונית Security, במאפיינים של קובץ, אז יש שם כל מיני חשבונות לא ידועים, בין שאר הרגילים: Everyone SYSTEM Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Administrators (MyUsername\Administrators) אני לא כל כך מבין מאיפה זה צץ, בלוח הבקרה, תחת User Accounts, רואים רק את היוזר שלי.. למישהו יש הסבר הגיוני לתופעה? ואיך אני מוחק אותם? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להתקין ווינדוס XP על הארדיסק חיצוני. מכיוון שאני רוצה שזה גם יהיה מהיר, המחשבה היא לכיוון ESATA. נאמר לי בחנות מחשבים שESATA זה חיבור SATA לכל דבר, ולא אמורה להיות שום בעיה. האם זה נכון? כמו כן חשוב לציין שוב שמדובר בווינדוס XP המיושן, ולא ווינדוס 7 או ויסטה.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
הבעיה התחילה אתמול ועכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק על D למשל אז זה פותח לי חלון חיפוש במקום את הכונן ואז אני צריך ללחוץ כפתור ימני ואז פתח כדי לפתוח, יש דרך לסדר את זה שזה יחזור לדאבלקליק = פתיחה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על המשתמש... הקטע זה שיש לי רק משתמש אחד ובשאר המחשבים יש גם משתמש אחד וזה עולה לבד ולא צריך ללחות על המשתמש... איך אני עושה שהוא יעלה לבד שאני מדךיק אותו??? מישהו פה פעם הביא לי קישור למשהו אבל זה לא עזר... תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה התהליך svchost.exe לוקח לי 2000MB מהזיכרון הוירטואלי והוא לוקח גם 50% מהמעבד ואז מופיעה לי אזהרה שאין לי מספיק זיכרון וירטואלי איך שאני סוגר את התהליך המחשב חוזר למצב נורמלי של 200MB זיכרון וירטואלי זה קורה בערך אחרי 6-10 שעות של עבודה בלי מאמץ תודה רבה לכל העוזרים את המפרט אפשר לראות בצד ימין
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אחרי התקנת ה SP1 נוצרת תיקייה ServicePackFiles בתוך ה Windows האם אני יכול למחוק אותה בבטחה? או שהיא חשובה לתקינות המערכת?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-