עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אנדי,

אל שולחן העבודה שלי (win xp) נדבק אייקון של קובץ מסוג לא ידוע. גודל הקובץ הוא 0 בתים. הקובץ הזה הגיע אל שולחן העבודה שלי בעת שהורדתי קובץ אחר מהדוא"ל שלי. כאשר ניסיתי לסלק את הקובץ במחיקה רגילה קפצה לי ההודעה 'אין אפשרות למחוק את הקובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור'. גם שימוש בכלי נקוי (tuune up utlities) לא הועיל. קובץ הרפאים עדיים תקוע על שולחן העבודה. מה עושים?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Started by pavel19,

היי חברה אתם מכירים אולי אתרים שאפשר להוריד מהם את שני העידכונים האלו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. בכיר במיקרוסופט כמובן... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3513577,00.html איזה מצחיק תמיד שרואים את התכתובות הפנימיות של בכירים במיקרוסופט בכל מני משפטים והדלפות..

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. אכן יש לי סורק ישן HP Scanjet 2100c[h=1]לא שווה לי לרכוש חדש >>> כי משתמש בו פעם בכמה חודשים כשצריך לסרוק איזה מיסמך[/h]לאחרונה שידרגתי ל WIN8 .....ויש דרייברים רק עד XP ( קודם היה לי XP לא הצלחתי למצוא אף פיתרון....אפילו לא לWIN7 מי עוזר לי ? PLZZZZZ ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יום טוב לכולם. בזמן השימוש באקספלורר מתקבלת ההודעה הבעה: שגיאה בזמן ריצה. כמובן WINDOWS מוצאת את מי להאשים :AR15:וכך אומר ה-DEBUGGER: NEW INSTANCE OF MICROSOFT SCRIPT EDITOR או בתוספת 6.0 אין לי שום מושג על איזה זמן מדובר ולאן הוא רץ, אולי לכם יש מידע ? בתקוה להצלחה AYB

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp בעברית או אנגלית

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by imac,

לא ביל גייטס נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by mulderfox,

אני מכיר כזה דבר מלינוקס (KNOPPIX), ואני זוכר שראיתי גם כזה דבר בחלונות.. למישהו יש מושג מה השם של מוצר כזה? או איפה אפשר למצוא אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by kobibo,

אודה בעיקר להתיחסותם של אלו שכבר התנסו ב vista 64bit האם בכלל כדאי להתקינה ? האם היא יציבה ? הכנתי כבר את כל הדיירברים ל 64bit ולפני שאני יוצא לדרך רציתי לשמוע קצת פרטים.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by ad112,

הייתי רוצה לדעת מי משתמש פה במערכת הנ''ל. אני זקוק לעזרה בהגדרת הרשת. תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by First Squad,

כבר עברו יותר מחודשים מאז השיחרור הלא רשמי של ויסטה , מי פה כבר מישתמש בא? אני רואה שהנושא הישן דיי שקע.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by udicol,

אז הינה לכם משהוא שישנה את האוירה בשולחן העבודה המשעמם שלכם: http://www.mobydock.tk/ מי שרוצה לשחק יותר ולהגזים יכול כמובן להתקין את המעטפת האלטרנטיבית ל-Explorer הישן : http://www.mobydock.tk/

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. לא רוצים לינוקס? אפשר גם אחרת. Valve החלה לשחרר כלים המסייעים להתקנת מערכת חלונות 10 על הקונסולה המהפכנית החדשה שלהלכתבה

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  15. מי שאין לו גירסא חוקית של ווינדוס לא יכול להתקין אסקפלורר 7? ואם כן מאיפה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, במחשב חדש ASUS P5E-VM HDMI עם כרטיס רשת מובנה יש תופעה משונה כאשר משתמש שאינו ADMIN מנסה להתחבר ראשון אין חיבור לאינטרנט!?! כאשר ADMIN מתחבר אין שום בעיה. אם ADMIN מחובר, NON ADMIN שמתחבר במקביל (SWITCH USER) אין בעיה. מדובר ב XP SP 3 עם כל העידכונים נראה לי שזו בעיית חומרה כיוון שבמחשבים אחרים בבית אין שום בעייה כזאת :s05: מישהו נתקל בתופעה? תודה מראש.

17. Started by BeBest,

טוב, אני כבר הרבה זמן מנסה להבין לאן נעלם לי הזיכרון. הרי לכם תמונה ממנהל המשימות שלי: http://www.cue.co.il/i/cue-qs5tw5vmWJ.png כפי שניתן להבחין גם אם תחברו את כל הפרוססים ביחד תגיעו אולי ל1GB ולמטה רשום ש75% בשימוש (מתוך 4GB, ש1GB [נניח] הוא לא מזהה אז מתוך 3GB). אז איך זה ש1GB מתוך 3GB שווה 75%? טוב, נכנסתי לResource Monitor: http://www.cue.co.il/i/cue-62efc0196k.png כאן רשום ש2.5GB בשימוש (זה כבר מסביר 75%), למרות שברשימת הפרוססים אי אפשר להגיע ל2.5GB אם מחברים את כולם (או שאני גרוע בחשבון). ועוד 800MB ממתינים (למי?) ו110MB פנויים. בערך 1GB שמורים לחומרה (32BIT) ולא מנוצלים..בסדר אבל שוב, איך הגענו ל75%? משהו מאוד מוזר לי ואשמח אם מישהו יסביר לי על ניהול ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מניח שהפירוט בכותרת מספיק... ?Well Prog.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. כל התצוגה ממש זזה לי קצת הצידה ואז נוצר לי בצד מעין שטח מת שחור. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של ATI. למה זה קורה לי ? וגם הרזולוציה משתנה מידי פעם מ-1680X1050 ל-1440X900 (או משהו דומה) ואז אני צריך להיכנס למאפיינים של הכרטיס מסך ולסדר את זה. זה ממש מעצבן הקטע הזה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד') המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים. כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים? אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אנשים, לצערי לפני כחודש נדפק לי ההארד דיסק... אין לי מושג מה בדיוק נדפק אבל הוא מסרב לעלות כמאסטר אלא רק כסלייב. חיברתי אותי כ-slave למחשב של אחותי והתחלתי לגבות את הקבצים. מחיצת D גובתה ללא בעיה. למחיצה C (מערכת ההפעלה) אין לי גישה בכלל. גם לי וגם לאחותי יש וינדוס XP. אשמח לתשובות. תודה אנשים!

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. שלום, מכיוון שאינני מבין גדול במחשבים ומערכות הפעלה רציתי לשאול לגבי וינדוס שמגיע עם המחשב הנייד כמיטב הבנתי אני לא מקבל דיסק התקנה של הוינדוס ולכן רציתי לשאול במקרה של פירמוט המחשב כיצד אני משחזר את הוינדוס? האם יש אופציית שחזור/גיבוי והאם קריטי מלכתחילה לקנות מחשב נייד עם מערכת הפעלה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  23. Started by pro,

משהו יכול לתת לי מידע על מערכת ההפעלה הזאת כגון האם היא תומכת בדרייברים כמו ווינדוס האם היא תומכת משחקים כמו ווינדוס כי ראיתי SCREENSHOTS וזה נראה כמו WIN95:

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by gal,

היי אני זקוק לכמה שיותר מידע בקשר למערכת ההפעלה וינדוס סרבר 2003 כמו האם כדאי להתקין?? מה ההבדל בין XP לבין הסרבר?? האם יש איזה בעיה אם להתקין דריברים של כל מיני מוצרי חומרה כלומר האם הוא מזהה את הדריברים בלי בעיות??? האם משחקים עולים גם על הסרבר?? איזה גרסה להתקין??? והאם אני אראה הבדל משמעותי בין XP לבין הסרבר??? בקיצור מידע מפורט למי שמתמצא במערכת הזו תודה גל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by GOLD_BOMB,

שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro.... איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראות ומה באמת כדי home or pro? תודה

• 10 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.