עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dror_gh,

שלום יש לי ויסטה עם SP1 כך גם לאחותי הגדרתי אצלה את הרשת והכל אבל שאני מנסה להכנס למחשב שלה (או להיפך) אז זה מבקש יוזר וסיסמא איך אני מבטל את זה וגורם לשיתוף פשוט ?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by cyberX,

יש לי 2 כונני SSD , על אחד התקנתי וינדואוס 7, ועל השני התקנתי את אותו וינ7, ושדרגתי לוינדואוס 10 , כיון שביום יום אני רוצה להשתמש בוינדואוס 7 ורק כשאני מתקין משחקים שדורשים וינדואוס 10 אני מחליף אליו. בהתחלה הכל עבד טוב ויפה, ופתאום ניסיתי לעלות עם הSSD השני (של הוינדואוס 10) וקיבלתי את ההודעה המרגיזה של BOOTMGR is missing אני לא יודע למה זה קרה פתאום, ניסיתי לקרוא בגוגל, אחד הפתרונות היה להוריד איזה MediaCreationTool , שהוא הוריד לי ISO שנראה של וינדואוס 10 , אז שמתי אותו על איזה Bootable USB hard disk שיש לי, עליתי איתו וניסיתי לעשות REPAIR כפי שרשמו באתר ההוא, אבל הוא מצא רק את הווינדואוס 7. כל הקבצים עדיין נמצאים על הכונן, יש אפילו את תיקיית Windows…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by naoriko,

איך מוחקים משתמשים בוינדוס 7?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro ו-Windows Media Player 9. יש לי איזה קליפ כלשהו שאני מצליח להריץ אותו בעזרת התוכנה והכל בסדר....אבל יש חלק מסויים בקליפ שאני רוצה לבצע עליו Print Screen, ולאחר מכן לערוך את התמונה בצייר. ביצעתי את הפעולה אך כאשר אני מדביק את התמונה בצייר כל מה שאני רואה בתוך החלון של המדיה פלייר זה מסך שחור :-\ (ניסיתי להשתמש גם בתוכנה Paint Shop Pro, וגם שם קיימת אותה הבעיה....) איך בכל זאת אני יכול לעשות את זה? 10x

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  6. החברה מרדמונד מעוניינת לחזק את נוכחותה של הטכנולוגיה הצומחת בחלונות 10, ומגייסת לשם כך כמה מהיצרניות הגדולות ביותר של עולם המחשבים לכתבה

7. Started by Wile E Coyote,

יש לי תוכנה ישנה שקיימת עוד מתקופת החיתולים של XP (אולי אפילו לפני). אני עובד כרגע עם Windows 7 - 64 bit. כשאני מנסה להפעיל את התוכנה על גרסה זו של Windows, אני מקבל הודעה כזו: The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running Check your computer's system information to see whether you need an x86 or x64 version of the program, and then contact the software pulisher אני יודע שיש תוכנות ש"מדמות" עבודה על מחשב ישן, כך שמשחקים ישנים (למשל) יוכלו לפעול על מחשב מודרני חזק. האם קיימת אפשרות לעשות זאת עם התוכנה הזו, או שאני מתמודד פה עם בעיה אחרת לגמרי?

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. יש לי פה שאלה מה הבדל בין Windows xp pro לה Windows xp pro edition הוא שזה אותו דבר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים, קניתי לפני כמה ימים אולטרא בוק של אסוס, דגם asus ux32-r3008h יש בו 500GB HDD ו - 24GB SSD פרמטתי וניסיתי להתקין את ווינדוס 8 על הSSD אך עלתה שגיאה ולאחר כמה ניסיונות התייאשתי והתקנתי על הכונן הרגיל. רציתי לשאול אם את מערכת ההפעלה אמורים באמת להתקין על כונן הSSD וזה פשוט לא עבד לי או על הכונן הרגיל ולהוסיף דרייברים/תוספים/ משהו שאמור לגרום למערכת ההפעלה לעבוד איכשהו בעזרת הSSD בצורה מהירה יותר. ??? כל עצה, הארה והערה תתקבל בברכה. גלית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by liortaib,

תקשיבו אם יש לי 4 גיגה זיכרון ואני רוצה לנצל את כל ה 4 גיגה זיכרון איזה windows יתמוך בכל ה 4 זיכרון? xp 32bit xp64 bit vista 32bit vista 64 bit

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  11. שלום לכולם. במחשב שלי יש לי 2 דיסקים קשיחים - דיסק קשיח 1: כוננים C, D - שעל כונן C יש את מערכת ההפעלה ויסטה, D שאר הדברים. דיסק קשיח 2: כונן F - כונן נפרד עליו יש גיבויים. אם אני מעוניין להתקין ווינדוס 7, כולל פירמוט של דיסק קשיח 1 וחלוקה אחרת של כונן C (מערכת הפעלה) וכונן D, האם מומלץ להוציא את הדיסק הקשיח של כונן F לגמרי מהמחשב כדי שלא יפורמט בטעות? או - כיצד אני מוודא שהוא לא יפורמט או ישונה כלל בעת התקנת ווינדוס 7? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. יש תוכנה שאני מנסה להפעיל ואז מקבל הודעה: "קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת לישומים של: c:\windows\system32\config.net.msdos לחץ על סגור כדי לסיים את פעולת הסיום." כבר נתתם פה הוראות למחוק מספר קבצים בתיקייה של ווינדוס - אצלי זה לא היה ולא עבד. מישהו יכול לתת הוראות פשוטות מה בידיוק לעשות? ובלי לשלוח אותי לדפים ארוכים באתר של מיקרוסופט שמבלבלים

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. היי. בזמן האחרון הופיעו לי שני קבצים על המחשב. אחד מהם הוא exe והוא האחרון ביניהם והאחר הוא קובץ חסר סיומת בגודל אפס שלא רוצה להימחק. אז ככה. קובץ ראשון : הורד בעזרת תוכנת שיתוף קבצים וזה דבר לא נדיר להוריד וירוס ב"מסווה". הקובץ כאמור, בסיומת exe (שהורץ ) ובגודל של ~23 מגה. כאשר הקובץ הורץ הופיע לשבריר שנייה חלון דוס קטן ונסגר. הקובץ מסרב להימחק עם ההודעה הבאה (לא משהו לא מוכר) : ניסיתי לבדוק אם יש קבצים חשודים ב-processes אך מתברר שאין אף תהילך שקשור לקובץ (סגרתי כל מה שאפשר). כמו כן עשיתי restart והוא עדיין מסרב להימחק. ניסיתי למחוק אותו עם תוכנת "מחיקה קטלנית" וזה גם לא עזר. יש לי אנטיוירוס נורטון 2005 מעודכן וזה לא מזהה וירוס וכן המחשב לא מחובר למחשבים א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by daniel0089,

היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ושהדלקתי את המחשב בחזרה האייקונים בשולחן העבודה שינו את הסדר ונעלם האייקון של הסל מחזור, איך אני משחזר אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  15. Started by Or4more,

מה עדיף להתקין על מחשב עם Pentium D 3 ghz 1gb ram 200gb hd המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולי קצת סרטים עדיף ווינדוס 7 או ווינדוס XP?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shaibend,

שלום, קניתי גדסת שדרוג מ XP ל vista ultimate בהתחלה שומר המסך ומצב השינה היו נכנסים לפעולה אוטומטית אבל עכשיו, למרות שכל ההגדרות בסדר המערכת לא נכנסת למצב המתנה/ שומר המסך לא נכנס לפעולה מכירים את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kkffiirr,

אני מעונין להחליף לוח אם במחשב בו מותקן XP, אבל אני לא רוצה להתקין הכל מחדש, אני מודע לזה שיש פתרונות כמו UNIVERSAL RESTORE שמאפשרים ליצור גוסט אוניברסלי שיעבוד במקרה הזה אם אני זוכר נכון מישהו פעם הראה לי כלי פשוט יותר שמבצע את הפעולה על המחשב. האם אתם מכירים דרך "לאפס" את הWINDOWS כך שיקבל לוח אם אחר? שוב, אני מדבר על XP.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המחשב שלי עובד לאט בזמן האחרון וכשבדקתי לאחרונה ראיתי את התהליך svchost חמש פעמים ולפעמים הוא מגיע אף ליותר חשוב לציין שעשיתי סריקת אנטיווירוס לפני יומיים והוא מצא ווירוס בתהליך ושם אותו בבידוד

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by omri_ro,

כשאני עושה קליק ימני על לינק->OPEN IN NEW WINDOW הוא נפתח לי אומנם בעמוד חדש אבל ממוזער. בדקתי עם ADAWARE ועם SPYBOT S&D אבל אין לי שום עלוקות/דרעקים למינהם במחשב, החזרתי את כל ההגדרות לDEFAULT שלהם ועדיין הוא ממשיך בשטויות שלו מישהו אולי נתקל ההעיה דומה ויודע על פתרון

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. יש לי מחשב נישא עם ווינדוס אקס פי אבל הדיוידי שלו לא עובד השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות סידירום (או דיוידי רום לא משנה עכשיו) חיצוני ולהתקין את הווינדוס מהדריב החיצוני? (אחרי פירמוט כמובן) אני שואל כי אחרי הפירמוט אני לא יודע אם הוא יזהה את הסידירום החיצוני ואם זה לא יעבוד אז איך אני יכול לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אם דריב שבור? ( אני לא מעוניין לשלוח לתיקון ) תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by DarkLloth,

מותקנים אצלי בלוח אם 4 סטיקים של 1GB , ב WIN XP המחשב מראה רק 3.5 ...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה. האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by nim901,

באחד מהמחשבים בבית מותקן XP ויש שם בעיה מוזרה, קודם כל, אין איקונים של קבצי EXE ולינקים (קיצורי דרך) והוא גם לא פותח קבצי EXE וקיצורי דרך גם לפעמים קופצת הודעה שהוא לא יודע מה לעשות עם הקובץ rundll32.exe עזרה? לא מדובר בוירוס זה בטוח יש מצב שזה קשור ל ad awere (או משהו כזה) כי עשיתי כמה פעמים ריסט (נתקע המחשב בגלל איטונס) ואז כשהמחשב עלה הוא חסם הרבה דברים בריג'סטרי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436887,00.html

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. פשוט לא יאומן את תוכנות מותקנות לי ועולות לי בהרבה יותר מהירות העיצוב שלו נפלא ויפה מאוד קצת צריך להתרגל יותר להתחל שלו והמערכת מאוד קלה עובדת לי בהרבה יותר טוב מאשר אקס פי.... כל התוכנות והמשחקים עובדים לי טוב לא ניתקלתי בשום בעיה או בשום תוכנה שלא התאימה את עצמה אפילו כשהתקנתי את הוינדווס חצי מהדריבירים הישנים נשמרו לי מאקס פי והמערכת לא דורשת בנתיים דרייברים חדשים... האינטרנט נטען לי בהרבה יותר מהר האקפלורר פתאם עובד לי יותר מהר מפיירפוקס.... הקיצור מערכת בת זונה.... מומלץ בחום לכולם

• 4 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.