עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zuq,

שלום, לאחר זמן מה של משחק במחשב ונה על הצג לא משתנה והדרך היחידה להחזיר את המחשב לשימוש היא ע"י ריסט ידני, הטמפרטורת סבירות , המעבד בעומס לא מגיע 45 מעלות, והמארז לא עובר את ה35. המחשב קופא רק בעת משחקים ולא בעבודה רגילה, אין לי כ.מסך נוסף כדי לבדוק אם הבעיה היא בו, הטמפרטורה שלו היא 45 במנוחה, לא יודע איך לבדוק אותה בעומס. באחת הפעמים שהמחשב קפא פתחתי את דלת המארז, הכל נראה תקין, המאוורים עבדו כמו שצריך. המחשב לא באובר קלוק. מפרט: בארטון 2500 soyo KT600 dragon + gfX 5900 איכס פי SP1 ספק+מארז compucase מה מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  2. שלום חברים!! חייב את עזרתכם אני פשוט לא יודע מה לעשות! נתקלתי בשני בעיות אחת, מחשב כל פעם נתקע ברגע שעולה וכבר מריץ את מערכת ההפעלה, ואז קופא, לא תמיד , הרבה פעמים התקנתי XP מחדש עם SP2 באנגלית הכל עובד סבבה, מרגע שהתקנתי SP3 (ההתקנה עברה בהצלחה!) המחשב שוב חזר להיתקע, אני מאמין שיש איזו התנגשות עם אחד מהדרייברים והSP3 מישהו מכיר את התופעה!? אולי פיתרון? כרגע הסרתי את הSP3, הותקן MUI בעברית אך התפריטים חלקם בעברית והרוב באנגלית, לחצן ההפעל הוא באנגלית אך בצד ימין, כמובן שניסתי למחוק את עדכון הפירצה kb943460 שגורם לבעיה אך הוא איננו ברשימה (בהוספה והסרה) מישהו יודע איזה מה עושים?! כמובן שניסתי כב להסיר את הMUI ולהתקין מחדש אך ללא הצלחה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה שכחת…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by charm,

שלום חברים אני יודע שהבעיה הזאת עלתה בעבר אבל לא ראיתי תשובה לזה ולכן אשמח לקבל תשובה אחד ולתמיד יש לי מחשב חדש שמותקן עליו XP ולאחר שהוא עולה לוקח לו עוד דקה שתיים עד שאפשר להפעיל את חייגן האינטרנט ובכלל לעבוד איתו חופשי חיפשתי בהרבה מקומות אבל לא מצאתי תשובה שעזרה ביטלתי בservice את השורה של backround intelligent ניסיתי עוד כמה דברים וכלום לא עזר מקווה שמכם תבוא הישועה מהמיואש ארז כמובן תודה מראש

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by shloogy,

הי, ברשותי מערכת הפעלה win 7 המחשב הינו חדש בן כמה חודשים ומהיום הראשון הוא קופא ללא סיבה הנראית לעין. יש לציין כי המחשב קופא בדרך כלל לאחר זמן מה שהוא לא פעיל, דהיינו במצב idle. אין זמן קבוע מראש, לפעמים זה יכול לקחת חצי שעה עד שהוא קופא ולפעמים שעתיים. בדרך כלל שאני עובד הוא לא קופא אך כבר קרה לי מספר פעמים שהוא קפא לי תוך כדי עבודה. הערות שאולי יוכלו לעזור: אין מסך כחול (BSOD) ביטלתי שומר מסך, ביטלתי מצב שינה, ביטלתי כיבוי דיסק. המחשב קופא גם כאשר אני מעביר אותו למצב שינה! ז"א אם אני נותו לו "לישון" שעה שעתיים הוא כבר לא יתעורר...אך אם אעיר אותו לאחר פרק זמן קצר יחסית הוא כן יתעורר. חומרה: 2600k, 8GB ram, SSD crucial ליתר ביטחון החלפתי את כרטיס המסך אך הבעיה חוזר…

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  5. כיצד ניתן לפתור את הבעיה . מידי פעם עם עליית מערכת ההפעלה XP המחשב קופא ולא ניתן להמשיך - וזה מצריך הפעלה מחודשת . מה ניתן לעשות ?? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  6. Started by ShaySolomon,

שלום, היום כשהדלקתי את המחשב תוך 60 שניות בערך הוא קרס והראה מסך כחול. המסך הכחול שלח אותי "לקרוא עוד באינטרנט" על "Memory Management". לאחר מכן ניסתי להפעיל את המחשב שוב ושוב ללא הצלחה. רק לאחר שכיביתי את האנטי-וירוס שלי ( Kaspersky ) הבעיה נפתרה. יכול להיות שהאנטי וירוס גורם לבעיה? והאם יש פיתרון? האנטי וירוס חוקי לגמרי וקניתי אותו לפני חודש. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yagelk,

ביומיים האחרונים המחשב שלי קורס בפתאומיות. לא יודע למה אבל הוא נהיה איטי מאד לדקה-שתיים ואז מופיע לי המסך הכחול. צילמתי את המסך לעיונכם. אשמח לעעזרה איך לטפל בדבר הזה. תמונה:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב שהיה עושה מידי פעם ריסטרטים לא צפויים ונתן הודעות שגיאה, הבעיה אותרה כבעיית דרייברים של הכ.מסך ונפתרה על ידי החלפת הדרייברים. אמנם בעיית הריסטרטים נפתרה, אך פתאום צצה לה בעיה חדשה! המחשב אינו מבצע כיבוי או ריסטרט כשמבקשים ממנו.... זאת אומרת שכשאני הולך להתחל>כיבוי המחשב>כיבוי\הפעלה מחדש לא קורה כלום!!! אני יכול פשוט להמשיך לעבוד רגיל..ואין שום דרך לכבות את המחשב! יש לציין שהמחשב רץ על Windows XP pro+SP2 אשמח לקבל עזרה והצעות ניר

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by msy,

כשאני נכנס למחשב ניתנת אפשרות לבחור במערכת הפעלה 98 או אקס פי . 98 נמצא בכונן C ואקס פי ב F . אני רוצה שתהיה לי מערכת אחת בלבד במחשב אקס פי ושהכניסה תהיה מיידית. כיצד אני מוחק את וינ 98 ? האם מסיפקה כניסה לכונן F ומחיקת כל תוכן כונן C . תודה

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום לכולם הבאתי מחשב מהעבודה שלי שיצא משימוש שם, כל דבר שמתקינים בו או עושים בו נעלם ברגע שעושים הפעלה מחדש. איך אפשר לבטל את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מדובר במערכת WIN8, היוזר הוא LOCAL USER ואני לא זוכר את הסיסמא (ADMIN) ולכן לא ניתן לעלות את המכשיר. יש דרך לשחזר את הסיסמא? (הרמז לא עוזר, כתוב שם שטויות). או לחלופין לבטל אותו מבלי לפמרט או להתקין את המערכת מחדש? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. הדיסק מעת קנייתו היה מחולק לסי ודי כשהויסטה מותקנת על c ללא cd/dvd פיזי. אם אפעיל התקנה של xp מדיסק xp שעושה boot ואבקש שה-xp תותקן ב-d האם יהיה לי מולטי בוט והאם הויסטה תיפגע ?

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by Vega,

שלםו, המחשב שלי התחיל לקרטע קצת, והחלטתי שזהו הזמן להפעילו מחדש. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש, ולהפתעתי, המחשב נתקע בעת טעינת ה-boot loader, שבמקרה שלי הוא LILO (Linux Loader - היה לי לינוקס בשלב מסוים, אבל מחקתי אותו לפני יומיים בערך. מה בדיוק קורה? כתוב על המסך (אחרי שעובר המסך של הביוס והסקאזי) LI (אני חושב שלפני שלילו עולה הוא כותב lilo, אבל ה-lo פשוט לא הספיקו להופיע. יכול להיות שאם אמחק את הלילו (יש לי את הווינדווס בוט לוודר המקורי "מתחת" [אני חושב]) הבעיה תיעלם? בתודה, --Vega

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי לכולם, אני רוצה לציין תופעה שקורה לי כבר כמה פעמים במספר מחשבים שונים - אחרי פירמוט והתקנה נקיה המחשב (מחשב רגיל עם נתונים סבירם P4 ) אפילו אחרי ההתקנה ובמיוחד כמה שבועות אחרי המחשב ממש נהיפך איטי להחריד. התוכנות היחידות שאני יכול לחשוב שהם אולי אחראיות לעיניין: אנטי וירוס - AVG8 אניטי ספייוור - COUNTER SPY מותר לציין שכל הבדיקות של תוכנות ההגנה המעודכנות לא גילו דבר. מה יכול להיות הגורם לבעיה?מישהו יודע? תודה ביי TANGUSH

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז יש לי בעיה במחשב שלי אז רציתי לדעת אולי יש לכם פתרונות טוב אז הבעיות קודם כל רוב הזמן הCPU על 95-100 לוקח זמן למחשב לבצע פעולות נגיד ויש לי 3-4 אתרים פתוחים אז לוקח איזה דקה אד שאני עובר לאתר השני יש לי הרבה POPUP המחשב נתקע הרבה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by galz,

אבא שלי טוען שהוא לחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הפעלה. המחשב נכבה, utז הוא הפעיל אותו. מה שקורה מאז זה שהוא נכנס לרגע לחלונות, רואים את התמונת רקע, ואז לפני שכל האייקונים עולים, הוא יוצא החוצה למסך בחירת משתמש. כשבוחרים להכנס למשתמש, הוא כותב שהוא נכנס, וישר כותב שהוא מתנתק, ונשאר במסך הזה. ניסיתי last settings that worked, ניסיתי safe mod. בשניהם הוא יוצא למסך בחירת משתמש. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. נכנסתי להגדרות הגדרתי שיכנס למצב אוטומטי אחרי דקה (!) אבל בכל זאת הוא לא נכנס. אם אני עושה זאת ידנית הוא נכנס בלי בעיה... משומה באופן אוטומטי המסך לא נכבה ופשוט ממשיך לעבוד גם ללא תזוזה. וזה קרה אחרי שפירמטתי והתקנתי ווינדוס מחשב. יכול להיות בעיה בווינדוס או מה? מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך מחקתי אנטי ווירוס מחקתי כל מני תוכנות שחשבתי שהן קשורות. מה הקטע, נכנסתי להגדרות בווינדוס של האפשרויות צריכת חשמל והכל וכמו שאמרתי זה מוגדר על דקה וזה פעיל והכל טוב. ווינדוס שהתקנתי Microsoft Windows 7 Enterprise x86 Integrated December 2010-BIE

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by 00Amir,

כאשר אני עובד על המחשב אני זקוק למחשבון בצד הנתונים שלי, הבעיה היא שהמחשבון פועל רק על כל המסך, איך אני יכול להקטין אותו קצת כדי לראות גם את שאר הנתונים שלי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. המערכת הזאת תומכת בדרייברים למערכות WINDOWS? היא באמת יותר אמינה? קצת מידע עליה למי שיש יעזור..... תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by kalda01,

יש לי 4 מחשבים ברשת הביתית כולם עם חלונות 10. היה איזה עדכון אוטומטי לפני יומיים ומאז אף מחשב לא רואה את כל האחרים ברשת. כל מחשב רואה רק 2 מתוך ה4. אותם 2 נראים אצל כולם ושניים לא נראים באף מחשב. כוננים שהיו ממופים אין בעיית גישה אליהם. מה קרה פה ?

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  21. הי, לאחרונה אני תוהה למה ברוב המחשבים הניידים היום אם לא בכולם מספקים מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשרובם מגיעים עם 4GB וחלקם אפילו עם 3. לא עדיף כבר 32 Bit?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  22. ניידים טריים של היצרנית הסינית הגיעו אל החנויות עם מערך הגדרות שלא מאפשר זיהוי על ידי הפצות הלינוקס למיניהן, אבל מסתמן שלא מדובר במגמה מכוונת נגד עולם הקוד הפתוח לכתבה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי בבית מחשב נייח ושני מחשבים ניידים. השבוע התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של Edimax על המחשב הנייח ומאז התחילו הבעיות. שני המחשבים הניידים המחוברים לרשת התחילו להתקע כל שעה בערך (לפעמים יותר ולפעמים פחות). זה יכול להיות עכבר ומקלדת שלא מגיבים (והסאונד נתקע באמצע) ויכול להיות ריסטרט שהמחשב מבצע. אחרי יומיים החלפתי ראוטר ל TP-LINK אבל הבעיות נותרו בעינן. ניסיתי לעדכן את הדרייברים של אחד מהמחשבים ובהתחלה נראה היה שזה הצליח, אבל המחשב בכל זאת נתקע לאחר כמה שעות. נראה שזה קורה רק כאשר המחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית. כאשר אני מתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות, או כאשר המחשב מנותק מהרשת, הוא לא נתקע. בנוסף, שני המחשבים חדשים יחסית והישן מביניהם הוא בן פחות משנה. אוסיף…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. שלום. ניסיתי להפעיל מיקרופון חיצוני (לקריוקי) במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה ויסטה אבל משום מה חסר לי לשונית בהגדרות הצליל שמאפשרות לי לעשות את זה. בקובץ המצורף רואים לשונית "האזן" שקיימת לי מחשבים ניידים ונייחים שבהם יש מערכת הפעלה וינדוס 7. במחשבים אלה, וי באופציה של "האזן להתקן זה" יאפשר לי להשתמש במיקרופון. בשני מחשבים עם ויסטה הלשונית לא קיימת לי. מישהו יודע מה הבעייה ואיך אני יכול להפעיל מיקרופון במחשבים האלה ? אשמח מאוד לעזרה. :s05: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by i022052,

אחרי שהמחשב נדלק רואים רק את הרקע. אפשר לגשת ליישומים רק דרך מנהל משימות ניקיתי מוירוסים וזה עדיין לא עזר. רעיון למישהו

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.