Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב! אז ככה, המחשב שלי נתקע לאחר כשעה-שעה וחצי שלא בשימוש. אני יכול להיות עליו 6 שעות ברצף והכל ירוץ - גלישה באינטרנט או משחק, אבל אם אני לא נוגע בו והוא רק נשאר דולק, הוא פשוט נתקע... ומה שמוזר, שגם הכפתור של הריסטארט לא עובד פשוט ואני חייב לכבות אותו בלחיצה של כמה שניות על כפתור ההפעלה ואז להדליקו מחדש - מה שגורם לי לחשוב שאולי זו תקלת חומרה? רעיונות? אשמח לשמוע, המפרט בצד אם זה משנה. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חבר הביא לי מחשב של הילדים שלו שכשהוא עולה (XP)במצב רגיל הוא עולה כל התוכנות נטענות בהתחלה..ואז הוא נתקע העכבר לא זז..כלום במצב בטוח הכל עובד כרגיל... מה ניתן לעשות לו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה , אני מפעיל תמחשב , יש לי windows xp pro hebrew ואחרי מספר שניות זה פשוט נתקע יש לי amd 64 5600 x2 asus m2n-e 2x1024 memory GEFORCE 8800gts 640mb מסך L.G L1953TR תודה מראש לפעמים גם מספר שניות אחריי שהוא נתקע ,עולה מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט חשוב לציין שהכרטיס מסך הוחלף לאחר ההתקנה של המערכת הפעלה , כי הקודם פשוט נשרף , ובעצם הכרטיס החדש עובד על מערכת הפעלה חדשה ללא FORMAT
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חברה המחשב נתקע שלי כל הזמן שאני פותח איזה תוכנה ככה סתם.. יש לי ג'יגה זיכרון ומעבד 3 ג'יגה...זה לא היה לי אף פעם רק עכשיו..בבקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מ"ה XP. משום מה, אם לא משתמשים במחשב יותר מ20 ד' ואז חוזרים להשתמש בו הוא נהיה ממש איטי. במצב כזה, אני ניגשת למנהל המשימות של windows ושם אני רואה כי קובץ svchost.exe רץ ומשתמש באיזה 98% תפוסה מהמעבד. אני עושה סיים משימה וזה אכן מסתדר אך לא ברור לי מדוע זה נגרם מראש ואיך ניתן למנוע את זה? מישהו יודע מה זה ויוכל לעזור לי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה 6300 ASROCK 1G 667 7600GS הכול עבד טוב עד לפירמוט בתחילה הכול היה אוקי אחרי יום בערך המחשב התחיל לאט בעיקר שמים לב לזה כאשר אני מתקין משהו או יש תעינה של מחשקים (כתקנה של RS'VEGAS מ בערך 5-10 דקות ל יותר מ 30דקות תעינה של משחקים כמו STALKER AND GRAW2 התערכה מאוד אבל המשחק עצמו הכול עובד חלק ..שינתי רק דבר 1 התקנית UTORRENT שקודם היה לי (BITCOMETשאיתו היה סבבה) + שינתי את HALF-OPEN CONNCET LIMIT מ10 הדפולת של ה XP ל 50 . + יש לי איזה משהו C:\Program Files\Bonjour mdnsNSP.dll אין מושג מה זה ?! +עשיתי עוד משהו ניקיתי את המחשב מבפנים מאבק עם שואב אבק קיצר ניקיון מה הביעה? תודה! (תמונה של הסטארטאפ שלי) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
המחשב שלי 1.8 והוא אצלי כבר 4/3 שנים.... הבעיות חלו אחרי ששידרגתי אותו ..כרטיס מסך..לוך אם...דידיר.. שקיבלתי את המחשב הוא הפך לי את ה windos pro שהיה לי לעיברית לא אהבתי את העיברית פירמתתי אותו והתקנתי את ה pro שלי עכשיו יש windos שעובד לעט בינקום 3 קווים כחולים הוא עושה לי 10 ..15 ..ושאני מקבל את המסך welcome צריך לחכות מלא זמן לפחות 10 שניות עכשיו אני פותח winamp מפעיל תוכנה או סתם פותח expolere השיר הופל ללעט עובד לעט נורא וגם שאני מזיז את העכבר עובד לעט ..בקיצור המחשב נהפך לעיטי אני יכול לסדר את זה ? להפוך אותו לרגיל ושיעבוד כמו שצריך.......?????ועכשיו גם אחרי שאני עושה פורמט אני מקבל מסך כחול שמראה לי bios loading ועוד מלא שטויות ............................אני ח…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
החלפתי לכרטיס 4850 החדש של שפיר - והתוצאות במשחקים מדהימות!!!!!!! אבל כשאני מדליק את המחשב הוא עולה לאט בצורה משמעותית מאשר קודם לכן. למה? למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שבת שלום! כשאני מתחיל את מחשב אני מקבל את ההודעה הבא (מצורף קובץ 1) אינ לוחץ על Don't send ואז מקבל את ההודעה השנייה (מצורף קובץ 2) מאיפה מתחילים? המחשב נסרק עם אינספור תוכנות אנטי וירוס ונגד רוגלות, אני מניח שזה לא משהו כזה... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב של חבר שלי התחרפן.. המחשב עולה רק בSAFE MODE. כשמדליקים זה נותן לבחור אם להפעיל במצב בטוח, להפעיל כרגיל, או להפעיל עם ההגדרות האחרונות שפעלו וכ'ו. במנהל התקנים יש סימני קריאה על hid משהו.. ויש שגיאה: hid non-user input data filter מחיפוש בגוגל הבנתי שזה קשור למקלדת/עכבר - הסרנו את הדרייברים שלהם ועשינו ריסט, זה לא נפתר. ניסיתי לקחת את ההארדיסק שלו ולחבר למחשב שלי - זה עבד! החזרנו למחשב שלו, זה עבד ואחרי ריסט אחד זה שוב חזר. איפה הבעיה? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב עולה רק בפעם הרביעית/החמישית, לפעמים בפעם הראשונה שאני מדליק אותו יש מסך כחול לחלוטין(כאילו המסך לא מחובר), עושה ריסט, עולה רגיל ועובר את הטעינה של הווינדוס, ואז מסך שחור הרבה זמן - עוד ריסט, ואז עולה כרגיל. או שיש גם מצב שהווינדוס מראה טעינה, וזה בלופ אינסופי ולא עולה. ובמקרים נדירים: מכניס כבר את הסיסמה לשם משתמש , מחשב עולה, ואז קופא לחלוטין העכבר..(רק ריסט ידני) WIN 7 64BIT HOME PREMUIM SP1 בריסטים עצמם בשיגרה אין בעיה (התחל, הפעלה מחדש) מפרט- Q9550, 12GB RAM, HD4850 ,Gigabyte GA-EP45T-UD3LR, HIPER S625 , KINGSTON SV300S37A120G ועוד 4 הארדיסקים פנימיים בסאטה לא משתמש במצב שינה, כל הדרייברים של הWIN מעודכנים, אותו דבר כרטיס מסך, פלאש, והכל. מחשב לא מ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר חודשיים בערך שאני עם מערכת הפעלה Windows vista ultimate באנגלית ורק מאז שאני עם המערכת הפעלה הזו על כמה זמן זה יכול להיות דקות\שעות המחשב עושה תקול הזה שכאשר עושים למחשב ריסט או שהוא קורס ואני פשוט לא סובל את זה יש למישהו פתרון ? הבנתם למה התכוונתי ? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחשב עולה רק בsafemode. ניסיתי להריץ adawre spybot ואנטי וירוס. ניסיתי לעשטת system restore וגם זה לא עזר. יש למישהו עוד רעיונות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ויסטה 32 ביט עם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך (X1950XT) ולכרטיס קול (אודיג'י 2 ZS - דרייבר בטא,זה מה שיש כרגע לצערי באתר הרשמי של CREATIVE למרות שהוא עובד) ואני מקבל מידי פעם מסכים כחולים וגם המשחק RS VEGAS נתקע לי מיד פעם. אגב- מעבד E6600 ו-2 ג'יגה זיכרון וכרגע אני ב-OC של 3500MHZ. מה יכולה להיות הסיבה ??
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה עדיף להתקין על מחשב עם Pentium D 3 ghz 1gb ram 200gb hd המחשב משמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, אולי קצת סרטים עדיף ווינדוס 7 או ווינדוס XP?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת Windows 7 ultimate 64 bit יש לי שני דיסקים על אחד מהם עשיתי פרטישין עם ARCONICS Disk Director 11 Home ופרמטתי את הפרטישן החמשב עשה ריבוט ולא עולה יותר המחשב מזהה את שני הדיסקים ואת הצורב המורכב אבל לא נותן להמשיך מעבר להודעה NVRAM רושם CMOS ומתחיל את כל התהליך מחדש למחשב ביוס שלamerican Megatrends כדי להוסיף חטא על פשע קראתי באיזו הודעה שצריך לאפס את הביוס נתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הסוללת הגיבוי המחשב עלה מחדש ונתקע פחות או יותר באותו מקום המחשב הוא אינטל I5-750 4GIG זיכרון ולוח lanparty P55-t3eh9 מה עושים עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו בעיה שקיימת לי כבר מזמן אך לאחרונה זה ממש הציק לי כי רציתי לחסוך בחשמל על ידי כניסה למצב שינה הבעיה היא שכל פעם אחרי מצב שינה המחשב קופא והאפשרות היחידה היא לעשות ריסטרט... מפרט:
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קשה לי לשים את האצבע על הבעיה ולכן אני גם לא בטוח שזה המקום הנכון בפורום. בכ"ז אנסה - יש לי מחשב בן שנה וחצי - ווינדוז 10, מעבד 6600K, רדאון 390. לאחרונה, במיוחד במהלך משחקים, המחשב קופא לחלוטין - הטלוויזיה אליה הוא מחובר מודיעה שאין אות. (ניסיתי לנסות לנתק ולחבר את ה HDMI- זו לא הבעיה). עשיתי עדכון תוכנה למערכת ההפעלה והתקנה נקייה לדרייבר של ה GPU, אך התקלה נמשכת. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים אם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר איזה חצי שנה אם המחשב ואני לא יודע מה זה. יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 800 באס אם 5 דיסקים כש3 על raid 5 אם כרטיס יעודי 2 גיגה זיכרון איכותי כרטיס מסך gigabyte 9600 pro וספק כח antec smartpower 400w שהגיע אם המארז מארז antec 1040B אני חושב ככה קוראים לזה שחכתי לציין אבל העניין קורא כשאני משחק במחשב או משתמש בגוגל earth יש לי הרגשה שזה בגלל הכרטיס מסך. המחשב פשוט נתקע, בלי מסך כחול ובלי כלום. ואני צריך לעשות reset
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של MSI EX620. היה לי וויסטה לפני וכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע כ- 10 דקות על המסך ההפעלה שרואים פס ירוד שמסתובב. יש לציין שהנורה שמציינת שהמחשב "חושב" לא נדלקת כלל בזמן הזה- הוא פשוט דומם. פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 ולאכזבתי גם בווינדוס 7 במסך שרשום STARTING WINDOWS המחשב נתקע כ- 10 דק-ות בלי "לחשוב". יש לציין שהתקנתי את כל הדרייברים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-