עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by llime,

הכוונה לכך שאם אני מפנה לקישור מסויים אני לא צריך לכתוב את כל הכתובת . לדוגמה במקום לכתוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0 אני אוכל לכתוב ליחצו כאן,או לחץ עלי וזה יעביר אותי לקישור שאני רוצה....

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  2. אהלן! התקנתי SP1 לא מזמן.. עכשיו מאז שאני עושה ריסטרט ונכנס לויסטה.. אז הוא עושה את הקו הירוק צהוב הזה.. ואז באמצע פתאום מסך כחול לחצי שניה ובום ריסטרט! אני לא מבין למה זה.. חשבתי בגלל ה-OC.. אפסתי את כל ה-CMOS, וזה לא זה! אני פשוט אובד עצות. זה קרה בתכלס אחרי ה-SP1. מה עושים!? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. יש לי מחשב מבוסס 64 ביט (מעבד Inter Quad 64bit ו 4 ג'יגה זכרון), התקנתי ועבדתי קצת עם ויסטה 64, היו בעיות, שכללו בעיקר ריסטרטים לא מוסברים מידי פעם, לעיתים תוך כדי עבודה, ולעיתים גם כשלא עובדים על המחשב כלל, פשוט ריסטרט לא ברור. לאחר תקופה של כשלושה שבועות, הריסטרטים פסקו לחלוטין מעצמן (לא היה שום שינוי חומרה), והמערכת עבדה תקין. מסיבות כאלה ואחרות נאלצתי לפרמט ולהתקין ויסטה 32 ביט (על אותה חומרה), שוב פעם ריסטרטים לא מוסברים, בדיוק כמו קודם, ואין לי חשק לסבול שוב תקופה של מספר שבועות עד שויסטה תתייצב, לכן חזרתי ל XP. לגבי הריסטרטים - האם מדובר בתופעה ידועה ? ועוד יותר מעניין - האם מוכרת התופעה של התייצבות (הפסקת ריסטרטים) באופן עצמאי (ללא התקנות נוספות וללא שינוי חומרה …

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  4. שלום חברים! כאשר אני נכנס למס' תיקיות במחשב שלי (למשל התמונות שלי, או הסרטים שלי שנמצאים ב-MY DOCUMENTS), אני נתקל בהודעת שגיאה של ה-EXPLORER, שמשתקת לי את המחשב. את אותה ההודעה אני מקבל גם כשאני פותח קבצי וידאו (גם במדיה פלייר וגם ב-BSPLAYER). אפשר לדעת מה הבעיה? מישהו יודע? תודה מראש, תומר מצורפת תמונה להמחשה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שלום. לצערי הרב שחכתי את הסיסמה שלי בווינדוס... אני יכול להיכנס לחשבון אחר, אבל זהו חשבון מוגבל ולא ה-admin ... ניסיתי כבר להיכנס במצב בטוח אך הוא עוד פעם מבקש סיסמה... בבקשה אנשים תעזרו לי! אני לא רוצה לפרט את המחשב!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. יש לי 2 בעיות שכבר די הרבה זמן מעצבנות אותי, אז ככה: 1. זה לא כזה קריטי אבל זה מעצבן אותי כל פעם מחדש. כל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש ב-P.P אז נכון תמיד יש את הדף הזה עם כל האפשרויות שיש?! אז לי זה לא נפתח וכל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש אז אני צריך למחוק את התבנית שהייתה שם קודם. איך לעזאזל אני מסדר את זה שזה ייתפח לי את הדף עם כל האפשרויות של התבניות שיש, כשפותחים דף חדש? 2. נכון ב"התחל" יש מה שנקרא "כל התכניות"?!, אז משום מה הוא לא נפתח לי. ז"א אני עומד עליו עם העכבר(אפילו לוחץ עליו) אבל הוא לא נפתח לי. איך אני מסדר את זה?(יש לי XP) תודה. [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 11:57:43 מישו?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by neovo,

קיבלתי נייד HP חדש 6760 והוא מכיל בתוכו מערכת הפעלה VISTA HOME PR 32 ביט יש בנייד 4 גיגה זכרון שלא מנוצלות בגלל מגבלת מערכת ה 32 ביט עכשיו לשאלה : יש לי דיסק VISTA ULTIMATE אורגינל RETAIL עם שתי גרסאות 32 ו 64 האם אני יכול להתקין את גרסת ה 64 ביט של הריתייל ולהכניס לו את הקוד של ה HOME PRO שקיבלתי בנייד ואז יהיה לי מערכת 64 ביט חוקית האם הזנת קוד של HOME PRI בהתקנה בדיסק של ה ULTIMATE יתקין את ה JOME PRO ???

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. אני רוצה להתקין vista x64 sp1 התוכנית התקנה עולה מהדיסק אוטומטית ומופיע הסרט טעינה של ווינדוס ואז הפס הירוק של וויסטה ואחרי זה פשוט מופיע מסך שחור עם עכבר וזהו. הבנתי שיכול להיות שזה בעיה בביוס או בחומרה אבל אני לא מצאתי בעיה כזאת. amd 3000+ 3gb ram 7800gt nf4 lanparty 160g wd sata לגבי הram ניסיתי להתקין גם עם 2g ram בלבד כי הבנתי שזה יכול לגרום לבעיות כשמתקינים עם מעל ל3g ram אבל זה לא עזר. הכונן שלי נקי, עשיתי פירמוט אחרי שראיתי שההתקנה לא עולה אבל זה גם לא עזר. אם יש לכם רעיון לגבי זה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by BloodyW,

בוקר טוב, כרגע המחשב שלי מוגדר כ DUAL BOOT עם אקספי ו-ויסטה שהתקנתי רק לפני שבוע, והכל עבד סבבה. מהיום, בלי כל שינוי שעשיתי במחשב, הויסטה מראה לי מסך שחר אחרי ה WELCOME SCREEN. אני רואה רק את סמן העכבר וזהו, המחשב כאילו לא מגיב. ניסיתי לעשות LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, ועדיין יש אותה בעייה. מה עושים? אני לא רוצה לפרמט את המחיצה של הויסטה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by aaronc76,

שלום! איני מצליח למחוק את הקבצים בסל המיחזור. קובץ אחד כל פעם כן עובד. הכל יחד לא עובד. ניסיתי גם דרך CCLEANER וגם ישירות דרך סל המיחזור. יש רעיונות? חלונות 7 תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  11. שלום רב. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי המלצה למערכת הפעלה אשר אתקין על מחשב שנועד לגרפיקה. התוכנות בהם אני משתמש הם Photoshop, Frehand, Illustrator. שמעתי שיש אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה החדשה שלAPPLE הנקראת Leopard על PC. האם אתם ממליצים לי לעשות את זה או ללכת על Microsoft? 32Bit או 64Bit ? תודה מראש אורי.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום, ניסתי להתקין על HD חיצוני מערכת הפעלה XP בשביל לנסות משהו, מאז לא מופיעה לי האופצייה של ה WIN7 ,איך אני מחזיר את זה?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 16:29:09 הסתדרתי, תודה רבה, אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד שמאל. ההבעיה היא שכאשר אני עושה הפעלה מחדש ומגיע לשולחן עבודה לוקח לו איזה 2 דקות להעלות את כל התוכנות ולהיות מוכן לעבודה כמו שאתם יכולים לראות יש לי 8 ג'יגה זיכרון איכותי ועל המחשב מותקנות רק תוכנות הכרחיות והוא אחרי פירמוט. כמו כן נטרלתי מלא תכונות של ויסטה שלא היו נחוצות כולל משימות שעולות עם המערכת למינימום האפשרי. בגדול אחרי טעינה מלאה של המערכת המחשב עובד ממש מהר אבל תמיד לוקח לשולחן עבודה להיות מוכן "שנים". בבקשה עם מישהו יכול לעזור :s05:

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by omer.ap,

חברים יקרים שלום, קניתי זה עתה מחשב חדש. התקנתי עליו מס' תוכנות וכעת בעת ההפעלה הוא נותן לי הודעת שגיעה שאומרת שחסר DLL בשם jkknfctr.dll ובתקייה שכלל לא קיימת במחשב שלי (ניסיתי לגשת אליה ללא הועיל). לא נראה שכרגע במחסור בקובץ זה פפוגע בפעילות המחשב, והוא מתבטא בעותה הודעת שגיאה שמופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסתי גם לחפש את הDLL הספציפי הזה באינטרנט ולא מצאתי. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  15. שלום יש לי גירסא אירגונית של XP PRO אם SP2 הבעיה היא שכל מחשב חדש אני מבזבז המון זמן על התקנה של SP3 האם יש דרך ליצור דיסק חדש של XP שישלב בתוכו את SP3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by Sp_RuS,

שלום. יש לי וינדוס XP באנגלית, יש לי שם את הדברים שלי. ההורים שלי החליטו שהם רוצים ללמוד להשתמש במחשב, אבל הם צריכים את הוינדוס ברוסית (XP) . אז השאלה שלי, להתקין וינדוס נוסף כמערכת הפעלה נוספת ברוסית? :s05: או לפתוח להם משתמש בוינדוס הנוכחי? אם אני יפתח להם משתמש, אני אוכל להגדיר אותו את כול כולו להיות ברוסית? ??? אם אני אתקין מערכת הפעלה נוספת, מקום יש לי, אבל המערכות הפעלה לא יתנגשו? כל המערכות המדוברות הן XP.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by rad,

שלום לכולם, אני סטודנט בביה"ס מתמטיקה ומדעי המחשב וכרגע קניתי מחשב חדש לעבודה ומשחקים (E8400 , 4GB). עכשיו אני בבעיה ... מה עושים לגבי מערכת הפעלה ? לפי מה שראיתי עד עכשיו בת'רדים המערכת שמומלצת היא VISTA Home Premium 64bit. מציעים לי בskypc לרכוש גירסת OEM ב550 שקל (אני לא רוצה להעתיק\להשיג Crack וכו' אז אין טעם להציע) שמעתי שיש הורדה חינם לסטודנטים בתחומי מדעי המחשב \ אלקטרוניקה (VISTA Stduent). מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. קניתי נייד עם ויסטה 64 ביט.רק עם כונן C יש דרך לפצל ולעשות כונן D ואם כן אז איך?

19. ככה: קניתי מחשב נייד עם vista בתוכו ורציתי להפוך אותו ל-xp , רק שאחרי הפירמוט נמחק הריקוברי ועכשיו יש לי xp בלי דרייברים ואין דיסקים לדרייברים מה אני יכול לעשות?, איך אני יכול לסדר את הקבצים של הrecovery במחשב איכשהו ?..

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  20. Started by eitanbts,

עם כל מה שחשבו על המערכת הזו...לא מבין למה אי אפשר לשלב (PIN) כל קיצור דרך בTASKBAR ? לי זה היה מאוד שימושי בXP ובכלל זה שימושי בכל מיקרה יש פיתרון...קצת עבודה והכל אפשריהינה תיקראו כאן: http://windows7center.com/tutorials/how-to-pin-any-item-to-the-taskbar-in-windows-7/ החיסרון של זה שזה לא נותן חלונות "Preview " אבל לא קריטי אם אתה רקוצה להצמיד תיקיות חשובות או תוכנות מסויימות בהצלחה!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by Ashand,

שלום אתמול התקנתי W7 על ה HTPC שלי מחדש כלומר REINSTALL לפני ה 640GB הרדיסק היה בדר ומזוהה על הוינדוס עכשיו הוא לא מזוהה כלומר וינדוס רואה אותו אבל אין לי גישה אליו (הוא NTFS) נראה לי וינדוס 7 דופק כל מה שזז...איך אני מסדר את זה עכשיו? האם כדאי להשאיר בביוס מצב ACHI ?אם לעבור למצב IDE אני צריך להתקין מחדש... איזה מעצבן הוינדוס הזה!!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. אנשים, רציתי לשאול אם יש שיפור משמעותי בגרפיקה ובFPS בין XP לWindows7? משהו ששווה שדרוג? אני עדיין בXP מטעמי נוחיות בעיקר ומעצלנות של פירמוט אשמח לתגובות...

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. שלום! הWIN 7 שברשותי ניקנה בגירסא האנגלית. ברצוני ששפת הממשק תישאר אנגלית אך כשאני מדליק תוכנית שתוכנה ברוסית אני אראה רוסית ולא שלל של סימנים לא מובנים. הורדתי והתקנתי את הRUSSIAN MUI מה UPDATE CENTER וזה לא עזר. מה תציעו לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by LTE,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה WIN 7 STARTER מותקנת על אחת המחיצות במחשב כאשר WIN XP זאת המערכת הפעלה הראשית שלי רציתי לדעת אייך אני מוחק את WIN 7 מהמחשב והאם זה יעלים לי את המסך בחירה שעולה לי בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ושלא ימחוק לי בטעות את כל המחיצה שעליה היא מותקנת. ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. יש לי דיסק VISTA ULTIMATE ב-2 שפות: אנגלית ועברית. אני עושה BOOT מהדיסק, בוחר את השפה האנגלית, בוחר את המחיצה הרצוייה, וההתקנה מתחילה לרוץ. בסוף הextracting files מופיעה ההודעה: windows could not install the selected language. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.