עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amitey,

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה. נראה לי שהכל בסדר אבל הוא נותן ציון נמוך לגרפיקה : 3.5 ל AERO ו 4 ל GAMING GRAPHICS . כל שאר הציונים מעל 5.5. מה זה ה AERO הזה ובמה זה משפיע עלי? יש לי כרטיס מסך HIS 3450 מושתק ואני מתכוון לראות סרטי BLUE RAY במחשב ולשחק קצת . המחשב מתחבר לLCD HD. מה צריך לעשות? תודה מרראש

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by N.S,

אני מפמט ככה איזה מיליון פעמים בחודש ופתאום המחשב הפאג שלי עושה בעיות עם הטעינה של הווינדוס ... אני בא עושה ריסטרט למחשב והוא אמור לעשות boot לפני שהווינ עולה .... אבל הוא לא עושה את זה ... מה לעשות בשביל שהמחשב החכם שלי יטען אותו ? כבר נסיתי כל דבר ב Bios ... בבקשה תעזרו מהר .... זה דחוף

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS VISTA, כשאני מנסה להכנס לאתר של מכללת ספיר אני נתקל בבעיה, עמוד הבית נטען מהר ואין איתו בעיה, כשאני מנסה להכנס לחלון "מידע ברשת" או "למידה ברשת" - במסכים אלה נמצא חומר הלימוד והודעות לסטודנטים, האתר עולה ממש לאט (יותר מ - 3 דקות זמן טעינה), כשדיברתי עם התמיכה של ספיר הם אמרו שהאתר לא תומך ב - IE7, ניסיתי להתקין גם FIREFOX וזה לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר דפדפן שיכול לעבוד עם האתר או דרך כלשהי להתקין IE6 על VISTA, או כל פתרון אחר? אני מאוד מרוצה מה - VISTA ויהיה חבל לי לחזור ל - XP. בתודה מראש לעוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by NYaiR,

שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE). אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור. הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן. בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי. אז מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  5. פתחתי את הדיון הזה כי הדיון הקודם(איזה תוכנות רצות לכם על 7) לא נראה לי פרקטי.. תנו תוכנות או משחקים שללא רצים לכם ואני יוסיף את זה לפה אז קדימה אנשים FIRE AWAY!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by co11,

יש לי מעבד INTEL P4 2.4GHz 533MHZ וכרטיס מסך gtgabyte radeon 9550 (זכרון אני עוד מעט משדרג , יש לי כרגע DDR 512MB) .. זה מתאים?או שאני צריך להחליף משהו ?

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  7. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם ה DRWTSN32 המרגיז הזה... כל פעם שאני לוחץ קליק ימני על אחד מהאייקונים שבשולחן עבודה או על כל אייקון שנמצא בווינדווס אני מקבל את הודעת השגיאה שבתמונה למטה ואחרי שאני לוחץ על OK כל החלונות נסגרים לי היום מחקתי איזה ערך ברגי'סטרי ששיך ל DrWatson המעצבן הזה שהותקן לי ביחד עם ה WINDbg, ומהרסטארט שעשיתי אחרי שמחקתי את הערך הזה התחילה לי הבעיה הזאת... יש הצעות? ****עריכה**** אוקיי הבעיה נפתרה, כניראה שלא לחצתי קליק ימני על האייקונים שבשולחן העבודה כבר כמה זמן ככה שאיןלזה קשר לDr.watson ... הבעיה הייתה בתוכנה Dr.Divx 1.05 שהתקנתי והסרתי אחר כך... אחרי ההסרה של התוכנה הזאת היה איזשהו קובץ DLL שנשאר בתיקיה של ההתקנה שלא מחקתי …

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. כפי שציינתי בווינדווס לפעמים עולה מלמטה איפה שהשעון הודעה כזאת: New updates are availble וזה מראה פול עידכונים שווה להוריד או שאפשר לוותר עליהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by LastForOne,

יש לי ויסטה באנגלית, כל ה"מחשב שלי" ו"לוח הבקרה" כתובים באנגלית.. Control Panel, My Computer וכו'.. כמובן שאפשר גם לקרוא בעברית אבל כאשר לדוגמא אני שומר מסמך NOTEPAD בעברית, כשאני פותח אותו שוב כל האותיות העבריות מתחלפות בסימני שאלה, לדוגמא אם אני שומר: "אבגדהוז - 123456" כשאני פותח שוב את הקובץ מתקבל: "??????? - 123456" מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  10. מערכת - win xp sp 2 יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, שכבר קראה לי בעבר, כשאני בודק את המאפיינים של ההרדיסק, נאמר כי יש 1.2 ג'יגה פנוי מתוך39 וכשאני מסמן את כל הסיפריות בתוך הכונן(שום דבר לא נסתר מעיני) ועושה מאפיינים לכולם, נאמר כי הם שוקלים 25 ג'יגה. כל אדם היודע חשבון פשוט ובין כי יש פה בעיה מספרית, ולא אין הבעיה טמונה בזיכרון שנועד לגיבוי ווידווס, ואין מדובר בזיכרון ווירטואלי. אני חושש כי מדובר בהרדיסק פגום(segate .. זו לא חברה טובה לכוננים קשיחים?). לפעמים אני תוהה האם המחשב הוא חוות גידול לתופעת קוואנטיות, הכל בו הסתברותי...

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by nore0,

http://img401.imageshack.us/img401/2405/winlogonne4.jpg

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אתמול ניסיתי להתקין את ה SP2 לויסטה שלי. לאחר ההתקנה המחשב עשה ריסט, ובשלב של ה Welcome קיבלתי BSOD. גיליתי שה BSOD נובע מה NOD32 שלי. נאלצתי למחוק את ה NOD32, למחוק את ה SP2, ולהתקין מחדש את ה NOD32. משהו נתקל בבעיה ? יודע איך לתקן ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by weinman,

מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by zy2000,

מערכת הפעלה XP PRO . כל אתחול הייתי מקבל הודעה שהסיסמא שלי תהיה expired תוך 14 יום למרות שלפני כן לא השתמשתי בסיסמא כדי להכנס .אולי ממש מזמן לפני חצי שנה . ניסיתי להכניס ססמאות מזמנים עברו כדי להתפטר מהודעת הסיסמא אבל כנראה ששכחתי באיזה סיסמא הייתי משתמש פעם לפני שהסרתי את האופצייה של כניסה עם סיסמא . אז כל פעם עשיתי cancel להודעת הסיסמא כדי להכנס ואכן נכנסתי ובשלב מסוים נעלמה הודעת הסיסמא אבל המחשב נתקע לדי הרבה זמן במסך התכלת -welcome . הבעיה הנוכחית שכל הדלקה המחשב נתקע במסך welcome לשתיים או שלוש דקות ורק אז מאתחל . איך יוצאים מזה ? האם כדאי להגדיר סיסמא מחדש ? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. Started by ilaysk,

שלום! יש לי כרגע Windows Vista Ultimate Hebrew 32BIT מקורי במחשב חשוב לציין שזה OEM אם אני אקח מחבר Windows Vista Ultimate English 64BIT חשוב לציין שזה RETIAL ואז אשתמש באותו CD KEY זה יעבוד? חשוב לי מאוד לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

כל פעם שאני לוחץ על האקסםלורר הוא לא נפתח ומופיע לי במקום ה WINDOWS ERROR REPORT !!! לא קרה כלום במחשב לפני שזה קרה ולא שינו דבר! מה זה יכול להיות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום יש לי מחשב ניד(אם זה משנה) והדגם שלו הוא דגם עם 1G RAM אבל משום מה כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי וראה את הנתונים אל הRAM אני ראה רק 768 יכול להיות שזה רק בעית זיהוי או שבאופן פיזי חסר RAM(כי לא רק המכר אמר לי שיש 1G אלה גם רשום באתר החברה ועל המחשב הפאנל של המחשב) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  18. PCI Slot 6 (PCI bus 5, device 0, function 1) אין ממש מידע שם אבל מצאתי את השורה הזאת PCI\VEN_1002&DEV_AA30&SUBSYS_AA30174B&REV_00\4&243D7BD0&0&0170

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by aviran1989,

קיצור פתאום הייתה הודעה שהיה רשום שם שצריך להפעיל את המחשב מחדש טוב אז הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא לא עובד !!!! זהו תעזרו לי בבקשה הא, וזה דחוף!!!(המחשב לא עובד)

• 14 תגובות
    • 730 צפיות
  20. הי, התקנתי XP SP3 ואחריו במחיצה אחרת Vista Ultimate. כשאני ב XP,כל פעם שאני מנסה לפתוח או לבדוק קובץ בתיקייה במחיצה נייטרלית (תיקיית קבצי התקנה למשל) אני מקבל הודעת שגיאה Explorer-application error, עם שגיאת זכרון...memory reference )7XoX000 והחלון נסגר. שמתי לב שזה קורה בעיקר , אם לא רק, בקבצים שיצרתי או הורדתי בויסטה, ושאני מנסה לגשת אליהם ב XP. אפילו להעתיק את הקובץ למקום אחר הוא לא נותן לי... מה עושים (חוץ מלפרמט?) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by shahar07,

אצלי הוא שוקל ככה האם זה נורמאלי ? האם אני אמור למחוק את ה 5.3 GB שנמצאים ב TEMPORARY ? ואת ה 3 שמצאים ב WINSXS, ןיש לי עוד 2 קבצים, 1. PAGEFILE.SYS ו2. HIBERFILE מה זה הקבצים הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by yacovmateo,

יש לי בעיה עם הW7. שאני מנסה לצלם באיזה משחק עם PRINT SCREEN אז אחרי שאני בא לצייר ומדביק,זה פשוט דמביק לי תמונה לא של המשחק אלה של השולחן עבודה עם כל מה שיש עליו. ניסיתי גם עם FRAPS אבל לא עובד לי משום מה גם ולא מצלם שום דבר. זה נוסה בכמה משחקים. יש למישהו פתרון בשבילי?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 21:38:32 אפ'צי

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by amr_2000,

NVRaid x86 64bit Drivers http://home.comcast.net/~shrmytoon/NVRaidx64F6.zip

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. תודה לעוזרים בקשה תביאו לי לינק לפאצ

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  25. טוב קניתי ואני מדגיש קניתי!! מערכת הפעלה win xp home edition ואמרו לי שאני יכול להוסיף עוד כמה שקלים כדי שיהיה לי את הויסטה בצורה חוקית זה נכון? ואם כן איך אני עושה את זה

דיונים חדשים בפורומים