עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני משתמש בחלונות XP באנגלית. ניכנסתי למאפייני תצוגה --> בתפריט themes. בחרתי Windows classic. והתצוגה הישתנה שולחן עבודה. אחרי כמה ימים. הידלקתי מחשב עולה לי חלונות XP. פתאום אני רואה בשולחן עבודה הישתנה וחזר למצב Windows XP. אני בחרתי Windows Classic. למה זה קורה לי? זה קורה לי פעם שלישי. מהו המקור בעיה?איך פותרים את הבעיה הזאת? מיקי

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by PeaS,

מחשב חדש, XP+SP2, כונן SATA חדש וכונן ATA ישן. הSATA עובד מצויין, הATA לא מופיע במחשב שלי, אלא רק ב Administrative Tools -> Computer Management -> Disk management. הדגם שלו מופיע שם נכון, וכתוב לידו unreadable ו-dynamic. בתפריט לחיצה ימנית מופיעה האפשרות convert to basic. מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם הכונן מבלי לאבד את המידע שעליו? כל המידע מהמחשב הישן שם. עריכה: בדקתי את הכונן על מחשב אחר, אותה בעיה...

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. אני לא הכי מסתדר עם אנגלית.. ואני הרבה יותר מעדיף שזה יהיה בעברית.. אז מה אני צריך לעשות בשביל שהויסטה באנגלי תהפוך לעברית..?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  4. מערכת - win xp sp 2 יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, שכבר קראה לי בעבר, כשאני בודק את המאפיינים של ההרדיסק, נאמר כי יש 1.2 ג'יגה פנוי מתוך39 וכשאני מסמן את כל הסיפריות בתוך הכונן(שום דבר לא נסתר מעיני) ועושה מאפיינים לכולם, נאמר כי הם שוקלים 25 ג'יגה. כל אדם היודע חשבון פשוט ובין כי יש פה בעיה מספרית, ולא אין הבעיה טמונה בזיכרון שנועד לגיבוי ווידווס, ואין מדובר בזיכרון ווירטואלי. אני חושש כי מדובר בהרדיסק פגום(segate .. זו לא חברה טובה לכוננים קשיחים?). לפעמים אני תוהה האם המחשב הוא חוות גידול לתופעת קוואנטיות, הכל בו הסתברותי...

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by פבליק,

קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו windows xp עכשיו יש לי במחיצה של מערכת ההפעלה קובץ pagefile.sys. כפי שהבנתי זהו קובץ של הזיכרון הוירטואלי. כיון שיש לי2 גיגה ראם אין לי צורך בקובץ כה גדול (גודלו של הקובץ 2 גיגה), לכן נכנסתי להגדרות של המחשב שלי והקטנתי את גודלו. ניסיתי לעשות זאות מספר פעמים ואף לבטל(כמובן שהפעלתי מחדש את המחשב לאחר כול שינוי) אותו אבל הקובץ הספציפי הזה נשאר ולא נעלם (או מוחלף בקובץ בגודל קטן יותר). התאריך שבו נוצר הקובץ נשאר זהה- היום בו התקנתי את מערכת ההפעלה. מה עלי לעשות האם עלי למחוק אותו פשוט או שאיך אני מקטין את גודלו?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by insane95,

לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי כאן. יש לי טקסט ליד ההתחלה: איך אפשר להוריד את זה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by R0tem1,

קניתי לא מזמן מחשב חדש, בהתחלה התקנתי עליו XP PRO 32 וכל הUSB עבדו מצויין. החלטתי לעבור לVISTA ומאז שהתקנתי אותה יציאות הUSB במחשב הפסיקו לעבוד. הלוח אם הוא GIGABYTE GA-M56S-S3 והתקנתי את כל הדריברים העדכניים כשאני מכניס התקן USB מופיע לי חלון שכתוב בו שהדרייבר להתקן לא מותקן והוא מציע לי לחפש את הדרייבר באינטרנט, אני בוחר לחפש והוא לא מוצא. אני לא מצליח למצוא אותם גם בחיפוש ידני מה שמוזר הוא שנגן MP3 של SANDISK התקין בעצמו את הDRIVR והוא כן עובד. מה לעשות?? תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  8. יש לי 2 בעיות שכבר די הרבה זמן מעצבנות אותי, אז ככה: 1. זה לא כזה קריטי אבל זה מעצבן אותי כל פעם מחדש. כל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש ב-P.P אז נכון תמיד יש את הדף הזה עם כל האפשרויות שיש?! אז לי זה לא נפתח וכל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש אז אני צריך למחוק את התבנית שהייתה שם קודם. איך לעזאזל אני מסדר את זה שזה ייתפח לי את הדף עם כל האפשרויות של התבניות שיש, כשפותחים דף חדש? 2. נכון ב"התחל" יש מה שנקרא "כל התכניות"?!, אז משום מה הוא לא נפתח לי. ז"א אני עומד עליו עם העכבר(אפילו לוחץ עליו) אבל הוא לא נפתח לי. איך אני מסדר את זה?(יש לי XP) תודה. [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 11:57:43 מישו?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by demonshlomo,

כל פעם שאני לוחץ על האקסםלורר הוא לא נפתח ומופיע לי במקום ה WINDOWS ERROR REPORT !!! לא קרה כלום במחשב לפני שזה קרה ולא שינו דבר! מה זה יכול להיות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by Gico,

יש לי מחשב נייד R30 של IBM. לאחר כניסה למצב standby הוא אינו מתאושש לפעולה רגילה: מופיע מסך שחור לחלוטין. זאת בוודאות בעיית תוכנה כי נוסה דיסק קשיח אחר על המחשב עם התקנת WinXP אחרת והבעייה נעלמה. התקנתי את דרייבר המסך, דרייבר ה-Power Management וכלי הקונפיגורציה של IBM מחדש, וזה לא עזר. ב-Hibernate אין למחשב בעייה. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. אפילו אם יש קומבינה ..אני ממש צריך להחליף לאנגלית..

12. PCI Slot 6 (PCI bus 5, device 0, function 1) אין ממש מידע שם אבל מצאתי את השורה הזאת PCI\VEN_1002&DEV_AA30&SUBSYS_AA30174B&REV_00\4&243D7BD0&0&0170

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  13. נגיד והכונן קשיח שלי כולו בכונן C ולא מפוצל לעוד כוננים. איך אפשר לעשות פורמט ועדיין לשמור את הקבצים? בלי להעביר להרד דיסק אחר?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by ohmega,

שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה?? ???

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by ziv22,

ALE 150 לא יכול לתפעל במערכת החדשה של מיקרוסופט , יש פיתרון או אפילו אלטרנטיבה אחרת (הכוונה לא מודם USB משהו אחר שיעבוד ... כאלה שהצליחו להפעיל את האינטרנט בויסטה שיגידו מה יש להם ..)

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by shoval,

שלום רציתי להתייעץ בנוגע להלפת מערכת הפעלה כרגע אני על ויסטה הום 32 עיקר העבודה על המחשב היא 3D STUDIO MAX9\10 ADOBE CS3 בעיקר מידול ואנימציית תלת ועריכת וידאו המפרט שלי הוא intel core i7 920 2.79ghz 4gb ram Nvidia geforce 9500gt 1 gb רייד10 4x 500 gb WD 7200rpm 32mb איזה מערכת הפעלה תעבוד לי בצורה הכי חלקה ללא בלאגנים??? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by adam99,

שלום! יש לי בעיה עם הווינדוס, כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד אחרי הפסים הכחולים ואז יש מסך שחור וככה הוא נשאר. עשיתי תיקון לווינדוס וזה לא עזר, הוא עולה במצב בטוח אבל לא ב Last Known Configuration... מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by cohenha,

שלום לכולם יש לי בעיה בניהול הדיסקים הוא לא מציג לי את הכוננים הקשיחים וגם את הCD ולכן אני לא יכול ליצור מחיצות לשנות אותיות לכוננים מה לעשות כדי להחזיר את תצוגת הדיסקים ?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by afik zach,

קניתי הרדיסק חדש של 320 גיגה ואני רוצה לדעת אם לWINDOWS יש בעיה לעבוד איתו כשהוא לא מחולק? ובכלל מה עדיף לעשות בקשר לחלוקה מבחינת ביצועים?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by tgen,

לחבר שלי קרתה בעיה מוזרה המחשב נתקע לו, הוא עשה הפעלה מחדש והמון קבצים נעלמו לו! בנוסף, אותו גודל של הקבצים שנמחקו לא התפנה מההארדיסק כאילו הם עדיין נמצאים במחשב אבל אין גישה אליהם! הם לא מוסתרים כי אני רואה את הקבצים המוסתרים ובדיקת שגיאות לא שינתה כלום. למישהו יש רעיון? הפתרון העדיף הוא שבמידה והקבצים עדיין נמצאים על ההאדיסק הם יחזרו להיות נגישים או שלפחות אפשר יהיה לפנות את המקום כדי שאני יוכל לשחזר חזרה את החומר כי כרגע המחשב "מלא"

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by nadavbu,

קניתי את המשחק PES 6, אבל כשאני מפעיל אותו הוינדוס מפעיל לי הודעת שגיאה (אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות וכל זה) ובפירוט נכתב שהבעיה נמצאת בקובץ kernel32.dll שנמצא בתיקיית system32 של הוינדוס. התקנתי את ה-XP על מערכת ההפעלה הנוכחית שלי, ואז המשחק עבד. אבל אז היו בעיות אחרות, ונאלצתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את הוינדוס - ושוב המשחק לא עובד. איך אפשר לתקן קובץ כזה, בלי להתקין את הוינדוס מחדש?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by th£»Light,

אז ככה.. כל צ'ט שאני נכנס אליו.. רשום לי "נותקת מהשרת" כיצד עליי לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  23. תודה לעוזרים בקשה תביאו לי לינק לפאצ

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. ת'אמת ששתי המערכות מהירות דיי באותה מידה, אבל משום ה32BIT כיאילו זז חלק יותר. ועוד דבר, בויסטה שסוגרים חלונות, הם כזה נשמים, מתנדפים, לא סתם נעלמים, ב32BIT זה כן קורה לי בצורה יפה, ב64BIT זה פשוט נסגר כמו שזה היה בXP. מישהו יודע למה זה ? זו בדיוק אותה מערכת רק לא לאותה ארכיטקטורה[או שכן...בקיצור אותה מערכת אחת של 64BIT אחת של 32BIT]. פשוט הגרסה של ה64 רצה טיפה לאט יותר. והמפרט שלי הוא: E7200 P35-DS3L HD4850 4GB RAM מפרט שבכיף אמור להטיס את 64 וזה מוזר כולם אמרו ש64 טססס להם אבל אצלי זה ההפך[שתיהן מהירות, אבל ה32BIT זזה יפה, חלק ומהר יותר בקצת]. אגב אין כמעט על שתי המערכות כלום.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by duek-m,

שלום, אני משתמש בבוינדווס 7 ופתאום המסך נתקע כל כמה רגעים למשך כמה שניות ואז משתחרר. יש למישהו מושג אולי למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.