Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום נישרט לי הדיסק שהביאו לי של מערכת ההפעלה xp . אני חייב לפרמט תמחשב יש מי שיכול להפנות מהייכן להוריד? ואם אפשר מס סריאל שלא אתקע בלי זה. ממש תודה לכל המסייעים.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם.. דבר ראשון אם הנושא לא קשור לפורום הזה אז תעבירו אותו בבקשה למקום הנכון..תודה מראש. ובכן לנושא: עבר זמן מה ואני מרגיש כי עליי לפרמט את המחשב ולפני שאני עושה זאת ברצוני לבדוק משהו. עד כה שעבדתי עם מערכת הקבצים FAT32 לא הייתה כל בעייה לפרמט את המחשב, פשוט להכניס דיסקט איתחול ולפרמט את הכוננים דרך הדוס. אך כעת אני עובד עם מערכת הקבצים NTFS שלא ניתן לגשת אליה דרך הדוס וזה יוצר מספר בעיות: 1) לא ניתן לפרמט את הכונן דרך תוכנית ההתקנה של ווינדוס XP מאחר והיא מזהה את המערכת שמותקנת כבר על המחשב ולכן היא לא מוכנה לפרמט את הכונן. 2) עד כה כל הזמן הסתבכתי עם הבעייה הזו ופעלתי בדרך עקיפה: יצרתי מחיצה בה התקנתי את מערכת ההפעלה החדשה ואז מהמערכת החדשה פירמטתי את שאר …
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר הנכון וכשאני הולך למנהל התקנים הוא מראה לי על הכרטיס מסך סימן קריאה! מישהו יודע מה לעשות!?!?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני מוחק את שתי הדברים הבאים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה כללית ביותר על הSP3, כל פעם אני שומע שיוצא SP חדש לויסטה ולxp ואני אף פעם לא יודע ביוק מזה טוב, אז שאלתי היא כזאת , מה זה בדיוק service pack ?! ולמה אני צריך לעבור ל Windows XP SP3 ? מה מוסיף הSP3 על SP2 שיש לי ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבים (המחשב שעכשיו אני כותב ממנו עכשיו הוא התקין) אז במחשב השני יש בו WINXP+SP2, והבעיה בו שאני לא יכול לכתוב בעברית בתוך האקספלורר , לדוגמא: בתיבת שיח של החיפוש, בפורומים וכו' וכו'. הנה דוגמא לאיך שזה כותב כשאני מנסה לכתוב בעברית. ככה זה נראה: ג?ח ?‗דח?ג ?‗ד?י?ח ג?‗ד?ח?י‗????‗ד??ח‗??די??ח?‗?דיט?ג?ד??י??‗?י'חד??‗?די ?‗י?ד‗?יח??ח?‗ד?גי‗?ד??י?‗ג??טח?י?‗?ג?‗??חד?‗???גהיח???ה?יח'??‗?ד??י?ג‗?ד??‗???י???‗ח'י?ח???‗ ??י‗????‗?די?ה?יחד‗??????‗ד???‗?ד?י???‗?ד??ג?‗ד???ג‗ד????גה???‗?גיה,‗ג?ה??י‗גה???‗ג?י?ה??י‗גה?? ניסיתי להסיר את השפה העברית מהמחשב ולהתקין אותה שוב אך זה לא עזר. יש לכם עצה מלבד לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס כנראה מוירוס... כשהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבאה : verifying DMI pool data... A disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart אין לי אפשרות להגיע למסך שממנו מגיעים למצב בטוח המקום היחיד שאפשר להגיע הוא הביוס... יש אפשרות לשחזר את המערכת דרך הביוס? אם לא , מה אפשר לעשות חוץ מזה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 250 ג'יגה. רציתי לדעת אם יש חשיבות לחלוקת הדיסק, ואם כן איך הכי נכון לחלק אותו. אם יש אפשרות להסביר בקצרה איך מחלקים במהלך התקנת XP זה יהיה מצוין. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה. נראה לי שהכל בסדר אבל הוא נותן ציון נמוך לגרפיקה : 3.5 ל AERO ו 4 ל GAMING GRAPHICS . כל שאר הציונים מעל 5.5. מה זה ה AERO הזה ובמה זה משפיע עלי? יש לי כרטיס מסך HIS 3450 מושתק ואני מתכוון לראות סרטי BLUE RAY במחשב ולשחק קצת . המחשב מתחבר לLCD HD. מה צריך לעשות? תודה מרראש
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קראתי עכשיו בYNET שהמודם USB לא נתמך מבחינת דרייברים בויסטה 64 ביט ושנזק מחייבים את הלקוחות להחליף את המודם בעלות 50 שח' האם יש דרך לגרום למודם לעבוד ? או שיש דרך לגרום לנזק להחליף את המודם ללא תשלום? בדיוק אתמול סיימתי להתקין ויסטה 64 ביט על המחשב החדש של אחי ואני אמור עוד כמה ימים להעביר לו אותו, ויש לו חיבור של נזק עם מודם USB :-[
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כשאני מוריד נגיד תרגומים לסדרות, הכל בג'יבריש, ואני צריך ללכת לאיזה אתר מסריח שמתרגם את הג'יבריש לעברית ולהעתיק את זה וקצת נמאס לי לעשות את זה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום הכנסתי נושא זה לפורום וינדוס ולא למשחקים למרות שהבעיה היא במשחק, נראה לי כי הבעיה היא קשורה לדרייברים של כרטיס מסך (העבירו לפורום משחקים אם יש צורך) Win XP SP2 + updates + DirectX 9c אני עושה איחוי קבוע, יש לי אנטי וירוס כמובן ותוכנה נגד ריגול AthlonXP 2000 ATI Radeon 9600 PRO 1 GB ram כמובן התקנתי דרייברים הכי חדשים לכרטיס מסך שלי (7.7) ומה שקרה זה שבזמן של צפיה בוידאו <פתחתי סרט במדיה פלאייר בפורמט WMV> או בזמן ששיחקתי פיפה 2007 אז המחשב איתחל עצמו מחדש בצפיה בוידאו זה היה כל מספר שעות, אך אם אני משחק בפיפה זה קורה כל מספר דקות ביטלתי את האפשרות של איתחול אוטומט בזמן כישלון מערכת, ומה שקרה שקיבלתי מסך כחול "ללא שום מידע" פשוט כחול בלי שום כיתוב והמחשב נתקע אז…
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה אנטיורוס הכי כדאי להיום? ולא סתם להגיד כי אמרו לכם....לנמק תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מפרט מחשב יש <- בכל מיקרה יש לי 4GB זיכרון (אני יודע שהויסטה מזהה רק 3.5). תסתכלו בתמונה, מה קורה כאן? בעיית GUI או וירוס או...? יש לי הרבה חלונות פתוחים, והזיכרון שהם תופסים "לגיטימי", אבל איפה השאר? אין שום PROCESS סורר או משהו... המחשב לא רץ איטי ולא מהיר, בין לבן. לא משהו שאפשר לצפות מQ9300 ו4GB ראם. מישהו פתרונים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
צריך להעביר את ה-HD למחשב אחר. החומרה שונה לחלוטין (לוחאם ומעבד ). האם ניתן להפעיל את ה-XP כמו שהוא או שרצוי להתקינו מחדש ? (מעבר להיבט החוקי )
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
At first, I had the "boot mgr is missing" problem. Because of that, I changed the boot-devices order to boot from DVD three times (There was no OS since I've changed the HDD). I then installed Windows 7, weirdly over and over and over again (I'm always drunk ). Then it turned out to me that I've installed Windows 5 times.I entered the BIOS and put the boot from devices order like this: DVD, DVD, HDD. I now entered the windows setup disk, and instead of installing it again I chose to repair windows. That's when I saw that I have 5 windows 7's. What should I do next? Could I delete 4 of the OSes? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 18:55:52 עדכון:אפשר לנעול, סידרתי את …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי דריברים וכל מה שצריך באתי להתקין דימון טולס ומתישהו בהתקנה זרק לי מסך כחול (כנראה התנגשות כלשהיא), לא עלה הווינדוס ניסיתי כמה דברים לא הלך... פירמטתי מחדש שוב התקנתי כל מה שצריך ולפני ההתקנה של הדימון בדקתי אם יש משהו שמזכיר את דימון ומסתבר שכן בתיקייה של הווינדוס יש קובץ שקוראים לו sdaemon ואי אפשר למחוק אותו. אז עצתכם מה לעשות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לפני כשלושה שבועות פרמטתי את המחשב, והתקנתי בין השאר נגן פלאש. המצב כרגע הוא שאני רואה פלאש בחלק מהאתרים, ובחלקם (כמו YNET) - לא. ניסיתי כבר להסיר ולהתקין, ועדיין לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה מראש, מקווה לתשובות
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה ליראות אותו ליפני שאני מקבל אותו כי לדוד שלי בחול יש אותו והוא שאל אותי אם אני רוצה הוא עדיין לא התקין אותו אז אני רוצה לדעת אם שווה מישהו יכול להראות לי תמונות מימנו יעני את סרגלי הכלים את הdesktop וזה והאם הוא תומך רק במעבדי amd?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני פשוט אבוד... הנורטון מסרבר למחוק אותו... חיפשתי בגוגל ולא ממש הבנתי משהו איך להוריד מהאתר של סינמטק\מיקרוסופט... חייב עזרה איך למחוק אותו, הנורטון מקפיץ לי המון הודעות שהמחשב נגוע בזה אבל לא מוחק אותו :\ ומצטער אם זה מתאים יותר לתוכנה מאשר לפה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי Windows 2000. והבעיה היא שכשנכנסים ל Device Manager אז הוא ריק, ולא רואים שם שום התקן או משהו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה. ד"א - המחשב אחרי פורמט, ככה שזה לא ווירוס או משהו...
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להעלות לאשכול הזה את ה-Bitmap המקורי של ה-Welcome Screen של Windows XP?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-