עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wooper,

הי היה לי ווינדוס ויסטה והחלפתי ל 7 אחרי זה העברתי את המסמכים מה USB שאני מנסה לשמור יש הודעה שזהו קובץ לקריאה בלבד בדקתי במאפיינים ולא מסומן READ ONLY שהיה לי ויסטה לא קיבלתי את ההודעה הזו איך אני מבטל לקריאה בלבד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by LRa,

יש לי AMD BATRON 2600, 1GB , וראדון 9600 פרו. אני משתמש ב WINXP ומידי פעם המחשב מתחיל להאיט ללא שום סיבה במשך דקה-שתיים והכל זז לאט, העכבר מקרטע וכדומה. למישהו יש רעיון? ניסיתי להריץ אנטי-וירוס וAD REMOVER וזה לא עזר.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by __MIKO__,

בקיצור יש לא מעט סימני ERROR אדומים של מקווה שהקובץ טקסט יעזור. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by __MIKO__,

הצלחתי להשיג תמונה של הבעיה לפחות חלקה. קודם מופיע לי ההודעה הזו שבתמונה ומייד אחרי כן מגיע לי הודעה שמשום מה print screen לא תופס אותה : משהו בסגנון "כונן windows ...צריך להפעיל מחדש את Dcom service process " ויש טיימר של 60 שניות עד לריסטרט. help plz. אגב, אני לא בטוח שזה קשור לאינטרנט. איך אני מסדר? הם לוג מmini יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by LOPA,

המחשב עבד טוב אבל משום מה לא יודע מה קרה פתאום שעשיתי לו ריסטרט אז המחשב מגיע לשלב שבו ישנה אפשרות של התחלת ווינדוס באופן רגיל או הגדרות טובות אחרנות או סייפ מוד אז כל מה שאני לוחץ המחשב מאתחל את עצמו וחוזר חלילה חבר אמר לי שיש לי בעיה בקובץ ההתקנה ושצריך להתקין שוב את מערכת ההפעלה אז ניסיתי להתקין שוב אבל הפעם בתחילת ההתקנה שהוא מעלה את הקבצים הדרושים (שלמטה הם רצים) הוא מגיע לי למסך כחול ד"א מערכת ההפעלה היא ווינדוס XP פרו תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by watch out,

יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום קיבלתי מחשב חדש עם וינודס 7 הבעיה שהמחשב לא שומר לי שום הגדרה אחרי כיבוי - למשל את דף הבית הוא כל הזמן משנה ל MSN בהפעלה מחדש למרות שכוון אחרת קבצים שאני יוצר ושומר על שולחן העבודה נעלמים לי ואין זכר להם כאשר אני פותח וורד מחדש.. יש למישהו מושג מה קורה ? אני די בטוח שזה לא וירוס כי עשיתי סריקה מלאה עם כמה תוכנות לי יותר נראה שיש תוכנה שמותקנת - או הגדרה בווינדוס שגורמת לזה. המחשב הגיע מותקן מהעבודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום (: כמו שציינתי יש לי מחשב נייד/מיני נייד..שמותקן עליו ווינדוס 7. אין במחשב כונן CD שחכתי תססמא לווינדוס ואני לא יודע מה עושים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אוקיי, אז הסיפור הוא כזה: קיבלתי מחשב חדש. פירמטתי את הHD שלו למערכת קבצים מסוג NTFS (בעזרת Partition magic שנכללת בHiren's bootcd, לצורך העניין). לקחתי את הHD מהמערכת הישנה שלי, והעתקתי את כולו לHD החדש באמצעות Norton ghost. המחשב החדש עם השיבוט של הHD הקודם שלי עבד יופי, אבל מיד כשחיברתי את הHD הישן, הוא סרב לעלות במצב רגיל. כל פעם, במסך טעינה של הווינדוס, הוא פשוט היה נתקע ועושה רסטארט וממשיך בלופ. ניסיתי להריץ Repair console מהדיסק ווינדוס ולהשתמש בפקודות fixboot וfixmbr, אך ללא הועיל - עדיין מסרב לעלות במצב רגיל. למישהו יש פתרון ? הייתי מעדיף שלא יכלול פרמוט, כי יש לי מידע רב ויקר שיקח שעות לגבות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by evman007,

הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם. משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו. עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן מישהו יכול לתת עצות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by __MIKO__,

יש לי קובץ DMP אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. Started by frenzy,

אהלן אנשים, הרבה זמן לא הייתי פה.. המחשב שלי (P3 733Mhz + 512MB SDRAM) פועל לאחרונה באיטיות רצינית, ממש זוחל, בסוף השבוע הקודם פירמטתי מחדש והפעם התקנתי WinXP + SP2 (במקום Win2k) התקנתי את כל העידכונים הקריטיים, בנוסף Kerio Personal Firewall וKaspersky AV פועלים ברקע, ניסיתי לאחות את המחיצה הראשית, עברתי על כמה מדריכי Tweaking ל-XP, ביטלתי את כל הServices הלא נחוצים, אך המחשב עדיין מקרטע, ממש בר אני כבר אובד עצות, דעתכם?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  13. אוקיי לפני כמה ימים הלכתי לישון עם הטלויזיה דלוקה ( דרך המחשב ) בבוקר התעוררתי והמחשב עשה לעצמו ריסט ונתקע בחלון דוס ששם היה כתוב משהו כמו no system disk אחרי כמה נסיונות ריסט נוספים הצלחתי לעלות את ווינדוס , המערכת הפעלה כאילו עשתה לעצמה שיחזור וחזרה למחצב ההתחלתי אחרי פירמוט למרות שכל התוכנות עדיין מותקנות ולא איבדתי שום חומר , פשוט נעלמו כל האייקונים וכו'... בנוסף המחשב עבד נורא לאט... בדקתי וראיתי שההארדיסק נכנס בלי שום סיבה למצב PIO... אחר שהחלפתי בין מקומות ה IDE הוא חזר למצב Ultra DMA mode 5 ולתפקוד רגיל הדבר הזה קרה לי בעבר ללא סיבה אני פשוט לא בטוח אם זו בעית חומרה או תוכנה יש רעיונות או עצות ? דרכים לבדוק את החומרה או משהו ? System specs: AMD Athlon XP 2500 …

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  14. יש לי XP חוקי עם IE7 ובזמן האחרון שאני נכנס לאתר הIE7 מתחיל להתקע לי ולעשות בעיות בזמן החיפוש עדכונים והעדכון זה קורה לעוד אנשים?? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by Netanel16,

שלום בעיה שצצה ממש פתאום, בדיוק סיימתי להקתין JAVA ובאתי לעשות ריסטרט, ה WINDOWS נסגר רגיל בלי בעיות אבל במקום שהמחשב יידלק מחדש הוא פשוט נכבה כאילו בחרתי ב SHUTDOWN. ניסיתי שוב לעשות ריסטרט ושוב המחשב כבה. לא עשיתי איזה שינוי רציני במערכת רק התקנתי JAVA. אין דיסקים בכוננים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by mickycohen,

כשהמחשב עולה והוא רושם טוען את ההגדרות אחרי שאני שם לו סיסמא של המשתמש ישר אחרי שהוא טוען את ההגדרות הוא רושם לי מתנתק וחוזר לי למצב שהוא רוצה שוב את הסיסמא חייב את עזרתכם תודה לעוזרים דרך הגב זה XP יש רק משתמש אחד שמוגן בסיסמא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Wunderbar,

היי התקנתי לא מזמן את win 8.1 והמחשב מתעורר ממצב שינה, למיטב ידיעתי בעצמו. אני מכבה את העכבר האלחוטי כשאני לא מעביר את החשב למצב שינה, כדי למנוע מצב שמישהו בטעות נוגע בו ומעיר את המחשב. הוא עדיין מתעורר. גם בהגדרות של צריכת חשמל נכנסתי להגדרות המתקדמות ותחת שינה הפכתי א אפשר שעוני עצר של התעוררות ללא זמין. עדיין מתעורר. מה עוד יכול לגרום לכך?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. היי שלום יש לי בעיה במחשב אני אתן פירוט של כל רכיבי המחשב על מנת להקל על העזרה מעבד AMD ATHLON XP 1800+ כרטיס מסך GAINWARD GFORCE TI4200ULTRA650XP128MBDDR לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP VIAKT400\133 זיכרון DDRRAM 256MB 2700 SAMSUNG מאוורר THERMALTAKE VOLCANO 7 + for amd HD WD 80GBJB HD WD 120GBJB חילקתי את ה-HD WD 80 GB לשלושה באחד התקנתי את WIN98 ללא שום בעיה פורמט FAT 32 פירמתטי את השני ל-NTFS על מנת להתקין WINXP ההתקה עוברת חלק עד להפעלה ראשונית של המערכת ומוצג לי המסך הכחול הבא

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by YTZ,

אהלן, יש לי WINDOWS 7 גרסת 32BIT עם המפרט הבא: Q6600 P35-DS3 8800GTS G92 512MB 4GB RAM 250GB WD משום מה בכל פעם שאני שם אותו על SLEEP, הוא נדלק לבד אחרי משהו כמו 10 דקות. מה יכול להיות מקור הבעיה? ניסיתי לאפס את הגדרות ה-BIOS, הכל אותו הדבר.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי פנטיום 4 1.7, 320 MB SDRAM ו WIN XP PRO שמעולם לא עשה בעיות כמו אלה. לפעמים אני עוזב אותו לקצת זמן, וכשאני חוזר אני מגלה שהוא מתפקד ממש לאט. הרצתי אנטיוירוס וAd-Aware וזה לא מצא כלום. שמתי לב שבזמן פעולה רגיל ה Commit Charge הוא משהו כמו 130 מגה (מצורפת תמונה), ובזמן התפקוד האיטי הוא מגיע ל730!! למה זה? תראו בתמונה גם אם יש שם תוכניות זרות שלא צריכות להיות שם.....הHTPATCH הזה הוא משהו שקשור ללוח אם, של SiS.... הLucoms הוא חלק מהאנטיוירוס. תודה! למי שרואה תמונה חצויה שייכנס דרך הלינק http://server5.uploadit.org/files/Shayks-patch.jpg

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. למה זה קורה לי ? פתאום הוא נידלק לבד אחרי שאמרתי לו להיכנס למצב שינה... איך מסדרים את זה? עדכון למי שאין כוח לקרוא את כל העץ הפתרון הוא: התחל> הגדרות> לוח בקרה> מערכת> "מנהל ההתקנים">מצא את מתאם הרשת (ים), קליק ימני ובחר "מאפיינים". בכרטיסייה "ניהול צריכת חשמל", בטל את "אפשר להתקן זה להעיר את המחשב"

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Googleness,

על מחשב נייד בלי כונן CD ועם כונן פלופי חיצוני אפשר להתקין ווינדוס 98 או משהו?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by eliko42,

שלום לכם רציתי לשאול האם מישהו יודע כיצד לאתחל מחדש מחשב נייד מסוג COMPAQ EVO N800v ? כולל ניקוי של הרג'סטרים? אני מודה לכם מאוד בתודה אלי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי. ברשותי מחשב נייד ld rd-580, מעבד intel core 2 duo t6600 עם 4gb זכרון. אני מתכוון לקנות דיסק קשיח ssd ולהתקין מחדש מערכת הפעלה. 1) האם מומלץ להתקין windows 8.1 על מחשב כה ישן, או עדיף להישאר עם win 7? 2) אלו בעיות יכולות לצוץ? 3) האם הדרייברים של win 7 יעבדו? תודה.

25. היי מחשב נייד. כשאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא עובר אוטומטית ל-power saving. כשאני מחבר אותו הוא חוזר אוטומטית ל-high performance. אני רוצה שישאר כל הזמן על high performance ולא ישתנה אוטומטית. מישהו יודע איך לבטל את הפונקציה הזו? טיינקס.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.