Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז זה הסיפור: התקלקל לי ההארדיסק, שלחתי להחלפה, קיבלתי אחד חדש וריק. בינתיים השתמשתי באחד של 8GB ישן.. השאלה היא האם אני יכול לחבר את החדש כSLAVE ולהתקין מהWINXP שקיים עכשיו בהארדיסק הישן, התקנה חדשה להארדיסק החדש? ואם כן, איך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש עליו גם מערכת הפעלה של mac וגם windows אני רוצה להסיר לגמרי את הwindows מבלי לפגוע בשום דבר שקשור למערכת של mac האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמעיקה ומתרחשת בתנאים מסוימים. כאשר אני מוחק תוכנה, אחריה אני רוצה למחוק את הקיצור דרך, אז לוקח לחלונות המון זמן (משהו כמו 15 שניות) מלחיצת כפתור DELETE ועד הצגת תיבת דו שיח "האם ברצונך למחוק..." לדעתי זה נובע מכך שחלונות מבצע חיפוש של הקובץ המקושר (המחוק), אבל זה משהו שמעולם לא עזר לי בכלום, איך אני נפתר מהבעיה הזו? כזכור לי, הדבר מעולם לא קרה עד שיחרור SP2 לחלונות XP. תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
מקווה שזה שייך לפה איך אני יכול לגרום לחייגן לחייג אוטומטית בעלית וינדוס (xp )
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד כידוע המערכת הפעלה כבר מותקנת ונמצאת במחיצה על המחשב אז כמו כולם צרבתי אותה בממשק מיוחד של המחשב וכרגע יש לי עותק של VISTA מקורי שרחשתי עם קניית המחשב ימים עברו וביני לבין החברה נוצר וויכוח מסויים בקשר לדברים אחרים הוחלט להחליף לי את המחשב ולהביא לימחשב חדש וגם בו יהיה וינדאוס ויסטה זאת אומרת יהיה לי 2 עותקים שונים של וינדאוס ויסטה אם אני יתקין את הוינדאוסהראשון על מחשב אחר תהיה בעיה בחוקיות? זאת אומרת לבצע התקנה של הוינדאוס שכבר לא משמש אותי ( של המחשב הישן)
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שנקראת stylexp אפשר לעשות דרכה שינוי themes ל-windows ולהוסיף כל מני דברים הורדתי theme הוא שינה לי את השולחן עבודה לאיך שיהיה ה-windows longhorn עם כל מני toolbars מיוחדים כאלה החלטתי שאני חוזר למקור. משום מה, התחלף לי האייקון של ה-internet explorer בשולחן עבודה מה-E לציור של תיקייה כמו ב-my documents ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את זה לאייקון הרגיל הכל חזר לקדמותו יופי, רק האייקון הזה לא מה עושים
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אוקיי ככה, כשהתקנתי חלונות 7, השתמשתי בפיצ'רים המלאים של 7, בSidebar וברקעים המתחלפים ובכל השטויות האלה, ואז הבחנתי שהפרוסס שנקרא svhost.exe תופס 130 מגה בערך... וכל פעם הייתי צריך לסגור את הפורסס ואז היה לי קצת זמן שהוא לא תפס כל כך הרבה.. ואז התייעצתי עם Nihility והוא המליץ לי לבטל את הרקעים המתחלפים ולבדוק בתוכנת חוץ את הפרוססים.. לאחר שבדקתי ראיתי שהDesktop Window Manager תופס את כל הזיכרון הזה.. לפני כמה ימים בדקתי שוב וראיתי שהפרוסס (svhost) עכשיו תופס 320 מגה, ואין לי sidebar ולא רקעים מתחלפים אז הכל נראה לי מוזר.. בכל מקרה בדקתי את הקובץ דרך NOD32, תוכנת anti malware ודרך אתרי אנטיוירוסים ולא מצאתי איזה קשר לוירוס או malware.. בנוסף בדקתי שוב וראיתי שיש סרביס שק…
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
עזרה הצילו כאשר אני מפעיל את המחשב ומתחילה לעלות מערכת ההפעלה windows98 אני מקבל הודעה שהכותרת שלה microsoft registry checker ולאחר מכן תוכן ההודעה you have restored a good registry windows found an error in your system files and restored a recent backup of the files to fix the problem. press enter to restart your computer. אני לוחץ enter המחשב עושה ריסטרט ושוב אני מגיע לאותה הודעה כך במין "loop" אנא עזרתכם במציאת פתרון אבי11
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לדעת האם ניתן להתקין גם XP וגם WINDOWS7 על אותו דיסק קשיח ולבחור באיתחול לאיזה מערכת אני רוצה להפעיל על המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אבל גם כשאני לא מתקין, הסרט עובד נהדר. מדוע התוכנה מבקשת ממני להתקין Direct X? האם יש צורך בהתקנה של Direct X? תודה
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני גולש בכל מיני אתרים באינטרנט או מנסה להיכנס לצ'אטים קופצת לי מדי פעם הודעה אשר אומרת לי כי על מנת לראות את התוכן המבוקש בעמוד זה, עלי להתקין רכיבי ג'אווה. אוקיי, לחיצה על Download מביאה אותי לאתר הבא: http://www.microsoft.com/windows/ie/getosver/javaxp.asp ושם יש לי הפניית קישור לאתר של Sun: http://www.java.com/en/index.jsp -באתר של סאן אני מוריד את רכיבי הג'אווה, ואז לאחר שהכל מותקן בהצלחה אני חוזר לאותם האתרים שבהם הוצגה לי ההודעה אבל שוב מוצגת לי ההודעה שאומרת שעליי להתקין ג'אווה (!!). כאילו וכלום לא קרה. המחשב מתעלם לחלוטין מההתקנה...! מה עושים? -תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
למי שלא הבין את הנושא אז איך אני מחזיר את זה למצב ההתחלתי (רקע שקוף)
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מקריאה באינטרנט הבנתי שיש צורך להכניס את הדיסק של Win7 בהתחלת המחשב וכו'... עד שאתה מגיע למסך שבו אתה בוחר שפה, אז עשיתי Next ואז הופיע לי מסך של הכוננים הקשיחים... מסך להתקנת הוינדוס. משום מה הבנתי שאמור להציג מסך אחר שיש בו אפשרות לעשות FIX לוינדוס. אולי לא שמתי לב למשהו?
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כל תקייה אצלי מסודרת באופן שונה, לדוגמה השירים ב details לפי name , בתקיית האימיול לפי date created תמונות thumbnalis וכו' הבעיה היא שלפעמים הסדר שלהם משתנה הורדתי וסימנתי מחדש את ה V ב REMEMBER EACH FOLDER VIEW SETTINGS (שב FOLDER OPTIONS) אבל לא עזר תוך כמה השעות הסדר עוד פעם מתחלף למה זה קורה ? ואיך אפשר לסדר את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
הורדתי את סיסופט סנדרה לפני משהו כמו חודש... התוכנה פעלה לי... לאחר מכן התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA גרסה 28.23 הדרייברים עשו לי בעיות... פירמטתי את המחשב. התקנתי הכל מחדש... עכשיו רציתי להתקין שוב סיסיפט סנדרה (יש לי 2 הארד דיסקים) מההתקנה שהורדתי פעם שעברה. עכשיו שאני לוחץ על SETUP זה רושם לי : "Can't run 16-bit windows program" יש לכם מושג מה מקור הבעיה ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה מה המצב יש לי מחשב חדש יחסית אני רוב היום באמיול וכאשר אני מתנתק מהאינטרנט (לוחץ על ניתוק) כל המחשב שלי פתאום נתקעת מה לעשות ?(יש לי מודם ADSL USB) מה אתם חושבים שהבעיה?( זה עושה לי בעיות גם בכיבוי זה תוקע אותו על שומר הגדרות).
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, (אני מתנצל מראש אם זהו הפורום הלא נכון לנושא זה.) בזמן האחרון יש לי בעייה מתמשכת ב- Internet Explorer 5/6, הפועל על מערכת ההפעלה Windows 98. הדפדפן נסגר בכל כמה דקות של עבודה עם שגיאה של "יישום זה ביצע פעולה לא חוקית", לרוב בקובץ Kernel32.dll או בקובץ User32.dll. הבעייה מתרחשת בעיקר כאשר פותחים יותר מחלון דפדפן אחד. ניסיתי לעשות פעמיים פורמט ולהתקין מחדש את Windows, אך זה לא עבד. למחשב המדובר יש רק 64MB RAM, אך אני מאמין כי הדפדפן היה אמור לעבוד כראוי גם עם כמות כזו של זיכרון. ב- Google או באתר הראשי של מיקרוסופט לא מצאתי פיתרון - האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעייה זו? בתודה, יובל
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי VMWARE אז כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי החלון בחירה בין משתמשים אבל יש לי משתמש אחד איך אני מבטל את זה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה שב-C יהיה לי כ-80 ג'יגה +-, וב-D יהיה לי את רוב הנפח והמשקל. חייבים לפרמט גם את D בשביל זה? או שאבוד וחייבים פירמוט מלא בשביל זה? תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה אחרי שהתקנתי את הXP (מספר פעמים) גם נקייה וגם משדרוג, לחצן הכיבוי האוטומטי משום מה לא עובד בXP ונותן לי "it is now safe to...." ב98 לעומת זאת המחשב נכבה לבד מה עושים?! בתודה מראש נדב
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להתקין את מערכת ה 32 ביט וגם 64 ביט על אותו המחשב בכונן לשימוש בשניהם או שזה יוצר היתנגשות ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הזכרונות (4096) מגה מתמלאים עד הסוף וכשזה מסיים ואני יוצא מהתוכנה זה עדיין ככה... אז נסיתי לבדוק ב-task meneger ואין שם תהליך שלוקח את הראם וגם בתוכנה מיוחדת prosses explorer... בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-