עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני אמור לעדכן את המערכת? העידכונים האוטומטיים מעדכנים הכול או שרק עידכונים קריטיים?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by locke,

משום מה הוא עשה לי RESTART ומאז כל פעם שהוא מתחיל לעלות ומגיע כבר ל- DESKTOP הוא שוב עושה RESTART. ב-SAFE MODE הוא עולה בסדר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. מישהו שעובד כאן לידי נעל את המחשב שלו והוא לא זוכר את הסיסמה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לאפס אותה או משהו... העניין הוא שלמחשב אין כונן דיסקים... רק DOK ניסיתי להעלות אובונטו ודרכה לאפס את הסיסמה אבל השם משתמש הוא בעברית אז נתקלתי באין סוף תקלות כי הטרמינל של האובונטו לא תומך בעברית מDOK תודה.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  4. שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שאומרת: "חסר קובץ info.exe" אחריה מופיעה עוד הודעת שגיאה: "חסר קובץ win.ini" *אני לא בטוח שזה מה שרשום בהודעה השנייה. פעם הבאה שאדליק מחדש את המחשב אבדוק. לבינתיים, יש מישהו שיודע מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  6. Started by sharonhart,

מישהו יודע מה יהיה עם ה Speech Recognition בגרסה העברית של ויסטה??? אני כבר חושב על זה יומיים ולא מוצא תשובה... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. סורי על הבורות, צריך לפרמט בכדי לשים את הלוח החדש? אין דרך אחרת? הלוח הקודם שלי היה צ'יפסט 750I והחדש 780I תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by ari,

אני מתכוון כמובן למחשב יש לי אקס פי ואני ממש ממש כבר מתחרפן עליו אני נוהג להשאיר את המחשב שלי דולק במיוחד בלילות (מסמן לינק והולך לישון..) אולם בבוקר המחשב מפתח התנהגות "סלומושנית" שכזו מה לעזאזל.. שנית אם אני מנתק אותו ידנית מהאינטרנט הוא משתגע אייקון הסיסטםטריי של ההתחברות נשאר ובכיבוי הוא נתקע בשמירת הנתונים(בעייה נפוצה) אשמח אם תעזרו לי לאפס אותו.. ד"א יש לי מעבד 1.2 amd 256 ddr

9. יש לי דיסק קשיח 74GB שמחולק לשתי מחיצות של 32GB כ"א. במחיצה הראשונה התקנתי Windows XP 64bit, ובמחיצה השניה התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit. נוכחתי כי אין לי כלל צורך בXP 64bit, ואני רוצה להעביר את ויסטה למחיצה הראשונה של הדיסק הקשיח באמצעות Acronis True Image, לבטל את המחיצה השניה, ולהגדיל את המחיצה הראשונה כך שבדיסק הקשיח תהיה רק מחיצה אחת (הdata נממצא בדיסקים קשיחים אחרים). מהם הצעדים בהם אני צריך לנקוט (צריך להעביר את הבוט למחיצה הראשונה אחרי ההעברה של הויסטה, ואח"כ למחוק את הboot loader, ואני לא יודע איך עושים את זה)? לגבי התוכנות שמותקנות בויסטה, אני מניח שאין איתן בעיה מאחר וכאשר ויסטה עולה הוא מזוהה ככונן C (תקנו אותי אם אני טועה). תדריכו אותי בבקשה צעד אחר צעד…

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Titan777,

מחקתי אותו מהשולחן עבודה בטעות...(ע"י מקש ימני מחק, במקום לרוקן אותו, בטעות...) איפה הוא נמצא עכשיו? איך אני מחזיר אותו /:

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by lotus,

עשיתי סיסטם ריסטור לוינדוס אקספי, גיליתי שיש קובץ שמן של 5 ג'גה שהתוסף מהריסטור. 1. המותר לי למחוקו? 2. איפה הוא ממוקם, כדי למחוקו?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. חבר שלי קנה מע' AMD חדשה עם 1GB זכרון, ממה שאני זוכר הומלץ פה בפורום להוריד את הזכרון הוירטואלי במידה ומשתמשים ב1GB RAM או יותר, לכן המלצתי לו לעשות זאת. האם המלצתי לו נכון? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by sella,

זה יספיק כי את כל ההורדת עשיתי לכונן אחר של 100 גיגה אבל בטעות חילקתי לא טוב אז היא לי עומס במחשב אם הווינדוס ניצר ב3 גיגה?יש לי 1.25 פנויים בכונן C

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by SHIMI1182,

התקנתי שוב פעם את הווינדוס על המחשב התקנתי אחריו את קובץ ה- HEB MUI אבל אני לא מצליח להוסיף את העברית לשפות במקלדת (אין לי את האפשרות לבחור בעברית) למרות שהמחשב תומך עכשיו בעברית (במסך הפעלה כיבוי רשום בעברית, הדפדפן תומך בעברית) תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. תמיד שעולה המחשב זה מה שמופיע לי: http://img165.imageshack.us/img165/8858/helpez7.jpg כמובן שכל הזמן מופיע לי אייקון קטן בצד שאומר שהווינדואוס של לא מקורי, וזה כל הזמן מוצג זה ממש מעצבן פעם ידעתי לסדר את זה אבל שכחתי, מישהו יכול לעזור? תודה מראש =)

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב, אבל הוא לא מחובר לכלום :-\ בכל מקרה ראיתי באפשרויות שם שאפשר לראות סדרות/סרטים מהרשת, זה מעוצב יפה והכל, אבל המבחר מוגבל לYNET ONE קשת ועוד כמה.. וגם בהם אין פרקים מלאים של הסדרות השונות.. יש אפשרות להרחיב את המגוון? (כעיקרון המטרה שלי זה לראות חברים (FRIENDS חח) ) מצאתם שימושים מעניינים למדיה סנטר? כי מהר נמאס מהתכנים שיש שם.. (לדוגמא בקשת מלא אם היה את כל הפרקים של מסודרים אבל יש לרוב את הראשון והאחרון.)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by NuNaTaK,

שלום, שולחן העבודה שלי בwindws 7 נעלם. אף סמל לא מופיע עליו, הכל ריק. הדבר היחיד שרואים זה את הרקע. מה שכן, כשאני ניגש לתיקייה של השולחן עבודה דרך האקספלורר הכל עדיין נמצא. יש לציין שהבעיה התרחשה כאשר הייתי בלי firewall למשך כמה שעות, למרות שכבר מחקתי כל רוגלות, וירוסים או מזיקים אחרים מהמחשב. ניסיתי גם safe mode וגם שם השולחן עבודה הוא ריק. שחזור לזמן קודם לא בא בחשבון כי משום מה זה היה מנוטרל ואין לי גיבויים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  18. שלום, כל פעם שאני כותב כתובת עם שגיאת כתיב או משהו כזה ואין כזה אתר אז זה משנה לי את כל הכתובת למשהו כזה http://auto.search.msn.com/response.asp?MT=www.corsairmicro.co,m&srch=5&prov=&utf8 למשל פה טעיתי עשיתי פסיק בטעות וזה שינה לי את כל הכתובת ואני צריך לכתוב מחדש במקום פשוט לתקן את זה יש איזה דרך להשאיר את הכתובת כמו שהיא עם השגיאה? כאילו: www.corsairmicro.co,m ? בלי כל השטויות האחרות?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  19. שלום חיפשתי ולא מצאתי בהגדרות וגם בעזרה של הפקס איך להתגבר על מצב של קו תפוס. איך אפשר לקבוע הגדרות של קו תפוס כמו לחייג אחרכך, נודניק או כל משהו אחר? (ובבקשה לכל החכמים, אל תגידו לי לקנות תוכנת פקס, תודה) d

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. הי קראתי את כל הדביק בנושא 32X ו-64X ועדיין קשה לי לדעת מה עדיף במקרה שלי, אשמח לעצות ולתשובות לשאלות ספציפיות: שימושים עיקריים של המחשב יהיו תוכנות שרטוט וגרפיקה: ארכיקאד, רויט, אוטוקאד, פוטושופ ומעט 3DMAX. חוץ מזה שימושים משרדיים, עריכת סרטים ברמה לא גבוהה, אינטרנט וכיו"ב, בלי משחקים בכלל. האלטרנטיבות שלי הן להתקין XP 32X או VISTA 64X. נושאים רלוונטיים: 1. האם תהיה לי בעיתיות לשדרג איזה מהם לגרסה 7 אם ארצה בעתיד? או ייתרון באחת האלט'? 2. האם יש בעיתיות עם העובדה שברשת הביתית יהיו עם מחשב זה 2 מחשבים העובדים על XP 32X? 3. האם עלולה להתעורר בעיה עם תוכנות שבמוצהר מותאמות ל 32X (למשל רויט ואוטוקאד) או ל-XP בכלל? האם מעבר ל-64X יכול לשפר את הביצועים גם שלהן? 4. אני…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by maoz888,

התקנתי את המערכת הנ"ל.. היא הסופית נכון? יש לי ממשק בעברית שאפשר להוריד? תודה!

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by ravenclock,

שלום לכולם ברשותי ווינדוס 7, אני משתמש בעכבר פשוט שקניתי לפני שנתיים של מיקרוסופט כל פעום שני עושה ריסט למחשב, הגדרות רגישות העכבר חוזרות למצב ההתחלתי, ישנאה אופצייה כלשהי לבטל את התופעה? תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  23. שלום ברצוני לעלות את מספר ההתקשרויות בויסטה ללא שימוש בפאטש.(כי יש לי ויסטה חוקי). למישהו יש רעיון מה הדרך הכי קלה וטובה לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

שלחתי משהו להדפסה (המדפסת מחוברת למחשב אחר.. דרך הרשת) הקובץ הודפס אבל בשורת סמלים ליד השעון עדיין יש סימן של מדפסת כשאני משאיר את העכבר על האייקון רשום ש1 מסמכים ממתינים.. כשאני פותח את החלון אין אף מסמך.. ורשום 0 מסמכים ממתינים

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by STi,

אני צריך איזו תוכנה שיוצרת דיסקט איתחול, או קובץ ISO שאיתו אני יוכל ליצור BOOT בצריבה דרך הNERO חיפשתי מלא ואני משום מה לא מוצא, כל מה שמצאתי נותן לי בוט עם כל מיני תוכנות כאלו שאני לא רוצה, כלומר, אני רוצה שהוא יעשה בוט ויתן לי שורת פקודה רגילה של דוס ויתן תמיכה בכל סוגי הכוניים כולל NTFS אני יודע שזה ממש פשוט אבל אני לא מוצא את זה, אשמח אם מישהו יתן לי קישור תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.