עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by KF,

שלום כמו שאתם יכולים לראות בתמונה מופיע לי מידיי פעם הסמל הזה. (כל 3 ימים או יותר) נכנסתי איליו והוא ריק.. לא כתוב בו כלום... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. המחשב עולה רק בsafemode. ניסיתי להריץ adawre spybot ואנטי וירוס. ניסיתי לעשטת system restore וגם זה לא עזר. יש למישהו עוד רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by talb21,

אני חייב ווינדווס אקס פי פרו אבל שיהיה עם בוט חובה!! איפה אני יכול להוריד כזה?

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by Aviram,

יש לי amd 64 3000+ ווינדוס xp professional. ביום שני האחרון הלכתי לחופשה והחלטתי להשאיר את המחשב דלוק כל הזמן עד שאני אחזור, ביום חמישי בערב (אתמול), כדי להוריד משהו. כשחזרתי אתמול, הדלקתי את המסך והצג היה מכובה, אז התחלתי להזיז את העכבר, ללחוץ על המקלדת, והוא עדיין לא "התעורר" אחרי מיליון נסיונות, אז הפעלתי מחדש את המחשב עם הכפתור של הריסטרט. המחשב נדלק הכל היה בסדר. אחרי כמה זמן שהייתי על המחשב הוא פתאום נתקע לי ככה על שולחן העבודה, העכבר לא זז, שום דבר, ואין מצב שזה יקרה סתם ככה כששום תוכנות לא פתוחות, אולי מסנג'ר היה פתוח. זה בחיים לא קרה לי במחשב הזה. בכל אופן, חשבתי שאולי בגלל שהמחשב היה דלוק הרבה זמן, אז בכל מיקרה עשיתי ריסטרט והיה בסדר. היום בבוקר הדלקתי את המחשב …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. איך אני מעיף את הסמל של הסל מיחזור מהdesktop? ומחזיר לסירוגין

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by airparker,

בהודעה הוא כותב לי: ההוראה ב 0x1000a7ea ביצעה הפניה לזיכרון ב 0x1000a7ea לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית הוא מראה לי תהודעה כל פעם אחרי שאני יוצא מתוכניות (תוכנות וכו..) איך אני פותר תבעיה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by maverick,

פתאום אני לא מצליח לפתוח דפדפן של אקספלורר. הוא קורא קצת בדיסק הקשיח וכלום לא קורה. כאשר אני מסתכל ב-task manager אני רואה שהפרוסס נפתח (iexplorer) ואז הוא פתאום נסגר. פתרון?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by ohadbx,

לפעמים אחרי 5 שניות, לפעמים אחרי 3 דקות (בד"כ לא נתקע במהלך הצגת סרטונים אלא רק כשיש חלק פעיל- למשל תפריט או המשחק עצמו). התקנתי מחדש דרייבר לכרטיס קול, לכרטיס מסך (GF4 Ti 4200, ניסיתי גם דרייבר מוקדם יותר), דיירקט איקס, ואפילו התקנה מחדש של ווינדוס (XP). שום דבר לא עוזר. הטמפ' של המחשב נמצאות בתחום ה 30+, ככה שלא נראה לי שזו הסיבה לתקיעה. יש עיצות?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי בעיה... בכל פעם שאני מפעיל את האיי סי קיו ועוד תוכנה שבאה איתו המחשב אומר לי שחסר לי זיכרון ווירטואלי וכותב out of memory מה אני עושה עם זה? פעם מישהו הסביר לי והעלתי את הזיכרון לכמה אני צריך להעלות עכשיו? תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. (זה הולך להיות סיפור ארוך, אז מי שהסיפור לא מעניין אותו, מזומן לדלג ל-5 שורות האחרונות, שם מובאת השאלה בקיצור. אתם בכל זאת מוזמנים לקרוא ת'סיפור..) פייווו. זה נס שאני עוד בכלל יכול לכתוב פה בפורום. לפני שניה הייתי בקריסת מערכות מוחלטת. בנס, הצלחתי להציל את מה שנשאר. אבל עדיין יש בעיה, ולכן אני פה. ובכן, הסיפור הולך ככה: בעיקרון, יש לי Windows XP Proffesional עם SP2. יש לי גם נגן iPod. עד עכשיו השתמשתי בנגן דרך חיבור USB, והכל התנהל למישרין. היום שכחתי ת'כבל USB, ונסיתי להתחיל להתשמש ב FireWire (קניתי כרטיס FW בחיבור PCI). הבעיות החלו כשהמחשב פשוט קרס, כל פעם בערך דקה אחרי שחיברתי ת- iPod. ניסיתי כמה פעמים, בכמה וריאציות, לא הלך כלום. התחלתי לחפש חומר בנט, והתברר שצריך להח…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by sherlock1212,

כל דבר שאני מנסה להפעיל(שהוא exe)זה פותח לי חלון ושואל אותי עם איזה תוכנה אני רוצה לפתוח אותו.... יש לבעיה פיתרון חוץ מלפרמט את המחשב?...צריך עזרה ??? עריכה:עכשיו גליתי שהדבר היחיד שפעול(והוא exe)זה ה-fire fox

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by םר,

הבעיה היא כזאת כאשר אני מתחיל את ההתקנה (עם המסך הכחול) הכול הולך חלק (אפילו רשום למעלה windows home setup) ואז הוא אומר לי להכניס את הדיסק של וינדוס ואני מכניס (כונן דיוידי אם זה משנה) ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק או שהדיסק לא vaild אבל ניסיתי את הדיסק על מחשב אחר והכול עובד טוב מה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל הכונן? (לא נראה לי אבל אולי אני טועה) תודה

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by Pentium D,

כשאני מדליק את המחשב זה מציג לי מסך שבו אני יכול לבחור לאיזה משתמש להיכנס, מכירים את זה? עכשיו הבעיה היא שכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו זה חוזר לעמוד הזה ואז האינטרנט מיתנתק. ועכשיו אני לא יודע איך לבטל את זה. הנה התמונה:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי בעיה להתקין מערכת הפעלה שזה מסיים לפרמט ואז זה נותן 15 שניות להפעיל את המחשב מחדש ואני לא נוגע בכלום וזה חוזר להתחלה ואני מתחיל מחדש ואני לוחץ אינטר להתקין מערכת הפעלה וזה עובר לשלב הבא ורשום שזה יגרום בעיות כי כבר המערכת מותקנת וביטלתי ועכשיו אני נתקעתי אם אתם יכולים לעזור לי לתקן את הבעיה זה דחוף וחשוב תודה

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by אביחי,

יש לי דפדפן Internet Explorer,כאשר אני מנסה להכנס לאתר: gamer.co.il מופיע השגיאה הבאה:

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by tnt studios,

אוקיי, אני מדליק את המחשב הכל עולה כרגיל כעבור דקה אחרי שהמערכת וכל התוכנות עלו עולה הודעה כזאת: A critical Error has been prevented אחרי עשר שניות שהעודעה לא נסגרת או נעלמת, המחשב נכבה! זה לא וירוס, אד,רוגלה או כל שטויות אחרות... לפי דעתי זו בעיה במחשב עצמו או בדרייברים שלו

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אני רושם את הפקודה בהפעלה systeminfo החלון נפתח ונסגר תוך שניה.. פעם זה לא היה לי ככה איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. לפני כשלושה שבועות פרמטתי את המחשב, והתקנתי בין השאר נגן פלאש. המצב כרגע הוא שאני רואה פלאש בחלק מהאתרים, ובחלקם (כמו YNET) - לא. ניסיתי כבר להסיר ולהתקין, ועדיין לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה מראש, מקווה לתשובות

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. Started by nadaw,

שלום!! בחחלק של הסאטה, הוא אומר שהוא לא מוצא את הקבצים בדיסקט... למה??? בדקתי והם אכן שם.. בסיום ההתקנה הוא עושה ריסטרט , מראה את הלוגו ווינדוס ואז מסך כחול!! מה פשר הדבר? תודהה!!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  20. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי ווינדווס אקס פי SP2 במחשב הנייד שלי (של אל ג'י) התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק, שמתי את התוכנות שמסביב (אנטי וירוס, אד אוואר וכ'ו...) ולאחרונה שמתי לב שמסך ה welceome מסתיים להטען רק אחרי דקה... מה יכולה להיות הסיבה או יותר נכון, מה כדאי להתחיל לעשות?

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by omerha,

יש לי מחשב עם WIN 2000 שנופל מידי פעם זה לא בעיית חום בודאות מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  22. האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל

23. Started by .Infern0,

יש לי בעיה רצינית עם כונן D: אתמול פשוט עשיתי ריסטרט ואחרי שהמחשב עלה ראיתי שיש המון אייקונים בדסקטופ ובסרגל הפעלה מהירה שהאייקון שלהם הפך להיות סמל כזה של חלון (הסמל שהוא מציג כשאין אייקון), ניסיתי לפתוח אותם והוא כתב שהנתיב שביקשתי לא נמצא, שמתי לב שכל הדברים שלא עובדים הם דברים שמותקנים על כונן D אז ניסיתי להיכנס אליו והוא כתב לי: "הדיסק אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?", מאז עשיתי כמה פעמים ריסטרט ועדיין כלום לא עובד, כאילו כל הדיסק נמחק... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by arkadur,

יש לי דבר מאוד מוזר שדרגתי את מחשבי היקר לשילוש הבא DFI LANPARTY UT-NF4 -D AMD3000 VENICE A DATA 2X256 400 MHZ עכשיו כאשר אני שם את הדיסק של הWIN ההתקנה מתחילה המחשב טוען את הקבצים החיוניים להתקנה כאשר מגיעים לשלב של הבחירת מיקום התקנה וכו' (לפני האישור ע"י F8 ) המחשב מרסט או נותן BLUE SCREEN אני ממש נואש ניסיתי המון קומבינציות (של זכרונות וHDD, החלפתי כבר הרבה סוגים) הטמפ' בסדר הקירור יושב טוב מה לעזאזל זה יכול להיות?!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by gabig12,

לפני זמן קצר המחשב שלי נפל ניסיתי לעשות SCAN DISK והוא בכלל לא עבד בכל זאת התקנתי עוד הפעם וינדוס XP ובעם בשבועיים אני עושה SCAN DISK הבעיה שהפעם הוא לא נותן לי לעשות וכותב שאני יפעיל מחדש את המחשב והוא יפעיל קבצים מיוחדים למה זה? ובפעם שעברה שעשיתי את זה הוא עשה את ה- SCAN DISK ונתקע בחלון הבא בגלל זה אני מפחד לעשות עוד הפעם כי אני לא רוצה לפרמט עוד הפעם. האם תיהיה לי בעיה אחר כך? השגיאה: לא הייתה אפשרות לבצע את בדיקת הדיסק מכיוון שלכלי בדיקת הדיסק דרושה גישה בלעדית לקבצי ווינדוס מסוימים בדיסק. ניתן להגיע אליהם רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב האם ברצונך לקבוע שבדיקת הדיסק תבוצע בפעם הבאה שתפעיל מחדש את המחשב? דרך אגב יש לי עוד שאלה באמצע שאני משחק במשחקים המחשב יוצא לי מהם …

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים