עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. חברה , אני שובר את הראש למעלה מ 6 שעות וללא פתרון , קיבלתי את הנייד החדש שלי fujitsu amilo 7440 עם winxp sp2 english enabled ( עבדו עליי !) אני מנסה להתקין את xp hebrew sp2 או xp hebrew pro אך ללא הצלחה , ההודעה שאני מקבל היא שהוא לא מזהה את ההרד דיסק שהוא SATA מבדיקה הבנתי שהוא צריך דרייברים של ה SATA וזאת אוכל לטעון אותם אך ורק בעזרת הורדת הדרייברים ל דיסקט ואז מייד בהתחלת ההתקנה יש ללחוץ על F6 כדי לכוון אותו לדיסקט זה . אך בנייד החדש הזה אין כונן דיסקטים ואין לי מושג אין אני עובק את המיגבלה הזאת . נאנ עזרו לי , האם יש למישהו רעיון ? תודה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. Started by ירח אפל,

נמחק לי חשבון ADMIN בווינדוס XP האם יש דרך לשחזר או ליצור חדש? כרגע יש לי רק חשבון אורח ואין לי אפשרות ליצור חשבונות חדשים בתודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by siin,

היי הורדתי מאתר מיקרוסופט את הקובץ המלא של SP2 למערכת עברית והפעלתי אותו, לקראת סוף פריסת הקבצים לספריה הייעודית התקבלה הודעה שקובץ SP2.CAB הנמצא תחת I386 (בערך כ-19 מגה) פגום. בדקתי בעזרת WINRAR ואכן הוא פגום, ניסיתי גם להשתמש באופצית תיקון של WINRAR ולא עזר. 1. איך פותרים את הבעיה הזאת? 2. בהנחה שיציעו לי כאן להוריד את SP2.CAB שוב, אז מהיכן יש להוריד אותו? נ.ב. נראה לי שהקובץ הנ"ל הגיע מאתר של מיקרוסופט ב-WINDOWS UPDATE מפני שבתחילה ניסיתי להוריד אותו משם בדרך המקובלת אך בגלל בעיות תקשורת במהלך הפעולה (לאחר שסיים להוריד ובניסיון להתקין) החלטתי לוותר על הרעיון ולהוריד את כל הקובץ (הענק 259 מגה) מאתר מיקרוסופט ולהתקין ישירות מהדיסק הקשיח וכאן בשלב זה נתקלתי בבעיה. אודה…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. בס"ד ראיתי פה כמה אשכולות ולא ענו לי הורדתי חבילה שמתקינה עיברית ששוקלת 200 מגה אבל עדין כל הוינדוס באנגלית רק שעכשיו המחשב קורא עיברית בלי שגיאות. בבקשה זה דחוף לי תודה רבה לעוזרים. וזה החבילה שהורדתי win.XP.Hebrew.Language.Pack תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Aviram,

יש איזושהי תוכנה שמתקינה עיברית בווינדוס בלי שצריך את הדיסק של הווינדוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  6. יש לי את הדיסק הMulti lang של XP שעובד מצוין על הProfessional Edition אבל הוא הHOme לא מקבל אותו ואי אפשר להתקין איתו את העברית... מה עושים? יש דיסק מיוחד לHOME או שיש דרך להפוך לPro?? תודה...............

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  7. Started by tordek,

רציתי לדעת, האם ניתן להתקין את מערכת ההפעלה windows 95 על ה לפטופ הישן שלי T4500c toshiba. אם כן האם יש גרסאות שלו על פלופי?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by triple_maxim188,

מה אני צריך לשנות בהגדרות

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס XP PRO X64 הכנסתי את הדיסק לכונן, עשיתי BOOT מהכונן, עולה לי המסך הכחול הזה שכתוב למעלה ווינדוס ולמטה זה טוען דברים, שזה מסיים לטעון כתוב "setup is starting windows" כמו תמיד.... הבעיה שזה נשאר ככה יותר מארבעים דקות ולא משתנה!!! אולי אני צריך לעשות משהו? ויש לי 64BIT (אפילו ניסתי את הדיסק על מערכת 32BIT וזה עצר אותי לפני המסך הכחול) שוב, אני ממש מצטער שפתחתי עוד תרד פשוט לא ענו לי ולדעתי גם לא היו עונים לי לעומק. תודה רבה אלון

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  10. רוצה להתקין לונגהורן על raid והדרייברים המקוריים לא מתאימים יש לי לוח של dfi האם יש למישהוא את הדרייברים המתאימים גם לגירסת 64 ביט יתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by PJ,

אהלן , לפני כמה שעות שיחקתי ספלינטר סל , במהלך המשחק לחצתי כמה פעמים רצופות על SHIFT והמשחק נתקע (פעם ווינדוס כתב לי שאם לוחצים על שיפט 5 פעמים רצופות קורה משהו , לא בדיוק זוכר מה). על כל פנים , המחשב נתקע אז לחצתי על קונטרול אלט דליט ואתחלתי את המחשב. כאשר ווינדוס עלה לא היו שום אייקונים על הדסקטופ , אפילו לא "המחשב שלי" . לחצתי מקש ימני על השולחן עבודה , נכנסתי לאפשרויות של הדסקטופ ולמרות שהאייקונים של "המחשב שלי" ו"המסמכים שלי" מסומנים כאילו הם אמורים להופיע הם לא. מה קרה? מה לעשות? אה ויש לי עוד שאלה - למרות שהמחשב די חדש , שוב הגעתי למצב המעצבן שכמעט תמיד , מתי שאני רוצה לכבות את המחשב , המחשב נתקע במצב שבו הוא "שומא את הנתונים שלי" , הוא לא ממשיך ל"windows shutting…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שמעתי על התופעה הזו של גרסאות ווינדוס "משופרות" שמופצות ברחבי הרשת, הכוונה היא לאלו : http://news.walla.co.il/?w=/4/768233 מישהו יכול להמליץ לי על הגרסא ההכי טובה? או לספק לי אתר שסוקר את הגרסאות.. לא, לא מקום להוריד וכדומה, חלילה וחס! ועוד שאלה, האם חוקי לדבר על גרסאות האלו כאן? אם זה עובר על חוקי הפורום אז מצטער מראש!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  13. יש לי בXP שני חשבונות בחשבון אחד הפוטושופ הוא בעברית בשני באנגלית בחשבון אחד בבבילון יש רק מילון אחד , והוא לא נותן לי להתקין עוד מילונים , בחשבון השני אין בעיה להתקין כל מילון למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by Loui1410,

שלום אם יש לי ווינדוס XP בגרסה העברית, איך אני יכול לשנות את זה לאנגלית? האם יש דרך לעשאת זאת? או האם אפשר לעשות חשבון חדש באנגלית? תודה.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  15. אם הייתי זוכר מתי זה התחיל זה היה טוב אבל אין לי מושג. טוב אז ככה שאני מדליק את המחשב בטעינה לוקח לו בין 15-20 טעינות להגיע למסך הכחול של הוינדוס פעם זה היה 4 5 ניסיתי לעשות סלקטיב סטארטאפ דרך הMSCONFIG ככה שאני לא חושב שזאת איזה שהיא תוכנה שמאטה את הטעינה.. מה לעשות? תודה לעוזרים

16. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי בעיה בכניסה לאתר גיימר וגם בעיה בצפיה בכתבות שם... כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודאת שגיאה שאומרת: err : תו לא חוקי url : www.gamer.......... line : 2 את זה אני יכול לסבול...אבל מה שקורה בכתבות אני לא יכול לסבול הנה דוגמה: http://img384.imageshack.us/img384/7159/13zv.jpg תודה מראש לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by nim901,

מסבר שמיקרובלעכס מתכננת להפוך את xp ל 2000 עם 20 מיליון חבילות הרחבה !מקור http://www.thehotfix.net/comments.php?catid=1&shownews=271 אם יש משהו יוצא דופן, תביאו תמונות

18. Started by !!!..GUR...!!!,

המחשב שלי לא מתכבה אחרי שאני עובד איתו 3שעות באינטרט ככה הוא נתקע בסיום תהליכים בשמירת נתונים ואני לא רוצה להרוס אותו בלכבות כל פעם מהכפתור בבקשה הללפפפ והמחשב חדש 64 ביט

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  19. אני זוכר שפעם מישהו העלאה קובץ REG שמסדר את הבעיה הזו. כשאני מנסה להיכנס לאתר הדורש שם משתמש וסיסמא ככתובת כזו לדוגמא: http://user:password@url.com אני מקבל הודעה ב- title של האקספלוראר "תחביר לא חוקי". למישהו יש את הקובץ שמסדר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  20. Started by BeNDeR,

אוקי לא יודע איך אבל פתאום נהיו למחשב שלי כמה בעיות מוזות : א. ישנן כמה תוכנות לדוגמא Winamp בעיקר ועוד כמה דברים שפתאום עושים לי את חלון התקלה של WINDOWS ומודעים לי לסגור את התוכנה מש לאחר מכן אחרי שאני לוחץ על Dont sent מופיע עוד חלון תקלה אבל הפעם של Debugger וגם מודיע לי על תקלה וגם אז עם לחצן של Sent / Dont sent ! ב. פתאום הפעלה של תוכנות וכמה אפליקציות פשוטות כמו Internet Explorer וכ"ו מופעלות ב Delay מוזר וגם כן שאני סוגר אותם !! אם למישהו יש רעיון אז אני ישמח לדעת ! : ) עוד בנוסף אני משתמש ב XP !

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. אוקי יש לי מחשב חדש פנטיום 4 3 ג'יגה 64 כולה חודש אצלי, וכל פעם שאני עובד איתו באינטרנט 3 שעות ומעלה ככה אז שאני בא לכבות אותו הוא נתקע בתהליך השמירת הנתונים" , שאלתי חברים שלי וזה גם קורה להם מישהוא יכול להסביר מה קורה פה? המחשב כולה אצלי חודש אני חייב עזרה אני לא רוצה להרוס אותו מלכבות אותו כל פעפ מהכפתור, תודה למי שעונה ומענין אם הפורום הזה כל כך מצוין כמו כל מי שאמר לי לבוא לשאול פה... :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by Eviljelly,

באיכס.פי יש אפשרות כזאת שכשיש הרבה חלונות אקפסלורר (אולי גם אחרים אף פעם לא ניסיתי) פתוחים הוא מאחד אותם לאחד שכולם בתוכו , איך מבטלים את זה ?!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  24. יש איזו שורה שכותבים ב Run או "הפעל" ואז הווינדוס מחפש קבצים שחסרים לו והוא מעתיק אותם מהדיסק התקנה, מהי??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אורח

אוקי כמו בכותרת....בכונן C היכן במותקן לי הווינדואס ישנו קובץ מוסתר בשם: pagefile.sys הקובץ הנ"ל שוקל 1.5GB מהו הקובץ הזה ???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים