עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by or,

ובכבקשה בלי התחכמויות כמו באתר של מייקרוסופט וכל זה כי מן הסתם כבר חיפשתי שם ולא מצאתי ככה שאם למישהו יש קישור ישיר להורדה זה יעזור המון, תודה. ואגב, אם למישהו כבר יש את המערכת, איך היא תומכת בתוכנות ישנות? (אפשר לשים עלייה אופיס אקס-פי או אי סי קיו וכל זה?)

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. :-[ אני לא יכול לעשות כלום עשיתי כבר כמה פעמים הפעלה מחדש+כיבוי המחשב אין אין עשיתי סריקות עם כמה תוכנות אבל זה לא עזר עשיתי סריקת עם האנטי וירוס וזה מצא 18 וירוסים אני לא יכול לקפל כלום פשוט אין לי את שורת המשימות פשוט אין אני לא חושב שמישהו הקטין לי את זה כי אף אחד בכלל לא נוגע לי במחשב וגם ניסיתי וכלום ובקשר ללשנות רקע זה גם כי אני יכול ללחוץ על כל הדברים וגם עכשיו ניסיתי לשנות רקעע וכלום אין לי בכלל את כל השורה השורה הכחולה הזאת שורת המשימות לא מנהל המשימות מתי שזה נכנס לווינדאוס אז זה עולה ואחרי שהכל הדברים עולים (4 דבר) אז הסרגל נעלם ואני מכיר שאפשר לעשות שהוא לא יופיע אבל מתי שמזיזים את העכבר לשם אז שורת המשימות עולה בעעעעעע חזרתי עכשיו מחתונה ואני רו…

3. Started by major winters,

קניתי היום כונן sata אבל אני לא מצליח להתקין אותו... הבנתי שצריך להיות דיסקט שמגיע עם הלוח האם בשביל להתקין (בזמן הפירמוט שצריך ללחוץ f6)... אבל אין לי את הדיסקט הזה והבנתי שאפשר להוריד אותו מהאתר של החברה.... הלוח אם הוא gigabyte k8-nf9 והדיסק הקשיח הוא של Western Digital...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by brum,

אהלן. קראתי פה את כל השירשור על SP2 ואני רוצה לשאול ולהתייעץ עמכם: יש לאחי מחשב AMD 1600 משהו ישן למדי. כבר פעם שלישית שאנחנו מפרמטים את המחשב, הכל עובד מצויין, ואז מותקן SP2 והמחשב ממש נופל: תקלות בהפעלת תוכנות , מסכים כחולים עם הודעות משתנות, ולאחרונה גם ריסטרטים בלופ אינסופי. חסמתי את האפשרות לקבל עדכונים אבל לדעתי זה ממש לא פיתרון כי אם יצא עדכון קריטי כלשהו זה מסוכן מדי להישאר בלעדיו. וגם אם נחסום אותו, קראתי בכל מקום שבקרוב לא ניתן יהיה להגיד "לא" לעדכון ופשוט נאלץ לקבל אותו... אני ממש זקוק לעצתכם איך לפתור את הבעיה הזו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by kobibo,

האם למע' החדשה של XP 63bit יש SP2 ? האם ה SP2 הרגיל מתאים גם לגירסה זאת ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. שלום כול פעם שאני מעלה את המחשב שאני צריך להדליק את כפתורי הF וזה מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות שהם יפתחו באופן אוטמטי עם הפעלת הWIN תודה מראש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by kipi25,

שלום! קניתי דיסק קשיח נוסף, ואני מתכוון להעביר אליו את ה PageFile. אני מתכוון ליצור בשבילו מחיצה נפרדת, בגודל 2 ג'יגה. השאלה היכן עדיף למקם את המחיצה: בתחילת הדיסק כמחיצה ראשונה, או בסוף הדיסק, כמחיצה אחרונה ? העדיפות היא למיקום שאליו הגישה מהירה יותר. תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by borg,

אמרו כאן לפני כמה ימים ש-XP SP2 לא מאפשר יותר מ-20 פורטים פתוחים (או משהו כזה) שלא קיבלו עדיין אישור, כדי להילחם בוירוסים ותולעים נראה לי, ושלאחרונה יצא Patch שמאפשר למשתמש לשנות את הערך הזה ולקבוע בעצמו הגבלה, לפי ההעדפה האישית שלו. השאלה שלי היא האם המגבלה המקורית היא של SP2 או של עדכון מאוחר יותר. ולגבי ה-Patch, האם הוא מותקן באופן אוטומאטי באמצעות Automatic Windows Update או שצריך להוריד אותו מהאתר של מיקרוסופט? אחרי שה-Patch הזה מותקן במחשב, אז איך משנים את המספר האפשרי של פורטים פתוחים שלא קיבלו עדין אישור?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by Jesper,

לא פירמטתי כבר לפחות חצי שנה. המחשב עובד לא משהו אבל אני לא בטוח שזה בגלל שלא פירמטתי כבר הרבה זמן. כל כמה זמן אתם נוהגים לפרמט? אני מניח שזה תלוי במחשב ובאינטנסיביות השימוש. אני משתמש במחשב באופן די אינטנסיבי ויש לי מחשב pentium 4 2 GHz 256 DDR כל כמה זמן רצוי שאני אפרמט? ואגב סתם מסקרנות מה גורם להאטת המערכת ככל שהווינדווס צובר יותר זמן? ערכים מיותרים ב-REGISTERY וקבצים מיותרים שהצטברו? אגב יש לי XP PRO

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Shtupel,

הייתי רוצה לדעת על זה יותר..ויותר פרטים על מערכת ההפעלה ועל שיטת הקבצים בה או שתצא אחר כך! תודה!

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by 111111,

שלום לפני כמה ימים ניסיתי להתקין וינודוס במחשב שיועד לפירמוט בקיצור הכנסתי תתיסק עשיתי ממנו בוט הכל עבד חלק במהלך הפירמוט והעתקת הקבצים אל הדיסק הקשיח לאחר מכן המחשב עושה ריסט לעצמו וניכנס לתפריט של וינדוס (התפריט שבצד שמאל רשום לך כמה זמן נשאר) במצב הזה ההתקנה פועלת כבר מהדיסק הקשיח לאחר כמה דקות הוא נתקע ורושם לי הודעת שגיאה בקשר לקובץ אני לא יודע מה לעשות הדיסק חוקי ובמצב מצויין כנ"ל לגבי המצב הבראותי של המחשב בנוסף ניסיתי עוד שני דיסקים שונים וגם להם הבעיה חזרה בנוסף ניסיתי שני כוננים שונים דבר שלא פתר את הבעיה האם אתם יודעים מה הבעיה והאם אני יכול לסדר את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול לנגן סרט VCD במדיה פלייר? תודה לעוזרים טל

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by tic0n,

שלום, יש לי בעיה מוזרה ומאוד מעצבנת... שני כונני ה CD שלי לא מופיעים ב"מחשב שלי", שאני הולך ל DEVICE MANGAER, מופיע סימן שאלה צהוב ליד שניהם, הוא אומר את הדבר הבא : Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) עכשיו אני בטוח שזוהי לא בעיה בכוננים עצמם, משום ששניהם פתאום לא מזוהים ע"י ווינדוס... מה אני יכול לעשות? יש לי עבודה להגיש ואני חסר אונים . אשמח לעזרה...

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by לין,

איך אני יכולה לשחרר חסימה מהתקנות משחקים ותוכנות במחשב במערכת הפעלה xp ? ואיך אפשר לפתוח תיקיות לשנעשו להם סיסמה (ואין לי את הסיסמה) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by idg83,

לאחרונה המחשב מראה לי שחסר של הקובץ system32 מישהוא יודע ממה זה נובע? ואיך אני יכול לתקן זאת ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  17. שלום רב! יש לי בעייה מעצבנת במחשב! מחיצת C בנפח 5 GB הולכת ומתמלא ע"י כל מיני קבצים שאיני יודע בכלל אם צרכים אותם :s05:. הייתי רוצה לדעת אם ישנה תוכנה או פעולה מסויימת שניתן בעזרתה לאתר קבצים לא הכרחיים במחיצה מוסיימת ובתקייה של הOS בפרט ולמחוקם, על מנת להרוויח מקום נוסף. תודה מראש L.A

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by avigdo,

לצערי עקב ביקור של סוס טרויאני, נשארתי ללא יכולת להחליף את ה WallPaper בשיטה הרגילה (קליק ימני על המסך, מאפייני תצוגה וכו). אינני מצליח לשחזר את ה"כרטיסיה" של הטפטים ושומר המסך. אשמח לקבל הסבר קצר כיצד ניתן לקבוע ברגיסטרי את הטפט. אגב, באמצעות הכניסה HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop אינני מצליח לעשות זאת, מתקבל מסך שחור. תודה,

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. אני רוצה להגיע לסטטוס של החיבור..לחיצה על הLAC (בצורת 2 המחשבים) לא פותחת את הסטטוססס מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  20. כי MSCONFIG לא עובד פה. תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  21. Started by Retaliator,

שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Windows Server 2003 לא ניתן לבצע Windows Update, מישהו יודע כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה, אלון.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by y_i_c,

היי שידרגתי את המחשב שלי למעבד החדש של אינטל (3GHZ - 64BIT - D945GNTL), לקחתי את הדיסק קשיח מהמחשב הישן (פנטיום 4 - 2.66 עם לוח אינטל D865 משהו,) הבעיה היא החלונות לא מוכן לעלות על המחשב החדש.........הוא נתקע... הוא נתקע גם באמצע "ריפייר" רעיונות יתקבלו בברכה עידו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by דני,

בתודה מראש שאלה 1: מופיע לי שם תהלך שנקרא IEXPLORE.EXE ששימוש שלו בזיכרון הוא הגבוה ביותר 64,620K כמו כן אני מקבל עליו הודעות שגיאה ושאני צריך לסים את התכנית מה הבעיה איתו והאם זה האקספולרר תוכנת הגלישה באינטרנט שבאמת יש לי איתה בעיות שאני נאלת מידי פעם לסיים את פעולתה בהודעת שגיאה ממנהל המשימות שאלה 2: מופיע לי במנהל המשימות בתהליכים "תהליך לא פעיל" שה CPU שלו הכי גבוה כרגע 72 כשכולם באזור ה00 השם השתמש שלו זה SYSTEM כך שאני מפחד למחוק אותו מה לעשות איתו ומה הבעיה אם בכלל יש? שאלה 3: כמה פעמים ה CPU שלי הגיע ל 100% ואז כל המחשב נעצר ממה זה נובע והאם זה קשור לשאלות הקודמות שלי?

24. 1. כשהווינדוס עולה אז תמיד יש מסך לוגאון בהתחלה שם אני צריך ללחוץ על השם שלי כדי שווינדוס ימשיך להטען. איך מבטלים זאת? 2. כשאני מכבה את המחשב אני רוצה שהוא יתכבה לבד ולא ישאיר הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב"

• 7 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים