Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי ווינדוס xp. פעם שמתי תמונה ברקע והיא הייתה אצלי די הרבה זמן. היום באתי להחליף אותה לתמונה אחרת (לא מהתמונות שבאות עם הווינדוס) וזה לא החליף, פשוט לא שינה כלום ללא שום הודעה. עשיתי ללא רקע ואז גם התמונה הזו נעלמה מרשימת התמונות שאפשר לשים ועכשו אפשר לשים רק את התמונות של ווינדוס. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה להתקנת XP ו 2000 באותו מחשב ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה כל 30 דקות בערך ליתר דיוק עושה RESTART מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
לאחר התקנת המערכת כולל SP2 חומת האש של מיקרוסופט אינה מאפשרת לי להתחבר לרשת האינטרנט - לאחר התחברות עם החייגן. ללא שנגעתי בכלום, השארתי הכל כפי שהוא בברירת מחדל. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב תקוע לגמרי xp pro חלונות עולה אבל כלום לא מגיב הכל תקוע כולל הכל. לא קורא דיסקים מהכונן דרך חלונות . כאשר אני מבצע repair עם cd של xp הוא מבקש ממני password של אדמיניסטור ואין לי את ה סיסמה. משהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב מותקנים שני ווידוסים: בכונן C XP PR ובכונן D XP HOME איך אני מוחק אץ ההתקנה של XP HOME מבלי לפרמט את הכונן ? :s05: תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
המחשב נכבה\נתקע הרבה בזמן משחקים ושולח לי דו"ח שגיאות ואומר שהקבצים הבאים יכללו בדו"ח שגיאות זה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\Mini090905-02.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\sysdata.xml משהו מיכר את הבעיה?מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל המון פעמים במילה שלא מצאתי עליה כלום: "תווי בקרה" (אוקיי, צירוף). אפשר בבקשה הסבר מה זה בדיוק? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
המפרט הוא: 1 x כונן DVD LG 16/48 Bulk (GDR8163B) = ¤150.34 1 x Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM (MOusbps2) = ¤55.67 1 x מסך 17' LG Flat T710BH 0.20 mm 1280x1024 (T710BH) = ¤695.94 1 x מארז Thermaltake SOPRANO SILVER + WINDOW DUAL 12mm FAN, PSU 400W Thermaltake VB1400SWSI (VB1400SWSI) = ¤640.26 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤334.04 2 x Cooler 8 cm (Fan8) = ¤105.80 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray (A6430TVBP) = ¤762.74 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA (GA-K8NMF-9) = ¤489.92 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA (WD800JD) = ¤356.…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש אני מנסה להתקין XP אבל ללא הצלחה, אחרי שהוא מסיים את ההתקנה הפשוטה (שוכללת את הכנת המחיצות) הוא אמור לעשות ריסט ואז להמשיך עם הגראפית אבל אצלי הוא עושה ריסט ואז חוזר להתקנה הפשוטה ככה בלי סוף, נסיתי לבטל את הבוט מהCD ולא עזר לא עלה כלום.. מדובר על XP PRO + SP 2 בעברית הגירסא של CROW למי שמכיר אין לי מושג מה לעשות :\ הנה המפרט של המחשב: Athlon 64 3000+ GIGABYTE K8NF-9 512Mb 400MHz AData MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כל הקבצי lnk (קיצורי הדרך) במחשב שלי נהרסו הם מופיעים כסמל של ווינדוס ולא מקשרים לאן שהם צריכים שאני לוחץ עליהם יש לי את הבחר תוכנית מרשימה... עזרה דחוף... אני לא יכול לעשות כלום , תודה :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
המחשב שלי מגיע היום ואני רוצה לדעת איזה windows לקנות ולהתקין הhome יותר זול וזה אבל כסף לא ממש משנה לי העיקר מה יותר טוב למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הורדתי ווידג'ט של סל מיחזור ואני רוצה לבטל את זה של ווינדוס. איך אפשר? ואיך מחזירים אותו?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני להתקין לו xp pro על דיסק שנתן לי, חיברתי אותו במקום דיסק שלי (לא במקום הדיסק עם מערכת ההפעלה שלי) והתקנתי לו. הצרה: כרגע יש לי שני אפשרויות של xp כאשר כמובן אחת לא ישימה (הראשונה בdefoult). כך נראה ה - boot ini שלי [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect 1. מבקש עזרה בעריכה. 2. מה זה :noexecute=optin 3. הבנתי שכדאי לגבות boot ini - אם המערכת נדפקת איך משתמשים בגיבוי? נ.ב. קראת…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן , אומנם 64 BIT נכנס די חזק , אבל עדיין אין את כל הDRIVERS ב 64 ביט .. יש לכם איזשהו מושג איך לפתור את הבעיה (ולהתקין WIN32 BIT ) לא נקרא לפתור.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום שלום , אז ככה .. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום , ואני למען האמת מחפש LINK ל WINDOWS XP PRO SP@ בעברית ולא עדכון , אני צריך ת'WINDOWS עצמו .. [/flash/][glow] [move]ותודה מראש ..[/move]
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עשיתי קוד באקס פי לפני כמה שבועות ולא הישתמשתי כבר כמה זמן יש מצב לעלות על הקוד לגלות אותו איך שהוא?...תודה לכולםם!!!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום מאיזו שהיא סיבה אני מקבל IP מוזר ולא משנה מה אני עושה הוא משתנה יש לחצן של " תקן " והוא עדיין לא מצליח לשנות אמרו לי שהדרך היחידה לתקן את הבעיה היא או לעשות שיחזור מערכת { מה שלא עבד } או לפרמט ולהתקין הכל מחדש האם יש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
Hi, I can't write in hebrew.. not in the explorer, not in the office or the icq.. when i'm trying to turn it from english to hebrew - ctrl+shift or alt+shift nothing happen.. any ideas? thx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לעדכן אותו מהאתר של מיקרוסופט כי הגרסה שלי לא מקורית זה מה שהוא אמר לי זה אף פעם לא קרה לי בווינדוס ונראה לי שזה בגלל התוכנת עידכונים החדשה שלהם שלא נותנת לעדכן אם הווינדוס לא מקורי אני מקווה שאני יוכל לעדכן אותו עם העדכונים האוטומטיים מישהו גם נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יודע אם אפשר לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סגרתי תוכנה OFFICE 2003 או תוכנות אחרות זזו לאט... גם אינטרנט של מיקרוסופט IE אני לא מצאתי בעיות מחשב שלי... בבקשה מה בעיה פתרון...
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
נגיד והכונן קשיח שלי כולו בכונן C ולא מפוצל לעוד כוננים. איך אפשר לעשות פורמט ועדיין לשמור את הקבצים? בלי להעביר להרד דיסק אחר?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-