Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת על הגירסה הזאת האם יש אפשרות לעשות כמה פעמים התקנה של VISTA (שלא כמו גירסת HOME) יש לי מישהו שאני מכיר שמעוניין למכור את המקורי VISTA ULTIMATE רציתי רק להבין בהנחה שהוא החליט להעתיק את זה לעצמו ולהשתמש CD KEY המקורי או אפילו ליצור מספר עותקים ולמכור מה שאני מנסה לדעת האם הגירסה הזאת תומכת במספר רב של התקנות?? והאם יכולה להיות בעיה או לבדוק האם CD KEY היה בשימוש ??? המון תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. לאחרונה, מופיע X אדום בשורת המשימות המורה על איבוד קשר לרשת. זה לא באמת שאין חיבור לרשת, האינטרנט ושיתוף בקבצים בין המחשבים פועל כשורה. הבעיה היא השירות שמטפל במרכז הרשת והשיתוף שמזהה את מצב הרשת. כך נראית השגיאה: http://img141.imageshack.us/img141/9997/39493153nh5.png תמונה של חלון מרכז הרשת והשיתוף: http://img394.imageshack.us/img394/223/94903046tw3.png לחיצה על מידע נוסף מקפיצה חלון ששואל האם להפעיל את שירות הNETWORK LIST. לחיצה על הפעל סוגרת את החלון אך עדיין יש X אדום. בקצרה הבעיה היא בשירות Network List. כאשר אני מנסה להפעיל אותי דרך "שירותים", אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img505.imageshack.us/img…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מפרט מחשב יש <- בכל מיקרה יש לי 4GB זיכרון (אני יודע שהויסטה מזהה רק 3.5). תסתכלו בתמונה, מה קורה כאן? בעיית GUI או וירוס או...? יש לי הרבה חלונות פתוחים, והזיכרון שהם תופסים "לגיטימי", אבל איפה השאר? אין שום PROCESS סורר או משהו... המחשב לא רץ איטי ולא מהיר, בין לבן. לא משהו שאפשר לצפות מQ9300 ו4GB ראם. מישהו פתרונים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בין מערכת ווינדוס 7 BETA למערכת 7 רגילה? תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש, בהתחלה התקנתי עליו XP PRO 32 וכל הUSB עבדו מצויין. החלטתי לעבור לVISTA ומאז שהתקנתי אותה יציאות הUSB במחשב הפסיקו לעבוד. הלוח אם הוא GIGABYTE GA-M56S-S3 והתקנתי את כל הדריברים העדכניים כשאני מכניס התקן USB מופיע לי חלון שכתוב בו שהדרייבר להתקן לא מותקן והוא מציע לי לחפש את הדרייבר באינטרנט, אני בוחר לחפש והוא לא מוצא. אני לא מצליח למצוא אותם גם בחיפוש ידני מה שמוזר הוא שנגן MP3 של SANDISK התקין בעצמו את הDRIVR והוא כן עובד. מה לעשות?? תודה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך משנים את גודל הסמלים על DESKTOP? היתי רוצה להקטין אותם האם זה אפשרי בלי שינוי הרזולוציה?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך אני מעיף את הסל מיחזור מהדסקטופ? (ימח שמו לעולם ועד)
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שיניתי איזה הגדרות ועכשיו אני לא מצליח לעשות סטאנד ביי. אם צריך זה האיי סי קיו שלי:161371997
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
נגיד והכונן קשיח שלי כולו בכונן C ולא מפוצל לעוד כוננים. איך אפשר לעשות פורמט ועדיין לשמור את הקבצים? בלי להעביר להרד דיסק אחר?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הכול התחיל מאז שהמסנג'ר הפסיק להתחבר לי בגלל בעיה כלשהי. לכנסתי אל ההגדרות רשת ואל המאפיינים המתקדמים של ההתקשרות, שם נאמר שיש בעיה עם הWINDOWS MANAGEMENT INSTRUMENATITON משהו בקשר לזה שהמידע כנראה פגום ושצריך להפעיל את שחזור המערכת. נכנסתי לשחזור המערכת והופיעה לי שגיאה שאין אפשרות למצא את קובץ ה framedyn.dll - לאחר אישור השגיאה מספר פעמים עולה דף השחזור אך כשאני בוחר ללכת על פעולת שחזור ולא על פעולת שמירת נקודת שחזור אני מקבל את אותה שגיאה ולאחר אישורה לא קורה דבר... ז"א, אין אפשרות לשחזר את המערכת וגם אם כן, אני מאמין שזה לא יעזור. זאת גם מתקבלת לאחר לחיצה על לחצן ימני על המחשב שלי וכניסה למאפיינים. מה עלי לעשות? תודה מראש, העיניין מאוד דחוף. עריכה : וכבר עשיתי בדיקת ש…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב נייד לא מזמן עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום אבל החיסרון הוא שהיא באנגלית ומאוד הייתי רוצה להפוך אותה לעברית, הבנתי שתמיכה ב-MUI יש רק מגירסת אולטימייט ומעלה... אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
הייי חבר'ה.. בזמן אחרון המנהל משימות לא עובד ואיאפשר לפתוח ונסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ועדיין לא עובד ולא פותח ולא מופיע את המנהל משימות .. הנה תמונה יותר בוררה מופיע בצבע אפור שאיאפשר לפתוח אותו . יש פיתרון לזה? בתודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי windows xpפיראטי ובגלל זה אני לא מצליח להתקין את הservice pack 1 יש אולי איזה דרך לעקוף את זה ולהתקין סרוויס פאק? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בכל פורום מחשבים שואלים לפחות פעם ביום שאלות מהסוג: "האם שווה לי להתקין ויסטה..?" או "האם ויסטה יפעל לי טוב על המחשב..?" אז כך... אני התקנתי את חלונות ויסטה והרי התשובות. ברשותי מחשב חלש ביותר.... שקניתי אותו לפני ארבע וחצי שנים ולאחרונה הוספתי לו כרטיס מסך יותר טוב יחסית לקודם והרחבתי גם את הזכרון. והרי המפרט: פנטיום 1.7 512mb ddr266 ATI 9550 256mb 128bit ועוד דברים שלא רלוונטיים כל כך... בקיצור VISTA PREMIUM פעלה מצויין כאשר הפעלתי את התכונות הגרפיות של ויסטה כאשר לא הרצתי שום תוכנית המשאבים היו על 60% מהגרפיקה לא התלהבתי יותר מדי... סה"כ לא הלהיב אותי יותר מדי ... כנראה שציפיתי ליותר מזה ואני די מבסוט מהXP אבל שלא תבינו לא נכון כאשר תצא הגרסה הסופית אני אשתמש בה ללא ספ…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום ובוקר טוב, יש לי XP HOME ובערך שבוע יש לי אתה הבעיה. והבעיה היא שבימיוחד אני גולש באינטרנט ועושה עוד כמה דברים בו זמנית כגון שומע שירים משחק וכו'. אני מרגיש שהמחשב לא נותן לי את כול המהירות שהוא נותן כגון המחשב מאיט טעינת אתרים ומשחקים נטענים יותר מהרגיל. ואים אני מיתסכל במנהל המשימות המעבד עובד יותר מהרגיל כגון שאני רק מתחיל לעבוד ורק הוינדויס עולה המעבד כבר על 30%-20% ואים אני מפעיל שירים כמו עכשייו המעבד עובד על 50%. ועוד דבר המחשב שלי לא ישןץ המפרט הוא: Q6600 לוח:965P-DS3P כרטיס מסך:8800GTS 320 MB ספק:400W ג'נרי והוא מחזיק את כול המערכת כמו ליברטי בערך בסיכום מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את המחשב לימים הטובים שהוא היה חזזק ולא ממצמץ עים CRYSIS?[br]פורסם בתאריך: …
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך ניתן לשנות את גופן העיברית שWIN XP משתמש בו ניסיתי להתקין את העיברית מחדש אבל או לא מאפשר לי להסיר את ההתקנה האם יש דרך להחליט ל WIN XP איזה גופן להשתמש או לפחות להחזיר אותו למצב הקודם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
XP HOME SP2 מקורי הדיסק אצלי הקוד אבד למי אני פונה כדי לשחזר/ להחליף את הקוד?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות ALT+SHIFT והשפות לא מתחלפות לי... מישהו יודע אולי למה? מדובר בווינדוס XP בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, יש בעיה במחשב והוא לא עולה כמו שצריך. בתור התחלה, אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש כדי לוודא שאין בעיית חומרה. מערכת ההפעלה היא WIN XP הבעיה: אני רוצה לגבות את הקבצים של המשתמשים, אבל לא יודע איך. כשמחברים את ה-הארד דיסק למחשב אחר, אי אפשר לגשת לקבצים בלוגינים של המשתמשים. למישהו יש רעיון איך כן אפשר לגבות את הקבצים האלו? זה די דחוף כי זה מעכב את הפירמוט של ההארד דיסק. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה דרך אגב וואלה נחמד פה.... טוב יש לי בעייה באינטרנט החיבור שלי הוא של ADSL כאילו כבל חוטי שברגע שאני מכניס אותו למחשב האינטרנט נכנס ישר הבאתי עכשיו מחשב אחר ואני רוצה להיתחבר לאינטנרט שאני מכניס הוא מזהה את החיבור ואומר ש הכל מקושר אבל שאני מנסה להיכנס לאינטרנט או משו אחר רושם שאין חיבור DNS משו לא נותן להיתחבר למסן או משו כזה אין באמת אינטרנט מה אני עושה? תודה מראש ...
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי ייצא המוצר לשוק? ראיתי שממיקרוספוט כבר השיקה אותו והשאלה מתי אני אוכל לרכוש אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-