עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מעוניין להסיר דרייבר של דונגל שהתקנתי היום (סטיק USB שמאפשר צפיה בשידורי טלוויזיה), אך אני לא יודע איך לעשות זאת. בפעם הראשונה שחיברתי אותו לכניסת USB ההתקנה של הדרייבר עלתה, ואז הפנתי אותו למיקום של הדרייברים הקיימים, אך כעת אני לא יודע כיצד להסיר אותם על מנת שהוא יבקש ממני שוב את מיקום הדרייברים ואז אכניס לו דרייברים אחרים. (מדובר בדרייברים בלי סיומת EXE, לכן אין לי דרך אחרת להתקין אותם).

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by NYaiR,

שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE). אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור. הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן. בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי. אז מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  3. מכיוון ששידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 4GB האם יש צורך ב PAGEFILE ואם כן מה צריך להיות גודלו ? תודה .

4. Started by liorf8,

שלום ובוקר טוב, יש לי XP HOME ובערך שבוע יש לי אתה הבעיה. והבעיה היא שבימיוחד אני גולש באינטרנט ועושה עוד כמה דברים בו זמנית כגון שומע שירים משחק וכו'. אני מרגיש שהמחשב לא נותן לי את כול המהירות שהוא נותן כגון המחשב מאיט טעינת אתרים ומשחקים נטענים יותר מהרגיל. ואים אני מיתסכל במנהל המשימות המעבד עובד יותר מהרגיל כגון שאני רק מתחיל לעבוד ורק הוינדויס עולה המעבד כבר על 30%-20% ואים אני מפעיל שירים כמו עכשייו המעבד עובד על 50%. ועוד דבר המחשב שלי לא ישןץ המפרט הוא: Q6600 לוח:965P-DS3P כרטיס מסך:8800GTS 320 MB ספק:400W ג'נרי והוא מחזיק את כול המערכת כמו ליברטי בערך בסיכום מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את המחשב לימים הטובים שהוא היה חזזק ולא ממצמץ עים CRYSIS?[br]פורסם בתאריך: …

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  5. המחשב שלי בנוי משתי מחיצות (:C מערכת - 40 והשאר במחיצה של כל שאר המקום בהארדיסק .) HD של WD 500GB מסוג SATA פירמטתי את המחיצה של המערכת והתקנתי עלייה XP SP2 בדיוק(!) כמו שהיה לי קודם. כעת כמעט חצי מהתוכן בכונן לא פעיל, כל לחיצה עליו מעלה הודעת שגיאה של Access is Denied או שהקובץ בשימוש. והחלק הכי גרוע זה שלא ניתן למחוק בכדי להוריד מחדש! בבקשה עיזרו לי אני כבר אובד עצות ניסיתי לפרמט ולהתקין שוב, לעשות Scandisk , לעשות Defragment והבעייה נותרה כמו שהיא... :-X

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by shlompis,

שלום לכולם, האם יש דרך לשחזר את התוכן של תפריט Programs בתפריט של מערכת ההפעלה ? הבן הקטן של קולגה בעבודה מחק הכל ! בדקתי בסל מיחזור ואין דבר.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by djvibe,

היי הקלטתי מהשיעור שלי מכונה וירטואלית עם windows server 2003 עכשיו כל פעם שאני נכנס למכונה והווינדווז עולה זה מבקש לעשות אקטיבציה .... איך אני מבצע אקטיבציה על המכונה כדי שהווינדווז יעלה והכל יעבוד?! תודה רבה יניב

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב אחד בבית שהוא יותר טוב מהמחשב השני ובכל זאת המחשב השני מעלה את הWIN פי 4 יותר מהר... למה? המפרט של שני המחשבים... מחשב 1- בצד... מחשב 2- segate 250GB 16MB 2GB geil 667Mhz CL5 E2180 Geforce 7150 .... אז למה זה ככה? אולי בגלל שהכונן אצלי הוא 8MB ולא 16? מקווה שזה שייך לפורום המתאים.. אם לא תעבירו בבקשה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. שלום חברים היה לי ראיון עבודה במעבדת מחשבים כלשהי , שמספקת שירות בעיקר למגזר העסקי . הוא אמר לי שתכלס להרכיב ולשדרג מחשב זה שטויות ולא זה מה שמדאיג אותו הוא רוצה שאיהיה מסוגל לנהל שרתי ווינדוס סרבר , שרתי לינוקס ויוניקס . שתפקידם הוא בעצם להיות הראוטר של הרשת ולהקצאות הרשאות (גישה לאינטרנט וכולי ) לכל המחשבים הכפופים תחתם . עכשיו הוא אמר לי שאין לו הרבה זמן ללמד אותי את כל זה , ועיקר הלימוד שלי צריך להיות עצמאי . אתם מבינים על איזה סוג שרת\שרתים מדובר ? אשמח מאוד לכל לינק שמלמד על שרתים שהם ראוטרים ועל הדרך שמחלקים הרשאות לכל המחשבים הכפופים במערכות הפעלה הנ"ל תודה לעונים . עריכה: למעשה אני רק צריך ללמוד את ממשק השרת ראוטר . …

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by LockOn,

שלום, התלבטתי אם לפרסם פה או בפורום תוכנה ונראה לי שכדאי פה.. אז אם טעיתי להעביר . אז ככה, אני משתמש המון במנהל המשימות (CTRL?ALT?DEL) והיום, כשניסיתי להפעיל אותו, הוא כותב לי שגיאה כזו- עכשיו אני המשתמש היחיד במחשב, אז אין שום מנהל מערכת אחר. אלה עם כן יש כוונה לBIOS או משהו בסיגנון... מה שבעיה זה ממש חשוב... ויש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן. הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? המון המון תודה

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  11. יש לי מדפסת משולבת דגם J4580 OFFICEJET של HP, המדפסת הותקנה כראוי בעת התקנת הוינדוס אך למרות שהדרייבר מותקן כראוי ובמנהל ההתקנים וגם בDevices And Printers הכל נראה תקין המדפסת לא מקבלת שום פקודה להדפסה ולא משנה מה אני עושה.. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר שקיבלתי עם המדפסת(דרייבר של VISTA) וניסיתי להסיר אותו כמה וכמה פעמים ועדיין לא עובד. מה שקורה זה שאני בעצם שולח דף להדפסה והמדפסת בכלל לא מקבלת פקודה.. כאילו לא קרה כלום. לעומת זאת הסורק של המדפסת כן עובד תקין לחלוטין עם הדרייבר שהתקין WIN7... חייב את עזרתכם זה משהו מאוד מוזר ולא מובן וגם לא מצאתי על זה כלום בגוגל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by nirsela,

שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה זמן, ומאז שהתחלתי להשתמש בו יש לי בעיה מסוימת שחוזרת על עצמה כל הזמן.. אני רוב הזמן לא מכבה את המחשב, והוא פשוט נשאר דלוק... וכשאני חוזר להשתמש בו לאחר מספר שעות, אני מגלה כל פעם שתהליך אחר בו נתקע, ושצריך לסגור אותו במנהל המשימות., ולהפעיל אותו מחדש זה יכול להיות כל תהליך: EXPLORER IEXPLORER וורד אקסל מדיה פלייר הכל ותמיד אני שם לב שהתהליך שאני סוגר אוכל כמות גדולה מאוד של זכרון לעומת השאר... 100 אלף לעומת 3000 כאילו יש למחשב דליפת זכרון לאורך זמן... עוד עובדה שאולי רלוונטית היא שרק התהליך הזה נתקע, אבל שאר התהליכים עובדים בסדר גמור יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות? תודה מראש על העזרה, ניר

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by trek227,

יש לי 2 כוננים 1.Cdrom 2.Dvd שניהם היו מזוהים במערכת הפעלה xp לאחר שהתקנתי תוכנה בשם Virtual clone למי שלא מכיר זאת תוכנה שנראית במערכת הפעלה כמין כונן והיא פותחת קבצי iso וקבצי bin מאז התקנת התוכנה הCdrom לא מזוהה הסרתי את התוכנה ועדיין רק הDvd מזוהה והCdrom לא בדקתי בBios והCdrom מזוהה שם עבדתי גם לפי המאמר הזה ועדיין לא פתר את הבעייה http://support.microsoft.com/kb/314060 אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by ido-nava,

יש לי win7 ultimate ואני שם לב שהרבה פעמים הוינדאוס/אקספלורר ועוד תוכנות נתקעות לי סתם ככה, זה רק אצלי ? והבעיה העיקרית, כאשר תוכנה נתקעת, אני בא לסגור אותה דרך מנהל המשימות (סיים תהליך/סיים עץ תהליך), וזה לא מגיב והתוכנה עדיין נמצאת בתהליכים.... מישהו יודע איך אני פותר את זה ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by neeto,

זה ישמע טיפשי, אבל מחקתי בטעות את הrecycle bin icon שעל הdesktop. גם בחיפוש זה לא מוצא לי אותו עכשיו. מה עושים?

16. Started by thePony,

איפה אני מוצא את הminidump בוויסטה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. אוקי ככה.. היום החלטתי להתקין אז הורדתי צרבתי.. קיצר ההתקנה הייתה 25 דק' משו כזה היה ממש קל כמו להתקין תוכנה .. לאחר ההתקנה הווינדוס תפס אך ורק 600 מגה ולא כמו שכולם אומרים ג'יגה וזה כולל הארו והסיידרבאר וכל ה-uac לאחר ההתקנה הופתעתי לגלות שהוא זיהה את כל החומרה החיבור לאינטרנט היה תוך שנייה הוא חיפש עדכונים לווינדוס מצא הרבה הוריד תוך רגע ושעשיתי ריסט למחשב הוא התקין אותם ביעילות ובתוך העדכונים האלה היה עדכונים לדרייברים שלי והכל פועל מעולה,המחשב טס..ביטלתי בסוף את ה-uac כי זה מעצבן כמה אישורים זה יכול לבקש קיצר הורדתי אנטיוירוס אייסי מסנג'ר כמה תוכנות שהכל פועל זה סה"כ 730 מגה מהראם קיצר הכל טס ושטויות שלא יעבדו עליכים הכל פועל טוב ואין באגים לא יוצא האקספלורר.. קיצר הכ…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by elior021,

היי יש לי כרגע וינדוס 7 על המחשב ואני אמור להתחיל לעבוד מהבית ואני אצתרך וינדוס xp בהתחלה חשבתי להתקין xp על מכונה וירטואלית אבל לא זה מסתדר כי זה לא מזהה לי את החומרה מסביב אז חשבתי להתקין גם xp על המחשב ולעשות דואל בוט בין ה XP וה 7 > השאלה היא איך עושים את זה ומה הכי מומלץ > \יש לי רק הרדיסק אחד על המחשב ואני רוצה שיהיה בו 2 מערכות הפעלה תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. Started by dannygnh,

כל מחשב שאני מבצע בו עדכונים מ microsoft update הוינדוס נופל ומבצע כיבוי והדלקה מחדש. מדובר על מחשבים שונים ויש להם רישיון חוקי.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם פתאום נעלם לי עם קליק ימני ה open with כיצד אני מחזיר אותו???

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by emilio,

מישהו הצליח להתקין nero. אני לא הצלחתי עם ה NERO החדש 7.5.5 בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by seadevil,

אז הסיפור הוא ככה!!! התקנתי ויסטה, והחלטתי לחזור. עכשיו התקנתי תכול, את האינטרנט כמו שהיה לי פעם ב XP יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה להיכנס למסנג'ר וזה אומר לי שהפיירוול חוסם לי את הכניסה, לשנות הגדרות. (ד.א - בXP הקודם לא הייתה לי שום בעייה כזאת) נכון שזאת שאלה נובית וחסרת משמעות בשביל חלקכם, אבל כבר יום שלם אני מנסה למצוא את ההגדרות המחורבנות של הפיירוול!! ואני לא מוצא מישהו יודע אולי איך להגיע להגדרות???

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by bumer,

יש לי ויסטה פרמיום בנייד ,כשהורדתי JAVA לאקספלורר ויסטה הפכה אוטומתית לבייסיק בתענה שאין תמיכה בJAVA. האם יש JAVA לויסטה? מישהו ?

24. השאלה בכותרת בעיקרון אני יודע שיש תוכנות כאלה אבל אני מעדיף בלעדייהם, בגלל שאני לא יודע מי פיתח את התוכנה הזאת ומה הוא שם בה!! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום מישהו יודע איך עושים שכל פעם שאני פותח את המחשב המסך פתיחה של וויסטה לא יעלה? תודה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.