Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי דיסק של Windows XP מהמחשב הנייד הישן שלי (HP zt3000). האם זה מספיק בשביל התקנה נקיה של Vista Ultimate 64bit גירסת Upgrade על מחשב חדש (נייח) ?? כמו כן, האם ניתן להתקין Office 2007 32bit על Vista 64bit ?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי מחשב דל D830 הוא הגיע עם ויסטה ביזנס 32 ביט באנגלית והתקנתי אנטי וירוס נורטון 2007 עם רשיון שהגיע עם המחשב .לאחר מס' שבועות המחשב לא התחבר לשום דבר, לא לרשת ולא לבלוטות' וכמו כן הוא פסק להציג את החלון הצדדי, המחשב זיהה רשתות אלחוטיות אך לא התחבר לאינטרנט, גם לא דרך מודם קווי. לפני חודש התקנתי ויסטה אולטמייט בעברית SP1 , בהתחלה הוא עבד מצוין והתחבר לרשת ללא בעיות והקפדתי לעדכן אותו בתוכניות אנטי וירוס. אך שוב לאחר מס' התחברויות הוא הפסיק להתחבר לכל סוג רשת אע"פ שהוא מזהה אותם. וגם הג'אדגטים בסרגל הצדדי לא עובדים. הפעלתי תוכניות אנטי וירוס עדכניות אך הם לא זיהו כלום.. ניסתי להתקין חלונות מחדש אך המחשב מודיע לי קוד שגיאה 45 ולא מתקין , לא ביזנס ולא אולטמייט. …
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה בשלב דיי מוקדם של ההתקנה (עוד לפני העברת קבצים לדיסק הקשיח ) מישהו יודע מה זה אומר או איך אני מברר מה זה אומר stop 0X000000d1 (0x000000D1 , 0x00000000 x 0x00000002 , 0x00000001 ,0xf2280c9b) driver irql not less or equal address f1180c9b base at date stamp 3e5bb66c pciidex.sys
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD ו win XP מותקן ופועל. אני רוצה להחליף את המעבד לחדש יותר. (רק מעבד, לא לוח אם) האם הווינדוס יקבל זאת בברכה? (כלומר לא יעשה בעיות) כי שמעתי על כל מיני הגנות שיש ל XP כנגד החלפת חומרה. תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השגתי את הדיסק התקנה של הוינדוס xp ואני רוצה לפרמט את המחשב.לכן אני מחפש מדריך מפורט כיצד לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס מחדש. ואם יש למשהו מדריך כיצד לפצל כוננים אשמח שיביא לי קישור.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב דיסק אשר מכיל כל מיני תיקיות אשר שמתי להם איקונים אבל כשאני צורב את התיקיות הללו לדיסק האיקונים לא יעלמו במחשב אחר (מן הסתם בגלל שזה הגדרות של ווינדוס כך שבמחשב אחר הן לא קימות) איך אני יכול לשים איקונים לתיקיות שישארו גם במחשבים אחרים ? אני זוכר שהצלחתי לעשות את זה פעם יכול להיות שזה היה בעזרת תוכנה מסויימת אבל אני לא זוכר איזו... למישהו יש מושג ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אלהן חברה יש לי בעיה מאד מעצבנת ה homepage שלי כל הזמן משתנה ל blank וכל פעם נוספים לי שתי איקונים מעצבנים על ה desktop אני מוחק אותם ואחרי 10 דקות הם חוזרים מעצמם לשולחן עבודה ניסיתי הכל adware spyhunter spyboot search&destory בדקתי ב startup כלום אני לא מצליח להיפתר מהבעיה הזאת למישהו יש איזה רעיון איך להתגבר על הבעיה או אולי איך למנוע את הבעיה הזאת שזה לא יקרה בעתיד ובלי להשתמש ב firewall תודה לכם אנשים ???
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני יכול להיבא ויסטה מארה''ב עכשיו אני זוכר שבXP שקיבלתי מארה''ב הייתי צריך דיסק שהוסיף לי את התמיכה המלאה בעברית (שאני אוכל גם לקרוא וגם לכתוב בעברית) . רציתי לדעת אם ויסטה ultimate שנקנתה בארה''ב תומכת עברית (קריאה וכתיבה) ואני רק צריך להגדיר בהתקנה או שאני צריך דיסק שיוסיף את התמיכה תודה.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. אני מעוניין לעשות לשומר המסך שלי סיסמה. כלומר, כאשר שומר המסך מופיע, כדי לחזור לשולחן העבודה יהיה צורך להקיש סיסמה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, קניתי זה עתה מחשב חדש. התקנתי עליו מס' תוכנות וכעת בעת ההפעלה הוא נותן לי הודעת שגיעה שאומרת שחסר DLL בשם jkknfctr.dll ובתקייה שכלל לא קיימת במחשב שלי (ניסיתי לגשת אליה ללא הועיל). לא נראה שכרגע במחסור בקובץ זה פפוגע בפעילות המחשב, והוא מתבטא בעותה הודעת שגיאה שמופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסתי גם לחפש את הDLL הספציפי הזה באינטרנט ולא מצאתי. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני נכנס לאקספלורר אני מקבל את השגיאה הבאה: Internet Explorer cannot display the webpage וכשאני סוגר את החלון אני מקבל את השגיאה הנ"ל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6000.16512 Application Timestamp: 46807103 Fault Module Name: StackHash_8d13 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 04fd13d0 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 8d13 Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Additional Information 3: 8d13 Additional Information 4: cdca9b1d21…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול איזה גירסא של WINDOWS כדאי לי להוריד יש לי כבר את WINDOWS XP SP2 BUILD 2600 ואני רוצה משהו חדש יותר ומצאתי לינק לזה : http://www.mininova.org/tor/214228 ורציתי לדעת מה אתם אומרים האם שווה להוריד את זה או שיש לכם גירסא אחרת ?? או לינק למקור אחר ???
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי יש לי נסיון פה ושם בהתקנת ווינדוס אבל נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי אף פעם.. מחשב חדש לגמרי, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועם הבוט הראשון הוא מעלה לי את ההתקנה שמה אני בוחר את הכונן שאני רוצה ואז הוא מעתיק קבצים. לאחר העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול שלאחריו המחשב פשוט נכנס ללופ אינסופי של אתחולים מעצמו. זה פשוט לא ממשיך את ההתקנה לאחר האתחול הראשון. אם לאחר האתחול הראשון אני אומר לו להתחיל מהכונן דיסקים אז הוא פשוט מתחיל את ההתקנה מחדש כאילו לבחור כונן וכאלה שכבר עשיתי.. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
התקנתי EMULE בויסטה, ויש לי בעייה מוזרה. משום מה רשימת השרתים לא נשמרים לי. כשאני רוצה לשמור את הקובץ של הכתובות, הוא רושם לי שלא ניתן לכתוב שלא ניתן לכתוב את adresses.dat רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לתזמן CheckDisk שיבוצע פעם בשבועיים על 2 המחיצות שיש לי בהארדיסק כולל זאת שעליה יושבת המערכת הפעלה (מה שאומר שיופעל במצב דוס). האם יש אופצה לעשות כזה דבר ? יכול להיות שזה אפשרי עם תוכנה מסויימת שאני לא מכיר שיותר טובה מה CDisk של Windows ?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לכאן. לא מצאתי מקום אחר. אני לא חושב שהבעיה היא באינטרנט כי אני כרגע כותב ממחשב אחר בבית ויש רשת בין שתי המחשבים. אז ככה פתאום אני לא מצליח לעלות קבצים לרשת. אני מנסה לעלות קבצים דרך כל מיני אתרים ברשת זה טוען הרבה זמן ואז נפתח דף שגיאה. יש לי גם שרת פרטי, ניסיתי לעלות דרכו ואותה בעיה. עוד בעיה שבאה יחד עם זה. אני לא יכול לשלוח הודעות ארוכות דוגמא בפורומים. ההודעה הזאת שאני שולח עכשיו היא לא דרך המחשב שלי. דרך המחשב שלי זה טוען ואז נפתח דף שגיאה. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כל מחשב שאני מבצע בו עדכונים מ microsoft update הוינדוס נופל ומבצע כיבוי והדלקה מחדש. מדובר על מחשבים שונים ויש להם רישיון חוקי.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
hello:D i install winx64 and i have a prob i cant write in hebrew and i see all the hebrew from left to right if someone can help me plz 10q
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מנשמע אנשים 8) יש לי XP Pro, דרייברים מותקנים, הכל עובד מצויין. אני מתכנן על Dual Boot עם Vista Ultimate 32Bit. לאיזה רכיבים צריך להוריד דרייברים? בחיים שלי לא התקנתי מערכת הפעלה, אז נא להסביר לי כמו לילד מפגר. אני בטוח שצריך לכרטיס מסך, כרטיס קול... גם ללוח אם? ומעבד? ו BIOS? (מה זה בכלל) אם תראו את המפרט, יש לי לוח ע?ם nForce 4. אז השאלות: 1. האם יש תהליך כלשהו שצריך להעביר את הוינדוס? Optimization משהו? האם זה נחוץ / מומלץ / אם אתה נוב אז עדיף שלא? 2. לאיזה רכיבים נחוץ להוריד דרייברים? 3. האם להוריד דרייברים ללוח אם מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA? 4. התקנת דרייברים של NV מסירה את הצורך להוריד דרייברים לכרטיס קול? כמו שאתם רואים, יש לי בלאגן עצום. תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ב win xp יש בתפריט התחל "המסמכים האחרונים שלי" שמראה את המסמכים האחרונים שפתחתי, כיצד אני מבטל את זה?כלומר שלא ישמור אותם ולא יראה מסמכים אחרונים? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
משום מה הוא עשה לי RESTART ומאז כל פעם שהוא מתחיל לעלות ומגיע כבר ל- DESKTOP הוא שוב עושה RESTART. ב-SAFE MODE הוא עולה בסדר. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-