Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היה לי HDD נוסף אבל עכשיו אין, זה אולי התקלה, אבל זה די מוזר http://i14.tinypic.com/441m4bn.jpg אחרי שמאשרים זה נסגר... מה אנשים אף אחד לא נתקל בזה?!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין וויסטה. המחשב בנוי משני הארדיסקים , כשאחד מחולק לשתי מחיצות. הוויסטה וה XP לא מוכנים להתקין את עצמם על אף מחיצה This is no a compatible XP / vista partition. משהו כזה.. וניסיתי להתקין מפה משם לפרמט למחוק את המחיצה, נאדה.. עכשיו ניתקתי אחד מההארדיסקים (הזה שלא מחולק ) וניסתי להתקין. הוא עושה לי NTDLR מיסינג.. מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק של Win XP pro ENG עושה בוט מהדיסק ומתחיל בתהקנה לאחר שהמחשב מבקש לעשות ריסטרט על מנת להמשיך בהתקנה ואז הוא כבר עושה בוט מהארדיסק על מנת להמשיך בהתקנה, במקום להמשיך את ההתקנה הוא עושה ריסטרט. ניסיתי עם כל מיני גרסאות ווינדוס בינהם גם עותק מקורי. מדובר על מחשב חדש לגמרי הגיע אתמול מהחנות. מפרט אם זה משנה E6750 GA DS3L 320AAKS 2GB KINGSTONE 667 CL5 8800gt הכונן מחובר בחיבור IDE ומג'ומפר כסלייב (ניסיתי גם אחרת וזה לא שינה) וההארדיסק מחובר בחיבור SATA מן הסתם לא צריך ג'ימפור. והוא מאסטר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי! בכונן F אצלי במחשב יש בגודל הכולל 232 ג'יגה . 190 ג'יגה פנוי 42 יש חומר בשימוש זה מה שהוא מראה במאפיינים. העניין הוא שהחומר 42 ג'יגה אינו מוצג, יש דרך להציג אותו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
שלום רב.. פירמטתי את המחשב בעזרת פרטישן מג'יק ושאני מפעיל את המחשב כדי להתקין וינדוס הוא לא נותן לי להיכנס לדיסק ורשום לי במסך דוס NTLDR IS MISSING ואומר לי לעשות ריסט וגם לאחר ריסט זה אותה הודעה וזה לא עוזר גם שאני נכנס לביוס ואומר לו לעשות בוט מהדיסק בתודה מראש שלומי..
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הגדלתי זיכרון מ2 ג'יגה ל4.. וזה תומך לי רק ב3... אז הבנתי שאני צריך לפרמט ל64bit מה יותר כדאי? XP או VISTA ? ולמה הוא יותר עדיף
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
i am using vista 64 i have a problem that suddenly i cant change the language to Hebrew i tried restarting my computer and removing and adding back the hebrew keyboard in regional settings and still i cant change to hebrew any ideas?
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם AUTOCOMPLETE ב - IEXPLORER. הבעיה היא שהוא פשוט לא עובד... וזה למרות שהאפשרויות מסומנות ב"כלים". אין השלמה אוטומטית של שדות, הדפדפן לא זוכר סיסמאות וכו.... ועוד משהו, כשאני נכנס לאתרים שדורשים סיסמה - כשקופצת תיבת הדו שיח שמבקשת שם משתמש וסיסמה - נעלמה לי שם האפשרות לשמור את הסיסמה (הריבוע הקטן בצד שמאל). יש לציין שכל פעם שאני מזין שם משתמש וסיסמה באתר כלשהו קופצת הודעה ושואלת אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה ולמרות שאני תמיד מסמן שכן - זה לא עוזר. אני משתמש ב - Norton Internet Security - האם יכול להיות שזה משהו בהגדרות של התוכנה? מערכת ההפעלה שלי היא WINXP PRO SP1 יש לכם רעיון - בבקשה עזרו
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי windows xp ויום אחד הוא החליט לא לתת לי גישה לכונן C. יש לי שני כוננים C ו D, אחד מהם - D עובד בסדר גמור אבל כשאני רוצה להיכנס ל C הוא נותן לי שגיעה שהקובץ ISSAS.EXE פגום ולא נותן לי גישה לכונן. מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אני מטפל בה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז ככה כמו שידוע אני רוצה לעבור אם המחשב החדש שלי לטכנולוגיה 64 ביט.... הבעיה היא שלא הכול תומך אז הדברים שהכי חשובים לי זה הדברים האלו: דבר ראשון אם הקביוביס יפעל... הינה התוכנות שאני חייב: Steinberg.Cubase.SX.v3.1.1.944 וכל התוספים שלה..... הVST איך אני יודע אם יפעלו??? התוכנת העריכה הסופית Magix Samplitude Pro v8.0 עכשיו התוכנות הבסיסיות: WinRAR.v3.50 Ahead.Nero.v7.0.1.2.Premium.Edition NOD32 WINAMP Messenger 7.5 daemonV400-לזה אני יודע שיצא תמיכה ל64 ביט Alcohol.120%.v1.9.5.2802 icq5_hebrew_setup Firefox EVEREST.Ultimate.Edition.v2.50.48 Ad-Aware.SE.Professional.v1.06 Sygate Personal Firewall Pro v5.6 MS Office 2003 Pro וכמובן אימיול וביטורנ…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו ניסה ? http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/benefits/fundamentals.mspx http://neowin.net/index.php?act=view&id=34107
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ברשותי WINXP עם SP2 (מקורי) לאחרונה בזמן שאני לא נוגע במחשב לכמה שעות, המחשב נתקע ולא מגיב, העכבר לא עובד, הכפתורים של המקלדת לא עובדים (כולל המנורות), כלום לא מגיב ועלי לעשות ריסטרט על מנת לעבוד עם המחשב. (בזמן האחרון זה קורה לי גם אחרי מספר דקות שהמחשב לא בשימוש) אני חושב שהבעיה התחילה אחרי התקנת SP2, לפני זה לא היו בעיות, ולא התקנתי שום תוכנה ככה שלא נראה לי שזה איזה תוכנה כלשהי.... האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יוכל לתקן אותה? האם למישהו זה קרה? ממש נמאס לי כבר מזה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את ההגבלה של גישה לקבצים פרטיים שנחסמו ע"י הוספת סיסמה למשתמש בחשבונות משתמשים? עשיתי הגבלה של הקבצים ואחרי פירמוט אי אפשר לגשת אליהם. הכוונה לתיקית המשתמש בDocuments and Settings[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 14:34:22 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבדוק כמה זיכרון פנימי צורך המחשב-ב-WIN 2000 איך אני עושה את זה? כי כשאני לוחץ ALT+CTRL+DEL, הוא לא פותח את החלוון כמו ב-XP. (אלא הוא לא פותח כלום). אז איך אפשר לבדוק את זה בדרך אחרת? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לפרמט אבל כל הארגז של הדיסקים של המחשב נעלם לי ואין לי מושג איפה הוא. זאת אומרת שגם הדיסק של הלוח אם שלי נעלם. האם אחרי הפרמוט זה הכרחי להתקין את הצ'יפסט ע"י הדיסק או שזה לא חייב? ואם כן יש אפשרות להוריד את ההתקנה של הצ'יפסט ושל הLAN דרך האינטרנט? כי בתוך הדיסק של הלוח יש שם התקנות לצ'יפסט ולLAN. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זה ישמע טיפשי, אבל מחקתי בטעות את הrecycle bin icon שעל הdesktop. גם בחיפוש זה לא מוצא לי אותו עכשיו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל לי זה נראה הכי מתאים. המחשב פנטיום 4 1.6 זכרון 1 גי'גה כרטיס מסך Readon9550 המחשב הזה יריץ את ויסטה טוב? בעקרון בעתיד אני יקנה לו כרטיס מסך אחר.. עריכה: מה שמפחיד אותי קצת זה המעבד..חשבתי אולי לקנות לוח אם זול + amd 3000 64 + כרטיס מסך. אם המחשב הנ"ל לא יהיה מספיק טוב לויסטה..
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם יש לי את כונן C ובתוכו מותקן ויסטה ובכונן אחר עשיתי מחיצה שבתוכה אני יתקין ווינדווס 7 תהיה איזשהי בעיה ? אי תאימות או משהו כזה ? אני שואל כדי להיות בטוח.....
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם אני עוזב את המחשב ל5-10 דקות שורת הכלים למטה-"ההתחל" נעלמת לי לגמרי אין אפשרות לראות אותה או להחזיר אותה רק אם אני עושה ריסטרט למחשב אבל אז שוב אותו סיפור-אני עוזב תמחשב ונעלמת לי שורת ההתחל. יש למישהו פיתרון לבעיה הזאת? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS VISTA, כשאני מנסה להכנס לאתר של מכללת ספיר אני נתקל בבעיה, עמוד הבית נטען מהר ואין איתו בעיה, כשאני מנסה להכנס לחלון "מידע ברשת" או "למידה ברשת" - במסכים אלה נמצא חומר הלימוד והודעות לסטודנטים, האתר עולה ממש לאט (יותר מ - 3 דקות זמן טעינה), כשדיברתי עם התמיכה של ספיר הם אמרו שהאתר לא תומך ב - IE7, ניסיתי להתקין גם FIREFOX וזה לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר דפדפן שיכול לעבוד עם האתר או דרך כלשהי להתקין IE6 על VISTA, או כל פתרון אחר? אני מאוד מרוצה מה - VISTA ויהיה חבל לי לחזור ל - XP. בתודה מראש לעוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, לבן דוד יש כרגע WINDOWS XP והוא רוצה לעשות שידרוג גדול למחשב שלו ולשים ווינדוז ויסטה. איזה גירסא של ויסטה הוא צריך? OEM או RETAIL? מה ההבדל בין הגירסאות?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכותב WIN32 GENERIC EXE .ERORR וגם בעיה שנייה ש SVCOST.EXE ופתאום אין אינטרנט ומאתחל את המחשב מהתחלה ... אני חושב שהבעיה היא במערכת ההפעלה ואתם ? מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום מתי שהתקנתי את הWIN ונכנסתי ללשונית ביצועים במנהל המשימות הגרף של הזיכרון לא היה לו אפילו קיו אחד(עד 250 הערך רק היה קיו אחד) ועכשיו אפילו ב160 יש לו קיו (ברור שהגודל של החלון נשאר אותו גודל!) אח שלי נגע במשהו ומאז זה התחיל להיות ככה ואני לא יודע במה משהו יכול להגיד לי למה זה? אך אני מסדר את זה? נ.ב יש לי 1024 זיכרון
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב, מכירים את הבעיות הקטנות שלעיתים אתם מוצאים עצמכם "חסרי אונים" אל מולן? זו היא אחת מהבעיות... אני מעוניין לבטל את הזכרון האוטומאטי של הדפדפן לצמיתות, כך שבכל פעם עלי יהיה להזין את היוזר והססמא הנילווית באופן ידני לחלוטין. כעת המצב הוא כזה, כאשר אני בא לבצע כניסה לחשבון מסויים, היוזר "מוקפץ" באופן אוטומאטי ועימו, הססמא, בהתאמה. אני מעוניין לבטל את אופציית "ההקפצה" הזו לצמיתות, כך שלא תופיע גם בשום אתר אחר. נראה לבינתיים שמקור האופציה כלל לא בדפדפן (אז היכן כן?!?!?!?111אחד) מצורפת תמונת מסך הממחישה את התופעה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-