Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אחלן אני יודע שיש כבר הודעה בנושא אבל מכוון שיאן תגובה [ בגלל השימוש במילים לא מתאימות ] אני מעלה את זה שוב גלשתי בכל מיני אתרים ואיזה שהוא אתר השתלט על אתר הבית שלי ואני לא יודע מה לעשות ואיך להחזיר את המצב לקדמותו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני זוכר קצת במעורפל חדשות מהעבר שהמספר הסיריאלי של הוינדוס משתייך לביוס של המחשב שעליו הוא מותקן ואי אפשר להעביר אותו למחשב אחר? פשוט יש לי מחשב ישן שזמנית אני רוצה להתקין עליו וינדוס 10 לעבודה במשרד עד שעוד חודש מקבלים מחשב חדש לעמדת עבודה. השאלה אם יש סיכוי שאני אתקין על החדש יגידו שהוינדוס כבר מאוקטב וכל מיני סיבוכים כאלה או זה סתם שמועה תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן את הגרסת ניסיון של win7 בנוסף לxp שהיה לי.. עכשיו, לאחר שמחקתי אותה (WIN7), עדיין נשאר מסך הboot של 2 מערכות ההעפלה... (מחקתי אותה ע"י פירמוט כל המחיצה שהיה ישבה עליה). השאלה היא איך אני חוזר למצב שהיה לי פעם, בלי מסך ה-boot ושהxp תעלה ישר ? boot.ini: ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Ultimate ואני לא חושב שיהיה לי הבדל בינה לבין הגירסה הכי פשוטה מדד חויית הוינדוס שלי עומד על 3.0 אבל עדין אני מרגיש את הווינדוס כבד
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הי. פירמטתי מחשב של חבר, וגיביתי את הדיסק ב-COPY רגיל (רק מסמכים רציתי תכלס לגבוות, כל השאר התקנתי מחדש). אני מחפש את הקובץ עם הגדרות החייגן שלו לרשת (היה לו קיצור דרךל חייגן לאינטרנט זהב על הדסקטופ). יש למישהו מושג באיזה קובץ נשמרות ההגדרות האלה ? (יוזר וסיסמא) כי בתיקיה DESKTOP תחת DOCUMENT AND SETTINGS מופיע רק הקיצור דרך. תודה לעוזרים. אסף
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך להכנס ל-Advanced Boot Options כשאני מדליק את המחשב,לפני שהווינדוס עולה. בכל מקום רשום שזה מתבצע בעזרת מקש F8,אבל לא משנה כמה אני לוחץ עליו כלום לא קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
ברצוני להחל על כל התיקיות שיראו בגודל גדול במיוחד ושכל החלונות שיפתחו יפתחו על כל המסך איך אני עושה את זה שזה יחל לי באופן אוטמטי על כל התיקיות והחלונות ? מבלי שאצטרך לעבור כל תיקיה /חלון ולהגדיר זאת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל עכשיו לאחר בדיקה מקיפה יותר שמתי לב שהויסטה פשוט וכמעט לא מזהה לי התקני Disks on Key. כבר שלושה שניסיתי לא מזוהים, יש פיתרון מלבד לפרמט ולהתקין מחדש?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מערכת קימת של וינדוס אקס פי ואני רוצה לפרמט את הדיסק ולבצע חילוק שלו ל2 על מנת שעל כונן אחד יהיה אקס פי ועל השני 98 השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן אך מבצעים את זה תודה מראש יואב
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית. כשאני פותח קובץ של word ונותן לו שם, מערכת ההפעלה מכריחה אותי לרשום בשם הקובץ את הסיומת .doc שמתי לב שבמחשבים אחרים שעליהם עבדתי, היה מספיק לרשום רק את שם הקובץ ללא הסיומת. כיצד אני יכול להגדיר במחשב שלי שאצטרך לרשום רק את השם ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מטרה בגדול היא להוציא דרך כרטיס מסך בHDMI 1.4 אחד תמונה למסך ובHDMI השני שנמצא על הבורד כ PASSTHROUGH - פורמטי HD לרסיבר. לפי מה שהבנתי זה גם תלוי בהגדרות בBIOS . 1.האם אפשרי ? 2.המלצה על כרטיס מסך שיתמוך תקציב הכי נמוך שיש (לא איכפת לי גם ישנים) כרגע עם WIN8 אבל יכול יכול ואף מעדיף לחזור ל WIN7 תודה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש בשורת משימות (ליד ההתחל) כפתור של תיקייה. אם אני לוחץ עליה היא פותחת לי בתור ברירת מחדל את ה"ספריה". איך אני משנה את הברירת מחדל הזאת? ובנוסף, איך אני מקבע שם עוד תיקיות? אני יודע, יש אפשרות "לנעוץ" תיקיות ולהגיע אליהן ע"י מקש ימני על התיקיית ברירת מחדל הזאת. אבל אני רוצה לקבע אותן על השורת משימות עצמה ולא שאני אצטרך ללחוץ מקש ימני. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
ב XP אני רוצה לשנות את התאריך של DATE MODIFIED בלי להתקין תוכנה מיותרתת איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 800MHZ עכשיו אני רוצה לעשות לו פורמט מותקן בו וינדוס XP HOME EDITION עכשיו אין לי תדיסק של וינדוס כי אני לא רוצה להתקין בו אני רוצה למחוק אותו ולהשתמש בו בטור סתם ארדדיסק איך אני מפרמט אותו? עשיתי F8 לפני שעולה המחשב ואין לי תאופציה לפורמט מה עושה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרתכם (XP עברית ). היה לי טרויאני והסרתי אותו (אני לא יודע אם זה קשור בכלל ). לפני כן כל פתיחה של "אינטרנט אקספלורר " או "המחשב שלי" פשוט הורידה את היישום לסרגל הכלים בלי אפשרות לראות אותו על גבי שולחן העבודה. ממש יכולתי לראות שיש גלישה ל-MSN אבל אין דף אלא רק מלבן בסרגל הכלים (כמו ב"מזער"). עשיתי : SFC /SCANNOW ולאחריו חזר הדפדפן לתפקד אבל אין אפשרות לצפות ב"מחשב שלי" וגם לא ב "מיקומי הרשת שלי". זקוק מאוד לעצה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש וביקשתי שיביאו לי אותו בלי WINDOWS עליו. הורדתי WINDOWS 7 64 BIT ULTIMATE ההתקנה הלכה כמו שצריך הווינדוס עלה בצורה נורמלית אבל אחרי שהדלקתי אותו שוב קיבלתי את ההודעה BOOTMGR IS MISSING PRESS ANY KEY TO RESTART. איך אני פותרת את זה??
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מערכת של קונרו ואני בדילמה איזה ווינדוס להתקין לה ... או רגיל או 64 ביט ... עכשיו רציתי לדעת עם ה 6300 הוא 64 ביט.. ועם כן אז איך ווינדוס של 64 ביט ישפיע על הביצועים של המחשב לעומת ווינדוס רגיל של xp
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חזק ביותר וחדש ולא ממש משנה המפרט, יש לי windows 7 64 bit וזה מריץ אותו חלק ואיזה 6 EXTRACTS ביחד טס בלי בעייה 6 ג'יגה ראם בקיצור מחשב חזק מאוד. שאני מנסה להתקין את הדרייבר המקורי של הכרטיס מסך של NVIDIA ל GEFORCE 9800 GT הוא לא עובד, יש שם אופציות רק ל xp ו ויסטה אין שם לווינדוס 7. ניסיתי להתקין את המשחק NBA 2009 רק בשביל לבדוק אם זה עובד בכלל זה עושה בעיות, ההתקנה היא לא כמו התקנה רגילה של המשחק שהתקנתי פעם בויסטה במחשב הישן, אלא מעיין חילוץ מוזר כזה שנתקע אחרי כמה דקות והברירה היחידה הנותרת היא לסגור אותו דרך ה TASK MANAGER. רציתי לשאול אם בווינדוס הזה כדאי להשאר בכלל, אם הוא יהיה טוב לסרטים משחקים וכדומה. אני כבר די התרגלתי אליו הוא ממש נוח, אני מתכנת…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכם ראיתי תופעה מוזרה במספר מחשבים שלוחצים במחשב שלי על מאפיינים המצגת 2 שורות תחתונות רשום סוג מעבד והמהירות ושורה למטה רשום גודל הזיכרון ולידו גם מהירות המעבד שלא תואם לקיים בשורה מעליו לדוגמא: cpu 3.00 ghz ram 480 2.00ghz דוגמא שנייה: p-4 cpu 3.00ghz ram 1000 2.80ghz מישהו יודע מה זה אומר אני זוכר במקרה אצלי לפני 3חודש שהמחשב היה חדש הנתונים היו תואמים השנוי המוזר הוא מס, ghz בשורה ליד גודל הזיכרון ?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אהלן, נתקעתי בסיטואציה שהווינדוס שלי ננעל ללא הפעלת מוצר וברצוני לטפל בכך. אך אני לא יכול להיכנס ללוינדוס בשום מצב (Normal, safe Mod). האם למישהו יש פיתרון ללא פירמוט? משה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש דרך להחזיר את צורת ה- Thumbnail (תצוגה מקדימה ) בספריות של Windows2000 ? גם אם מגדירים את האופציה , לא ניתן לראות את התמונות . אני בטוח שחוץ מלפרמט יש דרך אחרת . אנסה להסביר: כאשר מגדירים תצוגה בספרייה של תמונות - Thumbnails אמורים לקבל תמונות מוקטנות בתצוגה . אבל משום מה המערכת הפסיקה להציג לי את התמונות בתוך הספרייה .
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-