עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by snaidis,

ה scheduled tasks שלי לא פועל. ניסיתי לעשות המון דברים כמו להפעיל דרך הSERVICES ועשיתי בדיקה עם HIJACKTHIS והגעתי למצב של פורמט. אחרי הפורמט הכל היה בסדר, אך לאחר כמה חודשים הבעיה שוב חזרה וזה די מפריע לי כי הנורטון עושה את העידכונים שלו בתיזמון עם ה scheduled tasks ואם הוא לא מופעל אז אני צריך כל הזמן להפעיל עדכונים בעצמי ואני שוכח. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. האם ווינדוס XP פרו יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 64 ביט?? ? וווינדוס XP 64B יכול לעבוד על מחשב עם מעבד של 32?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. כל מי שעובד עם Firefox בטוח עובד עם Adblock להעיף את הפירסומות. היום לחובבי אינטרנט אקספולרר יצא פלאג חדש שעושה את אותה עבודה בדיוק. Adfilter 1.0.1 for Internet Explorer

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להתקין מחדש את הפונטים של המערכת מחדש ב XP יש לי את הדיסק המקורי!

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by skywalker13,

מה ההבדל בין וינדוס רגיל (32 ביט) ובין האקספי החדש (64 ביט)? מה זה ביט בכלל? שווה להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by skywalker13,

יצא סרוויס פאק 2 לאקספי לפני חצי שנה בערך. גם לאופיס יש סרוויס פאק, כאילו יש אופיס אקספי סרוויס פאק 2? ו2003 סרווי ספאק 2?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by skywalker13,

מה ההבדל בין האקספי? מה זאת אומרת Server Enterprise? יש כל מיני גרסאות (כמו סארוויס פאק 2 בווינדוס) או שביינתיים רק אחת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by skywalker13,

בוינדוס כדי לצאת ממשהו (או לכבות מחשב) אפשר ללחוץ על alt-f4 אפשרי לשנות את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by eladbu,

מהם הפונטים שמוגדרים בברית מחדל באקפלורר!

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by חובב,

השאלה שלי היא כזאת אם יש לי מעבד 64 ביט של אינטל האם יש בעיה להתקין את הגירסה הרגילה של ה WINXP או שאני צריך לקנות ולהתקין את גירסת ה 64 ביט??

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  11. מה ההבדל בין - Windows 2003 Small Business Server לבין - Windows 2003 Server Standart Edition?? חייב עזרה, תודה ח'ברה!!

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  12. אני משתמש ב XP 64 ה page file שלי נמצא במחיצה אחרת (לא ב C),שאני מנסה לבטל את automaticaly restart הוא נותן לי הודעה שאם יש לי ב C קובץ PF שהוא נמוך מ0 אז הוא לא יכול לרשום את קבצי ה dump. האם אני חייב לשים את ה PF ב C?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by finish,

ל הזמן באות לי הודעות של MESENGER SERVICE וכל הזמן מביאים לי אתרים כאלה להוריד תוכנה לנקות את הרגיסטרי אבל זה עולה כסף לנקות את זה איך אפשר להעלים את זה בלי כסף?

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  14. התקנתי וינדוס מסויים עם כל מיני תוספות ונראה לי שזה דפק את זה , אני פשוט לא יכול לשנות את שפת ההקלדה ככה שכדי לכתוב באנגלית אני חייב ללחוץ על TAB או להשתמש בתוכנה מסוימת שאיך שהוא שם זה עובד עדיין מישהו יודע איך אני מגיע לכפתור הזה בסרגל כלים שאפשר לשנות דרכו את השפה ? אם מישהו מכיר את הבעיה אז אשמח לשמוע תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by zini1,

איך אפשר לנטרל את הפלאג&פליי בוינדוס אקס.פי פרו באופן חד פעמי?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. יש לי בעיה מוזרה בווינדוס... הווינדוס עולה אני רואה את מסך ה- WALCOME אני רואה את שולחן העבודה אבל בלי הסמלים ותפריט ההתחל אחרי כמה שניות הוא חוזר למסך הWELCOME ומבקש ממני לבחור משתמש (ויש לי רק 1). אני בוחר את המשתמש אבל הוא עושה שוב את אותה פעולה. נכנס לווינדוס וחוזר למסך המשתמשים איך מסדרים את זה? הרצתי כבר בדיקה של סורק הדיסק

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום. מישהו אולי יודע באיזה שנה יצא למכירה בארץ WINDOWS XP? (אני מדבר על גירסה רגילה לא BETA) תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. Started by t0mEsh,

פתאום, בלי שום סיבה ברורה משהו קרה לשפות במחשב שלי. המחשב נתקע על אותה שפה שאיתה הוא נדלק, ואי אפשר לשנות. לא עם ALT+SHIFT ואפילו כשלוחצים בסרגל שפה על שפה אחרת לא קורה כלום. אני יכול לכתוב רק באנגלית, המקום היחידי שאפשר לרשום בעברית זה בחלון של ה ICQ...(ועד כמה שזה מצחיק אני עכשיו רושם את ההודעה הזאת בתוך חלון כזה) בכל מקרה כשכבר לא הצלחתי לחשוב על שום פיתרון אחר ואחרי שכבר שיחקתי עם ההגדרות של הסרגל שפה והוא פשוט לא הגיב, עשיתי שיחזור למערכת. ופתאום הכל חזר לקדמותו וההחלפת שפות עבדה בצורה מושלמת....עד הפעם הבאה שהדלקתי את המחשב - אותו דבר בדיוק! ושוב....שיחזור...ושוב חוזר לקדמותו. מה שכבר הספקתי להבין מאז שהבעיה התחילה שהבעיה קשורה כנראה לקובץ הזה ctfmon.exe שמופעל עם…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by pak82,

יש לי במחשב 4GB , פירמתי את המחשב ואז הכנסתי לו דיסקט איתחול כדי שאנ יוכל להגיע לדוס ומשם להתקין חלונות 98 כשדיסקט האיתחול סיים את העבודה גיליתי שמופיע לי בכונן C רק 8MB ובכונן D רק 1MB (זה שני הכוננים היחידים שיש לי מלבד הסידירום והדיסקטים) כשהפעלתי מהדיסק את ההתקנה של חלונות 98 קיבלתי הודעה שההתקנה דורשת 205MB פנוי ושאין לי מספיק מקום (כאשר אני נכנס מהדיסקט לקובץ hdisk אז הוא מראה לי שיש לי 4GB) למה המחשב לא מזהה לי את כל ההארדיסק ? איך פותרים את זה?

20. Started by Aviram,

לחבר שלי יש בעיה במחשב. כשהוא מנסה להתקין דברים הוא מקבל שגיאה כזו: מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בלי פרמוט או תיקון של הווינדוס? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. קבלו זה מה זה מעצבן אותו הוא משגע אותי תודה : [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by Jinjis Han,

יש לי תיקיה שבה עשרות קבצי ראר שמכילים קובץ img אחד שוקל 4.7 ג'יגה... איכות די וי די... בכל מקרה הבעיה היא שאני משתמש ב fat 32 ושאני מסיים את ה extract אני מקבל error מסוים שאומר שבגלל שיש לי fat32 אני לא מסוגל לעשות extract לקובץ... יש דרך לעבור את זה? מבלי לפרמט את הכונן לntfs כי ממש אין לי חשק להתחיל לצרוב ולגבות את כל הכונן... יקח לי שנים. תודה.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  23. Started by alia,

שלום-יש לי בעיה ואבקש עזרתכם שידרגתי מ98 ל-xp pro sp2 hebrew מחשב פ-3 1000 ,המחשב היה מכבה עצמו עם וינ' 98 לאחר השידרוג (הוספתי גם זכרון,אם זה רלוונטי)כשאני לוחץ על התחל>כיבוי לאחר כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא אני אפילו לא יודע מה רשום כי כבר אין מסך-הדבר האחרון שרואים לפני כיבוי המסך זה: "שומר הגדרות" ואז אני מכבה ידנית עשיתי חיפוש בפורום,אך אין לי אופציה apm ,זה מה שיש:"אפשרויות צריכת חשמל",ערכות צריכת חשמל,מתקדם,מצב שינה. רציתי גם לנסות הגדרות בביוס,אך פג תוקף הצילום שהעלתם לאתר תודה וסליחה על התאור הארוך

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by pak82,

יש לי מחשב די ישן שאני רוצה להתקין עליו חלונות 98 , יש לי רק כמה שאלות לפני : 1) איך אני יוצר דיסקט איתחול למחשב (יש לי את ה98 רק על דיסק עדיין לא מותקן)? 2) איך אני יכול לדעת בוודאות שכשהמחשב עולה מהדיסקט איתחול אז הוא יזהה את הסידירום? 3) האם תהיה בעיה להתקין על 98 את אופיס XP ? 4) האם מישהו יכול לתת לי הוראות מדוייקות איך להתקין (עושים פורמט לפני שנכנסים לתכנית ההתקנה או שהיא כבר עושה בעצמה וכ"ו)?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by finish,

קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש

• 6 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים