Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום רב: יש לי מערכת הפעלה מסוג win 2003 server . אני רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס טובה, מי יכול להמליץ לי על אנטי ווירוס על מנת שאוכל להתקין על הסרבר בהקדם. אודה לכם על תשובתכם בהקדם
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
באפשרות ה Rename ניתן לשנות את שם הקובץ, אך לא את הסיומת (אלא אם כן זאת סיומת ש Windows לא מכיר). אז כיצד ניתן לשנות סיומת? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום, על מחשב חדש עם שני כונני SATA שיהיו ב-RAID1 אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה חדשה. שאלתי היא איך מתקינים WINXP בצורה כזו, והאם יש הבדל בהתקנת גרסת ה-64bit ? רב תודות
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את SP2 במחשב החלה לצוץ לי הודעת שגיאה על בעיה בחלונות אני הבנתי שיש איזו תוכנת הגנה שמותקנת ביחד עם ה-SP2 והיא עושה לי בעיות שאלתי היא איך אני מבטל אותה או איך אני מסדר את הבעיה כי הבעיה היא בהחלט לא בחלונות הנה התמונה: עריכה: שכחתי לציין שכאשר לוחצים על 'סגור הודעה' הוינדוס נסגר תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איך אני יוצר כונן משותף על 98 לשיתוף עם XP )שני המחשבים מחוברים ברשת ורואים אחד את השני(
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
יש לי כמה processes חשודים שאני לא יודע מה הם אז תגידו לי בבקשה אם הם ידידותיים למשתמש ;D ומה זה svchost ולמה יש לי 5 ממנו ?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מה הדרך הפשוטה והמהירה לשנות את ה- IP מבלי להתחבר ולהתנתק מחדש? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
ברשותי מחשב די ישן ועלוב שלפני כמה ימים התקנתי עליו WIN98 SE. כשאני מכניס לתוך חיבור הUSB שלו,זיכרון נייד המחשב אומר שאין לו את הדרייבר המתאים,מה אני צריך לעשות? פרטים על המחשב: (CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 ( System Memory 112 MB (SDRAM (BIOS Type AMI (08/22/01 ניסיתי לעשות חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מתאים. אגב מקודם כשבתור ניסוי התקנתי עליו WINXP,הUSB עבד מצוין.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת זה פשוט קרה פתאום... זה קורה גם אחרי שיש שומר מסך וזה מעצבן לאללה איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה בוינדוס... ראיתי מדריך ל Recovery console של וינדוס וזה היה אמור להתקין מחדש את קבצי וינדוס... לא ראיתי הבדל ממש ועכשיו אחרי המדריך כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב עולה לי 3 אופציות בחירה של וינדוס, יש את הרגיל שזה ההתקנה הראשונה שעשיתי שזה מה שאני רוצה שיעלה ועוד 2 בשמות אחרים... איך אני יכול למחוק אותם כדי שלא תעלה לי הבחירה הזאת והמחשב יטען את וינדוס הרגיל לבד? תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איני רואה במנהל המשימות את שמי או את שם המערכת ליד הקובץ הפעיל מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיית נפח בכונן במחשב. לפני כמה ימים הכונן התמלא לגמרי, אז התחלתי למחוק קבצים בגודל של בערך 5 ג'יגה. מחקתי אותם ישר, בעזרת Shift + Del עכשיו הבעיה היא שלמרות שמחקתי את הקבצים ונפח התיקייה שהקבצים היו בו ירד ב-5 ג'יגה, ולא הוספתי עוד קבצים, זה לא ממש מזיז לנפח הפנוי שבכונן עצמו, והכונן עדיין מלא כמעט לגמרי ניסיתי לפנות מקום עם Disk Cleanup של windows אבל גם זה לא עוזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה, דני
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה ההבדל בין windows server 2003 standart edition לבין windows server 2003 enterprice edition? מה זה enterprice? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! עד לפני כשבוע - שבועיים המחשב שלי היה מאפשר כתיבה בעברית ובאנגלית ביחד. אך כרגע הוא לא! שני השפות מותקנות אצלי (בדקתי בהגדרות) אך ברוב הישומים כמו ישומי OFFICE, INTERNET EXPLORER ואפילו BABYLON אני לא יכול לשנות את השפה מאנגלית לעברית, כדי לעשות זאת אני חייב להגדיר את השפה כברירת מחדל ב-CONTROL PANEL וזה ממש לא נוח לעשות את בכל פעם! ב FIREFOX למשל זה כן עובד ואפילו בפוטושופ זה עובד אבל בהרבה תוכנות אחרות זה לא! למישהו זה קרה? ואיך אפשר לתקן בעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מערכת הפעלה אקס פי פרו בכל פעם אחרי שהמחשב היה בהמתנה ושומר המסך נכנס לפעולה - יש צורך להקיש מחדש את הסיסמא האם יש פתרון לכך מלבד ביטול שומר המסך? תשובות רציניות יתקבלו בתודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסיבה שלא ברורה לי, כשאני נכנס לתיקיית הסרטים שלי, קבצי AVI, ולוחץ עליהם פעם אחת (לפעמים גם בלי ללחוץ עליהם) - הExplorer.exe שלי מודיע על התרסקותו ומתחיל מחדש. זה קורה שוב ושוב בכל פעם שאני נכנס לתיקיית הסרטים. למה זה? מה עושים? זה לא תמיד היה ככה.... מתחנן לעזרתכם, ניר.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קראתי בYNET את הדבר הבא: ''שינוי נוסף: הקוד בו כתובה ויסטה אינו מבוסס על הקוד של XP, אלא על וריאציה של Windows Server 2003 Service Pack 1. זהו קוד בעל אבטחה מוקשחת, הבנוי מרכיבים. מערכת ההפעלה תצא בו זמנית בגירסאות ל-32 ול-64'' ''היתרון הגדול ביותר במערכת הפעלה בת 64 ביט הוא התמיכה בכתובות בגודל של 2 בחזקת 64, כלומר 16 מיליון טרהבייט, במקום 4 גיגהבייט - מגבלה שמתחילה להיות אפקטיבית במחשבי קצה גבוה ובשרתים. לטענת מיקרוסופט, מערכת הפעלה בת 64 ביט מניבה שיפורים בביצועים גם בחלק מיישומי 32 ביט'' האם המערכת הפעלה של וינדוס ויסטה ה-32 ביט תהיה פחות טובה,פחות יפה,פחות אקטיבית? כי יש לי מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz 32 BIT וזה מאוד חשוב בשבילי,יש איזשהו הבדל?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שאלתי היא: כיצד ניתן להקשיח מחשב בסביבת WINDOWS? ז"א שלצורך העניין אם אני נכנס ל"מחשב שלי" (ב- WINDOWS) אני מזהה רק את הכוננים הקשיחים. ושאר הכוננים (CD,FLOOPY) וכניסות USB אינם זמינים (לא מופעים) ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
השגיאה הזו מופיעה כל הזמן גם ברגע שווינדוס עולה גם כל דקה כשאני עובד על המחשב וגם כשאני לוחץ על המחשב שלי אני משתגע אני לא יודע מה לעשות ההודעה לא נעלמת וזה לא הבלאסטר כי זה לא נתן 60 שניות ומפעיל מחדש את המחשב פשוט ההודעה כל הזמן מופיע ותוקעת את המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן אנשים!!! אז ככה... כשאני מכבה את המחשב או מפעיל אותו מחדש יש לי הודעת שגיאה שקשורה לקבוץ הבא MediaAccK.exe "{אתחול קובץ dll ניכשל} אתחול היישום נכשל מאחר שתחנת החלון כבתה" אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני יודהה לו מאוד פשוט... נ.ב ניכנסתי לתיקיה בפרוגראם פיילס של Media Access ושם נמצאים אצלי הקבצים האלה: Info MediaAccK סיומת exe MediaAccC.dll MediaAccess סיומת exe תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב שיהיה לכולם :-)
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה windows xp pro sp2. לפני זמן מה פירמתי את המחשב מכיוון שעשינו רשת בבית ולא רציתי שיהיה לי בלאגן עם הווינדוס. אחרי הפרמוט כשאני סוגר את המחשב, הוא מחכה קצת ואז יש מסך שחור שבו כתוב שעכשיו בטוח לסגור המחשב. הדבר הנ"ל לא היה לי לפני הפירמוט. מה אני יכול לעשות בכדי שהחשב יסגר אוטומטי. תודה thebestof2005
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp pro ואני מעוניין להשים windows home עכשיו הדיסק עצמו לא תומך בboot [זה אורגינל של microsoft רשום not supported boot] עכשיו אני יודע להתקין רק דרך בווט למשהו יש דרך להתקין דרך דוס אמרו לי להשים ווינדוס 98 ואז לצאת איתו לדוס ואז להחזיר את האקס פי אבל מה המלאה עזרו לי זה ממש דחוף
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam] האם בספריה הזו, במפתח ה-DEFAULT, אני תמיד אמצא את שם המחשב? אני פשוט מחפש מפתח שיהיה כתוב בו את שם המחשב... ולמה, כשאני מייצא את הספריה הנ"ל ואח"כ "עורך" את הקובץ השמור, אני רואה את מפתח ה-DEFAULT בתור @? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום. אני מעולם לא עשיתי את הניקוי ראג'סטי אך לאחרונה נאמר לי שאם אני אעשה זאת המחשב שלי יפעל הרבה יותר מהר(כרגע הוא פועל בסדר פחות או יותר) אבל אם אפשר שיפעל יותר טוב וזה לא יעשה לי בעיות אז למה לא.. קראתי קצת על תוכנות לניקוי ראג'סטרי ורציתי לשאול האם זה יכול למחוק לי דברים שני צריך כמו כתובת במועדפים או אתרים שמישמרו בזיכרון וכדומה? ובנוסף האם זה באמת ישפיע אחרי שאני אנקה את האג'סטרי?(יש לי כבר שנתיים את הXP ועוד לא עשיתי ניקוי אחד) אם אפשר לינק לתוכנה+תשובה לשאלותי בברכה רועי.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני רואה עיברית חצי חצי זאת אומרת יש מקומות שאני רואה עיברית ויש מקומות שלא..ממש דבר מוזר אין לי מושג מה לעשות הנה תמונה http://img315.imageshack.us/my.php?image=d8nj.jpg תראו שבדרברים יש חצי עיברית וחצי גיבריש כזה וואי זה ממש ממש מעצבן!
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-