Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מהי החנות שמוכרת את Vista ultimate 64Bit Retail במחיר הנמוך ביותר?וגם בחו"ל? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
יש לי דיסק של ויינדוס xp והמחשב מקרטע לי ואני חייב דחוף לפרמט ואני לא כול כך בטוח איך אז בבקשה מישהו יכול לתת לי הסבר קטן?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אז ככה, יש לי מודם אלקטל פרו שמחובר לסוויטצ' ולעוד 3 מחשבים ... יש כמובן את אופציית הNAT שלא יוכלו להתחבר עליי אם פורטים. עכשיו ככה זה סיפור ארוך ומיגע... סתם סתם סתם יש לי 3 מחשבים 2 בחדר שלי ואחד אצל אחותי, אני משתף קבצים בין המחשב שלי לשני , עכשיו אחותי היא לא מיודע מה מבינה במחשב, ונוגעת בשיתוף הקבצים כל הזמן וזה מעצבן אותי למה היא רואה כל מניי דברים חשובים שלי... עכשוי לגבי win98 זה קל לעשות סיסמא על שיתוף למה יש שם אפשרות... "איפה האפשרות הזאת ב XP ?!?!?!? " תודה למי שיעזור לי ! :D :D :D
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מיצטער עם כבר ענו על זה אבל בחיפוש לא מצאתי כלום!!! יש לי ווינדוס XP פרופשונל באנגלית וכול צ'ט שאני בא להיכנס זה לא נותן לי לא בנענע לא בתפוז לא בוואלה וכו וכו זה פותח לי את החלון ואז בימקום לחבר אותי וליפתוח לי רשימה של אנשים וכו יש לי כזה איקס אדום קטן..... למה? איזה הגדרה אצלי לא טובה ...ומה לשנות שזה יעבוד? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש מסוג Dell vostro 3500 ללא מערכת הפעלה, אני מנסה להתקין XP. אחרי פירמוט ועליית ה"מסך" היפה של ההתקנה אני צריך לשים SERIAL והגדרות נוספות ופשוט העכבר והמקלדת לא מגיבים. ראוי לציין שאני לא חיברתי שום עכבר ומקלדת חיצוניים אבל לאחר שנתקעתי עם הבעיה הזאת ניסיתי לחבר עכבר חיצוני דרך USB ועדיין לא עובד. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
השמות של התיקיות מתחת לתיקיה עם התמונה ב thumbnails נעלמו לי פתאום, מישהו יודע כיצד לשחזר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 4.06.2008 בשעה 17:35:39 OK, מצאתי. פתרון ממש מפגר, היה צריך להכנס לתיקיה עם Shift.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Alt & Shift ביחד השפה לא מתחלפת לי מעברית לאנגלית ואנגלית לעברית. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו ???
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא דרך לבטל את שמירת ההיסטוריה בדפדפן. האם יש דרך? אני לא רוצה שבהיסטוריה יראו משהו. איך אני עושה את זה? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
ברצוני לברר כיצד ניתן לימצוא ולמחוק לצמיתות את היסטוריית החיבור התקן USB במקרה הנ״ל חיבור של האייפון למחשב בוינדווס 7. ממה שהבנתי ניתן לבצע זאת בעזרת regedit אך השאלה שלי היא האם באמת ימחק ההיסטורי של זה ולא ישאר? ואם לאחר מכן אפשר בכל זאת לדעת אם חובר התקן כלשהו למחשב אחרי המחיקה הנ״ל? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליצור חשבון משתמש בחלונות XP שמטרתו בדיקה של תוכנות. על החשבון לאפשר לי להתקין תוכנות ולהריצן מצד אחד, וצד שני למנוע כל שנוי של קבצי מערכת ההפעלה או הרג'יסטרי. כלומר, אם התוכנה מכילה וירוס או סוס טרויאני היא לא תשפיע על חשבונות משתמש אחרים כולל ה-Administrator. אני מעוניין קודם להתקין ולהריץ את התוכנות ורק לאחר מכן לבדוק וירוסים אם צריך. תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי מחובר לזוג רמקולים דרך היציאה האחורית ובמקביל דרך יציאת הקואקס אל המגבר. ב XP שתי היציאות עובדות במקביל והקואקס מעבירה סראונד למגבר. ב WIN 7 אני לא מצליח ששתיהן יעבדו במקביל רק אחת בכל פעם ויש צורך להגדיר אחת מהם כ DEFAULT בלוח הבקרה, ואז השניה לא עובדת, פיתרון שאינו מתקבל על הדעת. התקנתי את הדרייבר של REALTEK וכלום.. לוח של ASUS P5K. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 18:15:46 מישהו??
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
התקנתי פונטים במחשב בבכמות די גדולה של בערך 7000... לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש המחשב נתקע על חלון הברוכים הבאים. מה לעשות ולמה זה? WIN XP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, התקנתי אתמול ווינדוס 7 על מחיצה מיוחדת שיצרתי כדי שתשמש מקום מסודר להתקנה של מערכות הפעלה, הבעיה היא שהתקנתי לפני כמה חודשים ווינדוס XP והפסקתי במהלך ההתקנה כי פתרתי את הבעיה בXP הקודם שלי, ועכשיו כשאני מאתחל אל המחשב יש לי את האפשרות לבחור בין גרסאות מוקדמות יותר של ווינדוס, ווינדוס 7 ו-ווינדוס XP [זה שנמצא בהליכי התקנה, הוא האופציה ברירת המחדל ובגלל שאין לי כוונה להמשיך להתקין הוא נתקע באמצע- מסך שחור] מה שאומר שאני חייב להעביר את את הסימון לווינדוס 7 כל הזמן במקום פשוט להדליק את המחשב, ללכת לעשות דברים אחרים ואז לחזור למסך הפתיחה של ווינדוס 7. בקיצור השאלה שלי היא איך אני מוחק את כל הגרסאות האחרות של ווינדוס חוץ מווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את הויסטה על האקס פי הקיים שלי. השאלה היא האם ימחקו לי כל הקבצים במחשב שאני יתקין את המערכת החדשה או שהם ישמרו. שאלה שניה: אם אני יעביר את כל הקבצים החיוניים לכונן אחר ויתקין את הויסטה הם גם כן ימחקו? שאלה שלישית: אם אני יתקין את הויסטה על האקספי הוא יהיה בתור וינדווס נוסף או יהיה במקומו? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם, הורדתי את חבילת השפות בעברית בוויסטה ואני לא מצליח להפעיל אותה ולא יודע בכלל דרך איפה להפעיל אותה! מישהו יודע? ושאלה נוספת, אם אני רוצה לחזור חזרה לאנגלית אחרי שהפעלתי את העברית זה אפשרי? ואם כן, אז איך?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ערב טוב. ניסיתי לפרמט את המחשב שלי לW7 ומשום מה זה עושה לי שגיאה שאני מנסה לפתוח כונן חדש,זה רושם לי את זה: setup was unable to create a new system partition or locate in existing system partition see the setup log files for more information עזרה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב אחד מותקן 2 מערכות הפעלה. הראשונה בכונן C חלונות XP והשניה בכונן D חלונות ויסטה. 2 מחיצות נפרדות C- D איך אפשר להסיר לגמרי את חלונות ויסטה ולהחזיר רק חלונות XP? ובלי לימחוק או פירמוט מחדש. אני רוצה לחזור לחלונות XP שיעלה רק XP. איך עושים? בתודה מראש מיכאל
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אנשים הרכבתי תמחשב והכול התקנתי את מערכת הפעלה,והוא קולט לי רק כונן אחד במקום שתיים. ניכנסתי למערכת בלוח בקרה ומראה לי שתיי כוננים,אבל במחשב שלי יש רק אחד,מה עושים??? יש מצב שביגלל שלא עשיתו לו פירמוט איך שקיבלתי אותו?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי לינקים של אתרים.באיזה תיקיה אני שם אותם בויסטה כדי שישר יכנסו לי למעודפים?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את ה WINDOWS שלי, יש לי XP HOME, חשבתי לשדרג ל WIN 8 שעכשיו מוכרים גירסת שידרוג ב 40$ במייקרוסופט, השאלה שלי היא איך זה בדיוק עובד, האם זה מחליף את הWIN הקיים או שאני צריך ליצור מחיצה ולהתקין אליה את ה WIN שאני מוריד? ואז לבחור דרך איזה WIN להפעיל. יש לי מחשב בן 3 שנים, כרגע אין לי כסף לחדש או לשדרג אותו עצמו, המפרט שלי הוא כזה: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz 3 גיגה זיכרון, וקצת יותר מ 500 גיגה שטח פנוי בהארד דיסק, אני מבין שזה אמור להספיק. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את 7 מותקן ב C ואת VISTA מותקן ב D עכשיו אני רוצה מתוך ה 7 לפרמט את הכונן של VISTA אבל הוא לא נותן לי האם יש אפשרות כזאת או שאני חייב להכניס דיסק של WINDOWS ולפרמט מתוכו? (כלומר כביכול מתוך התקנת WINDOWS)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
זה לא לי, הבעיה היא של חבר שלי הוא לא יכול להכנס לפורומים ולשאול אז אני שואל בישבילו,הנה ההודעה שהוא שלח לי באיציק. יופי, שמע מה הבעיה שלי, הורדתי את האקספלורר6 במקום ה5 שהיה לי, התקנתי אותו, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו הוא פועל ממש ל-א-ט! וגם הוא לא מראה לי חלק מהדברים כמו השורה למעלה של הFILE וכל אלה... ניסיתי להחליף בחזרה ל5 אבל אני לא מצליח. מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי תוכנת מאגר מידע של תכני יהדות , בעברית , היא פעלה היטב על WIN XP אך כעת, כשהתקנתי WIN 7 הכתב, הן בתפריטים והן בכלל התוכנה - דוג': 'שמות' הפך ל- 'תומש' ... משחקי התאימות אינם עוזרים, לפחות לא מה שאני ניסיתי, יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש , דוד .
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב בכל פעם שאני מפעיל את המחשב כשהוא נכנס למערכת ההפעלה המסך נכבה לשניה או 2 ואז נדלק לפעמים נכבה ולא נדלק ביכלל.... בעיה שניה המחשב לפעמים סובלי מאיטיות למשל לוקח לו לפעמים בערך 2 דקות עד שהMP3 מופעל! סרקתי את האנטי וירוס יש לי PANDA לא מצא כלום.... וגם יש פקודה בCMD שיכולה לבדוק מה מצבא הארדיסק ושחכתי אותה אשמח אם משהו גם יגיד לי את זה (-:
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אנשים שלום! תגידו אתם יודעים על אפשרות שהווינדוס יעלה ללא סיסמא ולא במצב של החלפה מהירה של יוזרים כי הורדתי את הוי הזה ועכשיו הכניסה אצלי זה כמו ב2000 והוא כול הזמן מבקש סיסמא אני רוצה שהוא יעלה את היוזר שלי בלי לבקש סיסמא אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-