Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
למה הXP לוקח לי הרבה זיכרון explorer = 38..220 RAM iexplorer = 52.320 RAM כל השאר תקין אבל המחשב עובד ב 384 RAM קבוע. הורדתי את כל הדברים בMSCONFIG ניקיתי תולעים סוסים וכו מעוד אפשר ? AMD 3000 + 64 bit 512 RAM gforce 6600 gt 256 hardisk 160
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני זמן מה ניסיתי (ברוב טיפשוטי) את מערכת ההפעלה VISTA BETA. עכשיו שגיליתי שזו הייתה טעות, התקנתי מחדש XP וגיליתי מספר בעיות, מערכת ההפעלה VISTA שינתה את הסיפריות הקודמות שלה לwindows.vista ככה שיש לי סיפריה שיש בה את כל הוינדוס ואת כל ה Program Files', ואי אפשר למחוק אותם!! המחשב מציג לי הודעה : "cannot delete ACW: Access Is Denied" שזה בעקרון קל להבין, אין גישה ולא ניתן למחוק את הקבצים, ניסיתי להכנס למחשב בתור ADMINISTRATOR אבל זה לא עזר, אני צריך את עזרתכם, לדעת איך בדיוק אני מוחק את הסיפריות הללו שלוקחות לי מקום רב במחשב, בתודה מראש לכל העונה.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם.. דבר ראשון אם הנושא לא קשור לפורום הזה אז תעבירו אותו בבקשה למקום הנכון..תודה מראש. ובכן לנושא: עבר זמן מה ואני מרגיש כי עליי לפרמט את המחשב ולפני שאני עושה זאת ברצוני לבדוק משהו. עד כה שעבדתי עם מערכת הקבצים FAT32 לא הייתה כל בעייה לפרמט את המחשב, פשוט להכניס דיסקט איתחול ולפרמט את הכוננים דרך הדוס. אך כעת אני עובד עם מערכת הקבצים NTFS שלא ניתן לגשת אליה דרך הדוס וזה יוצר מספר בעיות: 1) לא ניתן לפרמט את הכונן דרך תוכנית ההתקנה של ווינדוס XP מאחר והיא מזהה את המערכת שמותקנת כבר על המחשב ולכן היא לא מוכנה לפרמט את הכונן. 2) עד כה כל הזמן הסתבכתי עם הבעייה הזו ופעלתי בדרך עקיפה: יצרתי מחיצה בה התקנתי את מערכת ההפעלה החדשה ואז מהמערכת החדשה פירמטתי את שאר …
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. אצל חבר שלי כאשר הוא מנסה לשלוח מכתב דרך הOUTLOOK EXPRESS הוא מצליח, אך אם הוא מנסה לצרף קובץ עם המכתב הזה כגון: תמונה,מצגת וכדומה הוא מקבל הודעת שגיאה ניסיתי לעשות RESTART וכדומה מה ניתן לעשות בכדי לשלוח את המכתב עם הקובץ המצורף שהוא מצגת PPS אגב היא שוקלת 5MB יכול להיות שזה בגלל שהקובץ כבד מדי? ובנוסף אני מדעיף לא למחוק ולהתקין מחדש את הOUTLOOK אלא לחפש דרך לפתור את זה תודה מראש לעזורים. עיכדון: הוספתי תמונה שמתארת את מספר השגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש אתר שאני אוהב והוא פתאום הפסיק לעלות לי והוא עולה בכל מחשב אחר שניסיתי לעלות אותו ורק אצלי זה לא עולה איך אני מעלה אותו וניסיתי הכל!! האתר הוא: www.wwe.com תודה פיניש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 מגה 80גיגה הרץ גרוטאה אבל אם יש למה לא לנצל טוב אני יסביר את הבעיה אני מנסה להתקין את ווינדוס XP על המחשב ההתקנה בהתחלה חלקה בחרתי מחיצה הוא פירמט אותה התקין את רכיבי ההתחלה של הווינדוס אם מישהוא יודע למה אני מיתכוון ואז הוא כיבה את המחשב וממשיך להתקין את הווינדוס הוא טוען ואז ניכבה פיתאום וככה בלי סוף הוא מיתכבה מגיע להתקנת הווינדוס וניכבה שוב ניסיתי גם את ווינדוס 200 וגם לא הלך ניסיתי את ווינדוס 98 הוא התקין אותו וזה ניכנס לווינדוס אבל כמה שניות ואז הוא מיתכבה. אני מאודד מאוד ישמח אם מישהוא יעזור לי זה דחוףףףף תודה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שאלו אותי את זה במבחנים מסוימים של הצבא ולא ידעתי לענות מישהו שבאמת מבין את ההבדלים יכול לענות? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצת הפרוסס iexplore.exe במחשב שלי גורמת לטעינתו ו-2 שניות אח"כ הוא מסתיים. הדרך היחידה לגרום לו לפעול היא עם הפניה ללינק מסוים, למשל כתיבת http://www.google.com ב-start->run. מישהו נתקל בתופעה הזאת פעם? יובל
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
העברית שלי מוגדרת , אבל למרות הכל משום מה מדי פעם אני מקבל מסרי אייסיקיו בג'יבריש מסתדר מייד , השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא את ההודעה שכבר קיבלתי בג'יבריש , איך אני הופך אותה לעברית
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מערכת - win xp sp 2 יש לי בעיה מוזרה עם המחשב, שכבר קראה לי בעבר, כשאני בודק את המאפיינים של ההרדיסק, נאמר כי יש 1.2 ג'יגה פנוי מתוך39 וכשאני מסמן את כל הסיפריות בתוך הכונן(שום דבר לא נסתר מעיני) ועושה מאפיינים לכולם, נאמר כי הם שוקלים 25 ג'יגה. כל אדם היודע חשבון פשוט ובין כי יש פה בעיה מספרית, ולא אין הבעיה טמונה בזיכרון שנועד לגיבוי ווידווס, ואין מדובר בזיכרון ווירטואלי. אני חושש כי מדובר בהרדיסק פגום(segate .. זו לא חברה טובה לכוננים קשיחים?). לפעמים אני תוהה האם המחשב הוא חוות גידול לתופעת קוואנטיות, הכל בו הסתברותי...
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים... יש לי WINDOWS XP וכל הסמלים והשמות התערבבו פיתאום....! למה זה? איך אני מסדר את הבעיה ? אתה יכולים לראות כמה דוגמאות בתמונה! תודה מראש! נ.ב אם שמתם לב יש ליד כל סמל מן ריבוע שחור כזה עם עיגול... ותמיד אמור להיות חץ בצבע לבן כזה... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולהתקין הכל מחדש. איך להתכונן? מה כדאי לי לשמור ואיך? (דואל, שמירות של משחקים, דרייברים וכו')
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי, והפינגים לשרתים עלו ל-400! אז עשיתי סריקת ווירוסים ב"מצב בטוח" בעזרת האנטי ווירוס Symantec Client Security Corporate Edition v3.0.1.1000 שהוא כולל גם פיירוול מובנה של נורטון. התוכנה לא גילתה כלום וחשבתי שהאיטיות היא דבר זמני! אבל זה לא עבר, אז נכנסתי ל-TASK MANAGER וראיתי ששם מופיע ברקע שירות שאני לא מזהה: lsass.exe לפי גוגל מדובר בסוס טרויאני שיש לו את היכולת לבטל את הפיירוול גם! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/isass/ לפי חיפוש שעשיתי מצאתי כלי מבית סימנטק שבעזרתו אפשר להסיר את תוכנת הריגול הזאת, FxSasser. אבל גם במצב בטוח הוא לא מצא את הווירוס! איך אני אוכל להסיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי אני מקווה שאפשר להפעיל את "המחשב שלי" (כן המסך של הכוננים הקשיחים דיסקים וכו') דרך "הפעלה" (התחל--->הפעלה) אני רק לא יודע את הפקודה אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי אותה.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן. המחשב עכשיו אחרי פירמוט. התקנתי את כל הדרייברים וכו' וכו'. איך שהתקנתי את המודם ניגשתי לעדכון ווינדוס נכנס הוא רושם שהוא מתקין ועושה REGISTER אךחרי זה הוא נותן לי לבחור איך להתקין אני בוחר בקטגוריה המומלצת וזה תמיד חוזר לשם: Register or reinstall the files for me now (Recommended) ושוב הוא מראה שהוא מוריד, ועושה REGISTER ושוב פעם אני מגיע לאותו מסך בקיצור הוא לא מעדכן לי כלום ואני רוצה SP2 בדחיפות מישהו יכול לעזור לי בבקשה? שנה טובה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב גיליתי שאחד מקבצי ה-System נפגם, ועקב כך החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס ללא פירמוט (ז"א על ההתקנה הישנה, ללא מחיקת קבצים) כשהמטרה שלי היתה פשוט להעתיק את כל הקבצים שלי מתיקיית My Documents הישנה לחדשה ובכך למזער את אובדן הקבצים. להפתעתי, כשסיימתי את ההתקנה גיליתי שכל תיקיית היוזר הקודם שלי (שלא היתה אמורה להימחק) נמחקה כליל. אני לא בטוח אם היא נמחקה, משום שזו היתה תיקיה של לפחות 8GB ולא התפנה מקום בכלל. כאילו התיקייה עדיין קיימת אבל אני לא מצליח לראות אותה...אישרתי כמובן את ה-Show Hidden files, ועדיין אין. זה מאוד מאוד מוזר ועצוב...היו לי שם בערך 4GB של מוזיקה ועוד איזה 4GB של קליפים שפשוט נעלמו...(לחלק יש גיבוי..) יש למישהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה שעות (עדיף כמה שיותר מדוייקות) המחשב שלי היה פעיל בתאריך מסויים? (אגב מדובר במ"ה win xp pro) בתודה, טל נ.ב. מקווה שזה המקום המתאים לשאול? אם לא תעבירו.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן הודעות כאלו: Event Type: Warning Event Source: Userenv Event Category: None Event ID: 1517 Date: 04/10/2005 Time: 19:24:42 User: NT AUTHORITY\SYSTEM Description: Windows saved user ROEI-D6D0BFF6EA\Roei Weiss registry while an application or service was still using the registry during log off. The memory used by the user's registry has not been freed. The registry will be unloaded when it is no longer in use. This is often caused by services running as a user account, try configuring the services to run in either the LocalService or NetworkService account. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי את windows xp 64 וראיתי במאפינים של המחשב שלי שאי SP2 רק SP1 . האם קיים לזה SP2 ? שאלה שניה: האם יש פאצי עבור windows xp 64 שנותן אפשרות לעדכן דרך העידכונים של מקרוסופט?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... מחשב חדש בא ואיתו באו כל הבעיות... המערכת הפעלה מאוד לא יציבה, התהליך EXPLORER קורס לפחות פעמיים בכל פעילות של המחשב, כאשר אני יוצא ממשחקים בצורה מסודרת קופצת לי הודעת שגיאה, שגיאת 623 כאשר אני מנסה ליצור חיבור אינטרנט ועוד שלל תקלות משונות... אבל מה שבאמת מציק לי, הוא הריסטים הפתאומיים שקורים לי לפחות פעמיים ביום, ללא כל סיבה נראית לעין. זה יכול לקרות בזמן שאני משחק, וזה יכול לקרות סתם תוך כדי גלישה באינטרנט... כמו כן, לאחר הריסט כאשר הוא טוען את מערכת ההפעלה ומגיע למסך ה Welcome הוא מבצע שוב ריסט, ובפעם הבאה ה WIN מוכן לעלות. לאחר שה WIN עלה קופצת הודעת שגיאה משהו Unexpected... בקיצור ממש מוזר! צירפתי לפה את הקובץ MINIDUMP שהוא יוצר לאחר הריסט, אני אודה מא…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה להופיעה לי הודעת טעות כשאני יוצא המאינטרנט אספלורר מישהו יכול לעזור ? ההודעה בקובץ המצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
נעלם לי הסגור מזער וכ' כמו שאתם רואים בתמונה עשיתי ריסטארט וזה עדיין ככה. מה הבעיה? העלתי את התמונה לפה http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=110024
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתלט על מחשב אחר באמצעות האינטרנט עם Remote Desktop Connection ? כמו כן, איזה פורטים אותו מחשב צריך לפתוח בשביל לאפשר את השימוש הזה?
-
- 15 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
תראו, אחי לא מזמן התקין את הבטה של הויסטה, AKA לונגהורן. תראו אני יגיד לכם מה ההתרשמות שלי, לטענת מיקרוסופט מדובר בקוד חדש ונקי אבל לפי איך שזה נראה הם לא עשו את כל הקוד מחדש וזה מבוסס על קוד XP. השיפורים ? גראפיקה - בעיקר הגראפיקה.. מדובר במערכת הפעלה שמשתמשת בפיצ'ר 3D מיוחד שמנצל פיקסל שיידר 2, וכל מיני סמוטרים ואפשרויות טרנספרנסי, כל פעם שפותחים חלון הוא מגיע בצורה מגניבה, יש גם בחלונות GLASS EFFECT, שיוצר אפקט של זכוכית ששמים חלון על חלון, בקיצור מבחינת הגראפיקה מדובר בדבר מאוד נחמד, אבל הייתי אומר דיי פלצני בגדול, המערכת ואני מאמין שרק מזה לוקחת פי 2 יותר זיכרון מקודמה (XP) והשיפורים הכביכול טובים שנעשו זה האקספולרר החדש עם הTUBS שבמקום שיתפתחו מיליון חלונות, …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-