Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היה לי קובץ בתקייה מסויימת ובטעות הוספתי לאותו תקייה קובץ אחר אבל בעל אותו שם והקובץ הקודם הוחלף איך אני יכול להחזיר את הקובץ הקודם ??? בבקשה אני צריךך עזרה אני לא בטוח שזה מתאים לכאן ולמנהלים אם תרצו תשנו כותרת ליותר אקטואלית
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
איך אני מעלים את החלק העליון שפתאום הופיע לי באופן קבוע כשאני פותח תיקיות ב WIN?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה השגיאה הזו קוראת לי בזמן שאני עושה ריסט ולפעמים בלי קשר זה רושם נא הכנס דיסקט לכונן A אפשר לעשות IGNORE וזה ידלג על זה אבל זה לא הדרך זה קורה כל הזמן אין לי כונן A במחשב לא קניתי FLOPY
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אהלן, כשמתמש ביתי שעוסק במשחקים, אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותכנות פה ושם איזו גרסא מבין גרסאות ה Windows 7 מתאימה לי? חיפשתי באתר של מיקרוסופט הבדלים אבל הייתה רק טבלה אחת צבעונית מאוד, מעט מלל והמון מושגים שטחיים שלא אומרים דבר. אגב, כל אחת מהגרסאות השונות מסוגלת לעבוד עם כל סדר גודל של חומרה או ש ultimate מסוגלת לעבוד עם יותר זכרון מאשר ה home premium (למשל)?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
התקנתי win 7 בעברית לפני כמספר ימים אך המון תוכנות שעובדות בעלות אופצית שפה בערית והתקנתי על מחשב, אני רואה את הכיתוב בסימני שאלה או גיבריש. איך אני מתקן את זה. נ.ב בתוך ההגדרות של האיזור ושפה הכל מסומן בעברית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את הדפדפן יש דף לבן ולמטה כתוב הסתיים. כשאני סוגר אותו מוצגת ההודעה: "internet explorer הפסיק לפעול ל-windows יש אפשרות לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון, בלה בלה בלה. אותה הודעה מתרחשת גם עם פיירפוקס או כל יישום תלוי אינטרנט. רק בפיירפוקס אחרי ההודעה הזאת עולה ההודעה בשורת המשימות: "כדי לסייע בהגנת המחשב, התכונה מניעת ביצוע נתונים גרה את firefox..." זה קורה עם כל דבר הכרוך בחיבור לאינטרנט (אפילו התקנה של ספייבוט) נ.ב אני משתמש עכשיו ב-INTERNET EXPLORER 64BIT, הוספתי אותו למה שה-DEP לא יטפל (רק זה עובד!!)
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
יש לי בעייה חמורה,ברשותי מחשב p-3 מדגם פאקרד בל, שהיה בו מערכת הפעלה מילניום (נא לא לצחוק בבקשה), פירמטטי את המחשב והתקנתי xp פרופשיונל (כבוד!!), אך הusb במחשב לא עובד יותר, בכל פעם שאני מכניס משהו לusb המחשב נתקע, מערכת ההתקנים מסמנת לי ? במקום של הusb מה לעשות היכן אני מוצא דרייברים למחשבי היקר!! אני מנסה כבר המון זמן ולא מוצא. :pissed:
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
כשאני מתקין XP אז זה שואל אותי פירמו מהיר והשני פירמוט.מה ההבדלים?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
העברתי את הדיון! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461757.0 איזה דרייברים אני צריך להוריד זה הלוח אם שלי http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P4S800D-X&SLanguage=en-us ואיך עושים את הפעולה אם אפשר פירוט יותר תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מתקין את זה כי יש לי העיה בהצגת אתרים(XP PRO)
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מוריד בלילה ולא יכול לסבול את הרעש מהמחשב מצב SLEEP מפסיק את החיבור לאינטרנט האם יש אופציה כזו שהמחשב יהיה במצב SLEEP וימשיך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
כמובן כמו בכל מחשב שמקבלים את הויסטה אני רוצה להחליף לאקס פי, וכמו תמיד יש את השגיאה שיש בעיה בדיסק (המסך הכחול). המסך מופיע טיפה אחרי שהווינדוס מעלה קבצים מהדיסק ותוקע את המחשב. אני יודע ומכיר שיש איזה קבצים שמוסיפים לדיסק וככה פוטרים את הבעיה אם יש למישהו אתר שנותן הדרכה ואת הקבצים במקביל לכלל המחשבים זה יהיה נהדר תודה. עריכה: בדקתי באתר לפי דגם ספציפי אין שם הסברים!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שאלה אך קוראים לתוכנה שהופכת את WINDOWS שלי שהוא באנגלית הופך אותו ל WINDOWS בעברית מלא תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דרך נוחה להעביר התקנה של ווינדוס מכונן לכונן? עבדתי כמה זמן לאחרונה עם ויסטה על הכונן הראשי שלי (C...) ולאחרונה התקנתי חזרה XP על כונן אחר(D..) מדובר בשתי מחיצות שונות על שני כוננים שונים פיזית. הייתי רוצה שאת אותה התקנה בדיוק שיש ב-D תופיע ב-C האם norton ghost ודומיו מאפשרים משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מדובר על מחשב חדש, רכיבים עיקריים: 6700K Z710X- 7 SSD- 850 EVO 500GB 5 TB BLACK 16GB- 3200 1070 הכוונה ההתחלתית היתה לחלק את ה- SSD רק לשתי מחיצות, אחת למערכת הפעלה, ואחת למשחקים, כשההפעלה היא 7 64 ביט ( חייבת להיות מותקנת על המחשב, לפחות בטווח הקצר בינוני, בגלל תוכנות עבודה ). בגלל שבעתיד יתרבו המשחקים עם DIRECT X 12 הבנתי שתהיה לי בעיה עם רק 7, ולכן החלטתי שבגלל שזה מחשב חדש, במקום להתעסק עם זה בהמשך נטפל בזה לפחות ברמת ההכנה החל מעכשיו. התוכנית היא לחלק ל- 3 מחיצות ( או אולי 4 ) כבר עכשיו. התוכנית הבסיסית היא ש- C תהיה רק 7 עם התוכנות, וללא משחקים עליה. 10 תהיה כמעט ללא תוכנות ( בטח לא כב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה שחוזרת על עצמה תמיד ואני לא מצליח לפתור אותה... כל הזמן .. לפעמים זה נהיה ממש כל כמה שניות וזה מעצבן... הוינדווס נתקע ואי אפשר ללחוץ על כלום .. צריך ללחוץ CTRL+ALT+DEL ואחרי שהחלון נפתח לסגור אותו ורק אז אפשר ללחוץ שוב פעם על כל מה שאני רוצה בוינדווס.... לפרמט את המחשב לא עוזר... כבר פירמטתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר.... יכול להיות זה בעיה בהארד דיסק עצמו ?? תגידו מה אתם אומרים ואם מישהו יודע מה הגורם לבעיה הזאת... תודב מראש..
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, כמה שניות אחרי שהווינדואז (xp) עולה, מופיעה לי ההודעה שבתמונה המצורפת ומתחילה ספירה לאחור לכיבוי המחשב... בנוסף לזה, באמצע הספירה הווינדואז נתקע ומפסיק להגיב. מה עושים עם זה? :\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי WD PASSPORD 160GB ואני חייב שהוא יהיה על FAT32 אחרת הרדיו באוטו והDVD בבית לא מזהים אותו דרך הכניסת USB... אני אישית עובד עם XP, אבל המחשב של המערכת קולנוע ביתית יש בו VISTA לצורך מדיה סנטר ומשום מה הוא לא מגיב כשאני מחבר את ההרדיסק החיצוני.. לפני הפירמוט ל FAT הוא זיהה את הכונן יופי... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Windows XP to Media Center Edition 2005 Converter התוכנה אמורה להתקין Media Center בנוסף לXP על המחשב התקנתי לפי כל ההוראות הנדרשות ושאני בא להפעיל את הקיצור דרך שנוצר לי על המחשב מופיעה לי שגיאה: למישהו יש שמץ בנושא? :-[
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום. קניתי לאחרונה נייד, מותקן עליו XP. התקנתי את ה-K-LITE CODECS PACK. בחלק מהסרטים שאני מוריד (XVID של 700 מגה) ומפעיל עם WINDOWS MEDIA PLAYER (גם קלאסיק וגם החדש) מופיעה ההודעה שבתמונה המצורפת, אני לוחץ על CLOSE MASSAGE ואז מופיעה הודעה שה-WINDOWS EXPLORER צריך להסגר, ומופעל מחדש. NOD32 אומר שהסרטים ללא וירוסים, ושאין לי וירוסים במחשב. מה הבעיה, ואיך פותרים אותה? ניסיתי את הפתרון של מחיקת הקודקים והורדתם מחדש בגרסה חדשה יותר... http://img214.imageshack.us/img214/7
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
כל הצלילים הרגילים שהווינדוס משתמש בהם, אינם נשמעים כלל. "במנהל ההתקנים" כל ההתקנים מראים, שהתקנים פועלים כראוי, ואין סימן שאלה צהוב באף לא אחד מהם. בקטגוריית הצלילים והשמע, הכל תקין, הווליום די גבוה ואף אחד מההתקנים לא מסומן ב-ווי בתוך הריבוע למטה, כביכול בשביל להשתיקו. ליד כל אחד מפעולות הווינדוס הרצויות, מסומן אייקון "הרמקול", כביכול מראה על סוג הצליל המתבקש לפחות ניראה אך לא נישמע בפעולה, צליל נבחר לא נישמע. לעומת זאת, המוסיקה במחשב, השירים "הרגילים" והסרטים... מתנגנים בכל הנגנים שאני בוחר ואין כלל בעיה של 'קודקים', נשמעים וניראים כפי שצריך. הסרתי קודקים והתקנתי מחדש. הסרתי דרייבר כרטיס קול והתקנתי מחדש. בדקתי "רוגלות"... מה עוד ניתן לעשות? תודה רבה. ???
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי סיריאל ל- Windows 7 Ultimate אך אין לי דיסק התקנה, מאיפה ניתן להוריד את ההתקנה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ומצאתי הורדה של גרסאת Enterprise ניסיונית שתקפה ל-90 יום, יש אפשרות להוריד אותה ולעשות לה אקטיבציה עם הסיריאל?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-