Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי דיסק קיים של 120GB מחולק ל: C - 15GB D - 95GB על C כמובן מותקן XP וגם על D יש קבצים. - האם ניתן להגדיל את C על חשבון D בלי לפגוע בנתונים? - כיצד מומלץ לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הגדרתי שומר מסך, קבעתי את התמונות, את הזמן שלאחריו הוא יופיע (ואף ראיתי זאת ב PREVIEW) אך גם לאחר זמן רב יותר מהזמן שנקבע השומר מסך לא פועל. מה לעשות? (ויסטה אולטימייט)
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי התקנתי השבוע WIN 7 גרסת ULTIMATE, ובכמעט ב90% מההורדות שאני מנסה לבצע ברשת אני מקבל את השגיאה -לא ניתן לשנות את שמו של הקובץ - (צילום מסך מצורף) ביטלתי את הUAC לגמרי, האנטיוירוס-פיירוול של קומודו ללא תיעוד, השגיאה הזו לא מופיעה אפילו ב-מרכז הפעולות- ממש כמעט כל קובץ שניסיתי להוריד..deamon tools siw nero וכו' נתקל באותה שגיאה. מה אני מפספס פה? ועוד דבר מוזר ששמתי לב אליו, בשגיאה מצויין נתיב התיקייה כC:\USERES בעוד שבסייר הוא מופיע כ-משתמשים- בעברית, אין לי מושג אם זה קריטי. אני אחרי כמה שעות של ניסויים ללא הצלחה, אודה לכל עצה\עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הבעיה צצה פתאום .. הווינדוס לא מאפשר לי לפתוח קבצים רק תקיות .. תעזרו לי , מזה יכול להיות ואיך לתקן את זה רציתי לפרמט אבל אם יש פתרון אז סתם חבל מי שלא מצליח לקרוא .. הוא רושם לי " אין אפשרות גישה להתקן, לנתיב או לקוץ לצוינו . יתען שאין לך הרשאאו מתאימות לשם גישה לפריט "
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני התקנתי וינדוס 7 והוא ניכנס לי למצב שנה כל פעם ןמבטל את ההורדות אך אני מבטל את המצב הזה ? ויש לי בטא 7100 והוא רושם לי הרבה פעמים שגיאות וגם אחרי מצב שנה למה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יצרתי איזה קובץ באיזה תיקיה, עבדתי איתו ונצבר בו מידע. לאחר כמה זמן סיימתי תעבודה שלי איתו ועברתי לדברים אחרים. איכשהו הגעתי למצב שלחצתי CTRL+Z במקלדת כשהEXPLORER פתוח בתיקיה שיצרתי את הקובץ והקובץ נמחק(או יותר נכון נעלם). מה אני יכול לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
המחשב השני שלי אני לא יכול לכתוב בעברית, אין עברית במאגר שפות הכתיבה בווינדוס הזה מה אני אמור להוריד בשביל שזה יקרה.. חשוב מאוד אני לא רוצה שכל הווינדוס יהיה בעברית אני רק רוצה לכתוב... תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
שלום חברים. אני מקבל הודעת שגיאה רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית. על המחשב מותקן xpsp3 ועליו תוכנה שעובדת בדוס. הקובץ ntvdm.exe מעמיס את המעבד עד ל 100%...... האנטיוירוס מצא את svchost במחשב ומחק אותו.אבל ההודעה לא מפסיקה. איך מתקנים את השגיאה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק של win xp אבל המחשב מעט ישן. כמובן ששיניתי בביוס את ההגדרות כך שיאתחל קודם כל מהכונן תקליטורים, הוא מריץ את הדיסק אבל לא מפעיל אותו, אלא מיד פונה להתקן הבא - לדיסק הקשיח. מה לעשות? יש דרך להפעיל קודם כל עם דיסקטים ואח"כ עם דיסק :s05: אם כן - איך ?? תודה מראש לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
איך הופכים ווינדוס שהותקן באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית לעיברית באופן מלא...(שכל התפריט של ההתחל וכו' יהיו בעיברית..)?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שכאשר אני לוחץ על המקש הימני בעכבר כדי לדוגמא לפתוח תיקייה חדשה זה לוקח הרבה זמן (הסמן של העכבר הופך לשעון חול) בסופו של דבר זה נפתח ערכתי היא שיש לי בתפריט הזה משו שגורם לו להיתקע צירפתי קובץ ע"מ שזה יהיה יותר ברור מקווה לתשובה תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי חברה לצערי איני מצליח להפעיל את הרידר לאחר ההתקנה וגם האקספלורר נתקע. איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע תוך כדאי עבודה שוטפת ועושה לי מסך כחול עם הקוד הבא 0XC000021A WINDOWS SUBSYSTEM מצורף הקובץ DUMP בתודה המפרט של ASROCK K8UP NF3 AMD 64 3000+ 754 1024 ADATA DDR 400 MSI 9250 128 MB [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
הציעו לי ויסטה בייסיק 64 ביט SP1 ב 405 ש"ח השאלה אם זה כבד מדי למפרט שלי ומה ההבדל בין הגרסה של הבייסיק לפרימיום ? יש עליו באגים ?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ליבות עם זכרון 4GB ועליו שמתי ויסטה אולטימייט. הבעיה בה אני נתקל היא שאם אני רוצה להדפיס מהאקספלורר 7 (קובץ->הדפס), כל המחשב נתקע ואחרי כדקה יש הודעה שהאקספלורר נתקל בבעיה ועליו לאתחל את עצמו ואז מתרפרש הדף (זמן של עוד כדקה). אין בעיה עם הדפסה של קבצים שאינם נפתחים מהאקספלורר. וידאתי שאני עובד עם דרייבר נכון של המדפסת. יש לי HP 840C. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אני מזמין windows 7 דרך חותם (הזמנות למורים) ובגרסת ה64bit יש רק את השפה האנגלית. האם יש אפשרות להתקין עדכון שפה או משהו כזה ולהפוך את הווינדוס לעברית?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מי יודע אם בכלל ניתן (רצות שמועות שאפשר) להחליף את הSKIN של חלונות ME לכזה כמו של XP בתודה עידן
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה למחשב וויסטה לא נותנן לי לשים אותה עם יותר מ25 הרץ שזה ממש פוגע באיכות של הסרטים יש לי 8600 עידכנתי את הדרייברים וכלום זה לא עוזר למישהו היתה אולי אותה בעיה ויכול לעזור לי?? אני כבר ממש לא יודע מה לעשות והפתרון היחידי שנראה לי זה פשוט לשים שוב xp וזהו
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן של הויסטה כל כמה זמן הוא פשוט נתקע טוען משהו ונסגר... התקנתי מקסטון גם עדיין יש את הבעיה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ועכשיו החלטתי להחזיר אותו לFACTORY SETTINGS, הבנתי שזה אפשרי במחשבים של DELL, (אגב ברשותי inspirion 5010). אין לי מחיצה עם ההגדרות המתאימות(לפחות לא אחת שאני רואה, קיים רק כונן אחד - C ), אבל אולי יש דרך אחרת לחזור לזה? דיסק או משהו לפני שאני מפרמט לוינדוס רגיל... אגב win 7 home premium תודה רבה, טל
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח USER ב2003 אבל הוא אומר לי שלא ניתן בגלל מגבלת הסיסמה מה אני צריך לשנות כדי ליצור USER הסיסמה שנתתי היא :Q1W2E3
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
כל פעם שעולה המחשב יש בקשה להכנסת סיסמא לרשת יש לציין שאין שום רשת בבית, לא FIREWALL ממש כלום בעיה זו נוצרה מהרגע שהWINDOWS הותקן במחשב. כמו כן גם לא ניתן לשמור סיסמאות בקיצור של ההתחברות ולא ב OUTLOOK המחשב מחובר לאינטרנט דרך הכבלים חיבור רשת עם מודם שחור של מוטורולה למישהו יש פיתרון נ.ב. ניסיתי לשנות כבר ב- Client for microsoft network לאופציה של QUICK LOGON וזה לא משפיע על כלום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אוקיי אז אני לא יוסיף, התמונות מדברות בעד עצמן.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום רב הורדתי את הדמו של המשחק החדש של הארי פוטר אני בא להתחיל להתקין ואז אני מקבל הודעה שאני צריך להשתמש ב directx 9 ומעלה ואני עובד עם ויסטה יש פה דירקט איקס 10 |: אין לי מושג מה אני עושה מכאן עשיתי כבר חיפוש בפורום ואין תוצאות תודה לעוזרים [=
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-