עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by danielzy,

עברתי לאחרונה ל Vista 64 ומשומה כל פעם שאני תופס את פס הגלילה, או מעביר את העכבר מעל שמות של חברים ב Xfire יש מן זומזום מציק כזה. כמעת בלתי נשמע אבל זה מציק.. מישהוא יודע אולי מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by yuvalkosh,

היי לפני חודשיים בערך פרמטתי את המחשב והתקנתי חלונות 7 (שגם היה מותקן טרם הפרמוט). מאז שהתקנתי, יש מקרים רבים בהם טקסטים בעברית שטרם הפרמוט הוצגו כראוי, מוצגים כג'יבריש. זה קורה לי בין היתר עם: תיוג של שירים באייטיונז - תיוג שפעם הוצג כראוי מוצג כעת כג'יבריש עם שמות קבצים בעברית שאני עושה להם send to קבצי txt שהיה בהם תוכן בעברית וכעת אני רואה בהם רק ג'יבריש אודה מאוד לעזרה.. תודה!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. יש לי Windows Vista Ultimate x64. מסיבה לא מובנת, האייקון של הקבצי TXT נעלם. הקבצים נפתחים בדאבל-קליק עם Notepad, אבל אין להם את האייקון של Notepad. אין אני משחזר את האייקון?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by bykeking,

אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת אבל אני צריך ללחוץ המון פעמים על האייקון בשביל שהיא תעבוד. אני גם רואה בתהליכים בקונטרול אלט דליט שהיא מופיעה הרבה פעמים. עכשיו אני מנסה להפעיל אותה והווינדוס סוגר אותה אוטומטית... אם אני לוחץ על האייקון ואז מחזיק את האנטר אני רואה המון פעמים את היישום בתהליכים ואז כשאני עוזב הוא נסגר מה עושים?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by ex_,

היי אולי מישהו יכול לעזור בענין הזה, המחשב עולה המסך welcome של ווינדוס ואז restart ניסיתי safe mode לא עולה נסיתי את האופציה של עליית מערכת לפי קונפיגורציה אחרונה טובה-לא עולה תודה (לא המחשב המופיע במפרט חתימה)

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. שלום רב, כשאני מנסה ללחוץ על כפתור F8 עם אתחול של המחשב , זה מגיע לי למסך של priority בין הדיסק הקשיח לCD-ROM.. ניסיתי ללחוץ גם על F5 אבל זה לא הולך.. אולי מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי להגיע למסך של בחירה של מצב בטוח? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by edoson,

אני הולך לפרמט את המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה והשאלה היא: א. איך מגבים כתובות ואנשים וגם הודעות באאוטלוק, איך מגבים מועדפים ומסמכים? כדי פשוט להעתיק את MYDOC ל D? ב. עוד משהו ששכחתי לגבות? תודה מראש לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. ואם כן אז מה הפקודה (מדובר במע' עם XP) תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by Xiao Xiao,

שלום, רציתי לדעת אם אני קובע משתמשים שונים האם המועדפים יהיו שונים, חשבונות האאוטלוק אקספרס יהיו שונים והאם הדסקטופ יהיה שונה? תודה, אורן. Windows 2000

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  11. Started by davidz85,

שלום, יש לי בעייה קטנה בווינדוס ויסטה, אני לא יכול לראות THUMBNAILS של קבצי WMV. הגדרתי את מדיה פלייר 11 כDEAFULT של כל קבצי המדיה... קבצי AVI ותמונות על שלל הפורמטים אני כן רואה. יש איזה פיתרון? תודה.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by genia,

.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  13. שלום אני חייב עזרה לא מצליח לסנכרן את המכשיר בבלוטות למרות שהורדתי את העדכון בכבל USB הכל עובד

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. היי, מהבית שלי אני צריך לחייג קודם כל קוד ורק אז את המספר. כעת אני רוצה לשלוח פקס. איך אני מגדיר את הקוד לפני המספר כדי לשלוח את הפקס? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אבל אני אשאל. יש ערכת נושא של מק שאני רוצה להתקין אבל אני לא מוצא, הבעיה שיש לי ווינדוס 7 64 ביט. אני מעוניין להתקין את זה ואני לא מצליח להוריד, מישהו יכול לעזור לי עם איזה לינק ל-64? זו הערכה: http://joshhhab.deviantart.com/art/Mac-OS-X-Installer-x86-x64-141625775

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ככה, יש לי ווינדואס 2000 SP4, וחשבתי לי להתקין גם את האקס פי... למה? אני אוהב להתנסות בדברים חדשים והלכיר אותם... בקיצר, רציתילדעת אם זה צריך ליצור לי בעיות... אני יצרתי "לכבוד" מערכת ההפעלה החדשה מחיצה חדשה בגודל 5 ג'יגה בייט בפורמט NTFS כמובן... רציתי לדעת אם אני יצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש??? ואיך אני מגדיר את זה שאני אוכל לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור? והאם אני יתקין את הווינדואס אקס פי מהווינדואס 2000, יאנו לא מדוס... תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. שלום השאלה בכותרת, תודה

• 7 תגובות
    • 11.5k צפיות
  18. שלום, יש לי עכבר ג'נרי והגלגלת הפסיקה לעבוד לאחר העדכונים האחרונים. הוא לא משהה את העכבר, למרות שהעכבר עצו עובד...כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר הישן כמתואר בתמונה הוא נכשל... עשיתי system restore והכל חזר לעבוד אבל שכחתי שהעדכונים אוטומטיים ולכן כשהדלקתי מחדש את המחשב הגלגלת שוב לא עובדת... למישהו יש רעיון מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

19. Started by or_azu,

שלום.. יש לי עוד בעיה חדשה.. שאני מריץ סרטים על המחשב (בעיקר כשאני פותח וסוגר הרבה את המדיה פלאייר או מחליף סרטים הרבה) אז המחשב נתקע וצריך לעשות לו ריסטרט מהכפתור.. לפני שהוא נתקע הוא כאילו מפוצץ את הסמל של העכבר למלא פיקסלים ואז הוא מתחיל לתקוע קודם את המדיה פליאר (אבל נתקע גם עם תוכנות אחרות) ואז נתקע לגמרי ולא מגיב.. יש פיתרון לבעיה? למישוה יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by matan13,

יש לי עמדות(XP ו-7ׂ) שנמצאות ב-workgroup ומוזן להם כתובת IP של שרתי ה-DNS. בשרת SERVER 2008R2 יש AD integrated zone ומוגדר secure only תחת ה-daynamic updates. העמדות עצמן לא נרשום בשרת DNS אך עדיין מקבלות ממנו תשובות(ריזולבינג). כי ממה שאני קראתי עמדות שלא נרשמות בשרת DNS לא יקבלו ממנו תשובות לשאלות. אז זה קצת לא מסתדר לי. אודה לכם על הסבר הנושא.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by tal hw king,

is sum haw relayted to windows... wehn i'll tring to erit in hebrow thet what i see: ??ב ג?ח ???? ?? ?ג??ט?ך ???י? ?ך? ט???? ?? ??א ??ך?? its hepen only in the IE in ICQ i'll writing in hebrow wheth no probkam as wele in all whe windows only the IE fuckd up i dont know whay.....idident play wheth the set up or thng like thet....

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by LTE,

שלום לכולם ! המחשב שלי מחובר עם ראוטר של חברת EDIMAX ועם מודם של THOMSON בעבר התקנתי תמיד ווינודס עם SERVICE PACK 1 והוא תמיד זיהה לי אוטומטית את כל הדברים כרטיס רשת ראוטר הכל לא הייתי צריך לעשות כלום והכל היה עובד !!! כרגע התקנתי ווינדוס חדש עם SERVICE PACK 2 והמחשב שלי לא מראה לי שום רשת שפועלת אצלי וגם לא את הכרטיס רשת של המחשב ובקיצור שום דבר לא עובד חוץ מהמחשב השני שמחובר לראוטר ששם דווקא הכל עדיין עובד כמו ממקודם !!! אנא אנשים אני צריך את עזרתכם מה אני צריך לעשות ????

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום, ברצוני להקליד טקסט עברי בממשק הטקסטואלי של windows7, ( cmd בתיבת החיפוש בתפריט "התחל"). תצורת ה region and language, בלוח הבקרה, מוצגת בתמונה הרצ"ב. בממשק , אני לוחץ alt_shift לקבלת עברית והתווים המוקלדים הינם ביוונית או קירילית. לא מה שאני רוצה. מישהו יכול לאבחן את הבעיה ולכוון אותי כיצד מקלידים תווים בעברית בממשק הטקסטואלי (dos לשעבר)? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by M-a-T-a-N,

יש לי WINDOWS XP SP1 בעברית עכשיו שאני מפעיל את העידכונים האוטומטיים אני לא מצליח להתקין את SP2 למה ככה? עד עכשיו היה מבוטל אצלי בגלל העידכון אוטומי רק עכשיו פתחתי אותו הכל התקין את כל העידכונים חוץ מ SP2 מה אני צריך לעשות בדיוק כדי להתקין טוב את ה SP2 ?

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by 7k9af,

אוקיי.. הבנתי שיש לי וירוס, בדיוק את זה http://www.pchell.com/virus/welchia.shtml התקנתי את הפאט'צ , לא עזר... שאני מנסה למחוק את התקיה wins הוא אומר שזה תהליך שעובד, שאני מנסה לעשות לו סיים משימה הוא אומר לי access is denied , אני משתגע, אני לא יודע מה לעשות! בבקשה נסו לפחות לעזור לי! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.