עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אוקי עדכנתי את כל העדכונים שמיקרוספט הוציא נגד הוריוס הזה של ה 60 שניות ולמרות זאת הוא לא מופיע בתדירות דקה אחרידקה אבל הוא מופיע תוך 4 5 שעות שהמחשב דולק והוא מאט טיפה אני חושב וגם עם הוא לא מראה 60 שניות אז לפעמים הוא עושה ריסטרט בגלל זה !!!! וזה כל כך מעצבן חשבתי זה בעיה בה מחשב אבל לאזה ישנועדין למרות הכל כי קיבלתי עוד פעם הודעה על svirce 32 משהו ואז 60 שניות ועדכנתי הכל תודה אנשים ! חייב למחוק את הוריוס הזה כי הוא ישנו ובלי להראות לפעמים את הודע המחשב עושה ריסט וזהבגלל זה אני כמאט בטוח

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Yotam.B,

היי, אני מעוניין לתור אחר קבצים שתופסים לי מקום במחשב ואולי אין להם בכלל שימוש ואוכל למחוק אותם. התחלתי לסרוק קצת את התיקיות לראות מה ניתן למחוק ומה שגיליתי זה שיש בכלל פעם בין מה שהתפוסה של C מציג לתפוסה בפועל. אולי הבדיקה שלי בכלל לא נכונה אבל אני עדיין לא מבין למה יש פער של 27 ג'יגה והיכן הם נמצאים? תודה לכל העוזרים

3. Started by tomer_et,

היום ביצעתי DEFRAGMENT לדיסק שלי, ובדו"ח שקיבלתי בסוף הופיע קובץ שאותו לא ניתן היה "להזיז". הקבץ MEMORY.DMP נמצא בסיפריית WINDOWS וגודלו 256 MB. מישהו יודע מה התפקיד שלו והאם הוא נחוץ? במידה והוא לא נחוץ, האם ניתן למחוק אותו? בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום הקובץ כנראה נמחק ולכן לא עולה בבוט והווינדוס רושם לי הודעה עליו אז א.מה תפקיד הקובץ? ב.איך אני ניגש לבוט להוריד אותו? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by eladbu,

משהו יכול הסביר מהו DEP רשום לי שמהחשב שברשותי לא תומך?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם היית מעוניין להבין יותר לעומק מהו IMAP

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by moris,

היי! 1) מהו Setup Manager? 2) כיצד אני מפעילו? תודה!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Mike-,

שלום לכולם, שהגיע הזמן לשדרג לוויסטה עקב יציאת כל משחקי הDx10 בקרוב. בדרישות המינימאליות לוויסטה מצויין שדרושים לפחות 15gb, מה גודל המחיצה שכדאי לי להקצות לוויסטה ? מהו גודל התיקייה של וויסטה לאחר ההתקנה ? בתודה מראש, מייק.

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  9. שלום רב, אני מתלבט כבר זמן רב מהו הוינדאוס שכדאי לי להשאר איתו עכשיו לתווך ה"ארוך" אפשר לומר. אני שחקן כבד של המשחק המוכר "Microsft Flight Simulator X" וכמו שרובכם יודעים הוא אחד המשחקים הכבדים ביותר כיום.(למי שרוצה להנות מהמשחק בצורה הרצינית).הייתי רוצה לדעת איזה וינדאוס אתם ממליצים לי: 1)Vista Ultimate 64 2)Windows Xp 32 המראה לא כל כך משנה לי למרות שלא הייתי מתנגד למראה של ויסטא<. (אני עומד לפני פורמאט זירו והייתי רוצה לדעת מה כדאי להתקין) תודה רבה מראש לעוזרים ???

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by KrustyTheKlown,

ומה זה משנה בהארד דיסק ???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Libby,

שלום לכולם... אני משתמשת ב וינדוס xp pro. אני מעוניינת לדעת האם עדיף xp, ומדוע... ומהם "הבעיות הרבות" שיש לשניהם שעליהם מתלוננים כולם? :DJsmile:

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by assaf990,

אולי הוא סתם מזיק?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. א. לגבי הפרוססור - אין לי נורטון אנטי וירוס, והפרוססור הזה עולה לי כל איתחול ואינו מופיע ב- CONFIG. מצ"ב תמונה היכן ה nvsvc32.exe במחשב. ב. איך מוחקים ת'רשימה של כל פרטי האיתחול שהועלו אי פעם..מעיק... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by avi1231231900,

מהו הציון המקסימלי בWindows vista? קיבלתי ציון 5

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  15. יש לכל עידכון שיורד מספר בדר"כ. מישהו זוכר \ יודע מה מספר העידכון לאימות מערכת הפעלה 7 ? לא מזמן זה יצא "וחיסל" את רוב הפיראטיות. תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by גד :),

אם מישהו יודע מהו עידכון KB2524375 אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  17. מהו הקובץ הזה? גם שאני צורב הוא מופיע במוסתר ואני מוחק אותו. מה זה הקובץ הזה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by INFERNO,

ניראה שזה משהו של Borland אבל מה ?..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש למישהו אולי סטטיסטיקה בנוגע לכמות האנשים שיש להם windows מקורי לעומת אלא שיש להם מזויף? פשוט היה לי ויכוח עם מישהו על זה...

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by gal651,

היי, אני יודע שבעלי הווינדוס 8 אמורים לקבל את windows 8.1 בחינם (אני בעל ווינדוס 8) מהוא תאריך היציאה המדויק של הגרסה הרשמית והמלאה? תודה לעוזרים!

• 125 תגובות
    • 24.4k צפיות
  21. Started by adlanm,

?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת מה הוא המקום פנוי שצריך להיות בשביל שהמערכת לא תעשה בעיות?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  23. Started by Vega,

גיליתי לא מזמן את האפשרות כששיחקתי רד אלרט 2 והלפטופ שלי בקושי סחב, אז ניסיתי להעלות לו את ה-priority.. כשהעלתי ל-רילטיים זה היה לא יציב במיוחד אבל על high ו-above normal זה היה בסדר.. מה בעצם זה עושה? אני מניח שאת המובן מאליו, אבל האם זה באמת משנה משהו? והאם מומלץ להפעיל משחקים ב-realtime priority?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

קיבלתי מחשב NEC P3 800MH 64 RAM ואני רוצה להתקין עליו windows xp אבל שהתקנתי PRO SP 2 הוא לא זז בכלל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by montigo,

אני פותח סקר זה ע"מ לשמוע מנסיונם המצטבר של אנשים לאורך השנים: מהי גירסת הווינדווס היציבה ביותר שמיקרוסופט שחררה אי פעם? אדגיש כמה דברים: - סקר זה לא בא לבחון נוחות, פונקציונליות, או שאר מרעישין. כמו כן הדיון אינו "מיהי מערכת ההפעלה הטובה ביותר" או "האהובה עליך". - הסקר בא לבחון דבר אחד: את היציבות (Stability) של מערכת ההפעלה, כפי שהיא משתקפת לעיני המשתמש. - יש לצאת מתוך נקודת הנחה שמדובר בגירסה העדכנית ביותר עם כל העדכונים של מערכת ההפעלה (ע"ע Windows 2003 R2 או Windows XP SP2 או Windows 98 SE). - בכוונה לא ציינתי את נושא 32 מול 64 ביט ע"מ להימנע מדיונים נוספים בנושא, עמכם הסליחה. - אנא ענו מנסיונכם האישי, ולא מתוך "דעה רווחת" או דברים ששמעתם. לי יש את ההימור שלי, אבל …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.