Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חב'רה.. אז ככה השאלה שלי היא .. יש לי ווינדוס אקס פי פרו ועכשיו יש לי בעיות אם הצורב ויש לי וירוסים אז יש לי דיסק של הווינדוס אקס פי פרו ואני רוצה לדעת אם אני מתקין אותו כל מה שיש לי במחשב ימחק ?!? כי אני לא רוצה שימחק אני רק רוצה שהוא ישלים לי דברים ואולי זה יפתור לי תבעיות אם המחשב ותוירוסים.. תנו לי הסבר איך אני עושה את זה מבלי למחוק את הדברים במחשב שזה רק ישלים לי דברים בבקשה דחוף :
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני עושה windows update ו/או מתקין drivers על user אחד,זה תקף על כל הusers ב windows ?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, וינדוס 8 פרו x64, על מחשב נייד hp probook 4330s. הוינדוס נתקע ב- page fault in non paged area BSOD, לא עולה ומבצע איתחול. מצליח להעלות במצב בטוח. כבר פעם שנייה שזה קורה, בפעם הקודמת לאחר ניסיונות לתקן את זה הצלחתי רק על ידי ביצוע Reset you PC מה- troubleshoot options. לאחר קריאה ברשת הרבה מכוונים לבעיית חומרה חדשה שהותקנה, במחשב לא הותקנה שום חומרה חדשה. אשמח לכיוון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני כוננים במחשב כל אחד סוג שונה כמו שציינתי בכותרת. המקום של הכנן ntfs כבר נגמר ועכשיו נשאר לי רק תfat ובfat אי אפשר לההכניס כמות מעל 4 ג'יגה מה עושים? אין לי מקום להכניס משחקים לכונן... תודה מראש!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני מספר ימים צצה לי פתאום בעיה שכאשר אני לוחץ על Ctrl + C או אפילו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז Copy המידע פשוט לא מועתק לזכרון על הפעם הראשונה, ועליי לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה באמת מסתדר. אפילו כשאני עושה Copy Link Locatin זה לא מעתיק את הלינק לזכרון. החשדות שלי מופנות כלפי המוזילה כי כידוע אין לה גרסאות סופיות במיוחד ופה ושם יש בעיות, על חשד זה קצת בעייתי, כי גם ככה את רוב העבודה שלי אני עושה בגלשן. ונראה כי בתוכנות אחרות הכל בסדר, אך כשבעיה זאת רק הופיעה נראה היה שיש את הבעיה גם בתוכנת ה Macromedia Dreamweaver MX 2004. ניסיתי להחליף את גרסאת המוזילה, מ-1.7.3 ל-1.8a3, אך נראה כי גם שם יש את הבעיה, ואולי הבעיה היא בכלל לא בתוכנות, אלא משהו יותר עמוק בוינדוס. …
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב לכם ! יש ברשותי מחשב דיי ישן שמריץ XP. כשאני מדליק אותו, באמצע הBOOT הוא דורש ממני " PRESS F1 TO CONTINUE " אני לוחץ על F1 והכל בסדר אבל למה זה קורה ?? איך ניתן לשנות את זה ?? תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שאם אני לא נוגע במחשב כמה דקות הוא עושה log out ואני לא רוצה שזה יקרה איך מבטלים את זה? ועוד משהו.. כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס לי לחלון הwelcome ומראה לי את היוזר והוא רוצה שאני אלחץ עליו כדי להכנס והוא לא נכנס אוטומטית. איך אפשר לסדר את זה? (יש לי רק משתמש אחד במחשב...)
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7 בשני המחשבים בהם אני רוצה לשתף קבצים. המחשב הראשון הוא נייח והשני נייד. במחשב הנייח יש לי קבצים אותם אני רוצה לסנכן באמצעות מזוודה שתמוקם במחשב הנייד - אחרי שאני יוצרת את המזוודה על המחשב הנייד ומעבירה אליה את הקבצים מהמחשב הנייח - דבר ראשון שקורה הוא מעתיק את השם של התיקיות בג'יבריש ואת התוכן בפנים בסדר. שם התיקייה למשל שהוא העתיק במקום "שנה ב" - "8c6f~1" - מה קשור???? ולכאורה התיקיות שבתוך התקייה הזאת כתובות בעברית.... מוזר אם אני יוצאת מהמזוודה ומנסה להיכנס שוב - הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר להיכנס למזוודה, אין מספר שגיאה אלא רק אומר שיש בעיה לא ידועה ואי אפשר להיכנס לתוך המזוודה סנכון קבצים מתנהל מצויין כשהקבצים בנייד והמזוודה בנייח. למה…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אם יש לי שני ווינדוסים במחשב ואני יכול לגשת נגיד מאחד מהם לשני דרך המחשב שלי לתיקיה של הוינדוס וכולי, האם אני כול להפעיל מווינדוס אחד קבצים בווינדוס השני, שכאילו הקובץ ייעבוד בווינדוס השני?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקנתי לינוקס לצד WIN 7, לא התלהבתי, מחקתי בגלל שלינוקס לא משתמש בNTFS אני צריך להגיע לrecovery console ולהריץ fixbmr כדי לקבל בחזרה את המחיצה שלו איך מגיעים לזה ב7? כשאני מכניס את הדיסק התקנה אין אפשרות לבחור בזה, זה ישר מריץ התקנה תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכיבוי בחלונות הוא רושם לי שהוא מכבה את המחשב ושום דבר לא זז והוא נשאר דלוק . מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 7 home premium 64bit כיצד ניתן לשנות את הרקע במסך הראשוני שבו בוחרים את המשתמש (לא של ה-desktop הרגיל) ?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום, התקנתי היום סוף סוף את ווינדוס 8.1 המדובר(לאחר שימוש ממושך בווינדוס 8), שלפי מה שהבנתי הוא אמור להחזיר את תפריט ההתחל הקלאסי כמו בווינדוס 7. מסיים להתקין ועדיין המסך של ההתחל המעצבן מופיע כשלוחצים על התחל בשורת המשימות... עשיתי חיפוש בגוגל, בדקתי כל אפשרות אפשרית בלוח הבקרה ולא מצאתי איך לשנות את זה לתפריט התחל. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שעובד על מעבד AMD 64bit איזה windows כדי לי להתקין windows XP 64 bit או windows XP הרגיל אם זה משנה בכלל איזה אני אתקין תודה דולב
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
נכון בהמון מקלדות [אפשר לומר זה כבר סטנדרטי ,שיש מקשים מהירים לפתיחת : מחשב שלי , מחשבון , כיבוי המחשב , הגברת ווליום וכו'... הבנתם נכון?] אז ככה , פעם הכל עבר לי טוב ויפה , עד שיום אחד לא יודע מדוע , המחשב התחיל לקפוא לי באופן מוזר , בהתחלה לא ידעתי ממה זה עד שהבנתי שזה קורה לי עקב לחיצה על אחד מהכפתורים שרשמתי למעלה [בד"כ זה המחשבון , כי אני צריך אותו די הרבה ] . הפתרון הולך ככה : יש 2 פתרונות : 1) ריסט למחשב , ואסור לך ללחוץ על הכפתורים 2) ללחוץ בלי הפסקה [גם בזמן הפסקת המשימה שאני יגיד בהמשך] על ALT-CTRL-DLT [מנהל משימות] למצוא את הפרוסס Explorer , לסיים אותו ואז להכנס שוב פעם למנהל משימוש ולרשום explorer.exe בהפעלה ולהריץ אותו - עדיין אסור ללחוץ על הכפתורים שבמקלד…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מוצא לו דרייברים אם מישהו יכול לעזור בעיניין אני ישמח...
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
עדכון חדש שיצא היום, http://support.microsoft.com/kb/2603229 On a computer that is running a 64-bit version of Windows 7 or of Windows Server 2008 R2, the values of the following registry entries are incorrect:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOrganizationHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\currentversion\RegisteredOwnerHowever, the values of the 64-bit versions of these registry entries are correct. Note This issue may cause 32-bit applications on the computer to display incorrect license information. אז אם הבנתי נכון לערוך ברג'יסטטרי יש גרסה ב64 וגרסה ב32 והגרסה של ה32 לא מכילה את אותו הנתו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין XP, אני עושה המון שינויים ברג'סטרי. (אופטימיזציה לעריכת וידאו) איך אפשר ליצור קוצב REG עם כל השינויים הללו, כך שאפעיל אותו - ונגמר הסיפור. זה חוסך המון עבודה. יבורך מי שיודע ויעזור לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את מערכות ההפעלה XP ו- 98SE. בשניהם סל המיחזור נראה מלא, אבל כשאני פותח אותם אין שם כלום. אם אני רוצה לרוקן אותם קופצת לי הודעה "האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק..." (אתם מכירים את ההודעה ). הבעיה העיקרית שלי היא ב- 98SE, בסל המיחזור שם יש לי קובץ שאני ממש צריך, אבל משום מה אני לא רואה אותו . אני יכול לרוקן את הסל ואז לחפש את הקובץ בעזרת תוכנת שיחזור, אבל אם יש לכם דרך יותר בטוחה, אני אשמח לשמוע עליה ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כרגע מותקן אצלי Windows xp pro בלי ה SP1 רציתי לשאול מישהו שהשתמש ב XP PRO בלי ה SP1 ועם SP1 האם ישנם איזו שהם שיפורים? חוץ מכמה סתימת חורי הבטחה. משום שבנתיים בלי ה SP1 ה Windows שלי עובד בסדר גמור אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב ל windows 7 וכרגע יש לי xp אבל אני לא יודע אם המחשב יעמוד בזה מה אתם אומרים? http://www.up2me.co.il/images/86952945.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אז ככה, מדובר בבעיה שכבר קרתה לי לא פעם ומעולם לא מצאתי לה פיתרון. חיפוש ברשת העלה כל מיני פתרונות שקשורים ל-autoplay אבל לא פתרונות שקשורים לבעיה הספציפית שלי. עד היום רק התקנה מחדש פתרה את הבעיה. הבעיה היא כזו: הכנסת דיסק לכונן לא מעלה שום דיאלוג אוטומטי. רק refresh נותן לי מידע לגבי גודל דיסק בכונן אבל לא משנה את שם ה-DVD לדוגמא, נגיד שאני מכניס את המשחק Prey. הכונן לא מזהה אותו אוטומטית, refresh ייתן לי את הגודל של הדיסק (אם אני לא טועה) אבל שם הכונן לא ישתנה וכנ"ל לגבי ה-Icon. ההעתקה של קטע של הרג'יסטרי שקשור לכוננים, ממחשב אחר עם XP, פותרת את הבעיה עד לאיתחול הבא ואז התופעה היא שמה שהיה אחרון בכונן יהפוך להיות המזהה הקבוע שלו, אם אמשיך את הדוגמא, כעת הכונן ייקרא …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מריץ, פותח חלון של משהו, סוגר ומריץ מלא דברים שלא ניתן להבחין בהם(עושה את זה מהר) ואז מעלה את הויסטה. יש למישהו מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-