עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yoniby,

hello, my windows xp2 does problems.. how can i add the hebrew pack without installing the whole windows again?? I have the full version of the proggie.. thx

2. Started by לין,

שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by tigerex,

אשמח לקבל תשובות!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION וקניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 bit,רציתי לדעת אם צריך להוריד משהו כדי שהווינדוס יתמוך בוא. אם יש קובץ,אז תתנו לי בבקשה לינק. תודה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  5. אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ביום חמישי . המעבד הוא amd athlon 64b 3000 . יש הרבה גרסאות : Windows XP Home OEM with Service Pack 2 Windows XP Home Retail with Service Pack 2 Windows XP Home Upgrade with Service Pack 2 Windows XP Media Center 2005 with Service Pack 2 Windows XP Pro Corp with Service Pack 2 Windows XP Pro OEM with Service Pack 2 Windows XP Pro Retail with Service Pack 2 Windows XP Pro Upgrade with Service Pack 2 שאילתי לכם היא כזאת: מה הכי מתאים?, למה ?, ומה ההבדל בכלל בין כל אחת לאחת ? תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

hi, i'm writing from a friend's computer that cannot write hebrew although it's and hebrew version of win xp (the interface itself and everthing around it is in hebrew). on the system tray there is no language bar and when i try to add it by pressing right click and toolbars he doesn't exist there either. i've checked in regional settings if hebrew is installed as secondary language and it is. i even checked the mark which says add a shortcut to language bar and it's still aint there, what should i do? thanks!!!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  7. מה ששמתי לב גם שאם אני עושה חץ ימני הSEARCH ראשון ומודגש וכנראה האופן אמור להיות ראשון ומודגש איך אני משנה את זה לרגיל ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  8. אני מעוניין להתקין אצל דוד שלי את חבילת העדכון לווינדוס לפני ההתחברות לאינטרנט האם יש פה למישהו לינק לחבילת העדכון על קובץ אם יש דבר כזה בכלל????

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  9. רצים אצלי במחשב יותר מדי תהליכים.. זה מגיע ל-45 ממוצע.. אני לא יודע בדיוק מה להוריד ומה לא. אני יביא תמונה של כל התהליכים שלי.. ותגידו לי מה להסיר ואיך בדיוק? כי ניקיתי רוגלות ווירוסים והכל !! תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב דיי חזק אפשר להגיד: AMD 3200+ 64bit 512 RAM 120 GB ממתי שאני לוחץ על הכפתור הדלקה של המחשב במארז, תוך 5 שניות אני בבחירת משתמש של ה-XP. כאשר אני מקליד את הסיסמה, לוקח למחשב 10 דקות לפחות עד שאני יוכל לעבוד. איפה שההתחל נמצא - אין גישה - זה כזה תקוע, עד שזה מסיים את התהליך שלו. כעקרון התהליך: McShield - עובד 5 דקות לפחות על ההתחלה עם 100% מעבד. לי נראה שזה של האנטי וירוס שלי.. יכול להיות? אם כן איך מבטלים את זה? (McAfee). למה זה ככה? וגם בכיבוי של המחשב שלי, הוא סוגר את המשתמש מהר ויפה.. אבל בשניה שזה אמור לעשות את הכיבוי בפועל (הכיבוי מסך בפועל), אז המחשב לא עושה כלום.. אפילו לא חושב.. ככה זה הולך איזה 10 דקות ואז פתאום הוא נכבה כמו ילד טוב למה זה כ…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  11. חבר שלי שכח את הסיסמא בהפעלת המחשב והוא לא מצליח להפעיל אותו. אמרתי לו לנסות להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל גם שם הוא מבקש סיסמא (וזה לא פותח את האפשרות להכנס לחשבון של הadministrator) מישהו יכול לתת עצות ולפתור את הבעיה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by omer.b,

win xp SP2 עם כל העדכונים ונורטון internet security כולל פיירוול. ניסיתי להוריד את הפיירוול-לא עובד,התקנתי סאן ג'אווה ומיקרוסופט VM-לא עובד:מה לעשות?יש לציין שהמחשב חדש ופחות או יותר מרגע ההתקנה עשה בעיות שונות ומשונות עם ג'אווה.... בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by guyyug,

בנייד שלי הלך הCD הוא ישן ולתקן אותו יעלה יותר ממה שהוא שווה השאלה היא אם אפשר להתקין דרך רשת (ה3.5 עובד )

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. שלום לכם! מאז שהפעלתי קובץ (לא חוקי :-\) נכנסו למחשב שלי Spyware שמסרב להיעלם.. ניסיתי עם Spybot ו-Ad-Aware (Pro) מעודכנים וכן סריקה מלאה עם Norton AV 2006 ו-Kaspersky מעודכן ומצאתי המון דברים "זדוניים" אך ה-Spyware עדין קיים.. יש לציין שכל שתי דקות קופץ חלון שכזה והדבר מתרחש רק כאשר יש חיבור לרשת.. כאשר קופץ חלון פרסומת שכזה הכתובת המופיעה בשורת הכתובת היא: http://www.ad-w-a-r-e.com/cgi-bin/PopupV3?ID={126D47B3-EC8B-821C-D403-D2125518184C}&type=normal&mSkip=1&rnd=29001 חיפשתי ברשת את המחרוזת ad-w-a-r-e.com ומצאתי רק כלי לתוכנה Ad-Aware שנקרא V2X cleaner שתחילה מצא את החיידק במחשב אבל אחרי סריקה עם התוכנה הכלי טוען שהמחשב נקי.. (ממש..) כמו כן נאמר שהמחרוזת ב…

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by ADIR_M,

כל עיקרון ה"חלונות" לא עובד. לא גרירה בין תיקיותצ לא גרירה לתוך תוכנות כגון WINAMP משתמש בWINXP SP2 עשית עדכון בדקתי וירוסים וSPY

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yoniby,

hello.. i installed windows xp 2 days ago. i had a problem when installing the hebrew language.. now the hebrew doesn't work and i can't read hebrew on my computer.. i look in google but didn't find anything.. i'm despart.. i really don't want to re-install windows and whole my pc again.. what can i do?? plz help

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  17. אני לא רוצה להזמין תכנאי שיפרמט לי... אם יש לי תדיסק של הווינדוס איך אני עושה לבד? יש לי בכונן C תווינדוס והכל בD אני ישאיר את D רגיל איך אני עושה? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dids22,

כנראה שבטעות לחצתי על משהו ועכשיו מנהל המשימות שלי הוא בלי כל האפשרויות שהיו לי בהתחלה(סתכלו בתמונה ד"א איך הציור? ולא מצאתי דרך להחזיר את זה אולי משהו יודע? [attachment deleted by admin]

19. שלום לכולם אני נתקל בבעיה הבאה: בכל הפעלת מחשב, windows explore עולה אוטומטית. נסיתי למצוא היכן נמצאת הפקודה המפעילה אותו, (ב-msconfig: startup, win.ini, system.ini) ואני לא מוצא. האם יש למישהו רעיון היכן עוד יכולה להסתתר הפקודה להפעלתו? תודה.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by yoniby,

hello, I formated my pc yes. I go to control panel, "regional and language options", advanced. i check all the hebrew box, but when i try to change the language at the top of the box.. it doesn't let me change the english to hebrew and writes: "setup was unable to install the chosen local. please contact your system administrator".. any ideas? thx

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by the kooks,

שלום רב. יש לי WIN XP+SP2 ומחשב די ישן..(תראו את המפרט) עכשיו מאחר והמערכת למרות כל מאמצי עדיין לא רצה מהר, אני עושה סריקות נגד רוגלות טוראנים עם 3-4 תוכנות שונות לפחות פעם בחודש אני משתמש באנטי ויורס AVAST ופיירול סיגייט 5.6 עושה איכוי דיסק כל מה שאפשר אפילו הורדתי את כל מה שמעמיס על המחשב בMSCONFIG עכשיו אני רוצה לבטל את כל השירותים שרצים שאני ממש לא צריך אותם למשל יש לי כרגע 36 שירותים רצים בTASKMGR.. ואני רוצה לצמצם קצת.. אגב לכול מי שיגיד לי "תוסיף זיכרון" אז אין כזאת אפשריות יש לי 256MB 266MHZ וזה מה שיש עכשיו מישהו יכול לעזור לי לחסוך בזיכרון וירטואלי כי לא משנה כמעט מה אני עושה יש לי 30-40 MB פנוי (אני בודק את זה באוורט) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי וינדוס XP בעברית יש אפשרות להפוך אותו לאנגלית עכשיו?

23. תאור המשרה: תפקיד מהנדס IT האחראי על מתן פתרונות ותמיכה יעודית ללקוחות ומערכות. המשרה מצריכה מוערבות במספר פרוייקטים מקביליים הכוללים עבודה אל מול מערכות תשתית של Windows*, פלטפורמות משתמשי קצה, הגדרות חיבוריות רשת הכוללות פתרון בעיות והתאמה לצרכי המעבדה. דרישות התפקיד: עלייך להחזיק בתואר מהנדס מחשבים או בתואר מקביל, להיות בעל לפחות 5 שנות נסיון בסביבת Microsoft Windows* הכוללות הבנה מעמיקה של system internals ויכולות אדמיניסטרציה מוכחות. נדרשת הכרה והבנה של TCP/IP, Active Directory. כמו כן, שליטה בשפות סקריפטים נפוצות כמו VBScript, WMI היא יתרון. נדרשת יכולת הובלה של פרוייקטים טכניים ועבודה יעילה מול ספקים חיצוניים כמו גם מול שותפים פנים אירגוניים. כמו כן דרישת התפקיד …

24. Started by lm,

שהמחשב מתחיל ומעלה את הוינדוס יש את הלוגו של וינדוס ודבר קטן שרץ עד שהוינדוס עולה. עכשיו זה די מעצבן ורציתי לדעת איך אני מחליף את זה במשו יותר נורמלי?????

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. שלום כל כמה שעות מאתמול המחשב שלי קורס ומופיע מסך כחול: http://img439.imageshack.us/img439/8022/dscf08730tj.jpg אולי זה מהעדכון האחרון של מיקרוספוט? אבל עידכנתי לפני 5 ימים וזה הופיע רק עכשיו מה אני אמור לעשות?? תודה לעוזרים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים