עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נדמה לי שיש איזה הגדרה, ושכחתי

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. Started by tzahi16,

מה זה שירות ה SPYNET ? איך זה עובד בכלל ? ואיזה תועלת אני יכול להפיק ממנו ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by kokolada,

היום בבוקר הפעלתי את המחשב ונעלמו לי הסמלים משולחן העבודה(יש רק שמות בלי סמלים) וגם מתפריט ההתחל מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by wizzede2,

הייתה לי בעייה במשך שבועיים ברשת, עד שהזמנתי טכנאי והבנתי שהבעייה היא שהיה לי במחשב הראשי את הווירוס W32.Welchia.Worm, שזהו ווירוס שדופק רשתות או משהו כזה. הורדתי את העידכון, הוא איתר ומחק אותו והכל סבבה. יום אחרי הז, הרשת שוב לא עבדה, עשיתי שוב סריקה ולמרבה הפלא הוא מצא את הווירוס שוב ומקח אותו ! עבד.. היום? לא עבד ! אני מריץ את הבדיקה שוב, וללא יותר מדי הפתעה הפעם, הווירוס שוב נמצא ושוב נחמק. מישהו יודע למה זה? מאיפה הוא כל הזמן מגיע? איך יש דרך להיפטר ממנו סופית?! תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by IlanF,

אפשר להוסיף פקודות ל 'music tasks' או 'file and folder tasks' ? אני רוצה להוסיף פקודות (file and folder tasks) לסריקת קובץ עם avast ו- convert with dbPowerAmp (למי שלא מבין על מה אני מדבר אז שיסתכל בתמונה למטה...) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by edoson,

דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן! איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!) איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!! איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות?????? מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  7. אני מוריד ויסטה עוד כמה שעות זה מסים. וזאתי הגירסא הסופית של הווינדוס הזה.. בקיצור יש לי 2.8 GHz במחשב.. וזיכרון של 512.. הווינדוס יעבוד טוב יענו? סביר? אמממ, עכשיו אני לא יודע איך לפרמט.. וחבר שלי שהתקין כבר ת'ווינדוס הזה, אמר שהוא שואל אותך אם אתה רוצה לפרמט או כאלו להתקין WIN על WIN.. בקיצור תגידו איך זה יעבוד אצלי + מה צריך לעשות בקשר לפירמוט.. =]

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  8. תודה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by Mishmish,

המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??. ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי..... תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות...... תודה!! נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו.... תודה שוב!!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by RON_Xxx,

אני רוצה לעשות את זה לאופיס 2007 ואם זה כן עולה כסף אז איך מיקרוסופט גובים אותו?...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  11. יש לי מחיצה אחת עם ויסטה 32bit ו ווינדווס 7(בילד 7000) גם 32bit ואני רוצה לעבור ל64bit בגלל שיש לי 4GB בעיקרון יש לי 2 מחיצות אבל כשאני בויסטה הוא מראה עוד אחת של 200MG בערך ואמרו לי שזה נורמלי ושזה של ה7.. בקיצור..מה הדרך הנכונה לפרמט אותם למעבר ל64bit?(אני רוצה להשאיר את ה7 עם הויסטה כמו שעכשיו) בבקשה תיהיו ספציפים כמה שאפשר וכמה שתוכלו לפרט... והאם יש עוד דברים שעליי לדעת על מעבר ל64bit? האם התוכנות של 32bit כמו rocketdock , fraps , ccleaner וכו' יעבדו כרגיל?או שצריך להוריד את כל התוכנות על 64bit? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by ward,

יש לי בעיה מאד מאד מוזרה כל הזמן יוצא לי בעיה ( שלח\אל תשלח) לתוכנה ששמה WMI איך אני נפטר מזה !!! צריך תמונה מצורפת ??.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  13. למה כשהווינדווס עולה עם הפעלת המחשב אז נפתחת לי התיקייה C:\WINDOWS\system32 ?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. שלום לכולם תראו מה קורה לי לוינדוס כול פעם שאני מפעיל סרט [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  15. Started by menibi,

אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת (יש לי xp ) וכשאני לוחץ על DEBODING הוא רושם לי משהוא על SCRIPT כפי שאתם מבינים אני לא מבין גדול אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  16. היי יש לי נסיון פה ושם בהתקנת ווינדוס אבל נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי אף פעם.. מחשב חדש לגמרי, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועם הבוט הראשון הוא מעלה לי את ההתקנה שמה אני בוחר את הכונן שאני רוצה ואז הוא מעתיק קבצים. לאחר העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול שלאחריו המחשב פשוט נכנס ללופ אינסופי של אתחולים מעצמו. זה פשוט לא ממשיך את ההתקנה לאחר האתחול הראשון. אם לאחר האתחול הראשון אני אומר לו להתחיל מהכונן דיסקים אז הוא פשוט מתחיל את ההתקנה מחדש כאילו לבחור כונן וכאלה שכבר עשיתי.. מה יכולה להיות הבעיה??

17. יש לי דיסק של ווינדוס XP שכתוב עליו את זה: Windows XP Home Edition with SP1 ובאותיות קטנות בצד: "the full version of the sowtware installed on this CD was preinstalled on your hard drive at the factory and may only be used for backup and recovery of your spiritus computer system. perforamce of the software is the sole responsibility of spiritus." זה דיסק שאני יוכל לעשות ממנו BOOT ולהתקין ווינדוס על מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by morans,

היי לכולם! אני מקבלת כל הזמן הודעת שגיאה מוזרה (מצורפת תמונה) מישהו מכיר את זה? ויודע מה לעשות כדי לפתור את זה? אודה לכם על העצות מורן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  19. שלום לכולם אז הבעיה ככה לפני מספר ימים שרצתי להפעיל את הregedit דרך start>run>regedit ניתקלתי בבעיה שהחלון של הREGEDIT עלה לשניה ונסגר אבל אני יכול להפעלי אותו ידנית (כל הדרך הארוכה) ואז ניסיתי להפעלי CMD דרך start>run>cmd והחלון של הCMD עלה אבל נשאר "תקוע" ולא זז אבל אם אני מפעיל את זה בדרך הארוכה זה עובד ואז שרציתי להיכנס לתיקיה system32 לא מצאתי אותה אבל שהסרתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת זה הציג אותו וזה גורם לי גם לבעיות עם האינטרנט ובעיות כלליות ככה אני חושב האם יש דרך לסדר את זה או משהו...? וסרקתי וירוסים דרך NOD32 וגם SPYWARE ולא מצא משהו מיוחד חוץ מקבצי מירק ועוד כמה מיני לא חשובים ובכל זאת החלטתי למחוק אותם אבל לא עזר הנה כמה תמונות (התמונה …

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by djvibe,

היי הקלטתי מהשיעור שלי מכונה וירטואלית עם windows server 2003 עכשיו כל פעם שאני נכנס למכונה והווינדווז עולה זה מבקש לעשות אקטיבציה .... איך אני מבצע אקטיבציה על המכונה כדי שהווינדווז יעלה והכל יעבוד?! תודה רבה יניב

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by g_s,

שלום יש לי בעיה ... בכל פעם שאני גולש באינטרנט אני נזרק החוצה לשולחן עבודה מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by maxwell10,

היי, רציתי לשדרג ל Win 7 אבל הבעיה שהמחשב שלי ממש ישן, יש לי מעבד AMD 1.6GHz וזכרון 1GB DDR, הכונן הקשיח שלי אינו תומך ב SATA אלא רק ב ATA ויש לי כרטיס מסך שיושב על AGP slot, נראה לי שיש לי תמיכה ב DirectX 9 אבל אין לי מושג לגבי ה WDDM. בכל אופן, במפרט מחשב הנוכחי שלי, האם יהיה כדאי לעבור ל Win7 או שהתוכנה תהיה כבדה מידי למחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  23. שעושים כיבויי בחלונות לא תמיד המחשב מתכבה, לפעמים כאילו המחשב מתעלם , איך ומה לעשות כדי שוינדואוס יכבה מהפעם הראשונה תודה

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by superman19,

כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב עולים לי 3 אופציות כניסה לWindows הבנתי מתכנאי שזה התקנה של Windows על Windows, איך אני מפרמט בצורה כזאת שעולה לי אוטומטית ה Windows בלי לבחור בין ה3 אופציות ???

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by puki,

יש לי מחשב חדש (AMD64), עם XP PRO ENGLISH עם SP2, הוא מחובר ל-ADSL דרך מודם ECI שהפך לראוטר, דרך SWITCH , במקביל ללפטופ. הכל עבד טוב ויפה, עד שיום אחד המחשב איבד את החיבור לאינטרנט. אחרי שיחה עם הספק ניסינו לעשות REPAIR לקבלת IP חדש, והוא לא עבר- נותן הודעת שגיאה שלא ניתן להשלים את הפעולה. גם IPCONFIG/RENEW נתקע. את אותו כבל רשת לקחתי וחיברתי ללפטופ - מתחבר כרגיל. כמו כן לא ניתן אפילו לפתוח את הממשק של המודם דרך האקספלורר. אני הימרתי שמשהו בכרטיס רשת נדפק (ON BOARD), לקחתי את המחשב לחנות, בדקו, אמרו שגם עם כרטיס רשת חיצוני (USB) הוא לא מתחבר, אז הבעיה היא במערכת ההפעלה - לא בעיה שלהם. המליצו לפרמט ולהתקין שוב. הרצתי AD-AWARE, SPYBOT, NAV, הכל נקי, עדיין לא מתחבר. ניטרלתי …

• 5 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים