Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כחה הייה לי Windows XP והוא לא עבד לי... אז התקנתי את ה Windows מחדש ומה שקורה אני רוצה את כול המיסמכים והקבצים שהיו לי בשולחן העבודה ב Windows הישן שלא עולה. כמו שאני יודע כול הקבצים האלה נישמרים תחת תיקייה C:\Documents and Settings ושם יש את התיקיה של המסמכים ושולחן העבודה. אבל כשאני מנסה להיכנס לתיקיה אני מקבל הודעה "C:\Documents and Settings\Eliran" "Access Denied". הקבצים שם חשובים לי מאוד אך אני מוציא אותם משם???
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אודה בעיקר להתיחסותם של אלו שכבר התנסו ב vista 64bit האם בכלל כדאי להתקינה ? האם היא יציבה ? הכנתי כבר את כל הדיירברים ל 64bit ולפני שאני יוצא לדרך רציתי לשמוע קצת פרטים.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן! איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!) איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!! איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות?????? מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית. כשאני פותח קובץ של word ונותן לו שם, מערכת ההפעלה מכריחה אותי לרשום בשם הקובץ את הסיומת .doc שמתי לב שבמחשבים אחרים שעליהם עבדתי, היה מספיק לרשום רק את שם הקובץ ללא הסיומת. כיצד אני יכול להגדיר במחשב שלי שאצטרך לרשום רק את השם ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש דרך לשחזר את התוכן של תפריט Programs בתפריט של מערכת ההפעלה ? הבן הקטן של קולגה בעבודה מחק הכל ! בדקתי בסל מיחזור ואין דבר.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הלו ? יש שם מישהו ? טוק טוק ? בשימושים הרבים שלי במחשב, אני מחליף בערך 20 חלונות שונים ובכל חלון אני משתמש בשפה אחרת או כמה שפות. נניח : עברית - אנגלית - רוסית - ספרדית - גרמנית עכשיו, הרבה ( טוב, המון, כמעט כל הזמן ) אני שוכח באיזו שפה אני רושם בחלון אחד וכשאני עובר לחלון אחר ומתחיל לתקתק על המקלדת, אני כותב שתי שורות ומסתכל במקרה על המסך ומגלה ( שוב ) ששכחתי להעביר את השפה למה שאני צריך ורשום ג'יבריש מוזר. ( כוסאוחתו !!!!! מחשב אידיוט !!!! לא מבין מה אני כותב לו , זבל בן זבל ) יש תוכנות שמתקנות את המצב כמו בילבולון או LANGOVER אבל הן עובדות תוך לחיצה על כפתור כזה או אחר ( לפי הגדרה ) ודי נמאס לי מכל העניין. אני מחפש משהו אוטומטי שירוץ ברקע ויזהה איזו שפה אני מתקתק וישנה…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי, כשהשתמשי ב 7 BETA הצורב עבד כמצופה מאז העדכון ל 7 RC (עי פירמוט) הצורב מוציא דיסקים שלא ניתנים לקריאה ובנוסף, למשל צרבתי דיסק מוזיקה, ושלושה שירים בו פשוט נצרבו כ"שקט" הצורב הוא HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H30N ATA של LG אני משתמש ב BurnAware בשביל לצרוב. תודה רבה על כל עזרה שתתקבל
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
What should I do In the languges setting already installed hebrew so what's the problam ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ויסטה ומאז אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך שלי (9600GT), אבל כל פעם שאני מתקין צריך לעשות ריסטרט, ואיך שהמחשב עולה המחשב רק מציג צג שחור (ואני יודע שהוא עובד כי אני שומע את הצליל של העליה של הוינדוס), והדרך היחידה שלי לראות משהו היא או להיכנס במצב בטוח או לעשות שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ניסיתי להוריד מהאתר שלהם דריבר ולהשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וכלום לא עובד למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים ניסיתי להתקין וינודוס במחשב שיועד לפירמוט בקיצור הכנסתי תתיסק עשיתי ממנו בוט הכל עבד חלק במהלך הפירמוט והעתקת הקבצים אל הדיסק הקשיח לאחר מכן המחשב עושה ריסט לעצמו וניכנס לתפריט של וינדוס (התפריט שבצד שמאל רשום לך כמה זמן נשאר) במצב הזה ההתקנה פועלת כבר מהדיסק הקשיח לאחר כמה דקות הוא נתקע ורושם לי הודעת שגיאה בקשר לקובץ אני לא יודע מה לעשות הדיסק חוקי ובמצב מצויין כנ"ל לגבי המצב הבראותי של המחשב בנוסף ניסיתי עוד שני דיסקים שונים וגם להם הבעיה חזרה בנוסף ניסיתי שני כוננים שונים דבר שלא פתר את הבעיה האם אתם יודעים מה הבעיה והאם אני יכול לסדר את זה לבד?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות בשפה ברוסית שאני חייב לשנות את 'איזור המערכת'(SYSTEM LOCALE) כדי להצליח לצפות בהן. השינוי הוא מעברית לרוסית וכל שינוי שכזה דורש הפעלה מחדש. זהו תהליך מעצבן למדי. יצרתי משתמש חדש במערכת וניסיתי לקבוע איזור שונה עבורו, אך זה שינה עבור שאר המשתמשים גם. אני תוהה אם יש דרך לשנות לקבוע עבור כל משתמש איזור שונה? ואם אין, מה לעשות בדבר התוכנות שרואים בהן סימני שאלה כאשר האיזור הוא על ישראל(עברית). תודה.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני ניסיתי להחליף אבל זה רשם לי איזה משהוא שקשור ל WINZIP ולה UNZIP משהוא כזה מאלה ואיך אני מחליף לSP2 יש לי את הSP3
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. במחשב יהיו 2GB של זכרון, ו- HD בגודל 160GB. המליצו לי ליצור בהארד דיסק מחיצה שתהיה מיועדת לזיכרון וירטואלי בלבד. לצורך העניין, תהיה מחיצה C בגודל 20GB עבור מערת ההפעלה (XP), מחיצה D עבור תוכנות, משחקים ושאר ירקות (בגודל של 130GB~), ומחיצה E בגודל של 4GB לזיכרון וירטואלי. על מחיצה זו לא יהיה שום דבר (היא תהיה "ריקה"), והזכרון הוירטואלי יוגדר כך שהוא "יישב" רק במחיצה E. מישהו מכיר את העניין הזה / יודע אם זה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום. לצערי הרב שחכתי את הסיסמה שלי בווינדוס... אני יכול להיכנס לחשבון אחר, אבל זהו חשבון מוגבל ולא ה-admin ... ניסיתי כבר להיכנס במצב בטוח אך הוא עוד פעם מבקש סיסמה... בבקשה אנשים תעזרו לי! אני לא רוצה לפרט את המחשב!! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחרי ההתקנה של חבילת העדכונים כי הוא עובד נורא ואיום. אשמח לעזרתכם,
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הסרט עובד לאט במחשב שלי, במחשב של חבר שלי (יש לו מחשב יותר חלש משלי) הסרט עובד מצויין אפשר לשלול את הבעיה של וירוס ועומס על הווינדוס בגלל תוכנות שעובדות ברקע... מקווה שתעזרו לי... יש לי מחשב כזה: p4 2.6gh ram 254mb כרטיס מסך g force 4mx 400 win98 windows media player 9 תודה לכל מתייחס
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ... בכל פעם שאני גולש באינטרנט אני נזרק החוצה לשולחן עבודה מישהו יכול לעזור לי???
-
שלום רציתי להתייעץ בנוגע להלפת מערכת הפעלה כרגע אני על ויסטה הום 32 עיקר העבודה על המחשב היא 3D STUDIO MAX9\10 ADOBE CS3 בעיקר מידול ואנימציית תלת ועריכת וידאו המפרט שלי הוא intel core i7 920 2.79ghz 4gb ram Nvidia geforce 9500gt 1 gb רייד10 4x 500 gb WD 7200rpm 32mb איזה מערכת הפעלה תעבוד לי בצורה הכי חלקה ללא בלאגנים??? תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אז ככה יש לי וינדוס Xp pro והיום בטעות מחקתי תסמל של ה מחשב שלי עכשיו אם אני עוש ה קיצור דרך למחשב שלי אז יענו זה קיצור דרך ולא הסמל המקורי ועכשיו אם אני רוצה ליכנס לעשות מאפינם וליכנס ל מנהל התקים וכול זהה אין לי שם וזה בעיה ליכנס לשם מישהו אולי יודע איך ליצור סמל חדש ??
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שאחרי חזרה ממצב HIBERNATE המחשב יגיע ישר למצב עבודה ולא למסך של הLOGON? ניסיתי לעשות AUTO LOGON עם הTWAEK UI אבל זה לא עובד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הייי חבר'ה.. בזמן אחרון המנהל משימות לא עובד ואיאפשר לפתוח ונסיתי לעשות CTRL+ALT+DELETE ועדיין לא עובד ולא פותח ולא מופיע את המנהל משימות .. הנה תמונה יותר בוררה מופיע בצבע אפור שאיאפשר לפתוח אותו . יש פיתרון לזה? בתודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת Windows Vista 32 bit ואמרו לי שאני יכול להתקין את אותה המערכת רק 64 ביט, השאלה היא? המערכת הזאת מתאימה רק למעבדים 64 ביט? או שאני יכול להתקין אותה על 32 ביט והמחשב ירוץ יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אררגגג זה כזה חרא עושה מלא בעיות.. איך אני יכול פשוט לחזור לקודם?? אני לא רוצה לפרמט בשביל זה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-