Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע למה המחשב שינה בעצמו את השומר מסך לדבר הזה ואין לי אפשרות לשנות למשהו אחר מישהו יודע איך אולי אפשר לתקן את זה??
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כשאני מוריד נגיד תרגומים לסדרות, הכל בג'יבריש, ואני צריך ללכת לאיזה אתר מסריח שמתרגם את הג'יבריש לעברית ולהעתיק את זה וקצת נמאס לי לעשות את זה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסת ניסוי ultimate בעיות שנתקלתי בהם: 1. יש לי בעיות עם הUSB למשל לכונן חיצוני הוא לא נותן לעבוד כמו שצריך ואביזרים אחרים הוא לא מזהה 2. קבצים של אייפון שאני מוריד מגיעים מפורקים 3. אין לי עדיין גישה ל HP שלי (מדפסת פקס סורק) למי שיש פתרונות אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 rc וכשאני רוצה לפתוח סרט מהאינטרנט אין לווינדוס מדיה פלייר אפשרות לזרימה (יש לי רק שמור ובטל) כשאני מעביר את הגדרות הברירת מחדל ל media player classic אז יש לחצן הפעל אבל הוא לא תומך בזרימה אלא ההוא מוריד את כל הקובץ (לספרייה זמנית) ואז מפעיל אותו ומה שיותר גרןע זה שאין בו חזרה (repeat). מישהו יודע איך אני מפעיל זרימה במדיה פלייר???
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל את ההגבלה של גישה לקבצים פרטיים שנחסמו ע"י הוספת סיסמה למשתמש בחשבונות משתמשים? עשיתי הגבלה של הקבצים ואחרי פירמוט אי אפשר לגשת אליהם. הכוונה לתיקית המשתמש בDocuments and Settings[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 14:34:22 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב אני במעבר לוויסטה 64 וההתחלה הייתה סיוט הכרטיס רשת האלחוטי הזה פשוט לא רצה להיות מותכן באופן רגיל בכל מקרה חפרתי קצת בגוגל והגעתי לפתרון ואלו השלבים 1-מתקינים את הדריבר בצורה רגילה לא משנה שהוא לא יזהה את ההתקנה בשלב הזה 2-סוגרים את המחשב ומוצאים מהחשמל לכמה דקות 3-פותחים את המחשב וכותבים ביטול ל"מצא תוכנה חדשה " 4-הולכים ל"לוח בקרה" לוחצים על שדרוג בכרטיס רשת ואז מכוונים אותו ל"חלונות 32" (באנגלית) תיקיה שנמצאת בתיקיה של "חלונות" הוא יחפש כמה דקות ימצא ויתקין את הכרטיס זה מעצבן אבל פועל
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעייה שאתה נכנס למחשב שלי בווינדוס XP כמובן לוחץ למשל על כונן D והוא נותן לך תפריט של פתיחה באמצעות במקום שייפתח את הכונן... מישהו יודע איך מסדרים את זה? על ידי איזה פקודה? ועוד שאלה ברשותכם בווינדוס XP היו לי מלא משתמשים לפחות 5 בעת הכניסה שלי למחשב אני רוצה למחוק את כולם ולעשות אחד אדמיניסטרטור עם סיסמא... איך אני עושה את זה... בחשבונות משתמשים אין אפשרות למחוק משתמש??? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכותב WIN32 GENERIC EXE .ERORR וגם בעיה שנייה ש SVCOST.EXE ופתאום אין אינטרנט ומאתחל את המחשב מהתחלה ... אני חושב שהבעיה היא במערכת ההפעלה ואתם ? מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כרגע אני על ויסטה והתקנתי חלונות 7 בכונן אחר וזה עושה רושם מצוין ועובד חלק.. השאלה היא האם כדאי לעשות מעבר סופי להעביר את כל הדברים ל7 ולמחוק את ויסטה?? מה אתם אומרים...?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי וינדוס בעברית עם EXPLORER 6 ואני רוצה לשדרג את הדפדפן ל 7 ואני מקבל הודעת שגיעה. גם הדפדפן שהורדתי הוא בשפה העברית.
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, כעת אני משתמש בווינדואוס 7 בגרסאת 32 ביט. האמת שאני מרוצה מהמערכת. רציתי לדעת אם אני ישדרג למערכת 64 ביט, המחשב יהיה איטי יותר ? האם התוכנות שהתקנתי במערכת 32 ביט יכולים שלא לעבוד כמו שצריך על מערכת 64 ביט? שאלה אחרונה וחשובה. האם גם במערכת ווינדואוס 7 לא ניתן לשדרג מ 32 ל64 ביט, או שכאן זה אפשרי בניגוד לוויסטה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 על שלושה מחשבים בבית, חיברתי אותם ל homegroup. השאלה שלי היא איך אני יכול לשתף רק משתמש מסוים באחד המחשבים בתיקיות מסוימות?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם התצוגה מקדימה בWIN7, כל הסרטים בפורמטים AVI ו-MKV מופעים עם הסמל שמדובר בסרט ולא עם הסמל של תצוגה מקדימה אותו דבר קורה לי עם קבצי מוזיקה בפורמט MP3, הם גם מופיעים על הסמל של הסרטים. מה גם שכל הפורמטים האחרים מופיעים כרגיל (לדוגמא MP4 ו-WMA) יש דרך לסדר את זה? את הבעיה הזאת הייתה לי עוד לפני שהתקנתי את ה-WIN7, כלומר ב-VISTA בהתחלה הכול הופיע כמו שצריך ואז זה התחיל להופיע ככה הוספתי תמונה שמסבירה את דברי: הסרט אווטאר הוא בפורמט MP4 הסרט 2012 הוא בפורמט MKV הסרט 300 הוא בפורמט AVI תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי יש אפשרות כזו ? כי אני רוצה להפעיל מישחקים רק עם דייריקס 9 בכדיי שיפעלו מהר יותר. רוני
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר WINDOWS2000 PROF - התקנה חדשה על דיסק מפורמט. לאחר מכן התקנתי כרטיס עריכת וידאו. בעת ההתקנה החלפתי לדרייבר חדש יותר. סה"כ, התקנת הכרטיס דרשה מספר ריבוטים (REBOOTS). פתאום, לאחר שאתחלתי את המחשב, הכנסתי שם וסיסמא. קיבלתי הודעה שהשם לא נמצא על הדומיין. המחשב קונפג כחלק מWORKGROUP ולא דומיין. שם המחשב KDSII. ההודעה שהתקבלה דיברה על כך, ששם המשתמש לא קיים על הדומיין KDSII. כזכור, זהו השם של המחשב. ולא הוגדר שום דומיין. בכל מקרה, כעת אי אפשר להכנס למחשב. ניסיתי גם בSAFE MODE והיא רוצה את הדומיין. מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אוקיי אז אני לא יוסיף, התמונות מדברות בעד עצמן.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
האים אני יכול לימחוק את כל הקבצים שבתמונה?? http://planet.nana.co.il/asichen/0003.jpg
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אני עובד עם המערכת Windows XP ויש לי בעיה מאוד מרגיזה. הרבה סוגים של קבצים כגון : קיצורי דרך, Jpg, Gif, BMP ועוד ועוד... מופיעים לי כקבצי מערכת המוזרים האלו. איך אני מסדר תבעיה הזו? תודה על התמיכה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הייתה לי בעייה במשך שבועיים ברשת, עד שהזמנתי טכנאי והבנתי שהבעייה היא שהיה לי במחשב הראשי את הווירוס W32.Welchia.Worm, שזהו ווירוס שדופק רשתות או משהו כזה. הורדתי את העידכון, הוא איתר ומחק אותו והכל סבבה. יום אחרי הז, הרשת שוב לא עבדה, עשיתי שוב סריקה ולמרבה הפלא הוא מצא את הווירוס שוב ומקח אותו ! עבד.. היום? לא עבד ! אני מריץ את הבדיקה שוב, וללא יותר מדי הפתעה הפעם, הווירוס שוב נמצא ושוב נחמק. מישהו יודע למה זה? מאיפה הוא כל הזמן מגיע? איך יש דרך להיפטר ממנו סופית?! תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית ובשבועיים האחרונים קורה לי לעיתים תכופות שבזמן גלישה באינטרנט עם האקספלורר, (לא מופיע רק באתר ספציפי) מופיע חלון: internet explorer has encoutered aproblem and needs to be close error signatre: appname:iexplore.exe appver 6.0.2600.0 modname:mshtml.dll the following files will be included in this error report: c:\docume~1\admini~1\locals~1\temp\WERBE.tmp.dir00\appcompat.txt אין אצלי קבצי ריגול ואין וירוסים. באתר של מייקרוסופט הפתרון לבעייה הוא הסרת ה- smart tags מה- add\remove prog והסרת הסימון של enable smart tags תחת tools-internet options-advance אלא שאצלי במחשב לא מופיעים שניהם בכלל. האם יש למישהו פתרון??
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב מכיוון שהחשמל מחובר וגם ה IDF לכונן הצורב וה DVD שלי, וגם הם מזוהיים בביוס, נתקלתי בבאג לאחרונה והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני משתמש במערכת הפעלה WINXP SP1. מסיבה לא ברורה שני הכוננים האלו נעלמו. גם דיוויס מנג'ר אין עונה ואין נראה. אחי אמר לי שזה באג בוינדואז שהיה גם לו והוא בעבר מצא לזה פתרון בכיוון הרג'יסטר של וינדואז. חיפשתי רבות בגוגל אך לא מצאתי פתרון לתקלה. בבקשה התוכלו לעזור לי ? האם פירמוט הוא הפתרון היחיד ? כי עשיתי התקנה בריאה ל WINDOWS עם מלא טוויקים ומלא תוכנות והתקנים, ככה שפירמוט הוא לא אופציה שבילי ! אשמח לקבל תגובות ועזרה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון - בתודה, עודד.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
טוב, יש לי WinXP Pro SP2 מותקן עם רישיון מורשה והכל, ולאחר שהייתה לי בעיה עם הרג'יסטרי, הייתי צריך להתקין Recovery Console קודם. אז השגתי דיסק מקורי של WinXPHome כדי לעשות בוט מה- Recovery Console. הבעיה שכל פעם שאני כותב פקודה כלשהי שקשורה במערכת (כמו copy c:/... del c:/...) כתוב לי Access Denied... איך אני עוקף את זה ומהי הבעיה, אם בכלל? תודה מראש! :-*
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום... אז ככה, התחלתי להוריד את הדמו של NFS:U2 דרך מוזילה (כפי שרוב משתמשי הפיירפוקס יש לו מנהל הורדות משלו), עד שנמאס לי ויצאתי כדי לשחק HL2. אז לחצי Cancel 1 Download ויצאתי. הקובץ שהיה על הדסקטופ (הגדרתי בפיירפוקס שכל ההורדות ישמרו בדסקטופ), nfsu2_demo.exe.part נשאר שם, אז מחקתי אותו. הקובץ השני, nfsu2_demo.exe, לא נמחק. לא נמחק, לא ניתן לשנות אותו, לא ניתן להעביר אותו, לא ניתן להריץ אותו ("Not a Win32 App"). נ יסיתי לבטל כל תהליך שנראה לי קשור אליו, אבל שום דבר לא עזר. ניסיתי לעשות רסטארטים, אפילו להכנס בסייפ מוד - שום דבר לא עזר. מה שמוזר שהקובץ בנוסף שוקל 0mb's. למישהו יש עצות? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אין לי מושג למה .. אבל הדפדפן שלי (Explorer) לא מריץ java script... כל פעם שהוא נתקל בקישור או פעולה של java script הוא פשוט לא מבצע כלום... אם למישהו יש מושג והוא יכול לעזור אני אשמח....
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני קונה מחשב אשר ברגעים אלה מציעים לי מה לקנות. עכשיו יש לי WINDOWS XP לא שלי האם אני יכול להתקין אותו למחשב החדש שלי או שתהיה לי בעיה? (אם האישור למיקרוסופט או משהו אחר)? עכשיו אם התשובה שלילית האם זה מסובך מדי להסביר איך אני מתקין את הוינדוס על המחשב שלי אם כן אני אשמח לדעת שכאשר אני אקנה אני אוכל התקין בעצמי. דבר שני האם אם יש לי 120GB כיצד האם ברגע שאני מתקין את הוינודוס אני גם מחליט איך לחלק את ה-HARD DISK אם התשובה היא כן לכמה כוננים לחלק? וכמה GB כדאי לחלק כל כונן?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-