Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי שלח לי את הצילום מסך שאני מצרף פה...רשום שם בתיקייה אחת AMD64 (מוקף בתמונה) האם זה אומר שזו גירסא של AMD או שזה תומך גם באינטל.... דרך אגב זו סתם תמונה שהוא הוריד מאיפה שהוא אבל אני מקיף גם למעלה כדי שתיראו...רשום גירסא של תאגידים...זה משנה משהו? דרך אגב מחקתי שם את מה שהיה רשום למעלה כי רשום שם CDKEY וזה לא חוקי....השאלה היא עיניינית בלבד כי אני מעוניין לדעת אם XP64 ביט תומך בצורה יותר טובה במעבדי AMD מאשר במעבדי אינטל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רפיר על ההתקנה כי המחשב מתחיל להיתקע לי...... האם הגדרות הרשת ימחקו לי ואני יצתרך להגדיר אותם מחדש?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
יש לי כונן חדש בנפח 160 ג'יגה וינדוס מזהה רק 130 במה יכולה לניות טמונה הבעייה הביוס קורא 160 sp2 מותקן כולל כל התוספות...מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקי זה לא היה לי. התקנתי תוכנה מסוימת בוינדוס שדורשת פתיחת יוזר ועכשיו כל פעם שהווינדוס 7 עולה מופיע לי ריבוע קטן עם השם של היוזר שלי שהוא האדמניסטרטור ואני צריך ללחוץ עליו כדי להיכנס לוינדוס. אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את זה וחיפשתי בהכל. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
לפעמים ה win xp מבקש להכניס סיסמא למרות שלא הוגדר כך.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, יש בעיה במחשב והוא לא עולה כמו שצריך. בתור התחלה, אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש כדי לוודא שאין בעיית חומרה. מערכת ההפעלה היא WIN XP הבעיה: אני רוצה לגבות את הקבצים של המשתמשים, אבל לא יודע איך. כשמחברים את ה-הארד דיסק למחשב אחר, אי אפשר לגשת לקבצים בלוגינים של המשתמשים. למישהו יש רעיון איך כן אפשר לגבות את הקבצים האלו? זה די דחוף כי זה מעכב את הפירמוט של ההארד דיסק. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אין בהם בעיות או ביטים פגומים או בעיות דיגיטליות או לא יודע לנסח את זה?
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעייה שאתה נכנס למחשב שלי בווינדוס XP כמובן לוחץ למשל על כונן D והוא נותן לך תפריט של פתיחה באמצעות במקום שייפתח את הכונן... מישהו יודע איך מסדרים את זה? על ידי איזה פקודה? ועוד שאלה ברשותכם בווינדוס XP היו לי מלא משתמשים לפחות 5 בעת הכניסה שלי למחשב אני רוצה למחוק את כולם ולעשות אחד אדמיניסטרטור עם סיסמא... איך אני עושה את זה... בחשבונות משתמשים אין אפשרות למחוק משתמש??? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אהלן אחרי התקנת תוכנה כלשהי בגרסאת בטא, המחשב שלי קצת נדפק וקרה מצב שעשיתי כמה ריסטים, שיניתי את מיקום הכרטיס קול שלי בפי סי אי (יש לציין שהמחשב הוא מחשב אולפן מוזיקה) בכל מקרה שפתחתי את הפרוייקט האחרון שלי בקיובייס קיבלתי 2 הודעות HFC ERROR - FAILED TO ALLCATE MEOMRy FAILD TO CREATE OFFSCREEN BITMAP והפרוייקט תקוע, אני צריך לעשות ריסט, ואחרי כמה פעמים כאלה שוב המחשב לא מזהה את הכרטיס קול שלי ואני צריך להתקין אותו מחדש.. מישהו יודע מה עשיתי שם?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה זה באתי ללחוץ על מחיקת כל הקבצים בסל מחזור ופתאום בום אני קולץ את הסל מחזור נעלם לחצתי בטעות על מחיקת הסל מחזור משולחן עבודה , בעע מה זה , למה שמישהו ירצה למחוק תסל מחזור??? כמובן שזה VISTA איך להחזיר תסל מחזור??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי ייצא המוצר לשוק? ראיתי שממיקרוספוט כבר השיקה אותו והשאלה מתי אני אוכל לרכוש אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה : התקנתי וינדוס ויסטה, הכל סבבה ואז התקנתי דרייבר לא טוב וקרסה לי המערכת. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב, אבל הוא מראה לי את המסך הראשון (השחור) שבו הוא מעתיק קבצים, כשהוא מסיים הוא מראה את ה scroll התקדמות הירוק שכתוב מתחתיו Microsoft Corpotation ואחריו הוא נתקע ! פשוט מסך שחור. ניסיתי דיסק אחר אבל אותה הבעיה שוב ! למה זה קורה ? ואיך זה שבפעם הראשונה הוא כן התקין בלי בעיות ?? חייב עזרה דחופה תודה !
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
על שתי התוכנות יש אייקון של "מגן"איך אני מבטל את זה? גם ב security center ניסיתי לשנות לכך שלא יודיע על "אישור" וזה לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אחרי שאני עושה תBOOT" אני מקבל בחירה בין שתי מערכות מיכוון שהמחשב עבר פירמוט יש על מחיצה אחת של ההרד דיסק התקנה של וינדוס ועל המחיצה השניה כלום זאת אומרת שאם אני בוחר "בגירסה" הראשונה הוינדוס עולה כמו שצריך ואם אני בוחר בגירסה השניה הוא נותן לי ERROR איך אני מוחק את הגירסה השניה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים באקפלורר שלי נראים כך משום מה שמתי לב שחסר לי אריאל פונט בתיקיית הפונטים ואולי אני לא רואה טוב כוון שהוא חסר ולא ניתן לבחירה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי , נורא התלאהבתי מהתוכנה שמובנת בתוך ויסטה המאפשרת בקלות להתחבר להתקני BT , כגון פלאפונים ועוד.. האם יש אלטרנטיבה לWIN XP? תודה, סשה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כמעט כל ישום שאני מפעיל , צורך 100 אחוז זמן מעבד למשך כמה שניות ואז משתחרר ופועל כרגיל מה עושים ? התקנתי את כל העדכונים מ- windows update . גד
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
למה יש הבדל בין מקום שתופסים הקבצים לפי מאפייני הכונן לבין מקום שתופסים הקבצים כשאני מסמן את כולם? לאן הולכים כמה ג'יגות? בהתחלה חשבתי על VIRTUAL RAM אבל אז ראיתי שזה לא כל ההפרש
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם! מצלמת האינטרנט שלי - Logitech quickcam pro 4000 והסורק שלי - של המכשיר המשולב HP PSC 1200 - הפסיקו לתפקד לפתע. שני המכשירים תפקדו זמן ממושך ללא שום בעיה וביום בהיר אחד הפסיקו להזדהות. פשוט לא קורה כלום כשאני מחבר אותם והמחשב לא מוצא אותם כשאני מחפש אותם ספציפית. יש לציין שהמדפסת במכשיר המשולב עובדת ומזדהה בלי בעיות והמצלמה נוסתה ועבדה במחשב אחר. ה-Device Manager מראה את שני ההתקנים, תחת Imaging devices, עם סימן קריאה צהוב. כשמנסים להיכנס להתקנים עצמם - במקרה של המצלמה ה-DeviceManager פשוט נתקע. הסורק נותן את ההודעה החביבה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) כמ…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, במ"ה XP יש אפשרות די נחמדה של בחירת תוכנה להפעלת דיסק. אתם מכירים את שאתם מכניסים דיסק לכונן ה CD-Rom או לצורב ופתאום קופץ לו אשף ומציג את כל התוכנות שיכולות להשתמש בדיסק? (צירפתי תמונה של זה). שאלתי היא... איך אני יכול להוסיף/ךהסיר תוכנות מהרשימה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אנסה להסביר את הבעיה בפשטות: לאחר סימון של אייקון כלשהוא ולחיצה על מקום ריק, נשארת מסגרת מקווקות ריקה סביב האייקון. המסגרת הזו נעלמה לי. איך אני מחזיר אותה? ניסיתי לשחק עם ה- show translucent selection rectangle וזה לא עובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-