עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם אני מנסה להכנס לאפשריות של הוינדוס XP לאפשריות של הפייר וואל המובנה של הוינדוס וזה נותן לי את הבעה הזו?? יש לי את כול העידכונים עד היום לשעה זו מוזר לא יודע כבר מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by ARIK1984,

שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח למחשב וינדוס 7 אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  3. האם יש דרך לבטל את ההודעות (הדי מעצבנות לרוב) שמופיעות בסרגל של מיקרוסופט (אצלי מופיע בצד ימין)

4. Started by arik100,

אהלן אני מעוניין לבצע REMOTE CONTROL - השירות של ווינדוס - למחשב הביתי שלי ממחשב אחר - לדוגמא מחשב אצל חבר,מיקום אחר. רציתי לדעת איך אני מבצע את זה על הצד הטוב ביותר בכל מה שקשור לביצועים וIP (אין לי IP קבוע) והמחשב הינו ברשת בעלת 3 מחשבים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היי, יש לי איזה קובץ מהעידכונים של XP והוא תמיד לא מצליח להתקין אותו אז שאני מכבה את המחשב הוא מנסה כל הזמן וזה מפריע קצת. יש אפשרות לבטל את זה? (לא לגמרי את התקנת העידכונים.. רק מתי שאני מכבה את המחשב.) תודה.....

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by Guy12a,

קניתי מחשב חדש והתחלתי להתעסק עם הקטע של מערכות הפעלה. איזה דרכים יש להשיג אחת? לא ממש אכפת לי חוקית או לא חוקית. שמעתי על ההצעה של ארגון המורים, שזה בערך שישים שקל בצורה חוקית. אבל יש כל מיני חוקים לזה לא?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by joniar,

לא וידע אם זה בדיוק קשור לפה אבל זה בעיה בWINDOWS אני עם בעיה כבר איזה שבועיים שאני לא מצליח לראות את הכוננים שלי {של הדיסקים} ליפני 3 ימים גיליתי שיש לי ורוס {RUNDLL32} והצלחתי להיתגבר עליו אבל עדים אני לא מצליח לראות את הכוננים מה שאומר שזה לא קשור איך פותרים את זה

8. Started by Play,

כותרת. אם מישהו יודע איך אז בבקשה שיכתוב זה מאד חשוב.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזו, כאשר אני מאתחל את המחשב בפעם הראשונה, הוא מוצא את הכרטיס קול אבל לא ניתן להשתמש בו=כל יישום זוער על כי הוא לא פעיל. הסרה של הכרטיס מרשימת ההתקנית וחיפוש התקנים מחדש מפעיל אותו מחדש ואז הכל תקין.... האם משהוא נתקל בתופעה כזו או יש לו איזה רעיון כיצד לפתור את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  10. Started by jfkk,

שלום קנתי את הרשיון הזה http://www.ebay.com/itm/152184083630?euid=603fb01a9ff647148f73b1d586e320ae&bu=44229594550&cp=1&sojTags=bu=bu האם הוא גירסה oem /retil לא נעשה שימוש במפתח מוצר תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Blue Omega,

מישהו יודע איך אני מוסיף את סרגל השפה ל-system tray ב-windows xp pro ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by coorva,

יש לי XP PRO עם כרטיס קול פשוט של קריאטיב. כל פעם ב- volume control העוצמה בעמודה של ה- wave יורדת. אני מעלה את העוצמה ולאחר יום יומיים היא יורדת שוב. יש דרך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by baraks78,

התקנתי לפני חודשיים VISTA HOME על מחשב חדש. השבוע שמתי לב שתיקיית WINDOWS תופסת יותר מ- 11 ג'יגה !!! בתוך התיקייה הנ"ל קיימת תיקייה בשם WINSXS שנפחה כ- 6 ג'יגה וכן תיקיית SYSTEM32 שוקלת 2.5 ג'יגה האם זה הגיוני ? או שאפשר למחוק מהתיקיות הנ"ל קבצים מיותרים ? האם מעכשיו צריך להגדיר עבור מערכת ההפעלה מחיצה ענקית בהרבה (פי כמה וכמה) ממה שהיה צריך ב- XP ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

תעזרו לי בבקשה.... קניתי נטבוק ואני לא יודע איך לעשות את זה? יש איזושהי דרך לא מסובכת לעשות את זה ??? תודה..........

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. זה אפשרי להתקין גירסה של דריבר לויסטה בלי למחוק את הגירסה הקודמת שהייתה לxp? או שזה אותם דריברים?(פשוט באתר של ATI זה דריברים נפרדים)

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. Started by tommy_g,

אהלן חברים! בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחשב, לפני שהווינדוס עולה, מופיע לי תיבת דו שיח כזאת שבה אני אמור לבחור משתמש ולהקיש את הססמא. כמובן שזה די מיותר מכיוון שיש לי רק משתמש אחד (ADMIN). איך אני בדיוק מעלים את התיבה הזאת בכל פעם שהמחשב עולה מחדש? תודה לכם מראש, תומר

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. Started by רן.ט,

אני מנסה להיכנס למקום מסיום באיזה אתר וזה כותב לי make sure you have popup blocker off and enabled cookies מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  18. Started by yoniby,

hello, my windows xp2 does problems.. how can i add the hebrew pack without installing the whole windows again?? I have the full version of the proggie.. thx

19. פירמטתי מחשב ישן שאני משתמש בו (nforce 2) היה מותקן בו windows 7 ultimate והתקנתי אותו שוב. לאחר שהתקנתי לא היה שום בעיה, הכל עבד חלק. התקנתי עידכונים ולאחר הריסטרט הופיע המסך הכחול הבא: משהו עם Registry error הוא מופיע בדיוק דקה אחרי שהווינדוס עולה לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב מופיע לי: ואחרי שאני רואה את זה, סוגר ועוד פעם המסך הכל בקיצור כל פעם אחרי שהוינדוס עולה מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by MasterGal,

שלום פורום נכבד, אולי קצת נזכרתי באיחור אבל לאור היציאה החדשה של ה SP2 יש לי שאלה בקשר לSP1 מאוד פשוטה: איך אני מתקין אותה אם יש לי WINXP צרוב, איפה אני משנה בREG? האם צריך להתקין את SP1 בשביל להתקין את 2? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. Started by shaibend,

שלום, רציתי לדעת אם זה נורמלי שרצים לי 14 (!!!) תהליכים בשם svchost.exe ?

22. Started by Adir207,

יש לי ווינדוס 7 64 ביט ומשום מה לפעמים כשהמחשב נכנס למצב שינה (כזה שאני מזיז את העבר ומגיע לשולחן העבודה) ואני יוצא ממנו לאחר זמן מה רק העבר מגיב ואי אפשר ללחוץ על כלום וחייבים לעשות ריסט למחשב. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. מתי ש מזיניםשם משתמש ו סיסמה מערכת מבעצת עליה זמן ארוך מאוד

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  24. Started by yari,

מחשב חדש עם חלונות 7 64 ביט. המחשב "עולה" מהר מאד (כחצי דקה) אך החיבור לרשת נמשך עוד כדקה שבמהלכה מופיע על סימן הרשת ב Tray משולש צהוב עם סימן קריאה. האם זה טבעי או שיש בעיה ? לפני כן, עם XP, המחשב "עלה" במשך כ 2 דקות עם חיבור רשת פעיל. תודה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  25. הנה השגיאה כאשר אני מחבר לא משנה איזה חיבור הוא מראה שגיאה שאלתי אנשים ואמרו שאני צריך להתקין את הדרייברים אך כאשר אני מפעיל אותם זה מראה מסך כחול ועושה ריסט למחשב... אני ממש לא יודע מה לעשות ואני חייב את הUSB כי בלעדיו אני לא יכול לפעול... תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.