Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עכשיו ככה...נגיד דרייבר של כרטיסי מסך...כרטיסי רשת...SATA וכל השטויות הקטנות האלה...מאיפה אני משיג כאלה ל64 ביט?? יש איזה גירסה של eMule שהיא ל64 ביט?? איזה תוכנה לקידוד SVCD ל64 ביט?? Visual Basic 6.0 יעבוד טוב על 64 ביט??.או שהוא חייב 32???
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
נעלם לי האייקון של Show Desktop משורת המשימות. איך אני מחזיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחי היקרים! אני רוצה להתקין windows xp professional+sp1 שברשותי במחשב הישן שלי הבעיה שאני לא בטוח שהוא יעמוד בדרישות. המחשב הוא: מעבד-אינטל פנטיום 2 400 וסלוט אחד של זיכרון 64 מגה בייט עד עכשיו המחשב הריץ במשך שנתיים ווינדוס 2002 פרו ללא שום בעיות. נ.ב המחשב פועל ברשת עם מחשב חזק בהרבה ומיועד רק לאי סי קיו ווינאמפ וקצת גלישה בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
התקנתי חלונות XP במחיצת C הראשית שכבר היתה בה חלונות 98. זו היתה ב-Windows כמובן ואת XP שמתי בספרייה שונה בשם Winxp. זכרתי, אולי בטעות, שאחרי התקנה כזו שעשיתי בעבר, המערכת יצרה אוטומטית את האופציה להפעיל אחת משתי הגירסאות. התברר שהאופציה היחידה הקיימת באתחול היא הפעלת XP וזה מה שמופיע ב-Msdos.Sys: WinDir=C:\WINDOWS WinBootDir=C:\WINDOWS HostWinBootDrv=C BootMulti=1 BootGUI=1 DoubleBuffer=1 AutoScan=1 WinVer=4.10.2222 וב-Boot.ini: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINXP="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect מה עלי לשנות או להוסיףכדי לקבל Multiboot באתחול? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אם אני משדרג את המחשב (מעבד,לוח,זיכרון) אני יאלץ להתקין מחדש את הווינדוס (XP-PRO) או שיש דרך להימנע מכך?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לפרמט ולהתקין XP נקי. בשלב ההתקנה כשאני רוצה לבחור במחיצה להתקנה, אני רואה שהכונן D הפך פתאום למערכת כך שאם אפרמט אותו הווינדוס יותקן ב D במקום ב C במלים אחרות, האותיות התחלפו. וזה כבר בשלב שלפני הפירמוט. כשאני מעלה את הווינדוס ומסתכל ב"המחשב שלי" - האותיות הן נכונות והווינדוס מותקן ב C איך מתגברים על זה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה חלונות 10 פרו שפה עברית. אחרי שעה וחצי. אני מכבה מחשב. ושוב מדליק מחשב ולא עולה חלונות 10 רואים מסך שחור רק עכבר זז. כביתי מחשב והדלקתי שוב והנה עולה חלונות 10. זה קורה לי כמה פעמיים מדי פעם עולה ומדי פעם לא עולה. נסיתי ליפתור למה זה לא עולה לי. נסיתי בדיקה דיסק קשיח וגם זיכרון והם תקינים. הסרתי דרייבר דגם כרטיס מסך Gigabyte GTX960 WindForce OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ועולה חלונות 10 טוב ותקין. היתקנתי דרייבר מאתר יצרן של כרטיס מסך עידכון חדש. ובסוף שחקתי משחק מחשב אחרי שעתיים אני מכבה מחשב. ושוב הדלקתי מחשב ושוב לא עולה חלונות 10. וכביתי מחשב והדלקתי ופתאום עולה חלונות 10. אותו בעיה.למה זה קורה לי? אני בדקתי מאוורר של כרטי…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי לדודה WIN XPPRO SP2 תומך עברית,איך אני משנה את התפריטים לעברית?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שאני נכנס לדפים מסויימים פשוט רשום לי - Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: '[string: ""]' /Programs/tools.asp, line 4 מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום. לפני כחודש החלה בעיה בלפטופ שלי. אני משתמש בWINDOWS 7 וכל בוקר באותה שעה המחשב נדלק מעצמו. יש לי תחושה שמדובר בהגדרה אבל אין לי מושג מה המקור שלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
לאחר השדרוג הופיעו לי במחשב כמ תיקיות שלא היו לפני שתוםסתו לי הרבה מקום מיותר במחשב. WINDO.OLD אני מאמין שזה המידע של הווינדוז הישן, במידה ואני לא מתכוון לשנמך בחזרה, אפשר למחוק? או להעביר לכונן חיצוני? שוקל כמעט 5 ג'יגה. .i4j_jres נמצא בתיקיית המשתמש, לא מוכר .oracle_jre_usage כנ"ל מכיל קבציTEMP תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בזמן התקנת SP3 על המחשב מופיע לי שגיאת פנימית וזה קוד השגיאה 0x87FF054F לפי מיקרוסופט. חיפשתי בגוגל אחר פיתרון ראיתי באתר מיקרוסופט 3 פתרונות לפי 3 לוגים בקובץ לוג בתוך התיקייה WINDOWS שלושתם לא מופיעים לי בלוג לכן אני לא יודע מה הפיתרון מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע המחשב החליט שהוא לא מזהה את הכונן DVD שלי בבדיקה במנהל ההתקנים (מאפיינים של הDVD) נרשם: "Windows טען בהצלחה את מנהל ההתקן עבור חומרה זו, אך אינו מוצא את התקן החומרה. (קוד 41) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה." אמרתי, סבבה - אבל למה את הכונן הוירטואלי שלי (DAEMON Tools) הוא גם לקח (הרי הוא לא מחובר פיזית)? מישהו יודע מה עשים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה שאני לא רואה את התמונות הממוזערות thumbnails בקבצי וידאו סטנדרטיים כגון avi and mpeg וכו'. מדובר ב XP והעיניין נדפק לא מזמן כי ראיתי בעבר. כמו כן אין בעיה עם קבצי תמונה אלא רק עם קבצי וידאו. מה העיניין?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר תקלה או וירוס windows לא עלה . כדי לא לאבד את קבצים החשובים התקנתי עוד windows אחד בדיסק D ( כמוון אראשון היה ב-C ) . הצלחתי לתקן את הWINDOWS הראשון . איך עכשיו להסיר את הWINDOWS השני בלי לפרמט D ? ???
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני משתמש Outlook Express 6+ Outlook 2003, אני רוצה לימצוא קובץ אחד של חשבונות של ספק אינטרנט. כדי לשמור גיבויי. איפה זה נמצא קובץ בתיקייה? אם קרס לי חלונות XP, אני מתחיל מחדש התקנה. ואז הגיבויי ששמרתי אותו, אוכל להחזיר חשבון ספק אינטרנט. ובלי לעשות לכתוב הגדרות ידני. רק קובץ אחד וגמרנו. אגב: ב- outlook express 6 נסיתי לשמור "ייצוא" חשבון ספק אינטרנט. והיתקנתי חלונות XP מחדש. ונסיתי ל"ייבא" את קובץ ששמרתי אותו. ופתאום הודיעה חלון שגיאה ושהקובץ פגום. זה לא עזר לי. תעזרו לי בבקשה, איפה נמצא קובץ אחד לשמור אותו גיבויי. כך בעתיד אוכל להחזיר אותו לתיקייה. כמובן גם outlook 2003, איפה זה נמצא תיקייה? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שאני מכניס דיסק לכונן הדיסק לא עולה לי אוטומטית לא יודע למה זה פתאום זה השתנה.. מה אני צריך לעשות !
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage. Bugcode_USB_Driver. מה הבעיה?? תודה רבה לכל מי שעוזר!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה אז בסוף שמתי את זה פה כי זה קשור לווינדוס.. אני שיחקתי קצת בהגדרות רציתי לשנות תמונות לכוננים שלי HD וCD ובסוף איכשהוא שיניתי משהו ועכשיו זה לא פותח... http://img468.imageshack.us/img468/5116/untitled565cg8.jpg הנה שיניתי פה משהו ועכשיו זאת לא הפקודה המתאימה... אולי מישהו יודע מאיזה קובץ אני צריך לפתוח כדי שזה יהיה מתאים? כשאני עושה new אני רושם סתם שם ואז בbrowse אני לא יודע מה לטעון.. האם תוכלו לעזור לי :s05: תודה לעוזרים ד"א זה מה שזה רושם אומנם אני לא מצליח לראות את זה ככי זה מופיע לפחות משנייה אבל תפסתי תצלום של זה.. זה סתם הגדרתי משהו אולי יש לכם מושג איזה קובץ אני אמור להגדיר שזה יפתח בטוב? אתם רק צריכים ללכת כמו בתמונה הרא…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
תקשיבו אני פעיל את הווינדוס נכון שהוא טוען את הווינדוס הוא מסיים את זה ופיתאום עושה ריסט????? מה זה יכול להיות זה פעם עושה לי פעם לא
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
hi im seeing instead of hebrew some nasty jibrish where can i get a patch for hebrew on the net? i got no xpdisc here...
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס XP עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ביצעתי עידכון ובמנהל ההתקנים מסומן לי שההתקן שלא זוהה הוא: Video COntroller VGA Compatabile עכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים וכ'ו אני מנסה לחפש את הדרייבר ואני לא מוצא אבל ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים בבקשה תעזרו תודה מראש לכלום
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה להחל ערכת נושא אבל מפחד שאני לא אוכל לחזור בדיוק לאיך שהמחשב נראה קודם לכן. תמיד אוכל לחזור אחורה? בקלות?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-