עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DeadByDawn,

יש לי ווינדוס XP עם SP2 מותקן. עכשיו זה באנגלית (אפשר לקרוא עברית ולכתוב עברית..וכו) ההתחל הוא בצד שמאל -- > Start. האם יש דרך כלשהי להפוך את זה לעיברית..שהוא יהיה רשום בצד ימין.."התחל". יש איזושהי אפשרות כזו? אם כן איך?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by oxcide,

שלום,אחי הוריד תוכנה שמסירה קבצים מהמחשב ובטעות מחק קובץ מערכת שקשור לפתיחת קבצים מסוג EXE עכשיו אני לא יכול לפתוח שום קובץ בעל סיומת EXE ברגע שאני מנסה לפתוח זה נכנס לי לאפשרות "פתיחה באמצעות"... וממש לא בא לי לפרמט את המחשב כי הדיסקים וכל התוכנות לא אצלי אז אם מישהו יודע אני מבקש בבקשה עזרה דחוף תודה רבה רבה לכל העוזרים ולמגיבים! לילה טוב...

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  3. Started by לין,

דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by narlat1,

שלום חבר'ה קניתי מחשב חדש וכל מכשיר USB שאני מחבר, המחשב מתריע לי שההעברה יכולה להיות מהירה יותר אבל אני צריך להתקין את התקן של USB 2.0 אבל הוא לא נותן לי קישור בשביל להתקין את זה...עזרו לי בבקשה ואימרו לי איך להתקיןן את זהההההההה

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by yamiboy,

שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. הרבה פעמים בוינדוס שאני מופעיל תוכנה כלשהי מופיע לי הדבר הבא (במקרה הזה התוכנה firefox) מה זה? מה זה עושה? ומה אני צריך לעשות כדי שזה לא יופיע?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  7. המחשב איטי. אני פותח את הTASK MANAGER לראות על כמה הCPU USAGE והוא רוקד מסביב ל-100% כשלחלק לא מבוטל מזה אחראי האימיול, ועם זה אין מה לעשות, אני יודע. אבל מה, הmsscli המעפן הזה עובר אותו ב-mem usage, כך שמשגע אותי מה צורך יותר מהחמור!

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. Started by psycho59,

התקנתי win xp pro על המחשב והוא בכלל לא תומך לי בעברית. אם אני יפעיל תוכנה הכל יהיה " ???? ????.? ???" וכו' וכו' בעיקרון אני צריך את החבילה של השפה העברית שאני אוכל לכתוב בעברית וקרוא עברית. האם אני יכול להשיג קובץ כזה ע"י הורדה פשוטה? (HTTP*) אני חייב את החבילת שפה הזאת שתיהיה ע"י קובץ הורדה של מקש ימני>שמירת יעד בשם. או שרק לוחצים ונפתח חלון ההורדה אבל שלא יהיה אמיול או משהו בסגנון. בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. איך משחזרים קבצי מערכת (קבצי DLL) מדיסק ההתקנה של WIN XP PRO? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. Started by biggie,

זאת ההודעה שאני מקבל לפני שהוא טוען את הווינדוס. לפני זה היתה לי הודעה system is running in fail safe state please recheck BIOS CMOS SETUP אז חבר שלי אמר לי להוציא את הסוללה אז הוצאתי ועכשיו אני מקבל את ההודעה שכתובה בנושא.. יש לי עוד בעיה המעבד שלי הוא amd athlon 2800+ ועכשיו הוא מראה לי שיש לי 800 מג"ה פחות ממה שאמור להיות לו 1250 במקום 2000. יש לי ווינדוס XP amd athlon 2800+ Abit GURU 1 G kingstone בקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by coorva,

האם מומלץ לסמן ב- וי את COMPRESS OLD FILES ב- DISKCLENUP? האם סימון וי משמעותו שהוא ימחק קבצים מכווצים או שהוא יכווץ קבצים ולא ימחק אותם?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  12. Started by yamiboy,

שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. שלום,יש לי את הבעיה הזאת קרוב לחודש לא יודע אם להגדיר אותה כבעיה אבל כאשר ה windows נטען כולל הסריקה הזאת שצריכים לחכות שהוא מבצע הוא מוצג ברזולוציה מאוד קטנה רק שהוא מגיע ל 'Welcome' הוא חוזר לרזולוציה נורמלית,יש איזושהי דרך לסדר את זה? זה מציק..

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by eladbu,

איך אני מבטל את מסך הפתיחה! לא מבקש סיסמה וכלום אבל פשוט רוצה שווינדואס ישר תעלה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by bobby323,

אני יכול להכנס לאדמין ע"י מתקן זיהוי ט.אצבע שיש לי, אבל משום מה הסיסמא לא עובדת לי? אני דיי בטוח שאני זוכר אותה

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות חדשים אבל אני לא רוצה לפרמט את המחשב כי יש לי עליו הרבה משחקים שאין לי את ההתקנות שלהם. וחלק מהמשחקים לא יכולים לעבוד אם נגיד אני העביר אותם לכונן אחר ואפרמט רק את הכונן של הווידוס.(בגלל הרגיסטרי) אז השאלה שלי האם אני יכול להחליף את הזכרונות מעבד ולוח אם מבלי לפרמט?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. איך אני יכול לפתוח קובץ שמקובץ בRAR וגדול מ 4GB כשיש לי FAT32? מבלי לפרמט כמובן

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by THE-MASTER,

אני צריך להביא למישהו מהמשפחה אנטי וירוס בשביל שהמחשב שלו יוכל לעבוד ללא הפרעות. הבעיה מתחילה שיש לו 700 MHZ מעבד ואי אפשר לשים נורטון וגם לא קספרסקי אז אם תוכלו להמליץ לי על אנטי וירוס טוב אשמח מאוד. קיימת ברשותו מערכת XP והוא אמר שהיה לו אנטי וריוס כל השנה והוא לא זוכר את השם והמחשב עבד לו טוב ועכשיו אחרי הפירמוט הוא צריך בחזרה.....

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום חברים הסיפור הוא כזה לאחר שהמחשב נדבר בספיי ואר ובטרויינים עשיתי סריקת וירוסים מחקתי כל מה שהיה , עשיתי הסרת תוכנות ריגול וכל מה שקשר , התקנתי זון אלארם אך עדיין המחשב שקושי עובד ואני לא יודע מה לעשות , אני לא רוצה לעשות בשום אופן פירמוט כי יש על המחשב מידע של שלוש שנים אחורה . בדקתי בטאסק מאנאגר וראיתי שישנן שתי תוכנות שעובדות ברקע ושואבות מהזיכרון הרבה מאד vsmon.exe ccApp.exe אין לי שמץ של מושג מה זה התוכנות האלה ואני חושד שזה וירוסים או משהו , המחשב בקושי עובד ואני עכשיו בקושי כותב את ההודעה אני חייב עזרה , אני לא יודע מה לעשות עם המחשב בנוסף כל הזמן נפתחים לי כל הזמן אתרים של אד וארס

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by sos,

יש לי ווינדוס XP HOME EDITION מקורי וקניתי מחשב חדש. ניסיתי להעלות את הדיסק והוא רושם לי BOOT CD ואז הוא רושם לי את השגיאה הבאה: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) NTLDR: Couldn't Open Drive Multi(0)Disk(0)rdisk(0)partition(1) מה לעזאזל אני עושה?#@@$#^%^%$#& תענו מהר תודה

22. Started by TelAviv83,

..... אני מקבל חומרה חדשה ביום חמישי, ואני צריך כמובן להתקין WINDOWS ... אז ככה.. איך קובעים למחשב לעשות BOOT מהדיסק של WINDOWS (מהסידירום) .. הבנתי שנכנסים לSETUP וצריך לשנות שם וזה עובד ככה. .. אז ככה אני עושה את זה ? מדובר על amd athlon 64b 3000+ 939 עם לוח gigabit knsc939 nforce 3 . אשמח אם מישהו יסביר שלב אחרי שלב . תודה...רבה .

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. ב win xp יש בתפריט התחל "המסמכים האחרונים שלי" שמראה את המסמכים האחרונים שפתחתי, כיצד אני מבטל את זה?כלומר שלא ישמור אותם ולא יראה מסמכים אחרונים? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  24. היי! מערכת הפעלה WIN98 לאחר שאני לוחץ כיבוי,המחשב ממאן להתכבות הוא נתקע על "המערכת מבצעת כיבוי". תודה!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. לפעמים שאני עוזב את המחשב לכמה רגעים, אני מעדיף להכניס את המסך ל - standby מאשר לכבות אותו. אבל הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך ה - Properties->Screen Saver-> Power. ולבחור שהוא ייכבה אוטומטית אחרי דקה. האם יש דרך יותר קצרה לעשות את זה ? בצורה מיידית ?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים