עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by djzander,

יש לי ווינדוס הום מקורי בבית אבל אני משתמש לרוב בפרו צרוב ? ויש לי בעיות עם הווינדוס ... אזז מה אתם אומרים זה ישנה הרבה אם אני ירד להום או שזה סתם שטויות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה... המחשב הוא חדש.. נקנה מערוץ הקניות ( לא אני המלצתי כן..) לא יודע בדיוק את המפרט, אני חושב CELERON 2000 ו 256 DDR זיכרון. המחשב הגיע ריק, התקנתי בו WINDOWS XP עם SP2 .. הגיע הטכנאי של HOT התקין לו אינטרנט ואז שמתי לו קספרסקי עדכנתי כל מה שצריך... אבל הוא טוען שהמחשב איטי.. וזה לא הגיוני, הרי גם אם זה CELERON זה לא אמור להיות איטי.. ובאמת שהלכתי ראיתי שה ICQ נתקע קצת (גירסה 4) ובמחשב הישן שלו PENTIUM 3 עבד לו יותר מהר.. מה יכול לגרום לאיטיות? יכול להיות שכבר נכנסו וירוסים למחשב בגלל שהוא היה מחובר לאינטרנט בלי אנטיוירוס? לא נראה לי הגיוני.... כי כבר מותקן SP2 אז מה הסיכוי שנכנס כבר וירוס ? אני הולך אל החבר שוב מחר כדי לבדוק.. יש לכם אולי הצעות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by Holy,

כתוב בו IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קורה לי כל איזה יומיים וזה ממש משגע לי תשכל סתם בגלישה באספלורר או באמצע משחק אני על XP SP1

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by domuzy,

מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Street-Fighter,

מה יקרה אם לא אתקין SP2? יש אנשים אמרו שזה גורם להם לבעיות ואני לא רוצה להתעסק עם זה. אבל יש לזה גם יתרונות. בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת. חג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by Electric Boom,

קיבלתי לא מזמן, שרת. ניסיתי להתקין עליו win2k ,הכל הלך יופי, עכשיו הוא בא לשלב של ההתקנה "עצמה"(כניסה לGUI,אתם בטח מבינים...),ופשוט לא קורה שום דבר. מה לעשות,לחכות?התקנה מחדש?לוותר על win2k ולעבור למערכת אחרת,ואם כן יש המלצות? אם כבר פוסט אחרי הרבה זמן,רציתי להגיד שאני נורא נורא אהבתי את כל המראה החדש, זה נתן פוש רציני לאתר הזה אחרי תקופה לא קצרה של "יובש". KEEP IT UP

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

למה כל הזמן ש WIN98-me וכו'... נתקע-נופל באמצע העבודה זה לא נכון !!!!! אני לא אומר שזה הדבר הכי יציב שיש אבל אני עובד עם מליון תוכנות בהרבה אתרים וזה לא ממש מזיז לWIN98 המסכן שלי... ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by TheStriker,

אהלן, איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין (בהנחה שבחרתי להתקין Windows Vista) את ה- X32 או X64 ? מה ההבדלים ביניהם? זה המחשב שלי: כמות מוצרים סה"כ 1 ANTEC NSK6500 -EC Black Super Mid Tower Case - 430W 762.85 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח 1 ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 579.29 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 597.77 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (4600+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 702.66 ש"ח 1 תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. *******שימו לב********* הסטיקי נמצא בשלבי עדכון, אתם מוזמנים להגיב עם הצעות שלכם לשיפור וביקורת בנושא הת'רד. ********************* -כל מה שקשור לויסטה נגד XP מקומו פה. -כל דיון אחר שיגרר לנושא זה ינעל או ישולב פה. תקפידו על חוקי הפורום! בדיון זה אכיפה מוגברת כדי למנוע התלהמויות. ראו הוזהרתם. (שימו לב שאתם רשאים לשנות את ההצבעה שלכם בסקר בכל שלב) סיכום הנושא: ויסטה: נכון לרגע כתיבת העדכון הזה די מוסכם בקרב משתמשי חלונות שVista קיבלה שם רע שלא בהכרח מגיע לה. מאז שהיא שוחררה עברו כמעט שנתיים והיא השתפרה פלאים. אומנם לאחר השחרור שלה צצו מספר בעיות, חלקן של ביצועים וחלקן של מחסור בדרייברים לחומרה ישנה וגם המערכת הפעלה דרשה מחשבים חזקים יותר מכל מערכת הפעלה אחרת (מעבד כפול ליבה…

• 1k תגובות
    • 183.7k צפיות
  11. אהלן, המחשב הוא E6600, 8800GTS, מחשב חזק יחסית.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט.. לדעתכם כדאי ויסטה או שזה מיותר?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רכשתי מחשב חדש ריק ללא מע' הפעלה עומד להתקין עליו את ה-XP3 שלי ורוצה לחסוך לי עבודה לפני שאני מתחיל את ההתקנה מה כדאי לי להעתיק איתי מהמחשב הישן, כך שאוכל לעבוד עליו, למשל כדי שהתקשורת תעבוד וכו'?

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by leda,

מחשב חדש E8200, 2G 800MHZ איזה מערכת הפעלה עדיפה? אני רוצה משחקים כבדים אבל לא קרייסיס תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by compman12,

השימושים שלי הם כאלה לשתף קבצים ברשת קווית והזרמתם בין 2 מחשבים הזרמת תכני HD לאותו מחשב ולסטרימר וגיבוי מסמכים מ2 מחשבים. זהו! זהו! זהו! איזה גרסא אני צריך, (מחשב יחסית חלק מעבד sempron 1200 + 1GB RAM) אבל יש מלא כוננים קשיחים

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  15. בבקשה רק מישהו שמבין בתחום ולא יגיד סתם.

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  16. אמרו לי שזה כצת יותר קשה להתקין מעבד AMD יותר מי INTEL זה נכון? או שזה בידיוק אותו דבר? יש לי מעבד amd לוח asus a7n8x-e אר דיסק SATA אני רוצה לפרמט את המחשב אני מכניס את הדיסק WIN XP אני נכנס לביוס עם כפתור DEL/DELETE ואז איפה ללחוץ ? שאתם אומרים לשנות בביוס שהCDROM יהיה ראשון אר דיסק שני כונן דיסקטים שלישי איך אני מגיע למקום הזה? ותגידו את השם כי בלוח שלי הביוס שונה מי כול הלוחות האחרים..

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  17. אז ככה נגיד ששכחתי את סיסמת הADMINISTRAITOR שלי ועכשיו אני לא יכול לגשת למחשב איך אני עושה לה RESET/משנה אותה ככה שאני יכול להישתמש בו שוב? הכל כמובן בלי לעשות פירמוט למחשב ולווינדוס ידוע לי שהדבר אפשרי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  18. כשאני מעלה את המחשב הוא לא מעלה את הווינדוס וכותב הודעת שגיאה - system32/config/system the file is corupt ..... משו כזה קיצר מה לעשות !?!? איך מתקנים את זה ??? (אם אפשר הסבר מפורט בקשה)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by shmaia1,

שלום אני אמור לקבל מחשב חדש עד סוף השבוע הקרוב. אני מקבל אותו ללא מערכת הפעלה. ("השגתי" מחבר.) האם לפני שאני מתקין את מערכת ההפעלה אני צריך לפרמט את הדיסק הקשיח. או שלפי מדריכים שראיתי עם הדיסק התקנה יש אפשרות לפרמט לעשות מחיצות וכו... ובבקשה הסבר על הקטע של המחיצות.מה עדיף/צריך מחיצה PRIMARY? ומה זה מחיצה EXTENDED

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by Hagay59,

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. שלום כולם אני לא יודע אם זה קשור לכאן או לפורום תוכנה במידה ולא שייך לכאן אשמח אם המנהל יוכל להעביר את הפוסט למקום הנכון ולשאלה שלי אני משתמש בוויסטה 64 ביט משתמש בכרטיס מסך של ATI מפרט מלא בצד אם צריך עם הזמן כל דרייבר וכל משחק וכל תוכנה שהתקנתי והסרתי השאירו בלאגן בתפריט ה-Uninstall שלי רציתי לדעת מה מבין התוכנות שהשארתי שם גלויות אפשר להסיר? יש שם הרבה כפילויות או שזה לא כפילויות וכל הרשימות שם הכרחיות? אשמח לעזרה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. יש לי שלושה מחשבים כאלה ואת שני מערכות ההפעלה, השאלה מה מומלץ לאיזה מחשב? לכולם יש זיכרון מורחב - ל 600 256 זיכרון ל 733 יש 192 זיכרון ול 866 128.... מה עדיף לכל אחד מאלה? מה מומלץ והאם זה מספיק ויסחוב XP? או שמא עדיף 2000?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by naoriko,

מה מינימום הדרישות של הויסטה??? שהווינדוס יעבוד חלק.....???

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. Started by ellell,

שלום. בעת הפעלת תוכנה אנטי וירוס או רוגלות ונכנסת לפעילות בתיקיה \C:\Documents and Settings וסורקת את התיקיה למשל: . Local Settings\Temporary Files\Content\ זמן ממושך כשעתיים ועד שעתיים וחצי או יותר פתחתי את התיקיה Contacts בגודל 734KB ולא ראיתי מכיל שום דבר בתיקיה, לכן: א. מה מכילה התיקיה ב. והאם אפשר למחוק את התיקיה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.