Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה חבר הביא לי דיסק שרשום עליו את הדבר הבא: Windows_2000_Professional_Service_Pack_3-Multilanguage(hebrew-russian) אז מה תהיה ההתקנה שלו? ברוסית? או שאני יוכל לבחור? וכאשר התקין לא יווצר מצב שבו רשום לי מחשב שלי ברוסית? למרות שזה נשמע טיפשי תנו לי תשובה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מחשב נייד ונייח, חיברתי את שניהם לרשת ביתית, הבעייה היא שבנייד אני רואה את המחשב הנייח כשאני נכנס ללשונית homegroup אבל כשאני מנסה לראות את הנייד מהנייח אני לא מצליח.. (אציין שכשאני נכנס דרך NETWORK אני כן רואה אותו...) מישהו מכיר את הבעייה? (שני המחשבים מריצים WIN7) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש גירסה טובה קלה אם אפשר לקבל קישור לאימיול או תשם אני נורא יודה לכם.. או גירסה טובה שעולה לבד ללא דיסקים.. אנגלית או עברית לא משנה לי... תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
חברים אני אובד עצות ואני ממש אשמח לעזרה.. התקנתי את הווינדאוס 7 על המחשב (4 ליבות q9400) ולאחר ההתקנה כשהווינדאוס אמור לעלות מופיעה שגיאה: "המחשב הופעל מחדש באופן לא צפוי או שאיראה בו שגיאה לא צפויה. אין להמשיך בהתקנת windows. כדי להתקין את windows, לחץ אישור כדי להפעיל את המחשב מחדש ולאחר מכן הפעל מחדש את התוכנה" מה שכמובן לא עובד.. והשגיאה חוזרת חלילה..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש dell vostro 3650 והזמנתי אותו בלי הווינדוס כי אני מתקין אותו לבד. הלפטופ הגיע כבר עם מערכת ההפעלה UBUNTU, וכאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס 7 מהדיסק (אחרי ששיחקתי עם ה-BOOT) הוא לא נותן לי להתקין אותו, הבעיה היא בשלב של בחירת ההארד דיסק שעליו יותקן הווינדוס הוא רושם שאי אפשר להתקין על ההארד דיסק הזה ואין לי איך להמשיך משם... תודה מראש לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה כשאני רוצה לכתוב מיכתב באנגלית בחשבון דואר שלי בוואלה, המילה נירשמת הפוך. לדוגמא המילה teacher נרשמת לי rehcaet גם כשאני מזיז את הסמן לכתיבה משמאל לימין זה לא פותר את הבעיה. בכל אופן, אם למשל אשלח לעצמי דואר, אראה את המילים באנגלית כמו שצריך ולא במהופך. התופעה קיימת רק בעת כתיבת מיכתב. גם ניסיתי לשחק עם ה- encoding אך הבעיה לא ניפתרת. אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לשתף תיקייה רק עם הטלפון הנייד שלי (גלקסי 2) כרגע אני מצליח לשתף אותו רק עם כולם (וכאמור אני רוצה שזה יהיה רק עם הטלפון) ניסיתי להוסיף אותו עם כתובת IP אבל זה לא מוצא לי (WIN7) מישהו יודע אם אפשרי לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות שחזור Parition ל partiton הראשי היכן שישב הwindndows. מקובץ בתוכנה של acronis בהתחלה זה לא הצליח, אך בפעם השנייה הצליח לשחזר. הבעייה היא שהדיסק שעליו יושב ה windows מחולק לשני partitons C + D בגדלים שונים ואינפורמציה שונה. ]תאום אחרי השחזור הpartiotin C האות שלו הפכה ל D והD הפך לC עכשיו באתחול המחשב הוא כמובן לא מוצא את מערכת ההפעלה על C כי הכל התהפך. השאלה לשי אם יש דרך להפוך בחזרה את האותיות של ה PARTITION מ D לC אבל לא דרך windiows? יש אולי איז תוכנה שצורבים על סידק ועושה את זה ב BOOT? אפשרי דרך ה BIOS לעשות דבר כזה - שינוי אות ל PARTITION? אשמח על כל עזרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אנשים , כפי שאתם כבר יודעים המחשב שלי מלא בוירוסים ותולעים שבלתי ניתן להסיר אותם (אני ינסה לעשות פורמט לשלושת המחיצות ביחד..) היום אחרי התקנת SP1 של WINXP באתי למחשב וראיתי שתוכנת הEMULE לא עולה התוכנה ALL SEEING EYE למציאת סרברים גם לא עולה , שאאיכשהוא אני מצליח להעלות אותה(הסבר בהמשך) ואני מנסה להפעיל CS ביחד עם CHEATING DEATH אז CS לא עולה גם , רק בלי CD הוא כן עולה , זה בינתיים שלושת הבעיות היחידות שעליתי עליהם , המוזר בכל זה זה שמתי שאני מתקין מחדש את EMULE או את ALL SEEING EYE או את HL+CS אז הכל בסדר לאיזה חצי שעה עד שעה , ואחרי שעתיים שאני חוזר הביתה הבעיה חזרה פתאום... וזה בלי לעשות ריסטרט , הבעיה פשוט חוזרת מעצמה , חשוב לציין שאין לי אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE ל…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים עם windows 7 עכשיו אני יודע שיש אפשרות לשיתוף בין שני המחשבים עכשיו זה דורש קובץ של טקסט שיש בו את הסיסמא כדי שהיה שיתוף למחשב השני עכשיו השאלה שלי אם אין לי את הקובץ הזה ובטעות הוא נמחק יש איזה שהיא דרך לשחזר את הקובץ הזה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
התקנתי במחשב vista ultimate64 בגירסה האנגלית. 2 בעיות : 1. ALT+SHIFT "מסרב" להחליף בין עברית לאנגלית והפוך. מבדיקה שערכתי, אלו הן ההגדרות של החלפת השפה. 2.OFFICE 2007 בעברית, כשאני מדפיס מסמכים בעברית (WORD 2007) הסמן כל הזמן נמצא בצד ימין(לא מתקדם עם הדפסת המילה) ואף סדר המילים מתהפך.לדוגמא: אני מעונין להדפיס" היום מאוד חם" התוצר שמתקבל"חם מאוד היום".כדי לפתור את הבעיה התקנתי את חבילת השפה עברית(למרות שלא ברור לי מה תפקידה של חבילת השפה) כמו כן, התקנתי SP1 עבור office 2007 הבעיה כמובן לא נפתרה.ההגדרות של האופיס הן בסדר גמור(נבדק על מחשב אחר שיש לי בבית שמותקן עליו XP) תודה,
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה די מציקה שאני בטוח שיש לה פתרון פשוט וקל, כל הזמן כשאני נכנס לתקיה הקבצים מוצגים לי ברשימה עם פרטים, ואז אני הופך אותה את התצוגה שלהם לסמלים בינוניים. אני צריך לחזור על הפעולה הזאת כל הזמן שאני נכנס לתקיה שלא נכנסתי אליה. יש דרך לשנות לצמיתות את תצוגת התיקיות והקבצים? יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט 64BIT. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
היי משום מה כונן C שלי כשאני מנסה להכנס אליו לא מגיב ואני חייב לסגור את התהליך ידנית.הוא כן נותן לעשות PROPERTIES וכל שאר המחיצות בסדר. אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי(מה שאומר שאני לא יכול בידיוק לאמר מה השגיאות) כשמפעילים אותו... אז כמופיע המסך הזה עם הטבלה(מסך 1 לפני שהווינדוס אמור לעלות) הוא נתקע שם ואומר שצריך להתקין מחדש את הווינדוס וגם אומר שנמחק לו משהו מהדיסק קשיח השאל שלי היא: האם אם אני ינסה להתקין מחדש את הווינדוס הב עיה תיפתר? או שאם המחשב מציין בעיה שנמחק משהו מהדסיק קשיח זה בעיה רצינית יותר מאשר להתקין ווינדוס מחדש? והשאלה השניה איך אני מתקין את הווינדוס (יש לי כמובן את הדיסק) אבל איך אני מפעיל אותו כי אם הווינדוס לא עולה אני לא מוצא דרך להפעיל את ההתקנה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום בוינדוס מוגדר מצב כיבוי המסך לאחר כמה זמן. לפעמים במצב זה, כשאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב, אין תגובה בעת תזוזת העכבר/לחיצה על המקשים במקלדת. לאחר כיבוי המחשב בכפתור, אני מפעיל את המחשב מחדש והכל עובד כרגיל. הערה: זה קורה רק כאשר אני מכבה את המסך בכפתור. הבעיה קרתה לי כשהיה מותקן דרייבר 8.7 לכרטיס המסך ונפתרה כאשר התקנתי את דרייבר 8.9 או 8.10 (לא זוכר איזה מהם). לאחרונה עדכנתי לדרייבר 8.12 ועכשיו זה קרה שוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש בעל מערכת הפעלה ווינודס אקס פי גרסה ביתית בעברית ועדכנתי את מערכת ההפעלה כך שהיא כוללת SP2. כאשר אני מגיע לחלון "חיבורי הרשת" אני רואה ארבעה סוגי חיבורים local area connection 4 זה החיבור שלי לאינטרנט - הוא עובד בצורה טובה ובחרתי בו לשתף את האינטרנט. מתאם רשת 1934 דבר לא מובן שיש לי רק במחשב זה ,ולא היה לי במחשב הקודם local area connection 2 אשר כוללת את כרטיס הרשת marvell yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 local connection 3 אשר מכיל את הדבר הלא מובן הבא: NVIDIA nForce Networking Controlle מתאם הרשת , 2,3 כולם באו עם המחשב עצמו שיש לו בלוח אם כבר חיבורי רשת. את 4 שהוא החיבור שלי לאינטרנט הכנסתי בעצמי זהו מודם בכרטיס PCI. …
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
כאשר המחשב נמצא ללא שימוש זמן מה, המסך מחשיך וכאשר מזיזים את העכבר, מופיע מסך שבאמצעיתו יש ריבוע עם שם המשתמש וצריך להקליק על הריבוע עם שם המשתמש (במקרה זה אדמיניסטרטור, כי יש על המחשב רק משתמש אחד) כדי להמשיך לעבוד. הבעיה היא שהמסך עם הריבוע באמצע מנתק את אימיול. כיצד מונעים מהמסך הזה מלהופיע? מערכת הפעלה ויסטה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב. כל פעם שאני נכנס לאיזהשהוא משחק, אני מצליח לשחק רבע שעה - עשרים דקות , ואז המשחק / המחשב קורס.. בכל ההודעות שגיאה שהופיעו לי זיהיתי את זה: nv4_disp.dll אני משער שהבעיה היא בקובץ.. עכשיו אני ניסיתי כמה פעמים להחליף את הDLL שיש לי עם אחד של מחשב טוב, ועדיין יש בעיות. גם ניסיתי להתקין את הווינדווס מחדש לפחות 2-3 פעמים, ועדיין.. מישהו יודע מה קורה פה?? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב שבו הייתה מותקנת גרסה של WIN98 SE באנגלית. רציתי לשדרג את מערכת ההפעלה ל-WINXP PRO בעברית. שכחתי לרגע שהדבר לא אפשרי - בגלל השוני בשפות של המערכות - ובלי לשים לב התקנתי את הגרסה של ה-XP בנוסף ל-98 רק עם מחיצה אחרת. עכשיו אני רוצה להסיר את הגרסה של ה-XP שהתקנתי בטעות על הפרטישן השני - ולכן יש לי כמה שאלות: 1. האם יש דרך מסודרת לבצעה את ההסרה של ה-XP? 2. האם אפשר פשוט למחוק את הספריה של WIN שנמצאת במחיצה השניה של המחשב (שם מותקנת ה-XP)? 3. איך מבטלים את המסך שקופץ כשמעלים את המחשב ששואל באיזו מערת הפעלה אני רוצה להשתמש? אני פשוט רוצה לחזור למצב שהייתי בו לפני ההתקנה השגויה של ה-XP. עזרו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יצא כך שהתקנתי 2 ווינדוסים (אותו אחד) פעמיים, אני חושב שזה היה על הארד-דיסקים שונים, בקיצור מה שיש לי עכשיו, יש לי תוכנה אחת בלבד, אבל בהפעלת המחשב הוא עדיין שואל אותי מה להפעיל, משמע צריך להמתין 25-30 שניות נוספות או ללחוץ ENTER כדי להמשיך מייד. יש אפשרות לבטל את זה? בעיניין אחר, חשבתי להתקדם מXP, בקצרה, מה מומלץ יותר- vista או 7? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. windows 7 upgrade advisor - אפשר למחוק? 2. Visual Studio 2008 (x64) - אאל"ט מחקתי את AVG לפני זמן רב. האם זה שאריות של התוכנה או משהו אחר שנחוץ למ"ה? 3. למה יש כל מיני תוכנות של ג'אווה? ככה זה אצל כולם? מצ"ב תמונה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה ... הזמנתי כרטיס מסך 9800gt ואני מעוניין להוציא ממנו את המקימום בעזרת ויסטה והדירקט איקס שלה עכשיו המערכת שלי היא כזאת : מעבד e6300@2.1GHZ זיכרון 512*2 + 1GB עם מהירות 667 (לא דואל צ'אנל כפי ששמתם לב) לוח של גיגב בייט 945p-s3 ודיסק קשיח 160 גיגה עכשיו רציתי לדעת עם ויסטה של 32 ביט תרוץ לי חלק על המחשב ותריץ לי משחקים חדשים בלי בעיה זאת אומרת לא יודר גרוע מהאקס פי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שעליו מותקן Windows NT הייתי רוצה להחליף את מערכת ההפעלה ל-Windows 98 . ראיתי באתר נושא דומה לזה ורציתי לשאול אם האפשרות היחידה שלי היא ליקנות Partition Magic ובכך להתגבר על המעבר בין NTFS ל-Fat ? אם לא אז אשמח לקבל פירוט של איך להתגבר על הבעיה . תודה
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
תראו זה העניין,אני רוצה לפרמט,מחשב של חבר.. אבל כשאני מכניס את הדיסק ועושה RESTART כדי שהוא יזהה את הדיסק,בפתיחה של הWINDOWS הוא לא מזהה את הכונן.. עכשיו זה בעיה בBIOS או משהו נכון? איך אני יכול לעשות כדי שמתי שאני יפתח את הWINDOWS הוא יזהה את הCD-ROM בפתיחה ואת הדיסק שבו (הCD-ROM עובד בסדר גמור)
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-