Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד עכשיו מישהו פה אמר לי להשתמש בפרודוקט קיי שיש בגב המחשב כדי לבצע אקטיבציה, קיצר ניסיתי וזה לא הפעיל ,מה עוים ? :-\
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפני דקות אחדות קפץ החשמל בבית, תנור האפיה קיצר והפחת קפץ. ניתקנו את התנור אפייה, החזרנו את החשמל הפעלתי את המחשב והוא לא עולה, אחרי הבוט הוא רושם NTLDR IS MISSING והוא אומר ללחוץ כל מקש להמשך, ואז הוא ממשיך לרשום את ההודעה זאת. מה אפשר לעשות לפני שאני הולך לעשות התקנה של הXP עם אפשרות תיקון.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נאמר לי שאם יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה ואני רוצה לעשות שימוש בכל הנפח שלו אני אהיה חייב להתקין SP2 בשביל שהווינדוס יוכל להשתמש בכל הנפח של הדיסק. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום כידוע מקש ctrl המשמש לבחירת מספר פריטים לא פועל בדפי אינטרנט שאלתי איך בוחרים מספר פריטים תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
א. לגבי הפרוססור - אין לי נורטון אנטי וירוס, והפרוססור הזה עולה לי כל איתחול ואינו מופיע ב- CONFIG. מצ"ב תמונה היכן ה nvsvc32.exe במחשב. ב. איך מוחקים ת'רשימה של כל פרטי האיתחול שהועלו אי פעם..מעיק... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי windows xp home חוקי !!!!!!!!!!!!!! והוא כולל SP2 והSP2 עושה לי מלאה בעיות הוא פוגע בסימולטור הטיסה LOCK ON עכשיו ברשותי דיסק קשיח SATA 200 GB וכאשר קניתי אותו והתקינו אותו והתקינו את הWINDOWS שקניתי באותו יום כשאר הגעתי הביתה ראיתי שיש בו SP2 ושאלתי היא יש אפשרות להתקין בלי !!!!! SP2 ? ברשותי גירסא שאחרת של windows והיא PRO בשביל שאני אתקין אותה אני זקוק לדרייבר לSATA ואני לא יודע מאיפה להוריד ! ברשותי לוח אם מסוג ABIT IS7 משהו כזה והורדתי דרייבר לפי ה שאמרו לי בפורום YNET עשיתי את זה והעתקתי את הדרייבר לדיסקט ולא הלך כלום התקנתי את הוינדוס השני לאחר סיום ההתקנהלאחר סיום ההתקנה אני מעונין להתקין את הדרייבר של הלוח האם יש שגיאה בהתקנה חסר לו קובץ מסוג …
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשנות את הרגישות של המקלדת שלי מכיוון כך שאני צריך ללחוץ די הרבה זמן כדי שהיא תתחיל לרשום איך אני עושה שברגע שאני אלחץ על מקש מסוים במקלדת אז ישר זה יתחיל לרשום?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי הארד דיסק 80 גיגה ועכשיו קניתי עוד הארד דיסק של 320 גיגה עכשיו איך אני מפרמט את ההאר דיסק של ה80 גיגה אך ללא התקנת הWINDOWS כמו שקונים הארד דיסק חדש ואין על כלום איך אני מגיע למצב הזה שהוא כמו חדש ולא מותקן כלום ללא הWINDOWS פשוט ריק. הקבצים של ההאר דיסק הם NTFS תודה לעוזרים נ.ב אתם יכולים לתאר את כל השלבים.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי! היום הופיעו לי 3 מסכים כחולים בהבדלים של כמה דקות אחד מהשני עם הודעת כשל של TCPIP.SYS. מהרצה בגוגל ובאתר של מייקרוסופט זו בעיה של חיבורי הרשת או משהו כזה. למישהוא יש מושג איך פותרים זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אחרי שאחי הקטן יושב על המחשב, אני רואה עוד שלושה סרגלי כלים שונים על הדפדפן. כיצד אני מונע התקנות סרגלי כלים על האקספלורר ומבלי להסיר את הסרגל כלים של גוגל? יש המון תוכנות לסינון פורנוגרפיה, אשמח לקבל המלצה על התוכנה הטובה ביותר. TNX
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
משום מה תמיד שאני מנגן סרט בלייב באינטרנט הוא מופיע בחירבוש ירוק כזה !...ולא רואים כלום (התקנתי גם את קזה קודק הכי חדש) מוזר איך פוטרים את זה ...? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי במחשב 4 דיסקים קשיחים. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסיקים שונים. אני יודע שניתן לעשות זאת אבל אין לי מושג איך מתקינים מערכת מבלי שתיהיה תלויה באחד הדיסקים. למה כוונתי, אם אני מתקין בדיסק :C ומתקין גם בדיסק אם דיסק :C נופל אין לי אפשרות להפעיל את המערכת שמותקנת ב בקיצור האם הדבר אפשרי באמצעות תוכנת צד שלישי? ואם כן איזו תוכנה עושב את הדבר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בדקתי ווירוסים בכמה תוכנות (חלקם רשומים בתוכנות המומלצות) לא נתגלה כלום.. יש פתרון? תודה, HaimTS
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים.. אחד עם אקס פי.. השני עם ווינדוס 2000 פרו באקס פי יש אפשרות ללחוץ עכבר ימני, מאפיינים, לשונית של נגישות.. או משהו כזה.. ואז לסמן V שיפעל על מערכת הפעלה כלשהי בווינדוס 2000 אני לא מוצא את האפשרות הזאת.. אולי מישהו יכול לעזור לי.. מה שאני רוצה בעצם זה לגרום לקובץ לעבוד כאילו תחת ווינדוס NT בווינדוס 2000.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
Windows XP SP2 לאחרונה צצה אצלי בעיה מעצבנת ביותר: כאשר אני מציג סרטים מסוג WMV, תוך כמה שניות, לעתים מיד, המחשב קופא לגמרי (לא מסך כחול, לא הודעת שגיאה, ווינדווס קופא והעכבר לא זז). שמתי לב שזה לא קורה ב-Windows Media Player 10, אבל זה קורה גם ב-Winamp, גם ב-Media Player 6.4, והכי מעצבן - זה קורה גם כשאני רואה סרטים ב-Streaming, כמו לדוגמה הכתבות של Ynet. למישהו רעיון למה זה יכול לקרות? אגב, לא החלפתי דרייבר של כרטיס מסך לאחרונה, מותקנים אצלי הדרייברים הסטנדרטים שבאים עם ווינדווס עבור כ. קול וכ. מסך (GeForce MX440 + SB Live).
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
יש לי windows xp לא מזמן התקנתי quicktime לא בטוח שזה קשור... עד אז כל פעם שגלשתי ולחצתי על קובץ מדיה (סרט , תמונה) קיבלתי שאלה..האם אני רוצה לשמור לפתוח או לבטל. עכשיו כשאני לוחץ על קובץ מדיה הוא פשוט נפתח אוטומטית ולא מאפשר לי לשמור. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ארדיסק שמפוצל ל-c ו-d וגם ב- c יש ווינדוס אבל גם ב-d יש ווינדוס אבל הווינדוס שיש ב-d מחקתי אבל למרות הכל שאני מפעיל את המחשב הוא אומר לי תבחר אחד מבין ה-2 יענו יש לי 2 ווינדוסים אבל יש אחד טוב ואחד שמחוק זה שמחקתי מ-d איך אני עושה שבהתחלה לא יעלו לי 2 יענו שירוץ לי ישר הווינדוס שיש בכונן c תודה לכל העוזרים אלי פאק בטעות פתחתי את התרד באובר קלוק וקירור מנהלים להעביר בבקשה וסליחה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לפעמים, בד"כ אחרי הרבה זמן שה-Windows עובד, אני לא מצליח לעשות איתחול חם (דרך Start -> Shut Down). ה-Windows סוגר ישומים ועושה את עצמו כאילו שהוא עומד לעשות איתחול, אבל שום דבר לא קורה, ואני נאלץ לעשות איתחול קר עם Reset (דבר מאוד לא רצוי). יש אפשרות להכריח את Windows בכ"ז לעשות איתחול חם בלי Reset, עם תוכנה אולי (אני מתייחס ל-Windows 2000 Professional SP4)?
-
- 11 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הבעיה: לא מותקן אצלי מילון עברי ב-office (גרסת 2003). בגלל זה אי אפשר לעשות בדיקת איות בעברית וכשפותחים את המילון של ה-word אין אפשרות לתרגם מילים מעברית / לעברית (כן מותקנות שפות אחרות). האם יש דרך להתקין רק את הרכיב הזה? האם הוא בא על דיסק ההתקנה ופשוט לא ידעתי להתקין? האם ניתן להורידו מהאתר של microsoft? האם צריך לרכוש אותו בנפרד? האם צריך לרכוש את כל ה-office מחדש כדי שיכיל את המילון הזה? (הערה: אני לא רוצה את התפריטים בעברית, רק שיהיה את המילון העברי).
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה על בסיס NTFS ויש לי הארד דיסק נוסף אליו אני לא יכול לחדור ממערכת ההפעלה יכול להיות בגלל שהוא ב FAT???
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני משתמש באופיס 2003 ולא מצליח לשנות את ההגדרות ב word (הגדרת עמוד, עיצוב פונט) ולהשאירם כברירת מחדל. לאחר שאני מבצע שינויים בהגדרת העמוד ומגדיר "שמירה כברירת מחדל" השינויים אינם נשמרים . כך גם לגבי שינויי גופן בסגנון רגיל.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי Boot-CD שמכיל תוכנה שמאפשרת למחוק את הסיסמה של כל משתמש (וגם ליצור משתמשים חדשים). אני מעוניין בתוכנה שרצה מתוך ה-Windows (בלי לאתחל את המחשב) בתור Standalone Executable ומאפשרת למחוק את הסיסמה של ה-Administrator (לא בשבילי). יש תוכנה כזאת?
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת מהם בערך מחירי בחינות ה MCSE (MCP) ללא קורס כמובן. ואיפה ניתן להשיג את המחירים הזולים ביותר? (אני יודע שיש מלא אתרים ברשת, אבל מה שאני מוצא לא יורד מ $100, ואני יודע שיש יותר זולים) תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-