עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shai265,

למה office 2003 heb לא מצליח להתעדכן לי???

2. Started by intel suck,

שלום אני עומד להתקין ווינדוס בפעם הראשונה בפעמים הקודמות התקינו בשבילי מה אני אמור לעשות אמרו לי שרק צריך ללחוץ נקסט נקסט האם אני גם צריך לכתוב אילו רכיבים יש לי או שהווינדוס יזהה לבד תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Pentium D,

היום לאחר שעשיתי ריסט, המחשב נדלק אך כל התיקיות, הקבצים (כולל המחשב שלי, המסמכים שלי) נחמקו משולחן העבודה. הדבר היחידי שנשאר זה כל מני קיצורי דרך לתוכנות שהתקנית, חיבור לאינטרנט וסל מיחזור. יצרתי תיקייה חדשה וכשנכנסתי אליה היא הייתה מתוך משתמש אחר. דוגמה: C:\Documents and Settings\Center.CENTER\Desktop\new folder שם המשתמש של המחשב שלי הוא "Center", אך כפי שניתן לראות רשום "Center.CENTER". ניסיתי לעשות ריסט כבר כמה וכמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לעשות ניתוק אבל זה לא עבד. השאלה היא איך אני מחזיר א זה שכל פעם כשאני מדליק את המחשב זה יכניס אותי אל תוך המשתמש "Center" ולא "Center.CENTER"? תודה מראש! =] עריכה: אף אחד לא נוגע לי במחשב, ואף אחד לא נגע לי. אין לי מושג על משתמש שש…

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  4. סכוי קטן שמישהו יענה, אבל אולי בכל זאת. יש לי solidworks 2005 ו 2006, בשניהם יש בעיה עם שמירת קבצי PDF, שאני מנסה לשמור save as pdf...הוא נותן לי שגיעת printer error, הוא מסיים את ההמרה אבל קובץ ה PDF שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. ניסיתי להוריד את bluebeam pushbutton plus החדש, שם הוא לא נותן לי הודעת שגיאה, והוא מסיים את ההמרה, אבל עדיין קובץ ה pdf שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. מתמיכת solidworks ישראל אני לא מצפה לתשובה רצינית... ("זה אמור לעבוד")

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  5. Started by hobbes,

אני סובל מבעיה מוזרה במחשב החדש שלי , אבל אני לא בטוח שהבעיה היא במערכת ההפעלה . בכל מקרה התקנתי את ה XP64 , והכל בסדר לכאורה , יש עברית בהכל מלבד קבצי טקסט שנכתבו תחת המערכת ההפעלה הקודמת , ניסיתי לשנות פונטים , הוספתי את כל הקידודים. יש לכם רעיון ? תודה .

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by jgrab,

במנהל המשימות>> ביצועים יש חלונית שימוש בcpu עכשיו לפעמים כשזה קרוב ל 100% (הפסים עד למעלה) יש פסים אדומים ולפעמים יש ירוקים . מה זה אומר שזה אדום או ירוק? תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. זה הולך ככה אני התקנתי לא מזמן פלאש ובסיום ההתקנה אחרי ההפעלה מחדש הפלאש לא פעל פשוט לא עלה סתם לחצתי עליו פעמיים היה סימן של המחשב חושב וזהו כלום אין הודעת שגיאה כלום חשבתי שזאת בעיה בפלאש החלפתי גירסה אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין נורטון 2005 כנל בסיום ההתקנה לוחץ פעמיים על הקיצור דרך וכלום רק חושב ולא מעלה לא שגיאה ולא את התוכנה.. וגם את הנורטון הישן שלי.. תוכנות שכבר הותכנו במחשב מזמן לפני בערך חודשיים פועלות כמו שצריך הבעיה זה עם התוכנות האחרונות שאני מתקין ואני מנסה לסרוק וירוסים הבעיה שאיאפשר.. לא הנורטון פועל ואני לא יכול להתקין שום דבר אחר בשביל לסרוק וירוסים ונראה לי שזה וירוס כי לא סרקתי לפחות 3,4 חודשים.. עוד בעיה שיש יכול להיות שזה יעזור בזמן ההתקנה של שני התוכ…

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by genia,

/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by big foot,

התקנתי WINDOWS XP והוא אנגלי תומך עברי בירצוני להעביר אותו לעברית איך אני עושה את זה ???

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by avivlevy,

לפני כמה ימים פירמטי את המחשב. קבעתי את כל ההגדרות של השפה בעיברית בהגדרות שפה אבל עדיין המחשב באנגלית מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by dan105,

בהתחלה יש את המסך של אינטל(של הלוח אם) ואז אני מחכה בסביבות ה2-3 דקות מופיע מסך שחור למטה מלא ריבועים אפורים ש"מתמלאים"(כמו שכשעושים HIBERNATE) ואז מתחיל לעלות הווינדוס..למהההה תודה

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by Hitman_47,

מה שונה ווינדוס נגיד XP רגיל הום או פרו מאשר ווינודס סרבר ? מה אומר הווינודס סרבר ? זה וונדוס רגיל למישחקים תונות וכל זה (שימוש ביתי ) או שמע זה ווינדוס נטו לעבודה מישהו יכול לתת לי קצת הסבר? :s05:

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by giri71,

Hello I got 5 years old PC with windows xp pro sp2 installed on it and freezes every couple hours When i was checking event logs i got this alerts ACPI_ERR_AMLI_ILLEGAL_IO_READ_FATAL Anyone can help me with this here can it be something with motherboard BIOS Regards

14. Started by ד ו ד,

מעונין בהסבר כללי אם קיימת בעיה להשתמש החלונות 98 על לוחות חדישים. אם קימת בעיה כזו איך ניתן לזהות את הנתון הזה מנתונים שבאתר היצרן.

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  15. היום הפעלתי את המחשב והוא לא עלה לי... אמר שיש איזה בעיה אם איזשהו קובץ שהיא חסר... עשיתי את הדבר הקל ביותר... התקנתי מחדש את הווינדוס... עכשיו אחרי שהתקנתי מחדש את הווינדוס אני לא יכול להיכנס למחיצה E והווינדוס מראה שהיא שוקלת 0 בייט... בנוסף בfile system הוא מראה RAW במקום NTFS... לפני שהתקנתי מחדש את הווינדוס המחיצה הזאת היתה מוגבלת ליוזר שלי בלבד אבל לא נראה לי שזה הבעיה בגלל שכבר התקנתי מחדש את הווינדוס כמה פעמים כשהמחיצה הזאת היא ליוזר של הווינדוס הקודם וזה לא עשה בעיה כזאת... זה פשוט לא נתן לי לגשת לקבצים עד שלא לקחתי בעלות עליהם... בתמונה המצורפת יש את המאפיינים של המחיצה... בנוסף יש לי עדיין את התייקיה של היוזר הקודם עם כל הקבצים שבא... איך אני יכול לגרום לכך שכל…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by The UnKnown,

the computer got SUCKS .. i cant play anything even icq.... it says i dont have enough virtual memory.. and i have a gig... + 100-500 defined in the virtual configurations. WHAT SHOULD I DO ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rafi-s-,

יש לי בעיה אני רוצה לבטל את הבחירה של המשתמשים בהפעלה של WINXP את זה אני מתקוון תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by Natan_Rozen,

לפני מספר חודשים הוריי היקרים קנו לאחי מחשב עם מעבד AMD (3000+), עד כה אחי השתמש בו עם מערכת Windows XP 32BiT. כעת יש ברשותי דיסק חוקי ( ) של Windows XP 64BiT ואני מעוניין להתקין לו. מה היתרונות והחסרונות של הווינדוס הזה, האם הוא יציב ? האם השינוי יורש במידה ניכרת ? האם תוכנות שתומכות ב-windows xp 32Bit רגיל יתמכו ב-windows xp 64Bit בצורה של 32 Bit ותוכנות שתומכות ב-64Bit יתמכו בו כ-64Bit, או שתוכנות ל-Windows XP 32BiT בכלל לא יעלו בווינדוס XP 64BiT? (בעיקר עם דרייברים...) תודה רבה לעוזרים. 8)

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  19. קודם כל,שלום לכולם-אני דיי חדש כאן(לפחות מבחינת כתיבת הודעות).. בכל מקרה,קניתי מחשב חדש לפני כיומיים,ולאחר שהתקנתי את ווינדוס(xp pro sp2),ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה.. האייקונים שמעידים על קיצורי דרך בשולחן העבודה,לדוגמא אייקון של ווינאמפ,מוצגים ללא החצים של קיצורי הדרך(הריבוע הלבן,עם החץ השחור). ניסיתי למצוא דברים בנוגע לזה באינטרנט,אבל מצאתי רק הצעות שונות כיצד לבטל את החצים,ולא להחזירם. הלכתי לפי ההגיון,והורדתי את tweakmui של מייקרוסופט.. השתמשתי בתכונת הRepair Icons שלו,ולשנייה נדמה שזה עבד,אבל כשלחצתי על אחד מהאייקונים שוב כל האייקונים חזרו לצורה ללא החצים.. בתודה מראש, בן.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by NJorl,

http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win30 http://www.guidebookgallery.org/screenshots/win203

21. שלום, יש לי הרגשה שחלק מהעידכונים השוטפים שווינדווס אקס פי ההוריד והתקין במחשב שלי דפקו לי משהו במחשב .. (בdevice manager( רציתי לדעת, אם אני מסיר את כל העידכונים של האקס פי שהותקנו לי על המחשב, האם זה לא טוב? תוכנות לא יעבדו? המחשב יהיה פגיע? (למרות שיש לי אנטי וירוס).. בתודה מראש, שי!

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היו לי 2 הרדיסקים. אחרי שחיברתי אחד נוסף לאחר זמן קצר וריסט הוא נידחף לי בין כונן C לכל הכוננים האחרים אז כולם זזו. מה שהיה E הפך לF וילי יש דברים מותקנים בכונן זה שעכשיו לא עובדים ביגלל זה. (יש לי WINDOWS XP SP2) מישהוא יחול לעזור לי ולהסביר איך אני מחזיר את הכונן החדש לסוף הרשימה?

23. אחרי קריאה של המון מאמרים בנושא , כולי מבולבל יותר ממה שידעתי לפני כן. כל מאמר שונה בהמלצתו לגבי גודלו של הזיכרון ומיקומו. הנה המפרט הצנוע (ביותר) של הלפטופ עליו אני רוצה לקבל עצה לגבי הזיכרון הוירטואלי. פנטיום II מעבד 400MHZ זיכרון - 224 RAM . הרדיסק אחד בנפח 30GB אשר מחולק ל C ו D מחולק ל שליש ו 2 שליש כאשר מערכת ההפעלה (XP) יושבת ב C שנפחו 8.39G . זהו, כמה להקצות ? האם ב 2 מחיצות או רק במחיצה שבה לא נמצאת מערכת ההפעלה? תודה...

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by k_700,

יותר טוב sp1? בכלל איזה עדכון sp הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by comablack,

אני מנסה לצאת לדוס ואני לא מצליח ניסיתי ליצור bootdisk אבל זה לא עובד ואין לי 6 floppy מישהו מכיר דרך אחרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים