עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Red-AnGel,

שלום ברשותי WINXP עם SP2 (מקורי) לאחרונה בזמן שאני לא נוגע במחשב לכמה שעות, המחשב נתקע ולא מגיב, העכבר לא עובד, הכפתורים של המקלדת לא עובדים (כולל המנורות), כלום לא מגיב ועלי לעשות ריסטרט על מנת לעבוד עם המחשב. (בזמן האחרון זה קורה לי גם אחרי מספר דקות שהמחשב לא בשימוש) אני חושב שהבעיה התחילה אחרי התקנת SP2, לפני זה לא היו בעיות, ולא התקנתי שום תוכנה ככה שלא נראה לי שזה איזה תוכנה כלשהי.... האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יוכל לתקן אותה? האם למישהו זה קרה? ממש נמאס לי כבר מזה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by koko0,

אני עושה דיסק און קי לטיפול במערכות מחשב, ואני רוצה שתהיה אפשרות לפרמט מחשב ולהתקין עליו ווינדוס xp בלי שיהיה לי את הדיסק דרייברים יש חבילות דרייברים כלליות שלפחות יכסו חלק מהאפשרויות? יש דרך אחרת? ווינדוס 7 לא אפשרות כי אני לא מתקין ווינדוס שלי אלא ווינדוס חוקי שלהם, וגם אני עובד לרוב על מחשבים חלשים ולא תמיד אפשר להוציא את הדרייברים ממהארדיסק כי לפעמים המחשב לא עולה ושאלה לא כ"כ קשורה לפה אבל אם כבר יש טעם בכרטיס מסך חזק למערכות שהן לא ווינדוס? הרי אם אין דרייברים אז גם אין ניצול של הכרטיס מסך לא?...

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by Idan-h,

כמה מחשב צורך לשעה במצב רגיל? וכמה במצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  4. צהריים טובים. יש לי שאלה קצת משונה. אני עובד על וינדוס ויסטה ואני לא מצליח להגדיר שהסטארט באר לא יהיה בטרנספרט והחלק העליון של כל החלונות כן יהיה. בנוסף אני רוצה להגדיר שהקו התחתון של הסטארט באר (היותר כהה) יהיה בגוונים של שחור מלא ולא גווני אפור כהה. כי מתי שביטלתי את הטראנספרט לגמרי ובחרתי בצבע שחור אז הוא ניהיה בצבעי אפור ולא בדיוק שחור. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by Chaos202,

אחרי שאתמול המחשב עבד בסדר גמור, הייתה היום הפסקת חשמל בבוקר הוא נכבה ועכשיו הוא דפוק. הפעלתי אותו ואחרי בערך שלושים שניות הוא נתקע, לא משנה אם אני מפעיל את האינטרנט או סתם פותח תיקייה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי, והוא העלה לי הודעה מוזרה על הרג'יסטרי שיש כמה קבצים שהתחלפו או משהו כזה. עכשיו, המחשב שלי לא מצליח להריץ שום קובץ .exe אז אין לי אף תוכנה שעובדת (חוץ מהפיירפוקס שדרכו אני כותב עכשיו). ניסיתי לעשות "restore point" אבל גם זה לא עובד וכשהפעלתי גיבוי של הרג'יסטרי גם לא השתפר כלום. הרעיון האחרון שנשאר לי לפני פירמוט הוא להתקין את הווינדווס מחדש על המערכת הפגומה שיש לי עכשיו, נראה לכם שזה יעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  6. Started by B@LENO,

הורדתי את SP3 בעיברית מהלינק של מייקרוסופוט http://download.windowsupdate.com/msdownlo...4B5C696E423.exe בקיצר התקתנית הכול טוב ויפה אחריי שהמחשב עלה מחדש הוא עלה באיטיות מאוד המסך של ברוך הבא לווינדוס לקח לו הרבה זמן להופיע מה שבדרך כלל לא היה ועוד משהו מוזר תייקית prefetch נעלמה לי לאחר ההתקנה בדרך היא מופיעה בתוך ווינודס הלכתי חיפשתי ולא מצאתי אותה מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו? תודה לכם על העזרה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  7. לא הכרטיס מסך ולא הכרטיס קול, שניהם לא פועלים, הווינדוס מתקין את הדרייברים אבל לא מעדכן את זה במערכת וכשאני מנסה ידני הוא נותן לי ארור הורדתי את הדרייברים הנכונים(ל-32 ביט) המפרט בצד מישהו יש לו מושג מה לעשות? הנה תמונה של הבעיה בכרטיס מסך

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  8. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משחק פינג-פונג בין 2 תוכנות, או משחק ומדריך אסטרטגיה במקביל. דברים כאלה. בחלונות XP הייתי לוחץ על Alt+Tab ועובר מאחד לשני בלי בעיה. מאז שויסטה הכניסה את הדסקטופ לתפריט, אני מאבד אוריינטציה לעתים קרובות והרבה פעמים צריך להוריד יד מהמקלדת ולהעביר עם העכבר. לא סיפור, אבל כשזה קורה הרבה ולעתים קרובות זה יכול להיות מעצבן. אני משער שאיפשהו ברגיסטרי או בפוליסי אדיטור יש אפשרות לקבוע ש-Alt+Tab יעבור על תכניות פתוחות בלבד - אבל אין לי מושג איפה. מישהו יכול לעזור? אני משתמש כיום בחלונות 7, אגב.

9. Started by DXT,

פירמטתי והתקנתי לאחרונה Windows 2000 SP4, הורדתי את הדריברים של מיקרוסופט ל- MS Wheel Mouse Optical 1.1A שלי. חיברתי את מתאם ה USB ל- PS/2 שלי כי ה PS/2 מסוגל להגיע ל rate של 200 לעומת ה- 125 של ה USB. אך ב- Advanced Settings של העכבר ב- Device Manager (שם קובעים את ה- rate) אני לא יכול לשים מעל 100. ב- XP יכלתי. יש למישהו מושג איך מתגברים על זה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. ב"ה ב 13 לחודש קיבלתי BSOD ראשון לאחר חודש של שימוש בלי BSOD אחד(לא כ"כ התייחסתי), יום למחרת עוד שתיים (בזמנים מסויימים) . החלפתי HD (כי בקודם מצאתי באד סקטורים מינורים) , אבל היום שוב עוד פעם אחד ( וזה עם מ"ע חדשה), לפי מה שנראה לי זה בגלל העדכונים הבאים שיצאו ב 7 לחודש: 1: שיפור ביצועים http://support.microsoft.com/?kbid=938979. 2:שיפור יציבות http://support.microsoft.com/?kbid=938194 . לפי מה שידוע לי אלה לא עדכונים שהופצו ב Windows Update . אם מישהו אחר נתקל בבעיה דומה , נא לידע . אני הסרתי את העדכונים הנ"ל ועכשיו אני מחכה לראות מה עם ה BSOD . עריכה: אני צירפתי קובץ של ה Minidump האחרון אם אפשר לנתח אותו (יש בעיה עם ה WinDbg ב VISTA). ד"א ב BSOD לא היה כתוב כלום פשוט …

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by erez_barziv,

היי יש לי WIN98 SE. כבר לפני כמה חדשים הבחנתי כי ה PAINTBRUSH לא עובד, אבל לא הוטרדתי מכך כי לא הייתי צריך אותו. עכשיו אני צריך אותו ממש צמוד והוא מסרב לעלות. הסרתי אותו, התקנתי ושום כלום. הוא מחזיר לי הודעת שגיאה כפי שתראות בתמונה המצורפת לעזרתם אודה ???

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  12. Started by msy,

עלי להפעיל את תוכנה מסוימת שדורשת הפעלה בשירותים של IPSEC ניסתי להפעיל את השירות ידני או אוטומטי כל פעם קבלתי שגיאה אחרת פעם 1747 פעם 1075 . ניסתי להכנס להגדרות רגיסטרי לפי מאמרים מסומים ולשנות אך ללא הועיל . האם יש למישהו פתרון ? מערכת הפעל XP PRO SP3 תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. Started by sambusak,

התקנתי אצל חבר WINDOWS2000 PROF - התקנה חדשה על דיסק מפורמט. לאחר מכן התקנתי כרטיס עריכת וידאו. בעת ההתקנה החלפתי לדרייבר חדש יותר. סה"כ, התקנת הכרטיס דרשה מספר ריבוטים (REBOOTS). פתאום, לאחר שאתחלתי את המחשב, הכנסתי שם וסיסמא. קיבלתי הודעה שהשם לא נמצא על הדומיין. המחשב קונפג כחלק מWORKGROUP ולא דומיין. שם המחשב KDSII. ההודעה שהתקבלה דיברה על כך, ששם המשתמש לא קיים על הדומיין KDSII. כזכור, זהו השם של המחשב. ולא הוגדר שום דומיין. בכל מקרה, כעת אי אפשר להכנס למחשב. ניסיתי גם בSAFE MODE והיא רוצה את הדומיין. מישהו יודע מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  14. Started by yostal,

איני רואה במנהל המשימות את שמי או את שם המערכת ליד הקובץ הפעיל מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by aviadt,

אני פירמטתי את המחשב אתמול (נייד-IBM ThinkPad) ועכשיו האפשרות של "השלמה אוטומטית" לא עובדת לי בשום אתר אינטרנט, למרות שבאפשרויות אינטרנט סימנתי את האפשרות של "השלמה אוטומטית". יש לציין, שבשורת הכתובת של האקספלורר האפשרות כן עובדת. אני ישמח אם תעזרו לי להתגבר על זה, כי זה ממש מציק לכתוב כל פעם מחדש כל דבר.. תודה, אביעד

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. המחשב עובד במשך זמן לדוגמא יום או יומיים ופתאום באמצע עבודה איתו או משהו הוא סוגר את הווינדאוס וכותב מתכונן לכיבוי ופשוט נכבה. זה קורה כבר כמה פעמים מזה יכול להיות??? אשמח לקבל ממכם תשובה בהקדם תודה רבה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  17. כבר הרבה זמן זה ככה אף פעם אני לא מצליח לסדר את זה ואז אני עושה שיחזור מערכת.. הפעם אני מקווה שתעזרו לי.. בקשה. http://planet.nana.co.il/alonzur/look.JPG זה הקישור לתמונה.. יש פס כזה באמצע לא יודע למה ואני לא מצליח לסדר אותו.. ועכשיו גם הכיתוב של הסמלים לא שקוף.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  18. Started by Dunul,

שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי מכשב חדש הכולל Intel Core Duo 6750, Geforce 8800GTS, בידיעה שאני הולך להתקין ויסטה מהסיבה שהבנתי שהתמיכה בויסטה לחלקים אלו היא האופטימלית ביותר, כמו כן ויסטה הייתה מצויידת בDX10 שלא היה כלול בXP באותה תקופה. ימים עברו חלפו להם, ואני מתגעגע לנוחות וליציבות של XP. האם כדאי לי לעבור? האם הביצועים (95% במשחקים) ישתנו בהרבה (בויסטה הביצועים אמורים להיות טובים יותר), האם אתם ממליצים לי בכלל לחזור לXP? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב DELL D510 עם 512 מגהבייט זיכרון, שפועל כמחשב שני. רציתי לדעת האם אתם חושבים שהוא יהיה מסוגל להריץ win7 בצורה נורמלית, למרות הדרישה של MS ל1 ג'יגה זיכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by imber,

שלום. היום התקנתי WIN7 PREMIUM על הכונן הSSD החדש השלי. כל ההתקנה הלכה חלק אבל עכשיו שמתי לב שגם שאחרי שאני משנה את הboot priority ומחזיר את זה לHD המחשב עדיין מבקש דיסק של וינדוס. ההודעה הולכת ככה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אם למישהו יש דרך לעזור לי או לכפר על טעויותי אז בבקשה

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by nissim_y,

בעת הפעלת win-xp - איך מונעים הפעלת kaza ??

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by avivboker,

ליפני כמה ימים נעלם לי חלון המשימות הכחול שנימצא בכל תיקיה ומציג משימות שחיכות איך אני מחזיר אותו?

23. שלום אני משאיר את המחשב ללילה עם אימיול, הכל טוב ויפה לפעמים שאני קם בבוקר המחשב תקוע אני רוצה את השגיאה של איסיקיו ואין אינטרנט, מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Leo101,

יש לי בעיה במנהל משימות.....(ctrl+alt+delete) שאני לוחץ עליו זה מה שאני מקבל..... בבקשה תעזרו לי...........

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by UltraWaveMUSA,

הכול התחיל מאז שהמסנג'ר הפסיק להתחבר לי בגלל בעיה כלשהי. לכנסתי אל ההגדרות רשת ואל המאפיינים המתקדמים של ההתקשרות, שם נאמר שיש בעיה עם הWINDOWS MANAGEMENT INSTRUMENATITON משהו בקשר לזה שהמידע כנראה פגום ושצריך להפעיל את שחזור המערכת. נכנסתי לשחזור המערכת והופיעה לי שגיאה שאין אפשרות למצא את קובץ ה framedyn.dll - לאחר אישור השגיאה מספר פעמים עולה דף השחזור אך כשאני בוחר ללכת על פעולת שחזור ולא על פעולת שמירת נקודת שחזור אני מקבל את אותה שגיאה ולאחר אישורה לא קורה דבר... ז"א, אין אפשרות לשחזר את המערכת וגם אם כן, אני מאמין שזה לא יעזור. זאת גם מתקבלת לאחר לחיצה על לחצן ימני על המחשב שלי וכניסה למאפיינים. מה עלי לעשות? תודה מראש, העיניין מאוד דחוף. עריכה : וכבר עשיתי בדיקת ש…

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים