עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yoav1000,

1. לאחר המעבר משעון קיץ לשעון חורף (הויסטא מעבירה אוטומטית) המדיה סנטר ממשיך להוסיף שעה לשעון של הוינדוס. (ניסיתי לשנות את השעה ולהחזיר ולבטל את השעון קיץ האוטומטי) 2. בבוט של הויסטא מופיע לי כל מיני פקודות אוטומטיות בדוס לפני הבוט איך אני מסתיר את זה חזרה. (לדעתי הפקודות הם כדי לטעון את הBOOT של הויסטא)

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. טוב מכיוון שהחשמל מחובר וגם ה IDF לכונן הצורב וה DVD שלי, וגם הם מזוהיים בביוס, נתקלתי בבאג לאחרונה והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני משתמש במערכת הפעלה WINXP SP1. מסיבה לא ברורה שני הכוננים האלו נעלמו. גם דיוויס מנג'ר אין עונה ואין נראה. אחי אמר לי שזה באג בוינדואז שהיה גם לו והוא בעבר מצא לזה פתרון בכיוון הרג'יסטר של וינדואז. חיפשתי רבות בגוגל אך לא מצאתי פתרון לתקלה. בבקשה התוכלו לעזור לי ? האם פירמוט הוא הפתרון היחיד ? כי עשיתי התקנה בריאה ל WINDOWS עם מלא טוויקים ומלא תוכנות והתקנים, ככה שפירמוט הוא לא אופציה שבילי ! אשמח לקבל תגובות ועזרה ואני מקווה שזה אכן הפורום הנכון - בתודה, עודד.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

hi im seeing instead of hebrew some nasty jibrish where can i get a patch for hebrew on the net? i got no xpdisc here...

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. בהתחלת הווינדוס זה אומר INVALID BOOT.INI , מי שיוכל להסביר ולעזור לי בנושא זה אז אני אודה לו מאוד. 2)משחקים הולכים לי על הווינדוס לאט מאוד! יענו בעומס הם כאלה מקרטעים (ניתקעים כל 80 לבין 200 מאיות, לא ניתקעים ניתקעים, יענו מראים סימנים כמו כזה שזה ניתקע לאיזה 15 מאיות וממשיך ולפעמים עד לבערך 50 מאיות ומעלה) וגם הפינג נורא!!!!!!! יש לי WINDOWS XP ואמרו שהייתה פעם בעיה כזו, משהו יכול לעזור.??? תודה רבה אני אשמח :'(

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by abarbotel,

בווינדוס 7 יש אפשרות לערוך ולבנות ערכות נושא של רקע צלילים וכו איך אני מוחק ערכה שבניתי או שמרתי ואיך אני משנה שם לערכה מסוימת שהכנתי

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. פירמטטי את המחשב והתקנתי מחדש את הXP היה לי BLASTER נראה לי שהצלחתי להפטר ממנו. אכשיו יש ךי בעייה הנ"ל . בבקש תעזרו לי...

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  8. נכון בויסטה יש את תיקיית המסמכים שמרכזת את כל הדברים? יש אפשרות ליצור עוד תיקייה כזו? במקום לפתוח שני חשבונות משתמשים.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by PhoenixBoy,

לקחתי את הדיסק של הווינדוס שלי ועשיתי כמו במדריך עם סרוויס פאק 2 והוספתי בוט והוספתי תיקיות של כמה תוכנות. בצריבה עשיתי overburn. לאחר החלק של הפירמוט יש את החלק של העתקת הקבצים, בחלק הזה כל המזן אני מקבל שגיאות שמלא קבצים לא נמצאים ושאני בודק הם שם. מה אני עושה? למה זה? יכול להיות שזה בגלל ה-OverBurn? אם אני אצרוב על דיסק גדול יותר זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by jeyjey,

שמעתי שכשמתקינים את הSP2 על ווינדואוס בעברית נדפק הווינדואוס זה נכון? כי חבר שלי התקין את זה על ווינדואוס בעברית והוא רוצה לדעת... איזה משחקים ותוכנות זה לא מפעיל? שווה להתקין את זה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by zombie,

פירמטתי לחבר את המחשב עם windows xp sp3 לחצתי על פירמוט בצורת ftop או משו כזה אני לא בידיוק זוכר ועכשיו כשמדליקים את המחשב אז יש לו אפשרות בחירה של שני windows xp...איך זה קרה?ואיך אני מפרמט כמו שצריך?

12. Started by weinman,

לאחרונה, לאחר התקנה חדשה של חלונות 2000 כולל כל העדכונים הקיימים הופיעו תקלות הקשורות כנראה לניהול הזיכרון. התקלה הופיעה גם לאחר התקנה מחודשת. אני מצרף את מספר הודעות מסך שעלו עם יישומים שונים. הבעייה הנפוצה ביותר היא עם הסייר. יש לציין שהבעייה לא עקבית. והיא מפיעה אקראית לכאורה כאשר מפעילים את היישום או במהלך השימוש בו. רעיונות לפיתרון יתקבלו בברכה כולל ישומי בדיקה מתאימים.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by THE FOX,

לאחר התקנה של וינדוס ויסטה WINDOWS VISTA 64 BIT, נתקלתי בהמון ישומים וסרביסים שרק מאטים את המחשב.. יש איזו גירסא שעברה מודינג שנועדה בעיקר לגיימרים? שתהיה מהירה ככל הניתן. או איזו תוכנה שמנטרלת את הכל היישומים והסרביסים הלא רצויים..

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  14. המחשב של אחותי, והיא כרגע בחו"ל ככה שאין לי דרך להגדיר את המשתמש שלי. יש דרך כלשהי להתקין משחק בכל זאת? למרות שכביכול אין הרשאות?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by [NOS],

התכנתי וינדוס חדש ונוצר לי כזה מצב בתיקיות... איך אני יכול לכוון שזה יהיה כמו בדסקטופ (שאי אפשר לשים קובץ אחד על השני) ? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  16. אני שוקל לקנות Windows Vista... ראיתי גרסאות 64 ביט, וגם 86? לא ראיתי 32, אבל אני מניח שיש. כמה שאלות: 1. מה ההבדלים ביניהם. 2. למה כדאי אחת ולא השנייה (יתרונות וחסרונות של כל אחת) 3. האם צריך להתאים חומרה מסויימת לכל גרסא (מעבד?) 4. יש מצב שתוכנות (או משחקים) מסויימות לא תומכות בגרסא אחת ובשנייה כן? בעקרון המחשב שלי מיועד למשחקים, וגם עבודה עם Cubase SX3 ועריכת סאונד, אבל רק כתחביב. לקראת סוף הקיץ אני מתכוון לעשות שדרוג מקיף, הן לגיימינג והן לחומרת סאונד... אם זה אומר משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by darkman,

כמעט כל פעם שאני פותח תוכנה או משחק מסוים יש ל תerror הזה מה עושים זה מעצבן מוות וגם באותו זמן שזה התחילת התחילה עוד בעיה כל פעם שאני סוגר תדפדפן explorer הוא נותן לי הודעת שגיאה ניסיתי לכבות תמחשב וזה לא עזר HELP. *מחקתי חלק בגלל שהתמונה היתה גדולה מידי

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. http://gizmodo.com/5088463/microsoft-lowered-vista-hardware-requirements-to-appease-intel אינטל מסתבר לא היו מוכנים להוציא את הליבות הגראפיות החזקות מספיק בשביל ויסטה בזמן שמיקרוסופט כבר הוציאו את תוכנית ה"מחשב מותאם ליסטה" שלהם. אינטל חשבו שזה יפגע להם משמעותית במכירות כי אנשים לא יקנו מחשבים שלא מותאמים לויסטה ולכן לחצו על מיקרוסופט שיוסיפו לתוכנית גם את הליבות החלשות יותר, 915, שלא יכולות להריץ את ארו... נחשו מה קרה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by at,

יום בהיר אחד... הפסיקה שורת המשימות (taskbar) להציג את תוכניות (החלונות) הפתוחים/ממוזערים! (מדובר ב XP pro sp2 יש גם KIS 6) אם אני מוריד את סרגל ה-language וסרגל ה-quick launch השורה בכלל נעלמת. "נעלמת" כלומר רואים פס צר כאילו בחרתי להסתיר אותה ואי אפשר למתוח למעלה - יש סימן של שני חצים אבל זה לא עובד בנוסף התפריט ה-start מופיע עם לחיצה על הכפתור ה-start אבל באמצע הגובה של המסך (ולא מתחיל מלמטה). כבר ביצעתי בדיקה עם Ad-Aware ועם Spybot - S&D. מקרה של spybot עלו כמה דברים בעיקר cookies חשודות (הסרתי). הערה: לפני הבעיה הזאת היה לפעמים מופיע סרגל ריק לא ברור בשורת המשימות ורשימת הסרגלים שם סרגל שנקרא the language bar. עכשיו שתי התופעות שלדעתי גם לא היו תקינות, כעת הן כבר…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  20. Started by rino,

אני מתכוון לפרמט את הWINDOWS שלי אבל רוצה לשמור על המיילים . איך עושים זאת? יש תוכנה מומלצת לגיבוי מיילים?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by LL@SS,

היי חבר'ה, אני חייב לדעת אחת ולתמיד איך עושים את זה, אני צריך להתקין לחברה שלי WINDOWS על הנייד ואין לי שמץ איך עושים את זה , הבנתי שאפשר, מה הקריטריונים? מדריך, וכו'..... ולאיזה מערכות הפעלה זה תקף? XP/7/VISTA?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה, יש לי winxp עם sp2. משום מה כשאני נכנס לדף אינטרנט כלשהו הוא לא מתעדכן בצורה אוטומטית, אלא רק אחרי שאני עושה refresh. חשוב לציין שהבעיה התחילה באופן פתאומי לפני חודשיים (הייתי עצלן ורק יום כתבתי פוסט) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  23. צהריים טובים. יש לי שאלה קצת משונה. אני עובד על וינדוס ויסטה ואני לא מצליח להגדיר שהסטארט באר לא יהיה בטרנספרט והחלק העליון של כל החלונות כן יהיה. בנוסף אני רוצה להגדיר שהקו התחתון של הסטארט באר (היותר כהה) יהיה בגוונים של שחור מלא ולא גווני אפור כהה. כי מתי שביטלתי את הטראנספרט לגמרי ובחרתי בצבע שחור אז הוא ניהיה בצבעי אפור ולא בדיוק שחור. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by B@LENO,

הורדתי את SP3 בעיברית מהלינק של מייקרוסופוט http://download.windowsupdate.com/msdownlo...4B5C696E423.exe בקיצר התקתנית הכול טוב ויפה אחריי שהמחשב עלה מחדש הוא עלה באיטיות מאוד המסך של ברוך הבא לווינדוס לקח לו הרבה זמן להופיע מה שבדרך כלל לא היה ועוד משהו מוזר תייקית prefetch נעלמה לי לאחר ההתקנה בדרך היא מופיעה בתוך ווינודס הלכתי חיפשתי ולא מצאתי אותה מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו? תודה לכם על העזרה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. שלום חברים היה לי ראיון עבודה במעבדת מחשבים כלשהי , שמספקת שירות בעיקר למגזר העסקי . הוא אמר לי שתכלס להרכיב ולשדרג מחשב זה שטויות ולא זה מה שמדאיג אותו הוא רוצה שאיהיה מסוגל לנהל שרתי ווינדוס סרבר , שרתי לינוקס ויוניקס . שתפקידם הוא בעצם להיות הראוטר של הרשת ולהקצאות הרשאות (גישה לאינטרנט וכולי ) לכל המחשבים הכפופים תחתם . עכשיו הוא אמר לי שאין לו הרבה זמן ללמד אותי את כל זה , ועיקר הלימוד שלי צריך להיות עצמאי . אתם מבינים על איזה סוג שרת\שרתים מדובר ? אשמח מאוד לכל לינק שמלמד על שרתים שהם ראוטרים ועל הדרך שמחלקים הרשאות לכל המחשבים הכפופים במערכות הפעלה הנ"ל תודה לעונים . עריכה: למעשה אני רק צריך ללמוד את ממשק השרת ראוטר . …

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.