Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, לאחרונה כשאני מסדר בתצוגת תיקייה כ"תמונות ממוזערות", אין טקסט תחת התיקיות/קבצים. להלן דוגמא: כיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את השטלטת ה-win xp pro על צורת ה- view של תכולת התיקיות? גם לאחר שאני קובע, למשל, icon או list - מייד לאחר זמן מה זה חוזר לצורה האוטומטית ש-win xp בחר- בדרך כלל TILES/ האם יש פתרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מחובר ברשת ) ואני רוצה לדעת אם להתקין עליו FAT 32 או NTFS ? מה הפלוסים והמינוסים של NTFS ? תודה למי שיוכל להסביר לי ! 8)
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הרמקולים שלי ואין לי שום ישום פתוח אני שומע רעש מהרמקולים כאילו של מצלמה וזה מחרפן אותי איך בודקים האם מישהו פרץ לי למחשב? תודה מראש swg
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את הWINDOWS שלי אבל רוצה לשמור על המיילים . איך עושים זאת? יש תוכנה מומלצת לגיבוי מיילים?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
SIT.... זה מיועד למאקינטוש אולי? יש לי XP PRO !
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המחשב שלי בנוי משתי מחיצות (:C מערכת - 40 והשאר במחיצה של כל שאר המקום בהארדיסק .) HD של WD 500GB מסוג SATA פירמטתי את המחיצה של המערכת והתקנתי עלייה XP SP2 בדיוק(!) כמו שהיה לי קודם. כעת כמעט חצי מהתוכן בכונן לא פעיל, כל לחיצה עליו מעלה הודעת שגיאה של Access is Denied או שהקובץ בשימוש. והחלק הכי גרוע זה שלא ניתן למחוק בכדי להוריד מחדש! בבקשה עיזרו לי אני כבר אובד עצות ניסיתי לפרמט ולהתקין שוב, לעשות Scandisk , לעשות Defragment והבעייה נותרה כמו שהיא... :-X
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב כל מה שאני רואה זה את הרקע של השולחן עבודה שלי וחוץ מזה שום דבר לא עולה לא אייקונים ולא השורה של ההתחל... בשביל להריץ את הדפדפן אני משתמש בctrl+alt+del ואז דרך משימה חדשה אני פותח את הדפדפן.. זה כנראה פגיעה של וירוס אני יודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה.. (חחח אני לא יכול להסתדר ככה עוד הרבה זמן ) בתודה מראש :nixweiss:groovy
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. התקנתי על המחשב הנייד GIGABYTE W566N ווינדוס ויסטה ויש לי כמה בעיות איתו.. 1. משום מה כונן הDVD הפסיק לעבוד. 2. אחרי שיש לי אפשרות להכנס לביוס המחשב מהבהב לי למעלה בסימון "_" מה שלא היה פעם. ד"א התקנתי פעמיים את הויסטה ובפעם הראשונה עבד מעולה והתקנתי שוב כי שמתי לב שלא הבאתי מספיק מקום למערכת ועכשיו יש בעיות משום מה.. פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ולאחר הפירמוט האחרון האינטרנט עושה בעיות. כרגע אני ברשת עם שני מחשבים מחשב אחד הוא מקבל אינטרנט כל הזמן אבל זה עם הויסטה לפעמים מקבל ולפתע הוא לא. במחשב עם הויסטה יש לי גם XP וכשאני עובר לXP הכל בסדר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברה, ברשותי מחשב כזה: P4 3.0GHZ 915P 2*512 400MHZ HD 160GB SATA 7200RPM 7800GTX ה- XP שלי כבר גוסס אחרי שנתיים ללא פירמוט ורציתי לדעת אם לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש (פעולה שאני עושה פעם בהמון זמן) או להתקין וינדוס ויסטה. כמו כן, שמעתי פעם שלא חובה לעשות פורמט ל- XP ואפשר לעשות ריפייר ואז אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש. האם באמת יש דבר כזה? אם כן, איך עושים את זה? אני מבקש שלא תגידו לי "למה לא קראת את הפוסט מאתמול?" או דברים בסגנון כי אין לי יותר מדי זמן לשוטט בפורום. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כיצד לפתוח ספריה (כל שהי) במצב סייר כברירת מחדל ולא בדרך הרגילה (לחצן ימני בעכבר ובחירת סייר) מדובר בחלונות 2000 ושאלה נוספת כיצד אני מוסיף ספריה אל "שלח אל" כדי להעביר אליה ישירות קבצים (לא העתקה). שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה - שככל הנראה קשורה בבעית אבטחה - בכל הקשור לכניסה לאתרים שדורשים סיסמה. הכוונה שלי מתיחסת לכניסה ישירה לאתר כאשר בשם האתר כבר מופיה הסיסמה, לדוגמה: http:\\1234:5678@walla.co.il בהתחלה לא היו לי בעיות בכניסה ישירה ע"י הכנסת הכתובת הזאת, אבל אחרי שהתקנתי עדכוני אבטחה של IE מאתר Windows Update אני לא יכול לעשות זאת יותר - וכשאני מנסה אני מקבל מסך כמו של כתובת לא נכונה. איך אפשר לבטל את האיסור הזה של שם וסיסמה דרך כתובת האתר?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, קניתי זה עתה מחשב חדש. התקנתי עליו מס' תוכנות וכעת בעת ההפעלה הוא נותן לי הודעת שגיעה שאומרת שחסר DLL בשם jkknfctr.dll ובתקייה שכלל לא קיימת במחשב שלי (ניסיתי לגשת אליה ללא הועיל). לא נראה שכרגע במחסור בקובץ זה פפוגע בפעילות המחשב, והוא מתבטא בעותה הודעת שגיאה שמופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש. ניסתי גם לחפש את הDLL הספציפי הזה באינטרנט ולא מצאתי. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
משום מה המחשב "אומר" לי להתקין WINDOWS XLIVE UPDATE...מה זה הדבר הזה ומאיפה מורידים אותו????
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום תמליצו לי על תוכנות שיגרמו למערכת ווינדוס XP לפעול יותר מהר.. Home Edition.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כאשר אני בתוך האקספלורר ולוחץ על הלחצן הימני בעכבר נפתח לי התפריט הסטנדרטי (copy, properties...) אך אין לי אפשרות לסמן אף אפשרות ולבחור. יש לציין שיש לי ויסטה ביסנס (מקורי כמובן).
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור קובץ נסתר?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב , ברשותי מ"ה win xp home בגירסה אנגלית. האם ניתן לשדרג למימשק עברית כפי שניתן לעשות למערכת win xp pro ? ואם כן - כיצד? :s05: מודה מראש על התשובות
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את שפת הממשק מעברית לאנגלית בוינדוס ויסטה ? ע"י התקנה של LANG PACK אולי ? האם זה אפשרי בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קודם כל אין לי תמונה ליד השם שרשמתי בהתחל למעלה. והגדרתי תמונה שאני פותח את המחשב אחרי שרואים את הרקע יש לרשום שם משתמש + סמסא, בחלון כזה בעיצוב ישן, ואין לי ססמא אז פשוט אני לוחץ על אוקי ואני רוצה שזה לא יקרה. שאני לוחץ ctrl+alt+del זה כאילו כל השולחן עבודה מוזער ונפתח לי חלון שבו יש כמה אפשרויות: כיבוי, התנתקות, מהל משימות, החלף סיסמא. הכותרת של זה : אבטחת וינדוס. ולפני זה היה לי חלון רגיל עם רק לסגור משימות ולראות את פרטי הזכרון שלי ואת שימוש הרשת. איך אני מחזיר ומשנה את כל זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית ובשבועיים האחרונים קורה לי לעיתים תכופות שבזמן גלישה באינטרנט עם האקספלורר, (לא מופיע רק באתר ספציפי) מופיע חלון: internet explorer has encoutered aproblem and needs to be close error signatre: appname:iexplore.exe appver 6.0.2600.0 modname:mshtml.dll the following files will be included in this error report: c:\docume~1\admini~1\locals~1\temp\WERBE.tmp.dir00\appcompat.txt אין אצלי קבצי ריגול ואין וירוסים. באתר של מייקרוסופט הפתרון לבעייה הוא הסרת ה- smart tags מה- add\remove prog והסרת הסימון של enable smart tags תחת tools-internet options-advance אלא שאצלי במחשב לא מופיעים שניהם בכלל. האם יש למישהו פתרון??
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
לפעמים כשאני מתנתק ומנסה מיד לאחר מכן להתחבר דרך החייגן אז מופיע החלון הבא (כמו מאפיינים של החייגן) למרות שאני לוחץ על החייגן על מנת להתחבר ואני לא יכול להתחבר. הנה מה שמופיע:Picture2.jpg
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני משתמש חדש..נאה אחלה פורום אני פה ושם מתקן מחשבים לאנשים שקרובים אליי ונתקלתי בבעיה מאוד מאוד מוזרה בשני מחשבים.. בשניהם הווינדוס עבד תקין... ופתאום בעיה... הווינדוס עולה מגיע למסך פתיחה הרגיל של הווינדוס .רק שהפעם בשונה מפעמים קודמות הוא לא נכנס אוטומטי אלא יש את שם המשתמש וצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס...עד לפה הכל תקין. ברגע שאתה לוחץ עליו כדי להיכנס הוא אומר שהוא פותח והכל נראה רגיל ואז הוא כותב פתאום שהוא מתנתק ועושה ריסטרט וככה כל הזמן. שאני מנסה להכנס ל SAFE MODE במחשב אחד הוא לא נכנס בכלל ...במחשב השני הוא בהתחלה נכנס מבקש סיסמא (לא הגדירו לו בכלל סיסמא של אדמינסטור או משתמש כלשהו)..אזיי הוא לא נכנס לווינדוס ואחרי כמה נסיונות ה SAFE MODE בכלל לא עולה.. אז…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-